Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
Ezaz, szív a City!!! ja, lehet hogy nyerniük kéne hogy maradjon ez a gyökér talján...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Akármilyen szarok voltunk ilyen szarráverések nem jellemeztek minket. Ez az új belga tulaj sem fog csodát csinálni az az érzésem elég rossz tanácsadói vannak.
Vermes sem NB1es szint a sérülése óta.
El vagyok keseredve.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Martinez > OlaszbundásbohócKenny
Ma megduplázta NB1es góljai számát! 😀
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Martinez > Olaszbundásbohóc

több mint 11 éve
Azért hihetetlen, hogy bizonyos játékosainkban mit lát a vezetőség. Ezt a Csibuabulát nálunk NB3ban sem látnám szívesen. Eninful, Christ detto. Ennyit bármikor tud egy ifista.

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Antonnak jön a mix remélem. Boldog lesz meccs után.
5 lesz a vége.Bazzani
nem is értem, egyik legjobb belső védőnk mi a szart csinál ma?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Két védő gólpassz, mennyi volt vajon az odds tippmixen?Gogo
2.59. Az Újpest Wre 2.30. De az X fizetne a legjobban (3.05)
több mint 11 éve
Antonnak jön a mix remélem. Boldog lesz meccs után.
5 lesz a vége.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Két védő gólpassz, mennyi volt vajon az odds tippmixen?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?Kenny
Igen.berger90
hogy érne EL-t? 2-3. megy meg a kupagyőztes/vesztes.
A Loki most 7.Höri
Nyilván akkor HA a Debrecen EL helyen végez.

Anton zéróba tippmixel😀

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?Kenny
Igen.berger90
hogy érne EL-t? 2-3. megy meg a kupagyőztes/vesztes.
A Loki most 7.

több mint 11 éve
A végén a kopasz talján tényleg dobogóra vezeti a Honvédot(mondjuk ahhoz valakinek a Vidi-MTK duóból botlani kéne, nem is 1×).iktriad
Ha valakit érdekel, múltkor celebspottingoltam a kopaszt a Rádain, messziről elég erősnek tűnő milffel az oldalán.Schleck
Sikeres a munkában, sikeres a nőknél. 😂 Nem csodálom, hogy szeret itt lenni.
több mint 11 éve
Hát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.
Igen.berger90
Negyedik hely meglesz.MTK hogy hogy nem tippmixelte el a dobogót ahogy szokta?Ezen mondjuk meglepődtem.Kenny
Különben nem mondanám biztosra a negyedik helyeteket sem, a GYőr is nagyon hajtani fog, és lehet hülyeség a légiósokkal tűzdelt csapatban, de tuti valamit ad nekik a mostani kézigyőzelem. Vidi-Láki ami most számít nektek nagyon, jó kis hétvége. Plusz ezért is lenne jó nektek is, ha nemsokára vernénk a Honvédot.

Majd integetek nektek, most indulok, Hajrá Lilák! 😀berger90
Nem félek attól hogy nem lesz meg a negyedik hely.Ez a brigád a rangadókra felszívja magát(ugye ez alól kivétel a videoton elleni meccs).
Elég gyengus ez a mai újpest,pedig jó lenne ha kihoznák x-re legalább.

több mint 11 éve
Jobb a Honvéd sokkal. Sztem Christ és Csibua nem NB1es szint. Reméljük Kabát is magára talál jövőre ha lesz egy igazi center (Ahjupera) előtte. Leleiviere nem rossz edző de kellene valaki igazán jó a csapat élére.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A végén a kopasz talján tényleg dobogóra vezeti a Honvédot(mondjuk ahhoz valakinek a Vidi-MTK duóból botlani kéne, nem is 1×).iktriad
Ha valakit érdekel, múltkor celebspottingoltam a kopaszt a Rádain, messziről elég erősnek tűnő milffel az oldalán.

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Hát ez valami kurva gyenge.
És még Csibuakicsoda is beállt.Bazzani
Nem értem a játékot, mostanában elég jól mentünk még a vereségek alkalmával is, ma viszont teljes csőd eddig.
több mint 11 éve
A végén a kopasz talján tényleg dobogóra vezeti a Honvédot(mondjuk ahhoz valakinek a Vidi-MTK duóból botlani kéne, nem is 1×).
több mint 11 éve
Hát ez valami kurva gyenge.
És még Csibuakicsoda is beállt.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ekkora balfaszkodást...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Hát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.
Igen.berger90
Negyedik hely meglesz.MTK hogy hogy nem tippmixelte el a dobogót ahogy szokta?Ezen mondjuk meglepődtem.Kenny
Különben nem mondanám biztosra a negyedik helyeteket sem, a GYőr is nagyon hajtani fog, és lehet hülyeség a légiósokkal tűzdelt csapatban, de tuti valamit ad nekik a mostani kézigyőzelem. Vidi-Láki ami most számít nektek nagyon, jó kis hétvége. Plusz ezért is lenne jó nektek is, ha nemsokára vernénk a Honvédot.

Majd integetek nektek, most indulok, Hajrá Lilák! 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Igen.berger90
Lehet, hogy kapnak fizetést a játékosok, más ötletem nekem sincs...

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Igen.berger90
Negyedik hely meglesz.MTK hogy hogy nem tippmixelte el a dobogót ahogy szokta?Ezen mondjuk meglepődtem.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
azt hiszem, innentől megköszönhetjük az Egernek, hogy idén benéztek (bár igazából az is szép lesz tőlük, ha sikerül befejezniük a szezont).
jövőre a Felcsút nem fog ilyen könnyen kizúgni, azt hiszem...slowmotion
Kistesóm haverja lőtte a hatodikat, már megérte 😊jjncaa
kellett ez a 6-1 a Pápának, így már nem áll fenn az a...khm... szégyen, hogy a reménytelen kieső is hárommal több gólt rúgott, mint ők.
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
azt hiszem, innentől megköszönhetjük az Egernek, hogy idén benéztek (bár igazából az is szép lesz tőlük, ha sikerül befejezniük a szezont).
jövőre a Felcsút nem fog ilyen könnyen kizúgni, azt hiszem...slowmotion
Kistesóm haverja lőtte a hatodikat, már megérte 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
jövőre a Felcsút nem fog ilyen könnyen kizúgni, azt hiszem...