Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 655 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondhat akárki akármit rá de ez a megbecsülés azért nem véletlen:

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130521-kiraly-gabor-talalkozott-bon-jovival.html
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
addig amíg a Madrid nem vált szemléletet csapatépítés terén, addig mindegy, hogy ki az edző, mert ez egy zsákutca jelenleg.Amadeus91
Nah már vártam ,hogy gyere a bődületesen ordas nagy baromságoddal, szerencsére meg is érkeztél így nyugodtan alhatok... 😀Toca
na, ne találjuk ki, hogy a Real, mint csapat, jól működött az utóbbi időkben. Mourinho a jéghegy csúcsa.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
addig amíg a Madrid nem vált szemléletet csapatépítés terén, addig mindegy, hogy ki az edző, mert ez egy zsákutca jelenleg.Amadeus91
Nah már vártam ,hogy gyere a bődületesen ordas nagy baromságoddal, szerencsére meg is érkeztél így nyugodtan alhatok... 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
addig amíg a Madrid nem vált szemléletet csapatépítés terén, addig mindegy, hogy ki az edző, mert ez egy zsákutca jelenleg.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 655 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bale úgy tűnik következő idénre maradhat😀 Tartsa jó formáját, még jöjjön Villa ha már a Barcából sajnálatomra el kell jönnie, egy-két kreatív középpályás és egész jók lehetünk megint. Egyébként kb 20 éve vagyok Spurs drukker, ebből az utóbbi 5-6 év mondható elfogadhatónak a bajnokság szempontjából előtte mindig azon izgulhattam, hogy ki ne essünk 😛. Úgyhogy inkább nem panaszkodom ez ügyben és csak hasonlónak örülni fogok. Mondjuk a két hazai kupa közül az egyiket legalább jó lenne megnyerni de hát négyfrontos harc nem lesz egyszerű.

Go Spurs
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
😀😀😀
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Picit vicces ez a polémia miért végzünk egy másik csapat mögött, amikor a két meccsen a bajnokság során nem sikerült gólt rúgni, két zakó, asszem a második meccsen kapura sem rúgott a fradi. Ja és mi ősszel sem szoptunk ki győrben, pedig akkor még nem voltak bajnokok...gabokocka
Tedd a szivedre a kezed és mond azt,hogy az egész éves teljesítményt figyelembe véve a Honvéd jobb volt a Fradinál.Kenny
sokkal jobb jobb volt!!! parádézni is fognak majd az EL-ba! mondjuk ha tizenegyes párbaj lesz, akkor lehet elfogynak a játékosok a 2. (na jó talán 3.) rúgásra..Divat
Annyit tudni fogunk, mint ti....... De tényleg nem ér ennyit az egész, hogy itt hadakozzunk....😊csi77
áááá, mi vagyunk a legbesztebbek! hejj-hejj 😛

dehogy hadakozunk, csak már uncsi volt a sok mús/bájalexes cumó, úgyh felemeltük a topik amúgyis magas színvonalát! 😊

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/mourinho-tavozik-a-real-madridtol-hivatalos-2246537
Nem fogsz hiányozni.Mérgezz más bajnokságot.Viszlát!Kenny
Nekem bizony hiányozni fog 😕kristóf17
A tudása nekem is,mert vitathatatlanul a mai edzők között az egyik legnagyobb stratéga,de a viselkedése egyáltalán nem.
Szerintem nagyban neki köszönhető hogy az utóbbi években eldurvult a két klub közötti helyzet.Addig nem voltak olyan durva Classicok amig ő nem volt itt.Kenny
Neem ? 😀 Milyen értelemben gondolod ? Szerintem a Figo klubváltásánál pl. jóval durvább dolgok voltakToca
A játékosok alattomos játékára gondolok.Jellemzőek voltak a parázs összecsapások,de ennyire nem mint amikor itt volt.
Elismerem nagy edző,nem Spanyolország nem volt neki való,pláne nem a Madrid.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem pedig egyszerűen elege lett, hogy a saját klubjából akarták többen is megfúrni, köztük a nagy király Pérez.
Ő ezt nem viseli el, ahogy Abramovicsnál sem viselte el. És egyáltalán nem is hibáztatom érte, hiába köcsög, mint edző. Meg hát azért amit a spanyol lapok nyomtak minden nap... Az konkrétan undorító. Nyilván rátett egy lapáttal erre Mourinho nagy pofája is, de akkor sem lehet ezt sokáig elviselni.
Az utolsó évben már meglátszott, hogy Mourinho konkrétan leszarja szinte a csapatát, mint ha már mindenki a szezon végét várta volna, hogy elváljanak a felek.
Mondanám, hogy jöjjön a Milanba, én örülnék neki, de egy olyan féreg mellett halálra van ítélve, mint Berlusconi. Nem férnének meg egymás mellett.

több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/mourinho-tavozik-a-real-madridtol-hivatalos-2246537
A tudása nekem is,mert vitathatatlanul a mai edzők között az egyik legnagyobb stratéga,de a viselkedése egyáltalán nem.
Szerintem nagyban neki köszönhető hogy az utóbbi években eldurvult a két klub közötti helyzet.Addig nem voltak olyan durva Classicok amig ő nem volt itt.Kenny
Neem ? 😀 Milyen értelemben gondolod ? Szerintem a Figo klubváltásánál pl. jóval durvább dolgok voltak
több mint 11 éve
Szerintem nagyban neki köszönhető hogy az utóbbi években eldurvult a két klub közötti helyzet.Addig nem voltak olyan durva Classicok amig ő nem volt itt.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 853 — a new hope (again)
Sztem most fordult vele először elő h nem bìrta uralni az öltözőt és ez lett a veszte....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Hát felemás érzések keringenek bennem. Nem hittem hogy pont a nagy Mou fog megfutamodni. Jó edzőnek tartom, de utóbbi időkben sok hibát és megbocsáthatatlan dolgot is csinált. Egoja úgy érzem néha nagyobb volt mint hogy a klubnak a legtöbbet adhassa, legjobbat nyújtsa. Egyes játékosokhoz túlságosan ragaszkodott, egyes játékosokat feleslegesen mellőzött.
Taktikailag legtöbbször rendbe volt, de szerintem a Real Madrid túl sok volt neki, nem hódoltak be neki , ő se tudott nekik így érthető a távozás.
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nekem bizony hiányozni fog 😕
több mint 11 éve
Nem fogsz hiányozni.Mérgezz más bajnokságot.Viszlát!

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Picit vicces ez a polémia miért végzünk egy másik csapat mögött, amikor a két meccsen a bajnokság során nem sikerült gólt rúgni, két zakó, asszem a második meccsen kapura sem rúgott a fradi. Ja és mi ősszel sem szoptunk ki győrben, pedig akkor még nem voltak bajnokok...gabokocka
Tedd a szivedre a kezed és mond azt,hogy az egész éves teljesítményt figyelembe véve a Honvéd jobb volt a Fradinál.Kenny
sokkal jobb jobb volt!!! parádézni is fognak majd az EL-ba! mondjuk ha tizenegyes párbaj lesz, akkor lehet elfogynak a játékosok a 2. (na jó talán 3.) rúgásra..Divat
Annyit tudni fogunk, mint ti....... De tényleg nem ér ennyit az egész, hogy itt hadakozzunk....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130520-madocsai-riport-bode-daniel-szulofalujabol.html
Ez nagyon nagy! Nem vagyok sem fradi szurkoló, sem madocsai, de ezt megkönnyeztem. 😊Schleck
FradiMédiánál nagyon csípik a Djangot.
Örülök hogy ennyire szerény maradt Dani,és nem szállt el a VB meccs óta.
Ha visszanyerné régi formáját akkor nem is lenne kérdés hogy egy Szalai-Böde párossal kéne menni romániába.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130520-madocsai-riport-bode-daniel-szulofalujabol.html
Ez nagyon nagy! Nem vagyok sem fradi szurkoló, sem madocsai, de ezt megkönnyeztem. 😊

több mint 11 éve
Adtatok 6 hét előnyt a többieknek. Érdemes megnézni az nb1.hu-n, hogy a 6 fordulóban ki hogy állt. 7 pontra voltatok lemaradva a mostani előttetek állóktól. Ez sok volt. Monizzal jobbak vagytok, szépen hajráztok, de kellett volna még 1-2 bravúr (pl Kispesten nyerni kellett volna). Ahogy mondani szoktak az 6 pontos meccs volt. Nézd meg a táblázatot, hogy ha ti ott nyertek, minden szép és jó lenne.NB2
Dömével meg lett volna, Pölö pedig gólkirály lenne!4!

|
több mint 11 éve
sokkal jobb jobb volt!!! parádézni is fognak majd az EL-ba! mondjuk ha tizenegyes párbaj lesz, akkor lehet elfogynak a játékosok a 2. (na jó talán 3.) rúgásra..

|
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 909 — nabege2@yahoo.com
Adtatok 6 hét előnyt a többieknek. Érdemes megnézni az nb1.hu-n, hogy a 6 fordulóban ki hogy állt. 7 pontra voltatok lemaradva a mostani előttetek állóktól. Ez sok volt. Monizzal jobbak vagytok, szépen hajráztok, de kellett volna még 1-2 bravúr (pl Kispesten nyerni kellett volna). Ahogy mondani szoktak az 6 pontos meccs volt. Nézd meg a táblázatot, hogy ha ti ott nyertek, minden szép és jó lenne.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 470 — Keep pounding
Melyik csapat hány pontot gyűjtött, ilyen qrva egyszerű. 1000 és egy lehetősége volt a fradinak arra hogy több pontot szerezzen, hadd ne nekem kelljen már magyarázkodni azért mert nem tették. Tavasszal a Bozsikban kapuralövésük nem volt, akkor olyan qrva jók nem lehettek...
Vagy hogy gondolod, játszik mindenki mindenkivel, utána meg kiadunk egy powerrankingot amit megszavaztatunk a nézőkkel és az a bajnoki sorrend? Akkor bajnok vidi mert szebb focit játszik mint a győr?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A begyűjtött pontok alapján - igen. És a két egymás elleni meccsen szerzett 2 W alapján is.
több mint 11 éve
Tedd a szivedre a kezed és mond azt,hogy az egész éves teljesítményt figyelembe véve a Honvéd jobb volt a Fradinál.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És megvertük a 2. Videotont is egyszer. (Lovric mekkorát védett vészkapusként a tizinél a 93. percben! 😀)

Egy szó mint száz, ez a Honvéd megérdemli a dobogót. Ide nem önt senki egy valag pénzt, és mégis Rossi tényleg tudatosan felépített egy hazai szinten nagyon komoly csapatot 1 év alatt.