Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
meg ha nem kapufa, hanem gól...sztem felkérték a bmlsz-t, h tegyék szurkolóbaráttá a béel döntőt is!!! 😀ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.Kenny
Ez azért már tényleg gusztustalan.Geeri
már megint szegény pinyőt bántjátok, pedig ha nem lett volna vizes a fű.....akkor kondáséknak lett volna túl száraz! 😊Divat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
sztem felkérték a bmlsz-t, h tegyék szurkolóbaráttá a béel döntőt is!!! 😀ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.Kenny
már megint szegény pinyőt bántjátok, pedig ha nem lett volna vizes a fű.....akkor kondáséknak lett volna túl száraz! 😊
|
több mint 11 éve
Azért örülök hogy pintér arcát helyrekozmetikázta a Debrecen. Kevés antipatikusabb ember van a magyar fociban. Akkora paraszt, hogy két négyzetet foglal el a sakktáblán...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.
több mint 11 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/Ez azért már tényleg gusztustalan.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
vissza kéne keresni mikor volt utoljára hat nb1-es védő kerettag. 93?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
Götze kihagyja a BL döntőt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Gyömbérrel csak az a bajom,hogy ősszel játszott válogatott formában a középpályán.Betették belső védőnek és szinte folyamatosan róla kapunk gólt.Középhátvédnek lassú,szélsőnek meg pláne.Kuvait ellen jó lesz.Gingerrel mi bajod? azért ő hátul megszokta oldani, és szvsz simán jobb opció jobbhátvédbe, mint a fürthnek nem kellő kondás-legény...legalábbis úgy gondolom, h nem kp-n hanem védelembe számít rá sanyibá (Moniz után szabadon 😊 )
Varga?Mészáros?Gyömbér?Gyurcsó?Juhász?
Még mindig szarul válogat sanyi bácsi.Kenny
Lovrencsicsre én is kíváncsi leszek, illetve, h mennyi lehetőséget kap majd.Divat
Akkor amikor valóban tanárian focizott nem kapott meghívót,amikor a teljesítménye éppen veri a közepeset akkor meg meghívják. Rossz ezt mondani,mert a "mi kutyánk kölyke",de nem válogatott szint most Gyömbér.
Varga meg szerintem amikor jobbhátvédet játszott a válogatottban akkor jó volt.
Dzsudzsák-Koman-Lovrencsics Böde-Szalai támadószekciót elnézegetnék.Dehát Sanyi bá még Kuvait ellen is kontrázni fog.Középen meg szűrhetne Pintér.Úgyis jól tolja mostanában a Zaragozaban.
több mint 11 éve
Kuvait ellen jó lesz.Gingerrel mi bajod? azért ő hátul megszokta oldani, és szvsz simán jobb opció jobbhátvédbe, mint a fürthnek nem kellő kondás-legény...legalábbis úgy gondolom, h nem kp-n hanem védelembe számít rá sanyibá (Moniz után szabadon 😊 )
Még mindig szarul válogat sanyi bácsi.Kenny
Lovrencsicsre én is kíváncsi leszek, illetve, h mennyi lehetőséget kap majd.
|
több mint 11 éve
Azért a védelem továbbra is elég meredek, sajnos viszont most nagyon nincs is másik alternatìva....Szerk. Remélem lovrencsics jó lesz annyira h szerethető jobbszélsővé váljon. Akk talán megoldódna az évek óta egyik legnagyobb needünk és nem kéne koman szenvedését néznünk egy számára idegen poszton ill. Varga Rolinak is szurkolok.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
a nemzet juhásza csak visszakerült, küldetés teljesítve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A VÁLOGATOTT KERETEKapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)
Védők: Varga József (DVSC-Teva), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Guzmics Richárd (Haladás), Lipták Zoltán (Győri ETO), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (DVTK), Vanczák Vilmos (FC Sion)
Középpályások: Pintér Ádám (Real Zaragoza), Gyömbér Gábor (FTC), Koman Vladimir (FK Krasnodar), Pátkai Máté (Győri ETO)
Támadók: Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Varga Roland (Győri ETO), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Lovrencsics Gergő (Lech Poznań), Szabics Imre (Sturm Graz), Németh Krisztián (Roda JC), Böde Dániel (FTC), Priskin Tamás (Alanyija Vlagyikavkaz)
Kuvait ellen jó lesz.
