NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
Múltkor már előjött, hogy rögbiben is van ilyen, itt a válasz a tettre:
 www.origo.hu/sport/futball/20170506-hedi-ouedjdi-rogbi-eltiltas.html

Egész életére eltiltották és a lényeg:
"A francia szövetség azzal indokolta a büntetés mértékét, hogy Ouedjdi nemcsak a játékvezető testi épségét veszélyeztette, de a sportág megítélésének is súlyos károkat okozott."
NB2
Nem volt egy nehéz jóslat:

Tudom, ez persze egyedi eset és nem általános, de a múltkor valaki nagyon mondta, hogy bezzeg a rögbiben mennyire tisztelik a bírókat....
 24.hu/sport/2017/04/28/egyetlen-utessel-torte-ripityara-a-biro-allkapcsat-video/
Klaci79
Aki nem, azt pedig örökre eltiltják.
Sobri Jóska

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Félidőben meleg volt még a pite, de végül simán nyertünk Mezőkövesden. Utolsó 3 forduló, két csapat maradt :
Kispest-MTK
Újpest-Vidi
Loki-Kispest
Vidi-Fradi
Meg Kispest-Vidi
Nagyon örülnék ha 1993 után megint bajnok lenne a Honvéd. Utolsó fordulóban megpróbalok még a meccsre is kijutni. 😀
CS.A.K
Borbinho
24 éve várok erre, és pont nem leszek itthon az utolsó fordulóban... Szóval én abban reménykedem, hogy Debrecenben lesz a bajnokavatás, épp ezért oda le is megyek. 😊 (Legutóbb akkor mentem ki pénzért bajnokira, amikor bronzérmesek lettünk azzal, hogy 2-0-ra vertük a Győrt otthon. Idegenben jóég se tudja mikor voltam legutóbb)

Nem kell hozzá több, minthogy 3-mal több pontot szerezzünk a köv. 2 meccsen. És akkor a Kispest nemcsak bajnok, hanem azt is elintézi, hogy átéljem a helyszínen. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Félidőben meleg volt még a pite, de végül simán nyertünk Mezőkövesden. Utolsó 3 forduló, két csapat maradt :
Kispest-MTK
Újpest-Vidi
Loki-Kispest
Vidi-Fradi
Meg Kispest-Vidi
Nagyon örülnék ha 1993 után megint bajnok lenne a Honvéd. Utolsó fordulóban megpróbalok még a meccsre is kijutni. 😀
CS.A.K

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
Múltkor már előjött, hogy rögbiben is van ilyen, itt a válasz a tettre:
 www.origo.hu/sport/futball/20170506-hedi-ouedjdi-rogbi-eltiltas.html

Egész életére eltiltották és a lényeg:
"A francia szövetség azzal indokolta a büntetés mértékét, hogy Ouedjdi nemcsak a játékvezető testi épségét veszélyeztette, de a sportág megítélésének is súlyos károkat okozott."
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 996 — The Mathematician
én már nem sajnálom h Stu lelép
jó, de az emberre nem lehet építeni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Így akkor jöhet (de jó is lenne...) Morata a Poolba ha úgy van. Mivel sajnos Studge lépni fog valszeg, kell egy parádés csatár, mert az Origi, Firmino, felépülő Ings nem elég 😊
De mivel Mbappe francia, így valszeg játszani is fog Benzema helyett egyébként. Más nemzetiségnek esélye nem lenne szerintem 😀
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
nem tudom mit húzzák a szátokat néhányan.
ha Mbappe a Liverpoolba akarna jönni, akkor én összetenném mindkét kezem.

persze azt még nem tudjuk, a következő 5-8 évben mennyire lesz sérülékeny, de kiszabott gyors, labdabiztos, technikás, és 18 éves. szépen lassan felépítik a testi erejét is, és complete package lesz belőle.
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Ki helyett rakod be?Morata>Mbappe
Kenny
én moratában nem látom amit mások. Középszer playa, Higuain is jobb volt nála. Indokolatlanul sok gólt lő csereként fáradt védelmek ellen, de kezdőként nulla, önző, és 24 éves, Mbappe 18. De már most jobb fizikálisan, és a plafonja is jóval magasabb.
Érdekességként megemlíteném, hogy Benzemat fikázzák ugyan a madridisták, de tény hogy minden BL meccsen kezdett és lassan a döntőben vagyunk, kupában meg Morata kezdett a celta ellen és mindenki tudja mi lett a vége.

