Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Pep már kész edző volt akkor,csak senki nem ismerte az edzői munkásságát Spanyolországon és a Barcelona drukkereken kívül.Meg azért valljuk be kicsit komolyabb edzők keze alatt focizott mit Kozma, ott is több tudást meríthetett. (elméletileg)BazzaniPep feljuttatta a B-t a spanyol harmadosztályból.KennyEngem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?BazzaniMint Guardiolának, amikor átvette a Barcelonát.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Meg azért valljuk be kicsit komolyabb edzők keze alatt focizott mit Kozma, ott is több tudást meríthetett. (elméletileg)Pep feljuttatta a B-t a spanyol harmadosztályból.KennyEngem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?BazzaniMint Guardiolának, amikor átvette a Barcelonát.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ez a Leleviere mögötti bábszerep az én gondolatom (bár más is felvetette máshol) ez sehol nincs leírva hivatalosan. Egy olyan erőskezű akaratos edző kellene aki nem engedné, hogy Csibuabuákkal induljunk neki a szezonnak. Ezért számít, hogy Kozma tapasztalatlan, szerintem annak is örül, hogy valahol munkát kapott...Nem támadásképpen írtam.Oké.
Azért írtam mert Guardiola nagyon rossz hasonlat Kozmára. Sajnos ez az Újpest magyar szintben mérve nagyon nem a Barca. Olyan rossz ez a csapat évek óta, hogy egy harcedzett rutinos edzőnek is nehéz feladat lenne nemhogy egy rutintalan kezdőnek. Itt nincsenek Messik de még magyar szinten közepes játékosok sem nagyon.
Nem mellesleg a legfőbb probléma az, hogy Kozma csak egy báb lesz. Arra kell (szerintem), hogy a prolicensz nélküli Leleviere maradhasson a főedző.
Ennek a csapatnak a 90%át ki kellene rakni, de akkor bevallanák, hogy a nyári igazolások szart sem értek.
Kíváncsi vagyok milyen utat választanak.
Amúgy egy szellemi vetélkedőt sem nyertem ellenben láttam sok Újpest és Barca meccset hamár soccertopik.Bazzani
De ha így vágod, akkor nem mindegy mennyi tapasztalata van Kozmának?
(Amúgy pár évig volt a Vasasnál segédedző.)
Akkor úgyis csak az számít mennyire tud együttműködni. Nem a szakmai tapasztalat.
Jöhetne Guardiola vagy Mourinho is, szarból ő se tud várat építeni. Nemde?
És akkor az eredeti kérdésed teljesen értelmetlenné is válik.
("Kozmának van bármi edzői tapasztalata?")Sobri Jóska
Persze a keserű szájíz leginkább annak szól, hogy nagyon sokan Véber Gyurit szerettük volna hamár magyar és újpesti kötődésű.
Állítólag 5 nagy igazolást tervez a klub. Már látom, hogy a legjobb a belga másodosztályból jön...
De ne legyen igazam és legyünk végre jók megint. (jók:nálam már 4 is az)
több mint 11 éve
Pep feljuttatta a B-t a spanyol harmadosztályból.Engem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?BazzaniMint Guardiolának, amikor átvette a Barcelonát.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Este hajrá Dortmund,remélem borul a papírforma,már ha van ilyen egy BL döntő előtt.Elúszott Európa,talán jobb is így.Jöhetnek a fiatalok az utolsó 2 fordulóban.
több mint 11 éve
Nem támadásképpen írtam.Oké.
Azért írtam mert Guardiola nagyon rossz hasonlat Kozmára. Sajnos ez az Újpest magyar szintben mérve nagyon nem a Barca. Olyan rossz ez a csapat évek óta, hogy egy harcedzett rutinos edzőnek is nehéz feladat lenne nemhogy egy rutintalan kezdőnek. Itt nincsenek Messik de még magyar szinten közepes játékosok sem nagyon.
Nem mellesleg a legfőbb probléma az, hogy Kozma csak egy báb lesz. Arra kell (szerintem), hogy a prolicensz nélküli Leleviere maradhasson a főedző.
Ennek a csapatnak a 90%át ki kellene rakni, de akkor bevallanák, hogy a nyári igazolások szart sem értek.
Amúgy egy szellemi vetélkedőt sem nyertem ellenben láttam sok Újpest és Barca meccset hamár soccertopik.Bazzani
De ha így vágod, akkor nem mindegy mennyi tapasztalata van Kozmának?
(Amúgy pár évig volt a Vasasnál segédedző.)
Akkor úgyis csak az számít mennyire tud együttműködni. Nem a szakmai tapasztalat.
Jöhetne Guardiola vagy Mourinho is, szarból ő se tud várat építeni. Nemde?
És akkor az eredeti kérdésed teljesen értelmetlenné is válik.
("Kozmának van bármi edzői tapasztalata?")
több mint 11 éve
Amadeus! Szerintem csak le akarták tépkedni egymás farmermellényéről a fellvarrókat és letörölni egymás bajszáról a sörhabot.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
"Hiába a nagy rendőri készültség, órákkal az esti BL-döntő előtt összecsaptak a Bayern München és a Borussia Dortmund szurkolói Londonban. A felvételen látható, hogy előbb csak dobálták egymást a huligánok, aztán többen verekedni kezdtek, a sárga mellényes rendőrök késve érkeztek a helyszínre."mondjuk nekem gyanús, hogy Bayern "huligánok"...
