Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
City ott lehet.De ugye tudod hogy nem Swanseak vannak a döntőbe meg ott a környékén? Egyik angol csapat se lesz a top4-be.Nem baj, BL döntőt velünk fog játszani 😊 (nem fifa mielőtt valaki... 😊 )75M Virgilért. Na aztakurva... Tényleg akartunk egy védőt. Minden áron.nyomoronc manciti felvitte az árát.
kristóf17
Mikey
kristóf17
Coolearie
több mint 8 éve
De ugye tudod hogy nem Swanseak vannak a döntőbe meg ott a környékén? Egyik angol csapat se lesz a top4-be.Nem baj, BL döntőt velünk fog játszani 😊 (nem fifa mielőtt valaki... 😊 )75M Virgilért. Na aztakurva... Tényleg akartunk egy védőt. Minden áron.nyomoronc manciti felvitte az árát.
kristóf17
Mikey
kristóf17
több mint 8 éve
Nem baj, BL döntőt velünk fog játszani 😊 (nem fifa mielőtt valaki... 😊 )75M Virgilért. Na aztakurva... Tényleg akartunk egy védőt. Minden áron.nyomoronc manciti felvitte az árát.
kristóf17
Mikey
több mint 8 éve
75M Virgilért. Na aztakurva... Tényleg akartunk egy védőt. Minden áron.nyomoronc manciti felvitte az árát.
kristóf17
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
ennyi pénzből az összes hátralevő meccsünk bíróját megvehettük volnaMi biztos, hogy nem... Az pár kilóméterrel arrébb szokott menni, akár kevesebből is 😊
slowmotion
több mint 8 éve
ennyi pénzből az összes hátralevő meccsünk bíróját megvehettük volna
több mint 8 éve
Az igen, 85 millió euró.... Oké tehetséges meg gondolom a fizikai és technikai paraméterei is rendben vannak, de ez vicc ár, bohócligák bohóc csapatai dobálóznak ilyen összegekkel (lásd Kína) Hummels rossz példa, mert TOP5 játékos volt a klubváltáskor a posztján.
több mint 8 éve
Icipicit? Amikor egy Hummels 40 volt? Angliában teljesen meghülyültek az emberek a játékospiacon.Azért azt ne felejtsük, hogy Hummels kifejezetten Münchenbe akart menni. Ha a Dortmund genya lett volna, akkor eladja a MU-nak, vagy a Barcának annyiért, amennyiért most van Dijk váltott klubot.
Amadeus
több mint 8 éve
Icipicit? Amikor egy Hummels 40 volt? Angliában teljesen meghülyültek az emberek a játékospiacon.75M Virgilért. Na aztakurva... Tényleg akartunk egy védőt. Minden áron.Én egy icipicikét sokallom
kristóf17
Atik15
több mint 8 éve
75M Virgilért. Na aztakurva... Tényleg akartunk egy védőt. Minden áron.Én egy icipicikét sokallom
kristóf17
több mint 8 éve
75M Virgilért. Na aztakurva... Tényleg akartunk egy védőt. Minden áron.
több mint 8 éve
én már évek óta mondom, hogy pl a bl szempontjából ugyan mindegy, hogy egy csapat ősszel, télen hogyan játszik. igazából tavasszal abból a 3 körre kell felszívni magát, hogy a 6 meccsből 4-5 meccsen jó legyen, arra az időre kell a forma időzítés. a döntő meg úgyis más kávéház.Meglátjuk, 3 hónapja mindneki total Real uralomtól tartott , most mindenki örvend mert szarul játszanak.Nem azért lát mindenki rémeket Tocám, hanem mert a játékkép kurva gyenge, és a kiöregedő emberek meg nem lettek pótolva. A kopasz a padon pedig annyira mégsem nagy edző, hogy egy Ceballost/Asensiot/Theot (Moratat... Késő bánat) beépítsen a csapatba. Vagy szerváltok egy normális edzőt, vagy visszajönnek a Gravesenes daliás idők.Persze mert 2002 óta arra várt mindenki.érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Szép hogy City és PSG is álom játékot tol ősszel aztán jon tavasz.
Toca
FViktor93
Capellois azért lett anno elküldve hivatalosan mert a bajnokság bár megvolt de a BL nem jött össze
Negritis
Ha BLt nyer sokat a csapat a bajnokság hiányzik , ha bajnokságot akkor BL-t.
Megjegyzem mindkettő cím meg lett idén aztán már mindenki rémeket lát mert jött egy gyenge ősz ahol semmi nem sikerült.
Toca
Btw Kroos a szélen? Jezus.
Amadeus
Temetik az edzőt , csapatot , játékosokat.
Persze nem elit a játék , sok a hiba, de most itt van pl. a Barca meccs igen fogalmatlan volt a 2.felido de ha 2-0-val fordult volna előtt a Real sincs semmi.
Persze lehet Zizu befő hogy beepitse az embereket de most őszintén nem az első eset hogy egy csapat rommányeri magát aztán ősszel meg nem találja magát.
