Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
pont most akartam én is....WTF?! 😀pedig most is volt f.ssz.pó lilák, igaz a vidikét mi nem szidtuk! én vártam az emtéká elleni zárt kaput simán....bmlsz-be se bízhatunk már 😀
amúgy meg:
|
több mint 11 éve
Ha-ha😊"A FEB az Újpest – Győr mérkőzésen a vendég szurkolók megbotránkoztató, rasszista megnyilvánulásai miatt a Győrt, mint visszaesőt, 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A Fegyelemi Bizottság mai ülésén az Újpest-Győr mérkőzésen a vendégszurkolók egy csoportja részéről tapasztalt rasszista és megbotránkoztató rigmusok, valamint a játékvezető és a székesfehérváriak (!) gyalázása miatt, a Győri ETO FC-t 400.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
Az utóbbi hónapok szomorú gyakorlatától eltérően, ezúttal nem kapott fegyelmi büntetést a Ferencváros csapata, mivel szurkolói túlnyomó részében sportszerűen biztatták kedvenceiket a Paks elleni bajnoki mérkőzés során. Az FTC-játékosainak és vezetőinek a sportszerű szurkolásért indított kampányának első eredménye is lehet az, hogy a lelátón ezúttal lelkes, szenvedélyes buzdítás, a „Hajrá, Fradi!” dominált."
több mint 11 éve
azért az Inter elleni is igencsak necces volt az olaszoknak, nem szabad elfelejteni hogy tulajdonképpen azt a párharcot a hosszabbításban hozta a barca csak nem adták meg Krkic gólját+ ha ott még van 5 perc lőnek még egyet az tuti 😀de amúgy igazad van a játékstílusukat tényleg megfogta a Bayern csak az ahogyan pályára léptek, az a lélektelen játék az tuti nem lett volna + ilyen hülye döntés sem születik hogy az odavágót végig lézengi Messi utána a visszavágón hazai pályán meg pályára sem lép...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
szerintem a Barca Peppel sem jutott volna ennél tovább idén. egyszerűen egyfajta játékot tudnak játszani, és ha azt megölik, akkor végük. nekik a földön kell körbeszaladgálni az óriásokat, mert beívelésekkel nem fognak címeket nyerni (azt az egy MU ellen BL-döntőt felejtsük el, amikor Ferdinand és Vidic úgy helyezkedett, mintha a League Two-ból jöttek volna).A, SAF visszavonul attól a dologtól, amihez a legjobban ért (foci), és azzal fog foglalkozni, amihez a második legjobban ért (tütü)én is ezt gondoltam amíg meg nem láttam a levágott fejű Barcát. A foci tényleg feljben dől el, pontosabban ha fejben nem tiszta minden akkor a test biztosan nem hozza ki magából a maximumot.
B, SAF visszavonul attól a dologtól, amihez a második legjobban ért (foci), és azzal fog foglalkozni, amihez a legjobban ért (tütü)
(megfelelő válasz aláhúzandó)
amúgy a Junájtidet nem féltem (sajnos), szerintem van olyan kerete, hogy azzal simán önjáró lett, talán még Hodgson sem tudná lerántani őket a középszerűségbe.slowmotion
Félek én ettől nagyon, jobban mint a Lovie nélküli Bearstől 😀davemayer
BL szopó, spanyol kupa szopó, a bajnokságot azért nyerik meg, mert a Real már eddig, 34 meccs alatt is 11 ponttal többet vesztett, mint tavaly 38 alatt.
annak idején megvették Ibrahimovicot, és bár nem illett a játékukba (pedig kib*szott technikás ő is, csak ha meg tudja oldani erőből, akkor megoldja), legalább arra jó volt, hogy esetleg ráívelhessék időnként a fejére a labdát. most már ő sincs, a legmagasabb ember a csatárok között (most néztem meg, Tello az) 178 centi. ezzel tényleg kényszerpályára vezették magukat, és várható volt, hogy előbb-utóbb lesz olyan csapat, amit össze tudnak úgy vásárolni, hogy technikailag és taktikailag is ellen tudjanak állni a Barcának. Inter pár éve, Real az elmúlt években, Bayern idén, ezek mind ilyen csapatok voltak, meg is lett az eredménye. plusz ugye a Chelsea tavaly, bár ott röfögött a legjobban az említett négy csapat közül.
