Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
magyar kupa, Alex Ferguson áááez lényeg.
több mint 11 éve
Sir Matt Busby - Sir Alex Ferguson = Manchester Unitedna azért nem halt meg....a klubnál marad csak edző nem lesz már.
Isten veled Alex.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ha Moyes lelép szerintem igen siralmas évek várnak ránk... 😕Meglátjuk, nyilván a MU ajánlatával nem lehet versenyezni, de nem lesz egyszerű a következő szezon.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Sir Matt Busby - Sir Alex Ferguson = Manchester UnitedIsten veled Alex.
több mint 11 éve
kapott most sárgát? 😀ezért kiállítani Juhászt??? Kinknek a pályán nem lett volna a helye az első félidőben már.torghelle menetrend szerint érkező ámokfutása se volt semmijjncaa
ezt a cigányfocit amit Győr művelt...voltak ziccereink, nem rúgtuk/fejeltük be ennyipetey
több mint 11 éve
ezért kiállítani Juhászt??? Kinknek a pályán nem lett volna a helye az első félidőben már.torghelle menetrend szerint érkező ámokfutása se volt semmi
ezt a cigányfocit amit Győr művelt...voltak ziccereink, nem rúgtuk/fejeltük be ennyipetey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ezért kiállítani Juhászt??? Kinknek a pályán nem lett volna a helye az első félidőben már. ezt a cigányfocit amit Győr művelt...voltak ziccereink, nem rúgtuk/fejeltük be ennyi
több mint 11 éve
Vicc ez a Győr...égnek 2-0-ra hazai pályán, közük nincs a meccshez, 10 ember lefocizza őket, erre találnak egy potyagólt... Pinyő mit csinál? két kézből tölcsér a fülhöz: "halló, nem hallom ki a király?"
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
így elvezetni egy meccset, mint ezt a mai kupa-elődöntőt, derék dolog voltmondjuk az vicces, hogy Hurka már a 85. percben mondta, hogy a következő győri kapura lövésből gól lesz, bejött 😊 meg az sem véletlen, hogy minden csapat húzza az időt, amikor min. 10 percet áll a játék, erre 5 perc hosszabbítás, ahol meg 3 percig fekszik a földön a játékos, mire a bíró ráhúz még egy percet...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ha tényleg Moyes lesz a United edzője, kíváncsi vagyok mikor kezdődnek a Fellaini->MU pletykákkisvanek4Hamarabb megveszik minthogy pletykáljanak róla 😀
több mint 11 éve
ha tényleg Moyes lesz a United edzője, kíváncsi vagyok mikor kezdődnek a Fellaini->MU pletykák
több mint 11 éve
Még a büntetésekhez egy cikk:www.sport1tv.hu/Blogok/Petur_Andras/5csend.aspx#comment
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/egri-fc-1-ft-ert-elado-a-klub-25-szazalekos-tulajdonresze-2242705Mekkora lehúzás, legkisebb címlet az 5 forintos, szóval már a 125%os árt kérne a 25 %ért .Pfej
több mint 11 éve
Fergie 😕( Szerintem simán maradhatott volna még 1-2 évet, nagyon sajnálom, hogy jövőre már nem fog Mourinhoval csatázni. Nem szeretem az MU-t, sőt, Chelsea szurkerként gyűlölnöm is kell őket 😀 de SAF-tól nem lehet semmi érdemet elvenni, mindig is tisztelni fogom, hatalmas taktikus 😊 Moyes jó választás szerintem, az Evertonból stabil középcsapatot faragott, az első 2 éve alatt is fognak már nyerni kupákat, főleg ilyen kerettel
több mint 11 éve
Moyes lesz az utód, szerintem jó választás, megmutatta már, hogy remek szeme van a fiatalokhoz és azért konstansan erős csapatot tud összerakni.Nem is gondolom úgy, hogy ennek a csapatnak az élére valami nagyobb nevű HC-t kellene odavinni, inkább egy Moyes féle manust, aki fel tudja építeni a csapatot. Az erős keret adott lesz hozzá.
Drukkolok neki, ha meg aztán beég, akkor ki lehet próbálni Pintér Attilát, ő azért már egy sokkal nagyobb nevű HC, vele garantált a siker.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
The game won't be the same again. 😕Váratlan volt, de ezek alapján maximálisan megértem, hogy most szállt ki: "It was important to me to leave an organisation in the strongest possible shape and I believe I have done so. The quality of this league winning squad, and the balance of ages within it, bodes well for continued success at the highest level whilst the structure of the youth set-up will ensure that the long-term future of the club remains a bright one."
Igazgatóként és a klub nagyköveteként fog tovább dolgozni a Unitednél.