Még mindig szarul válogat sanyi bácsi.
több mint 11 éve
eaglesthatlooklikearsenewenger.tumblr.com/Minden Sas illetve Sas szurkoló nevében elhatárolódom (legyen az Fradista Phillysta meg Masiniszta) 😛 😀
Kész, meghaltam. 😀Schleck
több mint 11 éve
eaglesthatlooklikearsenewenger.tumblr.com/ez se szar 😀 www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Kész, meghaltam. 😀Schleck
több mint 11 éve
Zsákutca kifejezést nem értettem pontosan és mgé most sem értem mire érted?Amíg ennyit költhetnek költeni is fognak, és attól hogy -x millióban jöttek ki nem értem mi köze ahhoz hogy éppen most pont nem nyertek semmit vagy hogy Mou elment.én nem Mourinho ellen szóltam - vele semmi bajom, elismerem a munkásságát, még kedvelem is, amennyire egy szurkoló a tv-n át kedvelhet egy klasszis edzőt -, hanem a Real Madrid "csapatépítési stratégiájára" mondtam, hogy ez így zsákutca. HC José csak egy a sok közül, aki "megbukott" Madridban.Amadeus91
Olyan dologgal példálózol ami már kurva régóta próbáléma de amíg Perez az elnök és így pénzelik a Madridot ne mfog változni, mert minek változzon...Toca
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
Amíg ennyit költhetnek költeni is fognak, és attól hogy -x millióban jöttek ki nem értem mi köze ahhoz hogy éppen most pont nem nyertek semmit vagy hogy Mou elment.én nem Mourinho ellen szóltam - vele semmi bajom, elismerem a munkásságát, még kedvelem is, amennyire egy szurkoló a tv-n át kedvelhet egy klasszis edzőt -, hanem a Real Madrid "csapatépítési stratégiájára" mondtam, hogy ez így zsákutca. HC José csak egy a sok közül, aki "megbukott" Madridban.
Olyan dologgal példálózol ami már kurva régóta próbáléma de amíg Perez az elnök és így pénzelik a Madridot ne mfog változni, mert minek változzon...Toca
több mint 11 éve
Amíg ennyit költhetnek költeni is fognak, és attól hogy -x millióban jöttek ki nem értem mi köze ahhoz hogy éppen most pont nem nyertek semmit vagy hogy Mou elment. Olyan dologgal példálózol ami már kurva régóta próbáléma de amíg Perez az elnök és így pénzelik a Madridot ne mfog változni, mert minek változzon...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
Az a zsákutca, hogy folyamatosan megveszik a legnagyobb sztárokat, kilóra, aztán pedig megpróbálják őket csapattá kovácsolni, ami az utóbbi időben nem sikerült.Na ne találd már ki hogy akkora nagy zsákutca egy Bajnokságot nyerő, (jó idén 2.) barcát odavissza elpicsázóm BL-ben is sorra elődöntőző csapat ...Tocana, ne találjuk ki, hogy a Real, mint csapat, jól működött az utóbbi időkben. Mourinho a jéghegy csúcsa.Amadeus91addig amíg a Madrid nem vált szemléletet csapatépítés terén, addig mindegy, hogy ki az edző, mert ez egy zsákutca jelenleg.Amadeus91Nah már vártam ,hogy gyere a bődületesen ordas nagy baromságoddal, szerencsére meg is érkeztél így nyugodtan alhatok... 😀Toca
Játékosvásárlásra költött kiadás
2002: Ronaldo 45 M (+tarcsiból kineveltek egy Cambiasso-t)
2003: Beckham 37,5 M
2004: Gravesen 3,4 M, Woodgate 18 M, Owen 12 M, Samuel 23 M
2005: Cassano 5,5 M, Cicinho 4 M, Robinho 24 M, Sergio Ramos 27 M, Julio Baptista 20 M, Carlos Diogo 5 M, Pablo Garcia 4 M (+ saját nevelés: Arbeola, Ruben de la Red, Roberto Soldado)
2006: Fernando Gago 20,5 M, Higuain 12 M, Marcelo 6,5 M, M, Diarra 26 M, van Nistelrooy 15 M, Cannavaro 11,5 M, Emerson 11,5 M, Jose Antonio Reyes (kölcsönbe)
2007: Heinze 12 M, Drenthe 14 M, Sneijder 27 M, Robben 36 M, Saviola FA, Pepe 30 M, Metzelder FA, Dudek FA (+saját nevelés; Granero és Miquel Torres)
2008: Julian Faubert 1,5 M (kölcsönvételidíj), Huntelaar 27 M, L. Diarra 20 M, van der Vaart 15 M, De la Red 4 M (visszavásárolva a Getafe csapatától), Javi Garcia 4 M (+ saját nevelés Dani Parejo)
2009: Xabi Alonso 35,4 M, Granero 4 M (Getafe csapatától visszavásárolva), Benzema 35 M, Ronaldo 94 M, Kaká 65 M, Albiol 15 M, Negredo 5 M, Arbeola 4 M (visszavásárlás a Liverpool csapatától) (+ sajátnevelés Antonio Adán)
