Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Á, mindegy...a szurkoló a hülye, a rendőr meg csak szegény elviseli az ellene irányuló jogtalan dolgokat...

több mint 11 éve
Gildo 21
Hány meccsen voltál az utóbbi 5 évben szurkolóként?Asbee
Szurkolóként egyen sem de a másik oldalon voltam már párszor és azok az emberek ráadásul nem szórakozásból vannak ott és nem is csak arra két órára mint te.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hány meccsen voltál az utóbbi 5 évben szurkolóként?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Gildo 21
Nem akartam megint okoskodni de volt itt egy két olyan megnyilvánulás ami enyhén túlzó. Kedves Asbee látom te tudod, hogy a rendőrök unalmukban mennek meccsekre mert nincs jobb dolguk. Csak a saját példámat mondhatom itt a hóvége és már most kb 70 óra túlórám van ebben a hónapban összesen lassan 100 (egy hónapban az adott hónap munkanapjai szorozva 8-al) amit tutira nem fognak kifizetni hanem a derék parancsnokok majd valahogy elsikálják. Nem baj úgyis jobb egyedül dolgozni legalább nem kell máshoz alkalmazkodni.
Azon meg ne lepődj meg, hogy minden szarra ugranak a rendőrök a Fradi tábor és a többi magyar szurkolói tábor mindig is a szerény, baráti viselkedéséről volt híres és soha nem balhéztak.

Divat csak egy kérdés ha neked azt mondja egy rendőr, hogy szállj fel a buszra akkor az a természetes, hogy elkezded szidni??

Sajnálom a kislányt de itt teljes mértékben amadeusnak van igaza jelenleg nem tart ott a magyar szurkolói felfogás, hogy gyereket de én még a barátnőmet se vinném ki mert rengeteg fiatal jár ki csak a gőz leeresztése miatt, ami szerintem addig nem is probléma amíg csak egymást, vagy az mlszt szidják (tudom nem lehet és nem is értem az okát). Üvöltse ki magából a feszültséget hétvégén és hétfőtől kezdheti újra a "Hogyan éljünk Mo-n" című túlélő játék következő fejezetét.
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Suarez Real.
Ehh.Bazzani
pont oda való, csak az a baj hogy tud gólt lőni.davemayer
Az ügynöke aszongya hogy Suárez nem tervezi hogy elhagyja Liverpoolt (ezen a nyáron).
Ismerős szöveg. Sokan nem tervezték már hogy mennek, aztán meglepő módon mégis mentek.
Amúgy részemről mehetne.

BTW, Iago Aspasról (Celta Vigo) valaki tud valami érdemi infót mondani?
Állítólag ő lehet a második fecske Touré után.Mikey
Suarez Real.
Ehh.Bazzani
Az ügynöke aszongya hogy Suárez nem tervezi hogy elhagyja Liverpoolt (ezen a nyáron).
Ismerős szöveg. Sokan nem tervezték már hogy mennek, aztán meglepő módon mégis mentek.
Amúgy részemről mehetne.

Állítólag ő lehet a második fecske Touré után.Mikey
Aspas engem is érdekelne, hogy mi akad a horgunkra az ő személyében. Suareznél pedig csak remélem, hogy marad, de sajnos nagyon valószínű, hogy nem fog. Kicsinálta őt a sajtó rendesen plusz a Realba kell egy csatár, van pénz tehát sajnos benne van.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
elől suarez. hátul pepe, már csak középre kell valaki! meg valdes kellett volna még a kapuba 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Suarez Real.
Ehh.Bazzani
Sajnos kurva jó játékos.De nem használ neki,hogy egy ilyen bomlasztó közegbe került,bár így hogy nincs már ott Mou van esélye.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Suarez Real.
Ehh.Bazzani
zsák a foltját.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Suarez Real.
Ehh.Bazzani
Amúgy részemről mehetne.

