Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Picit vicces ez a polémia miért végzünk egy másik csapat mögött, amikor a két meccsen a bajnokság során nem sikerült gólt rúgni, két zakó, asszem a második meccsen kapura sem rúgott a fradi. Ja és mi ősszel sem szoptunk ki győrben, pedig akkor még nem voltak bajnokok...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
jaja, első meccsen is gecinagy fölénybe voltatok! janem 😀a Honvédban az a vicc hogyha ezt a 2 győr elleni meccset megcseréljük (tehát ők játszottak velük előbb) most Győrtől sem a Honvédtól és akkor most nem lenne ez, de ez a Honvéd semmivel sem jobb a mostani Fradinál. Remélem a jövő évitől meg fényévekre lesz 😀davemayerasszem oda vissza el lett verve a fradi, nincs miről beszélnigabokocka
én meg se lepődök h Pinyőék leadták, szvsz mindenkinek fontosabb lenne egy MK döntő, mint egy tét nélküli meccs...sajnos mi szoptuk be, h előbb játszottunk a "bajnokkal"...
Hali ellen kíváncsi leszek erre a nagy picipestre, bár továbbra is remélem, h nem mi megyünk bohóckodni EL-be, mi majd jövőre baszunk oda mindenestül!!
|
több mint 11 éve
Thank you, Jamie!Nem sok játékosnak, és mellette embernek jár ekkora tisztelet a világon mint neki! 😀
Mikey
több mint 11 éve
visszaszívtam mindent:😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Óriási 😀Tudtommal itt gólkülönbség döntött volna.Nem mintha számítana, egymás elleni dönt, 2–2, 1–3WyattNem. 😀Hehe, a Milan most bukja el a BL-t.Milánnak elég az x ?Zolika
Köszi Berlu, ismét geci okos voltál... Pár nappal meccs előtt kijelenteni, bármi lesz, Allegri repül...
Eszed, mint egy töknek.Stez
A Fio +28-as, mi meg +27-es gólkülönbséggel állunk.
Ez a mai Fio ötös kinyírt minket.Stez
De most már mindegy mondjuk.Stez
Ne haragudj, de imádom az ilyen, tudtommal, etc szövegeket azoknál a helyzeteknél, ahol tényszerű megoldás van.
Source: Lega Serie A
Rules for classification: 1st points; 2nd head-to-head points; 3rd head-to-head goal difference; 4th goal difference; 5th number of goals scored; 6th public draw.
Nem utána nézhetetlen dolog, hogy szerintem ez, szerintem azzal kelljen példálózni 😊
több mint 11 éve
kár, hogy nem sportfogadok, a Milan-Juve duó simán milliomossá tehetne
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tudtommal itt gólkülönbség döntött volna.Nem mintha számítana, egymás elleni dönt, 2–2, 1–3WyattNem. 😀Hehe, a Milan most bukja el a BL-t.Milánnak elég az x ?Zolika
Köszi Berlu, ismét geci okos voltál... Pár nappal meccs előtt kijelenteni, bármi lesz, Allegri repül...
De most már mindegy mondjuk.
több mint 11 éve
Szegény Montella, pedig mekkora évet nyomott a Fioval...
több mint 11 éve
Zolika
911
Igazad van. 😀nem, de szerintem az egész világon mindenki tudja, hogy jönni fog a hosszabbításban egy győztes Milan góljjncaaHehe, a Milan most bukja el a BL-t.Milánnak elég az x ?Zolika
több mint 11 éve
A mázlisták váááááááááááááááá
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nem mintha számítana, egymás elleni dönt, 2–2, 1–3Nem. 😀Hehe, a Milan most bukja el a BL-t.Milánnak elég az x ?Zolika
több mint 11 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 11 éve
a Honvédban az a vicc hogyha ezt a 2 győr elleni meccset megcseréljük (tehát ők játszottak velük előbb) most Győrtől sem a Honvédtól és akkor most nem lenne ez, de ez a Honvéd semmivel sem jobb a mostani Fradinál. Remélem a jövő évitől meg fényévekre lesz 😀davemayerasszem oda vissza el lett verve a fradi, nincs miről beszélni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
nem, de szerintem az egész világon mindenki tudja, hogy jönni fog a hosszabbításban egy győztes Milan gólHehe, a Milan most bukja el a BL-t.Milánnak elég az x ?Zolika
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem. 😀Hehe, a Milan most bukja el a BL-t.Milánnak elég az x ?Zolika
Ez a mai Fio ötös kinyírt minket.
több mint 11 éve
Zolika
911
Hehe, a Milan most bukja el a BL-t.Milánnak elég az x ?
több mint 11 éve
Tizi.Balo mindig belövi, ezért most kihagyja
több mint 11 éve
honvéd 😊te melyik "mi" vagy, egy páran megverték a fradit 😉davemayera Honvédban az a vicc hogyha ezt a 2 győr elleni meccset megcseréljük (tehát ők játszottak velük előbb) most Győrtől sem a Honvédtól és akkor most nem lenne ez, de ez a Honvéd semmivel sem jobb a mostani Fradinál. Remélem a jövő évitől meg fényévekre lesz 😀davemayerEnnek ellenére megvertük a Fradit pár hete, nem? Amúgy egyik szar, másik fos, úgyhogy még egy komolyabb trashtalk-ba sem vagyok belemenni..... 😊csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
te melyik "mi" vagy, egy páran megverték a fradit 😉a Honvédban az a vicc hogyha ezt a 2 győr elleni meccset megcseréljük (tehát ők játszottak velük előbb) most Győrtől sem a Honvédtól és akkor most nem lenne ez, de ez a Honvéd semmivel sem jobb a mostani Fradinál. Remélem a jövő évitől meg fényévekre lesz 😀davemayerEnnek ellenére megvertük a Fradit pár hete, nem? Amúgy egyik szar, másik fos, úgyhogy még egy komolyabb trashtalk-ba sem vagyok belemenni..... 😊csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
a Honvédban az a vicc hogyha ezt a 2 győr elleni meccset megcseréljük (tehát ők játszottak velük előbb) most Győrtől sem a Honvédtól és akkor most nem lenne ez, de ez a Honvéd semmivel sem jobb a mostani Fradinál. Remélem a jövő évitől meg fényévekre lesz 😀davemayerEnnek ellenére megvertük a Fradit pár hete, nem? Amúgy egyik szar, másik fos, úgyhogy még egy komolyabb trashtalk-ba sem vagyok belemenni..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Mit csinál már ez a rohadt Milan?! Ezen megy el a mixem? Fiorentina meg már 5-0ra vezet, francért nem biztam a lilákban inkább😕
több mint 11 éve
a Honvédban az a vicc hogyha ezt a 2 győr elleni meccset megcseréljük (tehát ők játszottak velük előbb) most Győrtől sem a Honvédtól és akkor most nem lenne ez, de ez a Honvéd semmivel sem jobb a mostani Fradinál. Remélem a jövő évitől meg fényévekre lesz 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hehe, a Milan most bukja el a BL-t.Legalább lehet csak a bajnokságra koncentrálni 😊