2010: Adebayor 4 M (kölcsönvételidíj), Özil 18 M, Carvalho 8 M, Di Maria 33 M, Khedira 14 M, Pedró León 10 M, Sergio Canales 6 M
2011: Coentrao 30 M, Sahin 10 M, Varane 10 M, Callejon 5 M (visszavásárolva az Espanyol csapatától), Hamit Altintop FA
2012: Diego Lopez 3,5 M, Luka Modric 35 M, Essien (kölcsönbe)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10 év, 961, 8 M Euró,
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Játékos eladásból származó bevételek
2002: 0
2003: Makelele 20 M, Geremi 10 M, Valdo 1,8 M,
2004: Morientes 9,2 M,
2005: Owen 25 M, Samuel 18 M, Solari 2 M
2006: Ronaldo 7,5 M, Jurado 3 M, Gravesen 3 M, Arbeola 1,3 M, Juanfran 0,4 M
2007: Emerson 5 M, Cicinho 9 M, de la Red 3 M, Woodgate 9,6 M, Diego Lopez 7 M, Carlos Diogo 4,5 M, Raúl Bravo 2,3 M
2008: Robinho 43 M, Baptista 10 M, Granero 3 M, Soldado 6 M, Javier Balboa 4 M, Cassano 3,3 M
2009: Sneijder 15 M, Robben 24 M, Huntelaar 15 M, Negredo 15 M, Miquel Torres 2 M, Heinze 1,5 M, Javi Garcia 7 M, Saviola 5 M, Parejo 3 M
2010: van der Vaart 10 M
2011: Gago 0,5 M (kölcsönvételből eredő bevétel), Sergio Canales 2 M (kölcsönvételből eredő bevétel), Garay 5,5 M
2012: Sahin 1 M (kölcsönvételből eredő bevétel, BVB), L. Diarra 5 M, Sahin 5 M (kölcsönvételből eredő bevétel, Liverpool), Canales 7,5 M, Gago 3,5 M, Altintop 3,5 M
akik nem szerepelnek a listán, azok értelemszerűen ingyen távoztak.
10 év; 289,6 M
summ: 289,6 M - 961,8 M - = -672,2 M, kiadás (átl: -67 M euró/szezon)
az 4 bajnoki címre vetítve, 168,5 M euró/bajnoki cím
1 kupagyőzelem
3 szuperkupára, 224 M/szuperkupa
1 UEFA szuperkupa
--------------------------------------------------
saját nevelésű játékosok eladásából eredő bevétel, 2002 - 2012
Valdo 1,8 M, Raúl Bravo 2,3 M, Juanfran 0,6 M (mai értéke: 12 M), de la Red -1,7 M (visszavásárlással bukott összeg), Diego Lopez 3,5 M, Soldado 6 M (mai értéke: 25 M), Jose Manuel Jurado 3 M, Javier Balboa 4 M, Miquel Torres 2 M, Granero 7 M
szumm: 28,5 M euró/10 év
FA játékosok eladásából eredő bevétel 2002 - 2012
Hamit Altintop 3,5 M euró, Saviola 5 M euró
szum: 8,5 M/10 év
-------------------------
kinevelt és ingyen szerződtetett játékosok eladásából eredő bevétel 2002 - 2012
szum: 35,585 M
a játékoseladásokból eredő bevételekben a saját nevelésű és FA játékosok utáni bevétel %-s megoszlása: 12,3 %
---------------------------
saját nevelésű játékosok, a jelenlegi 25 fős keretben: 9 (Iker, Diego Lopez, Adán, Jesus Fernandez - mind kapus - Nacho Fernandez, Callejón, Moratta, Arbeola)
a keretben lévő saját nevelésű játékosok értéke: 72,3 M (teljes keret értéke: 597, 8 M), (12%)
csapatépítés?
több mint 11 éve
Na ne találd már ki hogy akkora nagy zsákutca egy Bajnokságot nyerő, (jó idén 2.) barcát odavissza elpicsázóm BL-ben is sorra elődöntőző csapat ...na, ne találjuk ki, hogy a Real, mint csapat, jól működött az utóbbi időkben. Mourinho a jéghegy csúcsa.Amadeus91addig amíg a Madrid nem vált szemléletet csapatépítés terén, addig mindegy, hogy ki az edző, mert ez egy zsákutca jelenleg.Amadeus91Nah már vártam ,hogy gyere a bődületesen ordas nagy baromságoddal, szerencsére meg is érkeztél így nyugodtan alhatok... 😀Toca
több mint 11 éve
Hát, én egy embert ismerek, aki meg tudta fogni spanyolban az elmúlt 2-3 évben többször is a csúcsfutballt bemutató Barcelonát és az Mou volt. Már ezért érdemes volt Madridba szerződnie. Régen nagyon nem bírtam, de szerintem emberileg sokat fejlődött. Az utóbbi időben egyre szimpatikusabbá vált.Amadeus: Szerintem egy olyan gárdát, ahol többnyire favágók, illetve önző, a saját érdekeiket előtérbe helyező egyének alkotnak egy csapatot, nem nagyon lehet megregulázni senkinek. Egyszerűen olyan szellemiséget vittek az öltözőbe, ami nem volt oda illő, főleg nem volt méltó a RM hírnevéhez.
Véleményem szerint Mou nem bukott meg.
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”