több mint 11 éve
Minden tiszteletem Ferguson bácsié! Igaz, hogy az egyik legnagyobb riválisunk edzője, de akkor is, sajnálom. Azok a régi szóbeli csaták Wengerrel (és mégis mindig tisztelték egymást), a régi igazi rangadók, parázs meccsek.
több mint 11 éve
A, SAF visszavonul attól a dologtól, amihez a legjobban ért (foci), és azzal fog foglalkozni, amihez a második legjobban ért (tütü)én is ezt gondoltam amíg meg nem láttam a levágott fejű Barcát. A foci tényleg feljben dől el, pontosabban ha fejben nem tiszta minden akkor a test biztosan nem hozza ki magából a maximumot.
B, SAF visszavonul attól a dologtól, amihez a második legjobban ért (foci), és azzal fog foglalkozni, amihez a legjobban ért (tütü)
amúgy a Junájtidet nem féltem (sajnos), szerintem van olyan kerete, hogy azzal simán önjáró lett, talán még Hodgson sem tudná lerántani őket a középszerűségbe.slowmotion
Félek én ettől nagyon, jobban mint a Lovie nélküli Bearstől 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Gerrard bal vállát a héten műtik, így az utolsó két PL meccset kihagyja, de a felkészülési szezon kezdetére rendben lesz.legalább nem kell azon vacillálnia Rodgersnek, hogy hogyan oldja meg, hogy Gerrard és Carragher is a pályán van egyszerre a szezon utolsó meccsén, de csak az egyik viselheti a kapitányi karszalagot.
Apummal kb. 3-4 hónapja azon gondolkoztunk, miért van az a fekete valami a vállára ragasztva meccsek alatt, mert olvasni nem lehetett semmit arról, hogy megsérült volna.
Amit sajnálok, hogy így idén sem lesz meg neki az, hogy mind a 38 bajnokin pályára lépett.
Mert egyébként olyan mindegy már, hogy ki játszik a Fulham és a QPR ellen, biztosan a 7. helyen végez a csapat, ami jó.Mikey
több mint 11 éve
A, SAF visszavonul attól a dologtól, amihez a legjobban ért (foci), és azzal fog foglalkozni, amihez a második legjobban ért (tütü)B, SAF visszavonul attól a dologtól, amihez a második legjobban ért (foci), és azzal fog foglalkozni, amihez a legjobban ért (tütü)
amúgy a Junájtidet nem féltem (sajnos), szerintem van olyan kerete, hogy azzal simán önjáró lett, talán még Hodgson sem tudná lerántani őket a középszerűségbe.
több mint 11 éve
és ezt ugyan miből szűrted le? nem irányított még hasonló kaliberű klubot, viszont amit az Evertonnál csinál azt hasonló tudatos építkezésnek lehet nevezni mint ami a MU-nál volt eddig. Nem azt mondom hogy nincs benne kockázat, de azért nem is kell egyből elvetni azért mert "csak" az Evertonnál végzett jó munkát....de Moyes sem rossz.davemayerCsak nem egy MU szintű klub menedzserének való. Hozzá pont az Everton-féle erős középcsapatok illenek.Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mikey
18 732
...de Moyes sem rossz.davemayerCsak nem egy MU szintű klub menedzserének való. Hozzá pont az Everton-féle erős középcsapatok illenek.
több mint 11 éve
SAF 😕( a világegyetem legjobb edzője. nem tudom elképzelni nélküle a Unitedet. ahogyan műringyóval sem, szóval merem remélni hogy nem ő lesz az utód, mert akkor inkább szurkolok a 7.osztályú Fc United Of Manchesternek. könyörgöm ne Mourinhooooooooooooooooot.
több mint 11 éve
Azért ez a Fergusonos bejelntés igen váratlanul ért, pedig ugye mennyit lehetett anno ezt hallani de az utóbbi pár évben annyira vitte a lendület hogy erről a veszélyről teljesen megfeledkeztem 😕Nincs jó utód, de ha választani kell én mondanám Mou-t is, de Moyes sem rossz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
manutd.com fb oldala most hozta le, hogy Sir Alex visszavonul.ByeAlex
😥Duff
több mint 11 éve
Mikey
18 732
Gerrard bal vállát a héten műtik, így az utolsó két PL meccset kihagyja, de a felkészülési szezon kezdetére rendben lesz.Apummal kb. 3-4 hónapja azon gondolkoztunk, miért van az a fekete valami a vállára ragasztva meccsek alatt, mert olvasni nem lehetett semmit arról, hogy megsérült volna.