Állítólag ő lehet a második fecske Touré után.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Suarez Real.
Ehh.Bazzani
pont oda való, csak az a baj hogy tud gólt lőni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Suarez Real.
Ehh.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Akkor kb ennyit er nemzetkozi szinten ez az egesz akademistaskodas. Mondjuk latjuk is az eredmenyet, 10 ev alatt kb. 2 ertelmes jatekos kulfoldon aki megallta a helyet, a tobbi ugyanugy "megszakad" masodosztaly csapatok kispadjain. Raadasul akkor meg ossze is szedtek a legjobbakat, mert nem volt konkurencia, mi lesz majd mostantol.Meg a kivalsztas is erdekes nalunk, mert kb 30/28 ilyen erotlen, 1,60m magas torpe. Nem lattam egy ertelmes, erotol duzzado, 1,80 magas vedot vagy csatart pl. Hogy neznek ezek ki egy nemet fiatalhoz kepest.zavi27
Szekeres, Kálnoki Kis, Kelemen,Tischler, Eppel, Bese , Simon, Baloghbéci és még sorolhatnám.ezek csakugyan erőtlenek mind 😀 mellesleg németországban is vannak Özilek és Götzék nem kell mindenkinek 2 méteresnek lennie.
nagy a konkurencia ja, 7 ponttal vezetjük az ifi első osztályt.
"a megszakad a 2. osztályú csapatok kispadján" is erős kifejezés 😀
az akadémia célja még mindig hogy MB1 szintű játékosokat sikerüljön képezni, sehol sem volt leírva hogy külföldön sikeres játékosok képzése lenne a cél.
Nézzük csak a Sándor Károly akadémiát sorjában:
1.: GYőri ETO: Varga Roland, Pátkai Máté: mindkettő a bajnok csapat húzóembere
2.: Videoton: Szekeres, Juhász (Szeki simán kezdhetne bármelyik magyar csapatban, Juhász az egyik legmegbízhatóbb magyar játékos az elmúlt 10 évben)
3.: MTK: Vukmirt, Groppionit, Balajtit, Wolfet és Hídvégit leszámítva mindenki akadémiás, ezek közül Vukmir és Wolfe aki kezdő, a többi 9 db kezdő kaliberű játékos mind Akadémiás
5.: DVSC: Czvitkovics: stabil kezdő, húzóember
6.: FTC: Jova, Holman, Busai (utóbbi ugyan kölcsön lett adva)
7. Kecskemét: Forró Gyula: stabil kezdő
8 :Haladás: Simon Ádám: stabil kezdő, a bátyjai András és Attila már kevésbé de ő is ott van
9: Újpest: Pollák Zotya
10: DVTK: Gosztonyi, Vági : ha nem sérültek mind a kettő húzóember
11: Paks: Eppel, Bori, és ha úgy vesszük Könyvesből is mi csináltunk NB1es focistát.
13.😛MFC: Balogh Béci, Fodor Ferenc Balogh stabil kezdő, de Fodornak is van 11 kezdő meccse idén.
14: Pápa: Rodenbücher, Présinger, Horváth Levente első kettő stabil kezdő,
15: Siófok: Melczer, Pál Szabi, Kecskés, Gál András, Szatmári Zoli, Molnár MArcell (az utolsó kettőt leszámítva mindegyik kezd

hozzáadom ehhez Hrepkát, és Lencsét akik idén mentek ki stabil kezdő pozícióból külföldre, Németh Krisztiánt, Gulácsit, Pintér Ádámot, plusz a bundás Sütőt és Szabót akik játszanának éppen ha nincs az ominózus eset.

ez így összeszámolva: 36 játékos plusz az MTK keretéből 15 ember aki játszik is.
Tény hogy elfogult vagyok de erre alapozva szerintem annyira nem halott dolog ez az akadémia, persze ennél okosabban is lehetne csinálni mint ahogy tesszük. Sajnos amíg a jelenlegi politikát folytatjuk, meghatározó csapatot nem fogunk tudni összerakni, pláne ha megnézzük hogy Győrben, Fehérváron, Debrecenben, vagy a Fradinál milyen tőkék mozognak.