/index/
berger90
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nem támadásképpen írtam.Azért írtam mert Guardiola nagyon rossz hasonlat Kozmára. Sajnos ez az Újpest magyar szintben mérve nagyon nem a Barca. Olyan rossz ez a csapat évek óta, hogy egy harcedzett rutinos edzőnek is nehéz feladat lenne nemhogy egy rutintalan kezdőnek. Itt nincsenek Messik de még magyar szinten közepes játékosok sem nagyon.
Amúgy egy szellemi vetélkedőt sem nyertem ellenben láttam sok Újpest és Barca meccset hamár soccertopik.
több mint 11 éve
Sobri! Hány Újpest meccset láttál idén?BazzaniAhány Barcát.
Bazza! Hány szellemi vetélkedőt nyertél idén?
több mint 11 éve
img.index.hu/imgfrm/5/9/9/2/THM_0011245992.jpgEz a kép tegnap készült. Magyarázhatnánk úgy is, hogy nagyon akarnak de nem ez a megoldás.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
"Hiába a nagy rendőri készültség, órákkal az esti BL-döntő előtt összecsaptak a Bayern München és a Borussia Dortmund szurkolói Londonban. A felvételen látható, hogy előbb csak dobálták egymást a huligánok, aztán többen verekedni kezdtek, a sárga mellényes rendőrök késve érkeztek a helyszínre." /index/
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Engem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?BazzaniMint Guardiolának, amikor átvette a Barcelonát.
több mint 11 éve
Engem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?
több mint 11 éve
szaba
10 542
Kozma lett az új vezetőedző Újpesten.Doma faterja. 😀 Meglepne, ha beválna. 😀
Én soha nem szerettem.Bazzani
több mint 11 éve
Kozma lett az új vezetőedző Újpesten.Én soha nem szerettem.
több mint 11 éve
Nem véletlenül váltott Curtis (Széki Attila) is a popbizniszre.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Mostanra józanodtam ki annyira, hogy értékeljem a meccset, bár nem lesz megint magasröptű elemzés.Most untam meg azt, hogy x forintért ezek a túlfizetett barbibabák a pofámba röhögjenek újra és újra. Elegem van abból, hogy ásítozni megyek ki a kibaszott lelátóra, azt is úgy, hogy a főnökömnek, kollegáimnak napokig könyörögni kell, hogy egyáltalán néha ki tudjak menni, pedig se nem lakom, se nem dolgozom a stadion közelében, így néha utazási költség is rájön.
Most untam meg kurvára, hogy ígérgetnek a szurkolóknak, erősítés semmi, egy fél éve IR-en töltő játékosnak meg úgy örülünk, mint majom a farkának. Nulla eredmény, lelkiismeretlen, elviselhetetlenül szar játék, a szurkolók folyamatos szembe köpködése. Amikor meg megunjuk, és idegből tényleg kettérúgunk egy-két széket, akkor meg virnyognak, és mennek sírni az mlsz-nek, mint a fürdős kurvák a stricihez. Még ők vannak megsértve.
Addig nem fizetek egy kurva petákot sem, amíg meg nem látom, hogy az Újpest csak minimálisan küzd, hogy ezt a helyzetet megszüntesse. Nem szurkolói kártya, hanem hat méternél többet futó játékosok. Nem rinyálás, hajzselézés, hanem ezer százalék a pályán. Nem rinyálás, hogy nem járnak ki az emberek, hanem tisztességes kapcsolat minden szurkolóval.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ellenben nem vagyok felregisztrálva (csak a tippmix netes változatára), és csak emiatt a meccs miatt most nem is fogok.Tedd neten.Ott egyszerűbb és általában magasabb is az odds.Kennyha hazai pályán képes kikapni a Pápa ettől a Siófoktól bőven megérdemli hogy kiessen, remélem most már így is lesz.davemayermajd jövő héten lezsírozzák a borsodi labdazsonglőrökkel. jövő héten meg merném tenni a fix kettest, csak találni kell mellé négy viszonylag egyértelmű eseményt.slowmotion
több mint 11 éve
Tedd neten.Ott egyszerűbb és általában magasabb is az odds.ha hazai pályán képes kikapni a Pápa ettől a Siófoktól bőven megérdemli hogy kiessen, remélem most már így is lesz.davemayermajd jövő héten lezsírozzák a borsodi labdazsonglőrökkel. jövő héten meg merném tenni a fix kettest, csak találni kell mellé négy viszonylag egyértelmű eseményt.slowmotion
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A klub kérheti, nem kell véletlenezni 😊Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!KennyMindig valahogy "véletlenül" őket sorsolják oda nyárra...Asbee
több mint 11 éve
ha hazai pályán képes kikapni a Pápa ettől a Siófoktól bőven megérdemli hogy kiessen, remélem most már így is lesz.davemayermajd jövő héten lezsírozzák a borsodi labdazsonglőrökkel. jövő héten meg merném tenni a fix kettest, csak találni kell mellé négy viszonylag egyértelmű eseményt.
több mint 11 éve
azt hiszem, idén talán csak szeptember végén volt Siófok-Fradi, de mindjárt megnézem...Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!KennyMindig valahogy "véletlenül" őket sorsolják oda nyárra...Asbee