Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Most néztem, hogy Marc meg Rodi is kiakadt. Remélem ki lesz tisztogatva az öltöző!
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Újpestnek se lehet lejjebb. Anton,Vermes,Szabi, Pollák, Christ?, Iandoli. A többi menjen a fenébe.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
ha hazai pályán képes kikapni a Pápa ettől a Siófoktól bőven megérdemli hogy kiessen, remélem most már így is lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
A mai meccs után erősen gondolkodok rajta, hogy lemenjek Siófokra jövő héten 😊
több mint 11 éve
Ha holnap a Borsodi Liga döntője fele ilyen izgalmas lesz, már jól járunk 😀 😀 😀tüsi913x kellett elolvasnom mire leesett a BL😊
Szörnyű, de valahogy egyik csapatért sem sírok. Régen a Siófoknak voltak jó eredményei, de botrány mennyire nincs közönség és mennyire lepusztult a stadion is...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
van egy szomorú vetülete ennek a képnek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Ha holnap a Borsodi Liga döntője fele ilyen izgalmas lesz, már jól járunk 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Igen,amióta visszajutott a Siófok az NB1-be asszem nem is voltunk nyáron ott,mindig a Fehérvár,Debrecen,Honvéd megy oda júlisban,augusztusban.Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!KennyMindig valahogy "véletlenül" őket sorsolják oda nyárra...Asbee
Remélem bentmaradnak és idén mehetünk mi.
több mint 11 éve
A Siófok szokta kérni, hogy a leginkább közönségcsalogató meccsek lehessenek nyáron, ennek ellenére évek óta nem volt nyári Siófok-Fradi. Mostanában a Vidi, meg Kispest utazik a főszezonban...Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!KennyMindig valahogy "véletlenül" őket sorsolják oda nyárra...Asbee
több mint 11 éve
Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!KennyMindig valahogy "véletlenül" őket sorsolják oda nyárra...
több mint 11 éve
Mikey
18 729
Mourinho: Carra was a real artist"Normally, the world of football cries when what they call 'the artists' finish their career," said the former Chelsea boss. "But people don't really know what an artist is.Na, José barátunk tud normális és korrekt is lenni.
"For me, the artist is a guy who gives everything to his manager, to his club, to his fellow players on the pitch. And I think Jamie represents all of this.
"[These players] for me are the real artists, so when one of them finishes their career, I'm always a bit sad."
több mint 11 éve
Joao Moutinho (25M) és James Rodriguez (45M) az első monacoi fecskék
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Nekem van jobb pletykám:cink.hu/mutu-es-pirlo-ujpesten-509675861
Muhahahahahahahaha.
több mint 11 éve
Állítólag Van Basten lesz a Milan edzője.
több mint 11 éve
Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Azért az utolsó fordulóban DVTK-Pápa és Siófok-Újpest lesz.Ha most nyernek szerintem tuti bent maradnakGyőri világválogatott...Karcsi bá kirakta az öltözőbe a megmaradt prémiumokat, úgyh menni fognak, mint a mérgezett egér... 😊
Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
Ki mit tippel? Én a Siófokot húztam be a tippmi, pardon, tipszmikszen.Geeri
sztem is behúzzák, de ígyis kevesek lesznek a végelszámolásnál!Divat
több mint 11 éve
Győri világválogatott...Karcsi bá kirakta az öltözőbe a megmaradt prémiumokat, úgyh menni fognak, mint a mérgezett egér... 😊
Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
sztem is behúzzák, de ígyis kevesek lesznek a végelszámolásnál!
|
több mint 11 éve
Győri világválogatott...Ingyenes a belépés, megyek 😊 hajrá Siófok!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Győri világválogatott...Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
Ki mit tippel? Én a Siófokot húztam be a tippmi, pardon, tipszmikszen.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Csodálom, hogy nem kopott még ki 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
Matze Knop már régi motoros bundesliga paródiák terén.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
tegnapi audi drapi: "Veled vagyunk marek!"Az is röhej, hogy anno győriek nekünk romániáztak, most meg mi van náluk? Több külföldi, mint amennyi akkor nálunk volt...
mintha büszkék lennének rá, v csak arra akartak utalni h fél évig ők se szurkolnak, amíg szeretett és rendkívül szimpatikus játékosuk nem játszhat? szánalom...Divat
UEFA meg színházat akar.
több mint 11 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/FAF.
Ez azért már tényleg gusztustalan.Geeri
több mint 11 éve
tegnapi audi drapi: "Veled vagyunk marek!"mintha büszkék lennének rá, v csak arra akartak utalni h fél évig ők se szurkolnak, amíg szeretett és rendkívül szimpatikus játékosuk nem játszhat? szánalom...
|