Hát igen. Nem akart a hullagyenge olaszba menni inkább elment a brutálisan erős franciába. Értem.Bazzani
már bocs, de az klubfoci jövője elég bizonytalan. Pénz ugye nem nagyon van arra felé, világsztárt nem nagyon tudnak odacsábítani (BAlot kivéve)
A franciáknál meg ugye ott a PSG, A Marseille most épül a Monaco, és a Lyon se lesz ilyen szar mindig mint idén. (ha a fiataljaik beérnek kurva nagy generáció lehet ez a Gonalons('89-es,)Umtiti(93) Fofana(91) Grenier(91) Ghezzal(92) Lacazette(91) Lovren (89) vonulat)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
És igen mindjárt jön, hogy Magyarországon nem lehet családdal meccsre menni, bezzeg Németországban... 😀Asbee
minek mondjam, ha tudod magadtól is?Amadeus91
Irónia lett volna. Egyébként 3-4 évig rendszeresen jártam az ország stadionjait, tudom mi hogy működik...Most olvastam egy beszámolót Lengyelországból, kicsit másképp működnek ott a dolgok. A rendőrnek, biztonsági embernek észrevehetetlennek kell lennie, minél kevesebbet kellene közbeavatkozniuk. De nálunk nem, minden apró kis szarra ugranak, hiszen ezt élvezik, ezért mennek ki, hogy lefújhassák az embert meg agyonbaszhassák őket gumibottal.

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

2 percnél kezdődik a paprika show....hát ez aztán komoly balhé, hivatalos orfk közlemény szerint, pedig ugye azért volt, mert nem szálltak fel a buszra! vicc, de nyilván megint a fagyista csürhe volt hibás, és a (sz.r) készenléti jól járt el.

3:55-nél meg mintha a rendőr mondaná a másiknak h semmi értelme nem volt a fújásnak?! 😊

|
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
És igen mindjárt jön, hogy Magyarországon nem lehet családdal meccsre menni, bezzeg Németországban... 😀Asbee
minek mondjam, ha tudod magadtól is?Amadeus91
Minek vagy itt ha máshol is lehetnél?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
minek mondjam, ha tudod magadtól is?

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
És igen, ez azért most csúcsosodott ki mert míg pl 66-ban a VB-döntőben nem lehetett kamera alapján egyértelműen ítéletet mondani a spori felett...davemayer
Egyik kedvenc sztorim, amikor Bahramovot (a partjelző, aki jelezte a vitatott gólt) kérdezték, hogy biztos e abban, hogy bent volt az angolok lövése, azt mondta:
- Biztos vagyok.
- Miért olyan biztos benne? - faggatták.
Annyit mondott:
- Sztálingrád.

www.rubicon.hu/magyar/nyomtathato_verzio/1966_julius_30_angol_gyozelem_a_futball_vilagbajnoksag_dontojeben/

www.origo.hu/foci-vb-2010/20100610-a-focivbtortenelem-tiz-legnagyobb-jatekvezetoi-tevedese.html

több mint 11 éve
És igen mindjárt jön, hogy Magyarországon nem lehet családdal meccsre menni, bezzeg Németországban... 😀

több mint 11 éve
most már csak 7, délután amikor kistesóm megmutatta a videót még 9 volt (a beszámolóban meg 10)
óriási volt amúgy, ahogy páran sörrel akarták kezelni a kislánynak a szemét 😀jjncaa
A lefújt 9 éves kislány és anyukája szavai:

"Jobban van, igaz a hányinger és a szempirosodás meglesz még napokig, az orvos szerint a gyerekeknél sokkal nagyobb az irritáció. Nem, nem vette el, sőt megyünk Győrbe mert azt mondta a szavait idézem: Anya én akkor is megyek és nem félek a rendőrbácsiktól.. "Divat
"A rendőri intézkedések után egy pár közölte a rendőrökkel, hogy lányuk megsérült. A kilencéves gyereket a mentők ellátták. A szülők azt mondták, hogy a mérkőzés után felszálltak lányukkal a nyitott ajtajú és ablakú buszra, ahova a könnygázt felhordta a szél. A buszon, zárt térben nem alkalmaztak könnygázt - olvasható a közleményben."JoeyPorter
hát persze.... 😀 😀 😀

Divat
az igazság az, hogy a sorosista - anti-fradista - rendőrterroristák szánt szándékkal keresték a 9 éves kislányokat, hogy lefújják őket.Amadeus91
Kívánom hogy téged,vagy a gyerekedet fújják le 2 méterről.
Engem fújtak már le,hidd el nem lennél ilyen vicces kedvedben utánna.Kenny
nem vinném oda a gyerekem. Alapból így kezdeném. Az, hogy engem - ne adj isten - lefúj egy rendőr, mert a haverokkal egy 4-0s győzelem és egy kis iszogatás után bátrabb vagyok a kelleténél egy dolog, meg is érdemlem, de a gyerekemet még véletlen sem vinném olyan közegbe, ahol száll a könnygáz (és röpködnek a gumilövedékek, a.k.a. Révész Máriusz)

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
most már csak 7, délután amikor kistesóm megmutatta a videót még 9 volt (a beszámolóban meg 10)
óriási volt amúgy, ahogy páran sörrel akarták kezelni a kislánynak a szemét 😀jjncaa

"Jobban van, igaz a hányinger és a szempirosodás meglesz még napokig, az orvos szerint a gyerekeknél sokkal nagyobb az irritáció. Nem, nem vette el, sőt megyünk Győrbe mert azt mondta a szavait idézem: Anya én akkor is megyek és nem félek a rendőrbácsiktól.. "Divat
"A rendőri intézkedések után egy pár közölte a rendőrökkel, hogy lányuk megsérült. A kilencéves gyereket a mentők ellátták. A szülők azt mondták, hogy a mérkőzés után felszálltak lányukkal a nyitott ajtajú és ablakú buszra, ahova a könnygázt felhordta a szél. A buszon, zárt térben nem alkalmaztak könnygázt - olvasható a közleményben."JoeyPorter
hát persze.... 😀 😀 😀

Divat
az igazság az, hogy a sorosista - anti-fradista - rendőrterroristák szánt szándékkal keresték a 9 éves kislányokat, hogy lefújják őket.Amadeus91
Kívánom hogy téged,vagy a gyerekedet fújják le 2 méterről.
Engem fújtak már le,hidd el nem lennél ilyen vicces kedvedben utánna.

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

hát persze.... 😀 😀 😀

Divat
"...csak egy sith tárgyal végletekben..." 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve

hát persze.... 😀 😀 😀

Divat
az igazság az, hogy a sorosista - anti-fradista - rendőrterroristák szánt szándékkal keresték a 9 éves kislányokat, hogy lefújják őket.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Higuain közben Twitteren, ha jól értelmezem elköszönt a madridi közönségtől.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

hát persze.... 😀 😀 😀

kondás még 2évig, ez jó hír számunkra lókakival továbbra se kell számolnunk, Szivity brisógyőrétől viszont félek... 😕

|
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630

"A rendőri intézkedések után egy pár közölte a rendőrökkel, hogy lányuk megsérült. A kilencéves gyereket a mentők ellátták. A szülők azt mondták, hogy a mérkőzés után felszálltak lányukkal a nyitott ajtajú és ablakú buszra, ahova a könnygázt felhordta a szél. A buszon, zárt térben nem alkalmaztak könnygázt - olvasható a közleményben."