Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Szokásos mákos bajor gól.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Hummels nagyon nagy tanár, amikor épp nem ad gólpasszt az ellenfélnek 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Weidenfeller kivédi a szemünket rendesen, ahogy a bajnokikon szokta. hú de messze még a vége.gamerkr
A legnagyobb védés azért Neuré volt Kuba közeli lövésénél, ha ott Lewa előtt van a laszti...

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 909 — nabege2@yahoo.com
Érdekes meccs, az első 20 percben egyértelműen a Dortmundiaké volt, meg is lepődtem mennyire nem találja magát a Bayern, de utána megfordult az egész. Tényleg simán lehetne 2-2 bár a münchenieknek nagyobb helyzeteik voltak. Önző Robben tuti egyet bevág majd a 20 helyzetéből.
több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Nem repkednek így is eleget?jjncaa
De, de az esetek 90%-ban a láthatatlan játékosok miatt repkednek!

több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Weidenfeller kivédi a szemünket rendesen, ahogy a bajnokikon szokta. hú de messze még a vége.

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
Nem repkednek így is eleget?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Müller csak osztani szereti a body-check-et... 😊Sinisa
Nekem nagyon tetszett az a tackle! Szerintem ötvözni kéne a soccert és az amerikai focit, mekkora királyság lenne a sok repkedő játékos! Ráadásul a színészkedés kérdése is meg lenne oldva😊

több mint 11 éve
Müller csak osztani szereti a body-check-et... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Az elején lőni kellett volna egy gólt, amíg meg volt fogva a Bayern a letámadástól.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nálam Lewa sárga, Ribery pedig piros...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bunkó Riberynek ez sima piros kellett volna, hogy legyen.

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Fel kéne ébredni lassan...
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Engem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?Bazzani
Mint Guardiolának, amikor átvette a Barcelonát.Sobri Jóska
Pep feljuttatta a B-t a spanyol harmadosztályból.Kenny
Meg azért valljuk be kicsit komolyabb edzők keze alatt focizott mit Kozma, ott is több tudást meríthetett. (elméletileg)Bazzani
Pep már kész edző volt akkor,csak senki nem ismerte az edzői munkásságát Spanyolországon és a Barcelona drukkereken kívül.Kenny
Nem volt edzői munkássága. Elötte pár évvel még focizott, 1 évet volt edző a Barca B-nél.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na, csak megjinxeltem a Bayernt, ugyanis tettem rájuk fogadáson. 😀
(sikerült az utóbbi napokban ugyanígy tennem a Miami Heat, SJ Sharks, CHI Blackhawks trióval is 😀 )

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Engem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?Bazzani
Ez eredmény, nem tapasztalat.

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
Csak én nem érzem hd-nek a sport tv meg a digi adását?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
A 6-0 magazinban Rodi nyilatkozta, hogy érkezik egy pro licences magyar edző, de Léliévre felel majd a szakmai munkáért. Azt is mondta továbbá, hogy a kövi év a konszolidáció éve lesz, továbbra is csökkenteni akarja a költségeket és fiatal tehetségeket akarnak majd igazolni.

Mondtam én, hogy Kozma csak báb lesz. Fiatal tehetségek ajjaj. Nem elég nagy zseni Lázár meg Simon...?Bazzani
Újabb átmeneti év, dejó. Már 1998 óta az van😕 Azért is furcsálottam Kozmát, komoly edző így nem vállalná ezt, ez meg Roditól a kecske és káposzta esete lépés, nesztek itt van az újpesti kötödésű magyar akit akartatok, de azért Lelievre íránít továbbra is a saját emberem.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
A 6-0 magazinban Rodi nyilatkozta, hogy érkezik egy pro licences magyar edző, de Léliévre felel majd a szakmai munkáért. Azt is mondta továbbá, hogy a kövi év a konszolidáció éve lesz, továbbra is csökkenteni akarja a költségeket és fiatal tehetségeket akarnak majd igazolni.

Mondtam én, hogy Kozma csak báb lesz. Fiatal tehetségek ajjaj. Nem elég nagy zseni Lázár meg Simon...?

több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

Győr... Pár hete a románokkal haverkodtak, most meg szlovák meg szerb zászlókat lengetnek... az ország lelátói életének szégyenei... Arról nem is beszélve, hogy full ingyen volt mindenkinek a meccs és összesen voltak tokkal-vonóval kinn 4 ezren "ünnepelni"...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 655 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik csak jön Nemár (Neymar) 😛 hm hát nem tudom.... remélem rá cáfol mindarra miért nem szerettem volna, hogy a Barcába jöjjön, és hasznára lesz a csapatnak hosszú ideig, Így viszont Villa tuti pápá remélem a Spursig akkor annyira nem bánom 😀
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Kozma lett az új vezetőedző Újpesten.
Én soha nem szerettem.Bazzani
Kozma Steve?! Ez meg honann jött most? Magyar edző hirtelen, de abból ilyen semmit nem bizonyított, nagyon fura.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Hopp, a Honvéd a harmadik....... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Na ilyen játékkal is régen szoptunk ki. a helyzeteket be kéne lőni! Wolfe világklasszis volt (ma is)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Meg azért valljuk be kicsit komolyabb edzők keze alatt focizott mit Kozma, ott is több tudást meríthetett. (elméletileg)Bazzani
Pep már kész edző volt akkor,csak senki nem ismerte az edzői munkásságát Spanyolországon és a Barcelona drukkereken kívül.Kenny
Teljes mértékben elismerem amit mondtál és Pep-el sincs semmi bajom.
De azért kurvára megnézném mit tudna kihozni ebből az Újpestből. 😊
Az lenne az igazi feladat nem Messiket meg Iniesta-kat edzeni.