És igen látom hogy gyenge a játékkép, engem is aggaszt de szerintem nincs minden veszve.
Toca
a bajnokság más tészta, azért az már kezd messzinek tűnni a Realnak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Meglátjuk, 3 hónapja mindneki total Real uralomtól tartott , most mindenki örvend mert szarul játszanak.Nem azért lát mindenki rémeket Tocám, hanem mert a játékkép kurva gyenge, és a kiöregedő emberek meg nem lettek pótolva. A kopasz a padon pedig annyira mégsem nagy edző, hogy egy Ceballost/Asensiot/Theot (Moratat... Késő bánat) beépítsen a csapatba. Vagy szerváltok egy normális edzőt, vagy visszajönnek a Gravesenes daliás idők.Persze mert 2002 óta arra várt mindenki.érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
FViktor93
Capellois azért lett anno elküldve hivatalosan mert a bajnokság bár megvolt de a BL nem jött össze
Negritis
Megjegyzem mindkettő cím meg lett idén aztán már mindenki rémeket lát mert jött egy gyenge ősz ahol semmi nem sikerült.
Toca
Amadeus
Temetik az edzőt , csapatot , játékosokat.
Persze nem elit a játék , sok a hiba, de most itt van pl. a Barca meccs igen fogalmatlan volt a 2.felido de ha 2-0-val fordult volna előtt a Real sincs semmi.
Persze lehet Zizu befő hogy beepitse az embereket de most őszintén nem az első eset hogy egy csapat rommányeri magát aztán ősszel meg nem találja magát.
És igen látom hogy gyenge a játékkép, engem is aggaszt de szerintem nincs minden veszve.
több mint 8 éve
Nem azért lát mindenki rémeket Tocám, hanem mert a játékkép kurva gyenge, és a kiöregedő emberek meg nem lettek pótolva. A kopasz a padon pedig annyira mégsem nagy edző, hogy egy Ceballost/Asensiot/Theot (Moratat... Késő bánat) beépítsen a csapatba. Vagy szerváltok egy normális edzőt, vagy visszajönnek a Gravesenes daliás idők.Persze mert 2002 óta arra várt mindenki.érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
FViktor93
Negritis
Toca
több mint 8 éve
de a klubvb legalább összejött ősszel!!Persze mert 2002 óta arra várt mindenki.érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
FViktor93
Negritis
Toca
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Nem. Mindig az számít, ami nem lehet meg, így bárkit ki lehet vágni. Totál jó módszer.érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
FViktor93
Negritis
több mint 8 éve
Persze mert 2002 óta arra várt mindenki.érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
FViktor93
Negritis
több mint 8 éve
érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
FViktor93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Az a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
több mint 8 éve
Kijön egy olyasmi mint a Jurányi Zsolt-féle Alvilág zsoldjában.rágalmazás/becsületsértés esetén a bizonyítási teher a vádlotton van, neki kell bizonyítania, hogy az általa közölt tények valósak.Egy olyan srác írta Újpest fórumon aki általában (minden mondatát nincs időm ellenőrizni de elég sok igazolással kapcsolatos infója bejött) nem kamuzik:miért ne írhatna? ha perre mennek az illetők, tessék bebizonyítani, hogy tényleg nem voltak benne 😊
Egyébként Pomperrel készült egy exkluzív interjú és könyv, ha lesz kiadó aki bevállalja, akkor megfog jelenni.
Pomper mint főbundás, nyíltan vállal mindent, első ember, aki benfentes és tabuk nélkül minden igazságot elmond elmúlt 20 évről, mondom kiadó kell, aki a könyvet kiadja és bevállalja.
Nb1, Nb2, Nb3, megyei, megyei II, minden szinten.
Érdekes olvasmány lenne, bár neveket gondolom nem írhatna.
Bazzani
bergerdani
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
több mint 8 éve
rágalmazás/becsületsértés esetén a bizonyítási teher a vádlotton van, neki kell bizonyítania, hogy az általa közölt tények valósak.Egy olyan srác írta Újpest fórumon aki általában (minden mondatát nincs időm ellenőrizni de elég sok igazolással kapcsolatos infója bejött) nem kamuzik:miért ne írhatna? ha perre mennek az illetők, tessék bebizonyítani, hogy tényleg nem voltak benne 😊
Egyébként Pomperrel készült egy exkluzív interjú és könyv, ha lesz kiadó aki bevállalja, akkor megfog jelenni.
Pomper mint főbundás, nyíltan vállal mindent, első ember, aki benfentes és tabuk nélkül minden igazságot elmond elmúlt 20 évről, mondom kiadó kell, aki a könyvet kiadja és bevállalja.
Nb1, Nb2, Nb3, megyei, megyei II, minden szinten.
Érdekes olvasmány lenne, bár neveket gondolom nem írhatna.
Bazzani
bergerdani
chemicals keep me under control