Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezaz, szív a City!!! ja, lehet hogy nyerniük kéne hogy maradjon ez a gyökér talján...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Akármilyen szarok voltunk ilyen szarráverések nem jellemeztek minket. Ez az új belga tulaj sem fog csodát csinálni az az érzésem elég rossz tanácsadói vannak.Vermes sem NB1es szint a sérülése óta.
El vagyok keseredve.
több mint 11 éve
Martinez > OlaszbundásbohócKennyMa megduplázta NB1es góljai számát! 😀
több mint 11 éve
Azért hihetetlen, hogy bizonyos játékosainkban mit lát a vezetőség. Ezt a Csibuabulát nálunk NB3ban sem látnám szívesen. Eninful, Christ detto. Ennyit bármikor tud egy ifista.
több mint 11 éve
Antonnak jön a mix remélem. Boldog lesz meccs után.nem is értem, egyik legjobb belső védőnk mi a szart csinál ma?
5 lesz a vége.Bazzani
több mint 11 éve
Két védő gólpassz, mennyi volt vajon az odds tippmixen?Gogo2.59. Az Újpest Wre 2.30. De az X fizetne a legjobban (3.05)
több mint 11 éve
Antonnak jön a mix remélem. Boldog lesz meccs után.5 lesz a vége.
több mint 11 éve
Két védő gólpassz, mennyi volt vajon az odds tippmixen?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Nyilván akkor HA a Debrecen EL helyen végez.hogy érne EL-t? 2-3. megy meg a kupagyőztes/vesztes.De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?KennyIgen.berger90
A Loki most 7.Höri
Anton zéróba tippmixel😀
több mint 11 éve
hogy érne EL-t? 2-3. megy meg a kupagyőztes/vesztes.De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?KennyIgen.berger90
A Loki most 7.
több mint 11 éve
Sikeres a munkában, sikeres a nőknél. 😂 Nem csodálom, hogy szeret itt lenni.A végén a kopasz talján tényleg dobogóra vezeti a Honvédot(mondjuk ahhoz valakinek a Vidi-MTK duóból botlani kéne, nem is 1×).iktriadHa valakit érdekel, múltkor celebspottingoltam a kopaszt a Rádain, messziről elég erősnek tűnő milffel az oldalán.Schleck
több mint 11 éve
Nem félek attól hogy nem lesz meg a negyedik hely.Ez a brigád a rangadókra felszívja magát(ugye ez alól kivétel a videoton elleni meccs).Különben nem mondanám biztosra a negyedik helyeteket sem, a GYőr is nagyon hajtani fog, és lehet hülyeség a légiósokkal tűzdelt csapatban, de tuti valamit ad nekik a mostani kézigyőzelem. Vidi-Láki ami most számít nektek nagyon, jó kis hétvége. Plusz ezért is lenne jó nektek is, ha nemsokára vernénk a Honvédot.Negyedik hely meglesz.MTK hogy hogy nem tippmixelte el a dobogót ahogy szokta?Ezen mondjuk meglepődtem.KennyHát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.Igen.berger90
De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?Kenny
Majd integetek nektek, most indulok, Hajrá Lilák! 😀berger90
Elég gyengus ez a mai újpest,pedig jó lenne ha kihoznák x-re legalább.
több mint 11 éve
Jobb a Honvéd sokkal. Sztem Christ és Csibua nem NB1es szint. Reméljük Kabát is magára talál jövőre ha lesz egy igazi center (Ahjupera) előtte. Leleiviere nem rossz edző de kellene valaki igazán jó a csapat élére.
több mint 11 éve
A végén a kopasz talján tényleg dobogóra vezeti a Honvédot(mondjuk ahhoz valakinek a Vidi-MTK duóból botlani kéne, nem is 1×).iktriadHa valakit érdekel, múltkor celebspottingoltam a kopaszt a Rádain, messziről elég erősnek tűnő milffel az oldalán.
több mint 11 éve
Hát ez valami kurva gyenge.Nem értem a játékot, mostanában elég jól mentünk még a vereségek alkalmával is, ma viszont teljes csőd eddig.
És még Csibuakicsoda is beállt.Bazzani
több mint 11 éve
A végén a kopasz talján tényleg dobogóra vezeti a Honvédot(mondjuk ahhoz valakinek a Vidi-MTK duóból botlani kéne, nem is 1×).
több mint 11 éve
Hát ez valami kurva gyenge.És még Csibuakicsoda is beállt.
több mint 11 éve
Ekkora balfaszkodást...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Különben nem mondanám biztosra a negyedik helyeteket sem, a GYőr is nagyon hajtani fog, és lehet hülyeség a légiósokkal tűzdelt csapatban, de tuti valamit ad nekik a mostani kézigyőzelem. Vidi-Láki ami most számít nektek nagyon, jó kis hétvége. Plusz ezért is lenne jó nektek is, ha nemsokára vernénk a Honvédot.Negyedik hely meglesz.MTK hogy hogy nem tippmixelte el a dobogót ahogy szokta?Ezen mondjuk meglepődtem.KennyHát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.Igen.berger90
De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?Kenny
Majd integetek nektek, most indulok, Hajrá Lilák! 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Lehet, hogy kapnak fizetést a játékosok, más ötletem nekem sincs...Negyedik hely meglesz.MTK hogy hogy nem tippmixelte el a dobogót ahogy szokta?Ezen mondjuk meglepődtem.KennyHát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.Igen.berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Negyedik hely meglesz.MTK hogy hogy nem tippmixelte el a dobogót ahogy szokta?Ezen mondjuk meglepődtem.Hát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.Igen.berger90
több mint 11 éve
kellett ez a 6-1 a Pápának, így már nem áll fenn az a...khm... szégyen, hogy a reménytelen kieső is hárommal több gólt rúgott, mint ők.azt hiszem, innentől megköszönhetjük az Egernek, hogy idén benéztek (bár igazából az is szép lesz tőlük, ha sikerül befejezniük a szezont).Kistesóm haverja lőtte a hatodikat, már megérte 😊jjncaa
jövőre a Felcsút nem fog ilyen könnyen kizúgni, azt hiszem...slowmotion
több mint 11 éve
azt hiszem, innentől megköszönhetjük az Egernek, hogy idén benéztek (bár igazából az is szép lesz tőlük, ha sikerül befejezniük a szezont).Kistesóm haverja lőtte a hatodikat, már megérte 😊
jövőre a Felcsút nem fog ilyen könnyen kizúgni, azt hiszem...slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
azt hiszem, innentől megköszönhetjük az Egernek, hogy idén benéztek (bár igazából az is szép lesz tőlük, ha sikerül befejezniük a szezont).jövőre a Felcsút nem fog ilyen könnyen kizúgni, azt hiszem...