Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 509
Na bazzz, 90. perc Las Palmas gol.Sajna a Malaga tutti kieso mar.
a cselzinel meg mi a fasz van 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
igazad van.azért fán dijk nagy vétel volt, meccseket dönt el a megmozdulásaival...ütemérzéke Langéval vetekszik..Angol meccsekhez: www.livefootballol.meván dijk volt az elkövető
Általában nagyszerű minőségű streamek vannak itt.
Ki volt az a szerencsétlen, aki összehozta a 95. percben a büntetőt?
Mikey
twitter.com/h4rms/status/960219365521141763
Klaci79
gordon
igaz, előtte meg Son lövését blokkolta, lehet hat nem ő van ott, akkor korábban meglett volna az egyenlítés, és kiszopunk.
több mint 8 éve
azért fán dijk nagy vétel volt, meccseket dönt el a megmozdulásaival...ütemérzéke Langéval vetekszik..Angol meccsekhez: www.livefootballol.meván dijk volt az elkövető
Mikey
Klaci79
több mint 8 éve
A rúgás pedig egyértelmű volt. Mivel Kane nem rúgta be az elsőt, az a kamu 11-es hál az égnek nem játszik. Így tulajdonképpen egy ítélet sújtotta a poolt, azért ennél komolyabb csapatnak gondolnám, mint ez a hiszti.na az lett volna a komoly, ha amiatt kapunk ki. mert az teljesen biztos, hogy Kane-t akkor sem büntetnék utólag, ha meccs után horogkeresztes zászlót lóbálva négerezi le Manét a bíró orra előtt.
Klaci79
több mint 8 éve
Visszaszívom a szerencsétlent. Jászai Mari! Jászai Mari!Ki volt az a szerencsétlen, aki összehozta a 95. percben a büntetőt?ván dijk volt az elkövető
Mikey
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ááááááá, hát várjatook. Emberünk (partjelző) rendesen ünnepelt, hogy a bíró rá hagyatkozott és befújta az elsőnél a 11-est. Hát, hogy a fenébe ne kussolt volna a les miatt, de jelzett az igen kérdőjeles fault miatt a másodiknál. Agyamat szétkúrom komolyan...Ezt a fos dumát...tényleg mindent bele lehet beszélni egy ilyen meccsbe. Azt nézem a pooli portálokon, hogy rázza az öklét az asszisztens, de tényleg bárki azt komolyan gondolja, hogy ha ha ő ebben volt érdekelt, akkor elkezd a pályán ünnepelni?
Adja az ég, hogy 00:30-tól ne tudjak minimálisan sem zebrázni légyszi. Egy estére egy is sok 😡
kristóf17
Az az egészben a furcsa, hogy évekkel ezelőtt a pool simán lejátszotta volna a spurst egy ilyen meccsen, most meg Salah elképesztő megmozdulásán kívül nincs semmi ami kiemelhető lenne ebből a csapatból.
Az ilyen leseket meg ember legyen a lábán aki egy pillanat alatt megítéli. Vagy hozzák be a videóbírót itt is, vagy el kell viselni, hogy ilyen esetekben a támadók javára ítélnek:
A rúgás pedig egyértelmű volt. Mivel Kane nem rúgta be az elsőt, az a kamu 11-es hál az égnek nem játszik. Így tulajdonképpen egy ítélet sújtotta a poolt, azért ennél komolyabb csapatnak gondolnám, mint ez a hiszti.
több mint 8 éve
Ááááááá, hát várjatook. Emberünk (partjelző) rendesen ünnepelt, hogy a bíró rá hagyatkozott és befújta az elsőnél a 11-est. Hát, hogy a fenébe ne kussolt volna a les miatt, de jelzett az igen kérdőjeles fault miatt a másodiknál. Agyamat szétkúrom komolyan... Adja az ég, hogy 00:30-tól ne tudjak minimálisan sem zebrázni légyszi. Egy estére egy is sok 😡
több mint 8 éve
1. tizi sima les. Lovren nem direkt passzolt ha bele is ért egyáltalán, nem számít ha épp meg-meg csúszik rajta a labda. Sima les... persze ellenünk befújja a fasz2. tizi, én 20szor néztem vissza. Egyik kamerán látom, hogy hozzáért, a másikon nem. De a 94. percben egy bíró miután már megadott egy egyébként jogtalan 11-est ugyan legyen már holt biztos benne, hogy ítél-e egy újat. Elengedte majd a partjelző aki messziről látott valamit befújatja. Az a partjelző aki elnézett vagy 3 lest, közte az 1. tizi előtti esetet is, aki Alli műesését nem látta.
Jogos az X, egyik csapat sem érdemelt szerintem győzelmet, de a körülmények elég érdekesek.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Épp írni akartam, hogy kurvamindegy a rúgás, les volt. Csak semmi meglepő egyébként. 😀 Szánalmas. Újfent szánalmas.az megvan, hogy egyébként tök véletlenül lesen állt Lamela a passz pillanatában? 😊Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!Előtte belerúg a lábfejével Lamela lábába, és visszapattan VanDijk lába, azért látszik úgy, mintha visszahúzná. Konkrétan izomból belerúgott a játékosba, egyértelmű tizi.
Viszont a Tottenham kapusa nem értem miért fejelte ki a labdát a 2 gól előtt, simán ki kellett volna engednie...
NB2
Duff
de a rúgás az inkább megvolt, mint nem
slowmotion
több mint 8 éve
az megvan, hogy egyébként tök véletlenül lesen állt Lamela a passz pillanatában? 😊Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!Előtte belerúg a lábfejével Lamela lábába, és visszapattan VanDijk lába, azért látszik úgy, mintha visszahúzná. Konkrétan izomból belerúgott a játékosba, egyértelmű tizi.
Viszont a Tottenham kapusa nem értem miért fejelte ki a labdát a 2 gól előtt, simán ki kellett volna engednie...
NB2
Duff
de a rúgás az inkább megvolt, mint nem
több mint 8 éve
Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!Előtte belerúg a lábfejével Lamela lábába, és visszapattan VanDijk lába, azért látszik úgy, mintha visszahúzná. Konkrétan izomból belerúgott a játékosba, egyértelmű tizi.
NB2
több mint 8 éve
Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!ugye csak poénkodsz?
NB2
ott a videó, azért látod visszahúzni a lábát, mert a szemed nem érzi a különbséget a visszahúzás és az úgy lábon rúgta, hogy visszapattant a lába...ilyenkor annyira kíváncsi lennék mit szólnál ha kapnál egy ilyet foci közben: "nem volt semmi spori, még jól is esett, ha fáj legalább érzem hogy van lábam" 😕
több mint 8 éve
Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!Viszont a Tottenham kapusa nem értem miért fejelte ki a labdát a 2 gól előtt, simán ki kellett volna engednie...
több mint 8 éve
Angol meccsekhez: www.livefootballol.meván dijk volt az elkövető
Mikey
több mint 8 éve
Angol meccsekhez: www.livefootballol.meEmre, ha jól láttam eredményeken...
Mikey
több mint 8 éve
Angol meccsekhez: www.livefootballol.meÁltalában nagyszerű minőségű streamek vannak itt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Szerintem tökéletes ítélet volt...hátulról belerúgott egy nagyot lamelába...attól még hogy valami nem látványos éppen olyan 11-es mint más esetben...az első tizi viszont tényleg vicces volt, nem a les, mert nem volt az, hanem a műesés miattsajnálom ezt a két f@szt a spílernél, mert nagyon csalódottak 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
A második viszont egyértelmű tizi volt.
több mint 8 éve
Kis g..ci bíró...
több mint 8 éve
Jó, hogy kihagyta, azért az, hogy lesről történt műesést befújnak tizinek... 😀
több mint 8 éve
lol
több mint 8 éve
Wanyama aztaqrva 😐
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 509
vagy mobdro app andoidra es iosrsangol meccsekhez tudtok valami jó minőségű streamet akár angol, akár Spíler tv-s?Itt kifejezetten jó minőségűek szoktak lenni, viszont nem nagyon szeretik a bekapcsolt adblockert 😊
zavi27
www.sport365.live/en/home
Kampman
2eve hasznalom teljesrn jo.
több mint 8 éve
angol meccsekhez tudtok valami jó minőségű streamet akár angol, akár Spíler tv-s?Itt kifejezetten jó minőségűek szoktak lenni, viszont nem nagyon szeretik a bekapcsolt adblockert 😊
zavi27
www.sport365.live/en/home
több mint 8 éve
én wiz1 neten szoktam néznide érdemes itt is vadászni
www.reddit.com/r/soccerstreams/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!