Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Neha nem tudom kirol beszeltek 😊Ja bocsi, akkor maradjunk a "Mikitárjánnál", mert még mindig nem tudom, hogy írják 😀
"Miklos" 😀
Na a Malaga remelem ma elindul felfele!!!!
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 509
Neha nem tudom kirol beszeltek 😊"Miklos" 😀
Na a Malaga remelem ma elindul felfele!!!!
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Közben már a csere is hivatalos lett amit mondtam, Sanchez az Unitedbe, Mkhitaryan meg az Arsenalba.Sajnálom Miklóst, hogy elmegy, de valami nagyon beakadt nála az utóbbi időben. Pontos passza is alig volt.
Rafinha az Interbe, KDB meg hosszabbított 2023ig.
Coolearie
több mint 8 éve
Közben már a csere is hivatalos lett amit mondtam, Sanchez az Unitedbe, Mkhitaryan meg az Arsenalba.Rafinha az Interbe, KDB meg hosszabbított 2023ig.
több mint 8 éve
de ez helyezve vót :dPuskás-díj esélyesAzt hiszem benne van a kritériumok között, hogy olyat nem díjaznak, amiben van védelmi/kapushiba.
www.youtube.com/watch?v=U14WZhmBbKY
eaglesmcnabb
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Puskás-díj esélyesAzt hiszem benne van a kritériumok között, hogy olyat nem díjaznak, amiben van védelmi/kapushiba.
www.youtube.com/watch?v=U14WZhmBbKY
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Közben Kádár szépen, alázatosan, kemény munkával lehet visszasurran a PL-be... nem is értem, miért nem ő a CSK..twitter.com/ADSportsTV/status/954766709851873280Jó látni, ahogy a válogatott szellemi vezére egy NBII-es szintű bajnokságban készül a nemzetközi megmérettetésekre. Kíváncsi vagyok hány olyan ember van Magyarországon, aki Google nélkül megmondja a csapata nevét.
csocsak bevágta.
Kenny
Kampman
több mint 8 éve
Puskás-díj esélyeswww.youtube.com/watch?v=U14WZhmBbKY
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
twitter.com/ADSportsTV/status/954766709851873280Jó látni, ahogy a válogatott szellemi vezére egy NBII-es szintű bajnokságban készül a nemzetközi megmérettetésekre. Kíváncsi vagyok hány olyan ember van Magyarországon, aki Google nélkül megmondja a csapata nevét.
csocsak bevágta.
Kenny
több mint 8 éve
Ez netto blődzinn, má’ bocsánat. A német klubok és a liga gazdálkodásra és tulajdonosi szerkezetre vonatkozó szabályai miatt nem tud tőkeerős városokban sem kialakulni európai szintű klub. Jelenleg van a Bayern és csókolom, még a BVB sem okvetlenül top klub Európában. Ezért nem hosszabbít egy Goretzka vagy Lewandowski. Az már más kérdés, hogy elmennek más bajnokságba, vagy az egyetlen német topklubhoz igazolnak. Amíg a DFL nem változtat ezeken a szabályokon, sem pedig a tv-s pènzeken, addig ez marad a trend. Aztán lehet nézni, ahogy egy Frankfurt, Hamburg, Berlin hármas ilyen vigéc brancsokat tud összehozni fillérekből, mint pl Dárdai Herthája.Miért visszataszító az hogy egy lejáró szerződésű játékosnak adnak annyit hogy neki megfeleljen az amit szeretne?mert nem mindig lejáró szerződésű az a játékos.
Coolearie
Lewandowskinak pl még egy év hátravolt a szerződéséből, amikor a bályern szólt neki, hogy elviszik, ne hosszabbítson. és lőn, a samponkirály nem hosszabbított.
ez nettó tampering, de mivel dajcserfusszballbund meg a bályern kb szimbiózisban él, a büdös életben nem fogják megbüntetni őket.
a többi klub meg max annyit tud csinálni, hogy figyelnek, hogy minden jobb játékosnak minimum két évre legyen szerződése, mert annyit nem várnak a bajorok senkire.
slowmotion
több mint 8 éve
Miért visszataszító az hogy egy lejáró szerződésű játékosnak adnak annyit hogy neki megfeleljen az amit szeretne?mert nem mindig lejáró szerződésű az a játékos.
Coolearie
Lewandowskinak pl még egy év hátravolt a szerződéséből, amikor a bályern szólt neki, hogy elviszik, ne hosszabbítson. és lőn, a samponkirály nem hosszabbított.
ez nettó tampering, de mivel dajcserfusszballbund meg a bályern kb szimbiózisban él, a büdös életben nem fogják megbüntetni őket.
a többi klub meg max annyit tud csinálni, hogy figyelnek, hogy minden jobb játékosnak minimum két évre legyen szerződése, mert annyit nem várnak a bajorok senkire.
több mint 8 éve
Miért visszataszító az hogy egy lejáró szerződésű játékosnak adnak annyit hogy neki megfeleljen az amit szeretne?Nem kevésbé visszataszító mint amit a PSG csinál csak más szempontból.www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947Kár,hogy nem hozzánk jött,kifejezetten ügyes gyerek.
A többi német csapatot amúgy nem érdekli, hogy ne a Bayern legyen a bajnok ?
Mondjuk, így tényleg lehet spórolni az átigazolásokon.
Toca
amúgymeg:
Kenny
Toca
több mint 8 éve
Nem kevésbé visszataszító mint amit a PSG csinál csak más szempontból.www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947Kár,hogy nem hozzánk jött,kifejezetten ügyes gyerek.
Toca
amúgymeg:
Kenny
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947Kár,hogy nem hozzánk jött,kifejezetten ügyes gyerek.
Toca
amúgymeg:
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947 A többi német csapatot amúgy nem érdekli, hogy ne a Bayern legyen a bajnok ?
több mint 8 éve
De kurvasok gólt lő. Mi lenne ha nem lenne hülye. Én örülni fogok ha hozzánk jön.Trash. Hülye mindenhez a futáson kívül.Mkhitaryant Mou nem játszatja, Aubameyang meg simán el akar menni, egyébként nagyon látszódik Dortmundbeli fejlődése. Klopp alatt érkezett még.Bundesligábol is a trasht veszikSzerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
Sebii
Amadeus
Heisman Trophy
Amadeus
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 509
Dinhorol olvastam egy cikket az nso-n.aztan eszembe jutott ez
www.youtube.com/watch?v=sYokNMEgRvw
több mint 8 éve
Trash. Hülye mindenhez a futáson kívül.Mkhitaryant Mou nem játszatja, Aubameyang meg simán el akar menni, egyébként nagyon látszódik Dortmundbeli fejlődése. Klopp alatt érkezett még.Bundesligábol is a trasht veszikSzerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
Sebii
Amadeus
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Mkhitaryant Mou nem játszatja, Aubameyang meg simán el akar menni, egyébként nagyon látszódik Dortmundbeli fejlődése. Klopp alatt érkezett még.Bundesligábol is a trasht veszikSzerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
Sebii
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ghanai orvosok tudhatnak valamit,Pancel Jozsit kigyogyitottak a malariabol 4nap alatt.Franc tudja. Én már nem igazán várom vissza. Óriási kedvencem volt ősszel, de jelenleg nem szívesen látnám a mezünkben.
Kenny

több mint 8 éve
Bundesligábol is a trasht veszikSzerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
Sebii
több mint 8 éve
Ghanai orvosok tudhatnak valamit,Pancel Jozsit kigyogyitottak a malariabol 4nap alatt.
több mint 8 éve
Szerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
több mint 8 éve
Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May