Számomra nem lenne kérdés hogy Mbappe>>Morata. Én örülnék neki, csak félő hogy pont olyan lenne mint anno Anelka :d

Benzemának szerintem kakukk van, Bale meg folyton sérült, Morata az minden, csak nem megoldás erre.
eaglesmcnabb
Morata volt a Juvéban csereként egy évet ugye? Ott brutál jó volt
davemayer
Morata két évet volt brutál jó, csereként is mindig fontos gólokat lőtt, nem csoda, hogy vissza vitték. Az volt a szerencséje a Madridnak hogy megúszták 30 millás opcióval. S sztem a Madridban sem vall szégyent, pláne a kapott játékidőhöz képest Amikor csak lehet betalál. Bár ezek szerint itt nem értünk egyet Eaglesmc-l. 😊

Szerk: azért gyorsan megnéztem, olyan hű de sok gólt nem lőtt, de azok fontos voltak s hasznosan játszott.
dande
Emlékszem a bayernnek ő lőtte azt a gyönyörű szólógólt a bl-ben, ha stabil kezdő lenne biztosan jobban játszana csak az a baj h a madridban ez nem fog összejönni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 162 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny
én moratában nem látom amit mások. Középszer playa, Higuain is jobb volt nála. Indokolatlanul sok gólt lő csereként fáradt védelmek ellen, de kezdőként nulla, önző, és 24 éves, Mbappe 18. De már most jobb fizikálisan, és a plafonja is jóval magasabb.
Érdekességként megemlíteném, hogy Benzemat fikázzák ugyan a madridisták, de tény hogy minden BL meccsen kezdett és lassan a döntőben vagyunk, kupában meg Morata kezdett a celta ellen és mindenki tudja mi lett a vége.

Számomra nem lenne kérdés hogy Mbappe>>Morata. Én örülnék neki, csak félő hogy pont olyan lenne mint anno Anelka :d

Benzemának szerintem kakukk van, Bale meg folyton sérült, Morata az minden, csak nem megoldás erre.
eaglesmcnabb
davemayer
Morata két évet volt brutál jó, csereként is mindig fontos gólokat lőtt, nem csoda, hogy vissza vitték. Az volt a szerencséje a Madridnak hogy megúszták 30 millás opcióval. S sztem a Madridban sem vall szégyent, pláne a kapott játékidőhöz képest Amikor csak lehet betalál. Bár ezek szerint itt nem értünk egyet Eaglesmc-l. 😊

Szerk: azért gyorsan megnéztem, olyan hű de sok gólt nem lőtt, de azok fontos voltak s hasznosan játszott.

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Kenny

eaglesmcnabb
Hát már pedig jobb lenne Morata, bár Benzemának végre egész értelmezhető meccse volt most az Atletico ellen, de egy formában játszó Morata sokkal többet érne, bár van 2 hibája ami miatt szerintem nem játszik
1. Nem Algír-Francia mint Zizu
2. Nem készít elő olyan jól Roninak.
Majd eladjuk aztán máshol megint szórja majd a gólokat.
Mondjuk ha jön Mbappe akkor nincs kérdésem belőle zseniális csatár vállhat, csak az a kérdés ha elkezdi CR elől lőni a gólokat mi lesz 😀
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Kenny

eaglesmcnabb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Kenny

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Moratat megint (NEM) veszi meg Arsene (ha marad, de úgyis megy). 40m+1 fontért

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-mbappe-igent-mondott-uj-klubjanak-2567287

Mondjuk ez jó igazolás lenne 😊
eaglesmcnabb

több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-mbappe-igent-mondott-uj-klubjanak-2567287

Mondjuk ez jó igazolás lenne 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
most megpróbálom becsatornázni az inner Sobrimat.

mitől jobb Neuer és Oblak? kevesebb gólt kapnak? nemigen. bajnoki címet Oblak nem szerzett, BL-címet Neuer és Oblak sem fog, ráadásul Neuer a szezon végéről hiányzik.
és Buffon fontosabbnál fontosabb védéseket mutat be a BL-ben, többek között kivédte a katalányok szemét. majdnem 40 évesen.
slowmotion
A két meccsen kb. 1 kaput eltaláló lövésük volt a katalánoknak, végülis azt az egyet kivédte. (szerk.: ja nem az csak messi, mea culpa, akkor nem szóltam, bár zicceres gólhelyzetük csak egy volt, Iniestánál az első meccsen)