Lehet, hogy csak találgatás, de a Times és a Telegraph is lehozta már, hogy Moyes lesz az utód.
több mint 11 éve
nem találok szavakat 😕mint edző, közel nem pótolhatatlan, vezetőként/menedzserként sztem soha nem volt vagy lesz a sport környékén nagyobb. ő építette a Manchester Unitedet a világ legnagyobb sportklubjává és ott is tartotta pályafutása végéig. el nem tudom képzelni nélküle a csapatot 😕
szomorú nap ez 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
manunited.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/08/Football_bloody_hell_-_itt_a_vege/ez foglalja össze legjobban azt amit én,és gondolom még sok más velem egykorú United drukker érez most.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
azért az Inter elleni is igencsak necces volt az olaszoknak, nem szabad elfelejteni hogy tulajdonképpen azt a párharcot a hosszabbításban hozta a barca csak nem adták meg Krkic gólját+ ha ott még van 5 perc lőnek még egyet az tuti 😀igen, persze, meg az odavágóra busszal ment a Barca az Ejlafhakörturnar vagy mi miatt, meg a három olasz gólból egy les volt, egy meg szabálytalanség után született, stb stb.
de amúgy igazad van a játékstílusukat tényleg megfogta a Bayern csak az ahogyan pályára léptek, az a lélektelen játék az tuti nem lett volna + ilyen hülye döntés sem születik hogy az odavágót végig lézengi Messi utána a visszavágón hazai pályán meg pályára sem lép...davemayer
meg az is igaz, hogy Buszkecc kiállíttatta a semmire az egyik olaszt (Motta?), és kb hatvan percet emberelőnyben játszott a katalán csapat.
de a törpék ellen két stratégia van, az egyik letámadni már a saját tizenhatosuknál őket (60 perc után garantáltan a seggeden veszed a levegőt, és a végén kitömnek), a másik meg a 4-6-0-s vagy 5-5-0-s védekezésből maximum öt passzal átmenni a pályán, és elgurítani Valdes mellett. ehhez kell egy darab köztörvényes bűnöző, aki Messit vegzálja, meg minimum két darab futóbajnok, akik labdaszerzés után a védelem mögé kerülnek. esetleg még az is kell, hogy a két-három helyzetből, amit meccsenként minimum kialakít a Barcelona, maximum egy gólt szerezzenek.
több mint 11 éve
pont most akartam én is....WTF?! 😀Tőlunk ez az örökös kedvenc:
pedig most is volt f.ssz.pó lilák, igaz a vidikét mi nem szidtuk! én vártam az emtéká elleni zárt kaput simán....bmlsz-be se bízhatunk már 😀
amúgy meg:
Divat
Azért máshol is tudnak szépeket mondani😀
több mint 11 éve
pont most akartam én is....WTF?! 😀pedig most is volt f.ssz.pó lilák, igaz a vidikét mi nem szidtuk! én vártam az emtéká elleni zárt kaput simán....bmlsz-be se bízhatunk már 😀
amúgy meg:
|
több mint 11 éve
Ha-ha😊"A FEB az Újpest – Győr mérkőzésen a vendég szurkolók megbotránkoztató, rasszista megnyilvánulásai miatt a Győrt, mint visszaesőt, 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A Fegyelemi Bizottság mai ülésén az Újpest-Győr mérkőzésen a vendégszurkolók egy csoportja részéről tapasztalt rasszista és megbotránkoztató rigmusok, valamint a játékvezető és a székesfehérváriak (!) gyalázása miatt, a Győri ETO FC-t 400.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
Az utóbbi hónapok szomorú gyakorlatától eltérően, ezúttal nem kapott fegyelmi büntetést a Ferencváros csapata, mivel szurkolói túlnyomó részében sportszerűen biztatták kedvenceiket a Paks elleni bajnoki mérkőzés során. Az FTC-játékosainak és vezetőinek a sportszerű szurkolásért indított kampányának első eredménye is lehet az, hogy a lelátón ezúttal lelkes, szenvedélyes buzdítás, a „Hajrá, Fradi!” dominált."
több mint 11 éve
azért az Inter elleni is igencsak necces volt az olaszoknak, nem szabad elfelejteni hogy tulajdonképpen azt a párharcot a hosszabbításban hozta a barca csak nem adták meg Krkic gólját+ ha ott még van 5 perc lőnek még egyet az tuti 😀de amúgy igazad van a játékstílusukat tényleg megfogta a Bayern csak az ahogyan pályára léptek, az a lélektelen játék az tuti nem lett volna + ilyen hülye döntés sem születik hogy az odavágót végig lézengi Messi utána a visszavágón hazai pályán meg pályára sem lép...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal