Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Neha nem tudom kirol beszeltek 😊
"Miklos" 😀

Na a Malaga remelem ma elindul felfele!!!!
ZoliMP
Ja bocsi, akkor maradjunk a "Mikitárjánnál", mert még mindig nem tudom, hogy írják 😀

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 509
Neha nem tudom kirol beszeltek 😊
"Miklos" 😀

Na a Malaga remelem ma elindul felfele!!!!

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Közben már a csere is hivatalos lett amit mondtam, Sanchez az Unitedbe, Mkhitaryan meg az Arsenalba.
Rafinha az Interbe, KDB meg hosszabbított 2023ig.
Coolearie
Sajnálom Miklóst, hogy elmegy, de valami nagyon beakadt nála az utóbbi időben. Pontos passza is alig volt.

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Közben már a csere is hivatalos lett amit mondtam, Sanchez az Unitedbe, Mkhitaryan meg az Arsenalba.
Rafinha az Interbe, KDB meg hosszabbított 2023ig.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 110 — je suis poloska
Puskás-díj esélyes

www.youtube.com/watch?v=U14WZhmBbKY
eaglesmcnabb
Azt hiszem benne van a kritériumok között, hogy olyat nem díjaznak, amiben van védelmi/kapushiba.
Kampman
de ez helyezve vót :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 659
Puskás-díj esélyes

eaglesmcnabb
Azt hiszem benne van a kritériumok között, hogy olyat nem díjaznak, amiben van védelmi/kapushiba.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 twitter.com/ADSportsTV/status/954766709851873280
csocsak bevágta.
Kenny
Jó látni, ahogy a válogatott szellemi vezére egy NBII-es szintű bajnokságban készül a nemzetközi megmérettetésekre. Kíváncsi vagyok hány olyan ember van Magyarországon, aki Google nélkül megmondja a csapata nevét.
Kampman
Közben Kádár szépen, alázatosan, kemény munkával lehet visszasurran a PL-be... nem is értem, miért nem ő a CSK..
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 110 — je suis poloska
Puskás-díj esélyes

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 659
csocsak bevágta.
Kenny
Jó látni, ahogy a válogatott szellemi vezére egy NBII-es szintű bajnokságban készül a nemzetközi megmérettetésekre. Kíváncsi vagyok hány olyan ember van Magyarországon, aki Google nélkül megmondja a csapata nevét.

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
csocsak bevágta.

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Miért visszataszító az hogy egy lejáró szerződésű játékosnak adnak annyit hogy neki megfeleljen az amit szeretne?
Coolearie
mert nem mindig lejáró szerződésű az a játékos.
Lewandowskinak pl még egy év hátravolt a szerződéséből, amikor a bályern szólt neki, hogy elviszik, ne hosszabbítson. és lőn, a samponkirály nem hosszabbított.
ez nettó tampering, de mivel dajcserfusszballbund meg a bályern kb szimbiózisban él, a büdös életben nem fogják megbüntetni őket.
a többi klub meg max annyit tud csinálni, hogy figyelnek, hogy minden jobb játékosnak minimum két évre legyen szerződése, mert annyit nem várnak a bajorok senkire.
slowmotion
Ez netto blődzinn, má’ bocsánat. A német klubok és a liga gazdálkodásra és tulajdonosi szerkezetre vonatkozó szabályai miatt nem tud tőkeerős városokban sem kialakulni európai szintű klub. Jelenleg van a Bayern és csókolom, még a BVB sem okvetlenül top klub Európában. Ezért nem hosszabbít egy Goretzka vagy Lewandowski. Az már más kérdés, hogy elmennek más bajnokságba, vagy az egyetlen német topklubhoz igazolnak. Amíg a DFL nem változtat ezeken a szabályokon, sem pedig a tv-s pènzeken, addig ez marad a trend. Aztán lehet nézni, ahogy egy Frankfurt, Hamburg, Berlin hármas ilyen vigéc brancsokat tud összehozni fillérekből, mint pl Dárdai Herthája.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Miért visszataszító az hogy egy lejáró szerződésű játékosnak adnak annyit hogy neki megfeleljen az amit szeretne?
Coolearie
mert nem mindig lejáró szerződésű az a játékos.
Lewandowskinak pl még egy év hátravolt a szerződéséből, amikor a bályern szólt neki, hogy elviszik, ne hosszabbítson. és lőn, a samponkirály nem hosszabbított.
ez nettó tampering, de mivel dajcserfusszballbund meg a bályern kb szimbiózisban él, a büdös életben nem fogják megbüntetni őket.
a többi klub meg max annyit tud csinálni, hogy figyelnek, hogy minden jobb játékosnak minimum két évre legyen szerződése, mert annyit nem várnak a bajorok senkire.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947
A többi német csapatot amúgy nem érdekli, hogy ne a Bayern legyen a bajnok ?
Mondjuk, így tényleg lehet spórolni az átigazolásokon.
Toca
Kár,hogy nem hozzánk jött,kifejezetten ügyes gyerek.

amúgymeg:

Kenny
Nem kevésbé visszataszító mint amit a PSG csinál csak más szempontból.
Toca
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947
Toca

amúgymeg:

Kenny
Nem kevésbé visszataszító mint amit a PSG csinál csak más szempontból.
több mint 8 éve
Toca

amúgymeg:

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Csáncsi—United?
Coolearie
Ki?
Mikey
Szerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.
Sebii
Bundesligábol is a trasht veszik
Amadeus
Mkhitaryant Mou nem játszatja, Aubameyang meg simán el akar menni, egyébként nagyon látszódik Dortmundbeli fejlődése. Klopp alatt érkezett még.
Heisman Trophy
Trash. Hülye mindenhez a futáson kívül.
Amadeus
De kurvasok gólt lő. Mi lenne ha nem lenne hülye. Én örülni fogok ha hozzánk jön.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 509
Dinhorol olvastam egy cikket az nso-n.
aztan eszembe jutott ez

www.youtube.com/watch?v=sYokNMEgRvw
több mint 8 éve
Csáncsi—United?
Coolearie
Ki?
Mikey
Szerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.
Sebii
Amadeus
Mkhitaryant Mou nem játszatja, Aubameyang meg simán el akar menni, egyébként nagyon látszódik Dortmundbeli fejlődése. Klopp alatt érkezett még.
Heisman Trophy
Trash. Hülye mindenhez a futáson kívül.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
Csáncsi—United?
Coolearie
Ki?
Mikey
Sebii
Amadeus

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 119 — Illegális gyakorló
Ghanai orvosok tudhatnak valamit,Pancel Jozsit kigyogyitottak a malariabol 4nap alatt.
Kenny
Franc tudja. Én már nem igazán várom vissza. Óriási kedvencem volt ősszel, de jelenleg nem szívesen látnám a mezünkben.

több mint 8 éve
Csáncsi—United?
Coolearie
Ki?
Mikey
Sebii
több mint 8 éve
Ghanai orvosok tudhatnak valamit,Pancel Jozsit kigyogyitottak a malariabol 4nap alatt.

több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Csáncsi—United?
Coolearie
Ki?
Mikey
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 084
Csáncsi—United?
Coolearie
Ki?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May