Mondjuk egy Atleticoval valamivel nehezebb bajnokságot nyerni mint egy Juvéval :d, de nem is nyert ez is tény, de amúgy meg lehet nézni milyen kevés gólt kapott az elmúlt években. Az általam említettek meccsenként fognak kb. 3 ziccert, Neuer is csak 17 gólt kapott a bajnokságban, de nyilván nem ez dönt mert az sem elhanyagolható milyen védelem van előtte, a Juve védelménél meg nem nagyon van jobb.

De ízlések és pofonok nyilván.
eaglesmcnabb
ezt nyilván egyféle módon lehetne eldönteni (ha kicserélnénk őket), de az meg nyilván lehetetlen, szóval akadémikus kérdés.
majd a BL-döntő után kiderül.
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
De nem kaphatná Buffon eleve, mert Neuer és Oblak jobb kapus.eaglesmcnabb

mitől jobb Neuer és Oblak? kevesebb gólt kapnak? nemigen. bajnoki címet Oblak nem szerzett, BL-címet Neuer és Oblak sem fog, ráadásul Neuer a szezon végéről hiányzik.
és Buffon fontosabbnál fontosabb védéseket mutat be a BL-ben, többek között kivédte a katalányok szemét. majdnem 40 évesen.
slowmotion
a juve vmi minimalis golt kapott most a bl szezon alatt nem?
ZoliMP
Kettőt összesen. Brutális.

több mint 8 éve

slowmotion
A két meccsen kb. 1 kaput eltaláló lövésük volt a katalánoknak, végülis azt az egyet kivédte. (szerk.: ja nem az csak messi, mea culpa, akkor nem szóltam, bár zicceres gólhelyzetük csak egy volt, Iniestánál az első meccsen)

Mondjuk egy Atleticoval valamivel nehezebb bajnokságot nyerni mint egy Juvéval :d, de nem is nyert ez is tény, de amúgy meg lehet nézni milyen kevés gólt kapott az elmúlt években. Az általam említettek meccsenként fognak kb. 3 ziccert, Neuer is csak 17 gólt kapott a bajnokságban, de nyilván nem ez dönt mert az sem elhanyagolható milyen védelem van előtte, a Juve védelménél meg nem nagyon van jobb.

De ízlések és pofonok nyilván.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 409

slowmotion
a juve vmi minimalis golt kapott most a bl szezon alatt nem?
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Polgárpukkasztásnak, nálam Gigi és Ramos eddig az aranylabdás ebben a sorrendben. Ramos mostanság nem annyira, de előtte határozottan várományosnak nézett ki.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 409
Közben az U17-esek 3-2-re legyőzték az EB-n Afrikát Franciaországot...
NB2
nso es origo-cim: legyoztuk a franciakat...felette egy kep 3 piros mezes jatekosrol h olelkeznek...ketto neve latszik.egyik sem magyar.mit mekunk "afrika"😊
ZoliMP
Torvundot és a családját ismerem, anyja magyar, a srác fél éves kora óta Magyarországon él...
JayB
Tudom h magyarorszagon el.pontbugy mint az "afrikaiak"franciaorszagban.Arra akartam ravilagitani h itt is vannak hasonlo dolgok.illetve elsore vicces volt a kep es az itteni komment egyutt.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
tavaly is pepe volt az év játékosa, kb. az eb-t is ő nyerte meg portugáliának, csak végig kell nézni a meccseket, erre még az év csapatába se került be 😊

De nem kaphatná Buffon eleve, mert Neuer és Oblak jobb kapus.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 162 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon "izgalmasak" lesznek a visszavágók...😕
NB2
Hát még a döntő
Kampman
Simán nyer a Juve 😀

Nagyon remélem, hogy összejön, régen volt már 96, és Buffon miatt is nagyon megérdemelnék!
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Kapus és védő soha többé nem fogja megkapni az aranylabdát, erre kár is gondolni.
Kampman
egyértelmű.
de attól függetlenül, hogy mi lesz, jó arról is beszélni hogy mi lenne ésszerű.