Amit sajnálok, hogy így idén sem lesz meg neki az, hogy mind a 38 bajnokin pályára lépett.
Mert egyébként olyan mindegy már, hogy ki játszik a Fulham és a QPR ellen, biztosan a 7. helyen végez a csapat, ami jó.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
manutd.com fb oldala most hozta le, hogy Sir Alex visszavonul.Így igaz, Sir Alex visszavonul.
😥Duff
www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/sir-alex-ferguson-to-retire-as-manchester-united-manager.aspx
több mint 11 éve
Legyen igazad.Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀iktriadHol van még a vége?
Azért még Rióban egy VB-címet csak behúzna.Sobri Jóska
Az elején tipikus lespuskás csatár volt, aki mellesleg nagyon jól fejelt. Ma már kifejezetten technikásnak mondanám mezőnyben is.Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀iktriadAz egyik legalulértékeltebb csatár evör. És szerintem ebben vastagon benne van, hogy német.Vrijbloed
Tudom sokaknak szentségtörés lenne, de szeretném ha mind Gerd Müller német válogatott és Ronaldo VB gólcsúcsát is megdöntené.
több mint 11 éve
Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀iktriadAz egyik legalulértékeltebb csatár evör. És szerintem ebben vastagon benne van, hogy német.
több mint 11 éve
Öncélú irónia. De közel a BL-házidöntő.OMG, milyen lehet az a bajnokság, aminek az alsóbb osztályában ilyen gól születik?ezt most nem értem, ő eltalálta így a labdát ettől jó a fentebb lévő osztály? vagy mire próbálsz utalni?davemayer
Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
OMG, milyen lehet az a bajnokság, aminek az alsóbb osztályában ilyen gól születik?ezt most nem értem, ő eltalálta így a labdát ettől jó a fentebb lévő osztály? vagy mire próbálsz utalni?
Dzsokijuing
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
OMG, milyen lehet az a bajnokság, aminek az alsóbb osztályában ilyen gól születik?Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀iktriadHol van még a vége?
Azért még Rióban egy VB-címet csak behúzna.
több mint 11 éve
Amíg berki leránt 1-2 klubot 2-3 évente addig nem fog abbamaradni.Valaki(k) jól járnak ezzel.egyébként a tököm tele van ezzel az egész pénzezéssel, minden klubot amelyiknél ez felmerül azonnal kizárni. Lehet hogy 3 csapatossá válna az NB1 de később lehet hogy lenne 10-12 csapat aki stabilan tudná vállalni a megmérettetést. Vagy ha nem akkor amatőr státus és végre oda kerülne ez a sok ingyenélő aki a magyar foci körül van ahová való.Ha kapnak fizetést akkor simán meglesz a dobogó,ha nem akkor nem.Ilyen egyszerű sajnos a képlet..KennyA lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.ShilkorBözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
amúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-kondaDivat
Tényleg, senki sem unta még meg hogy állandóan ez megy?davemayer
több mint 11 éve
az megvan, hogy mekkora adósságot halmoztak fel az európai elitligák csapatai? csak az ő helyzetük annyiban más, hogy a Real vagy a Juventus egy brand, így mindig fognak találni kezest, a magyar kluboknak ez kicsit nehezebben megyjjncaatisztában vagyok vele, csak amíg ezek a brandek azért csinálják mert így éri meg nekik (így termelnek pénzt), ha eldöntik hosszú évek alatt de ki tudnának jönni 0 adósságra addig a magyar klubok nagy része mindig többet költ mint amennyije lehetne/lesz valaha és inkább nem fizet egy idő után, ergo becsapja az alkalmazottait vagy a partnereit tudatosan.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal