Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Magasabban is van.Egyet nem értek. Láttam ezeket az É-íreket tavaly és idén, mit tudnak, amit mi nem? Az Eb-selejtezők előtt "azt hittem" hogy válogatottjuk sincs...Azért a VB-n kicsit magasabbnak kéne lennie a mércének, mint hogy "légy jobb a magyaroknál"
JC6
Kampman
Luxemburg sem lesz ott pl.
több mint 8 éve
Egyet nem értek. Láttam ezeket az É-íreket tavaly és idén, mit tudnak, amit mi nem? Az Eb-selejtezők előtt "azt hittem" hogy válogatottjuk sincs...Azért a VB-n kicsit magasabbnak kéne lennie a mércének, mint hogy "légy jobb a magyaroknál"
JC6
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyet nem értek. Láttam ezeket az É-íreket tavaly és idén, mit tudnak, amit mi nem? Az Eb-selejtezők előtt "azt hittem" hogy válogatottjuk sincs...
több mint 8 éve
A mindenható mentsen meg minket egy északír VB-részvételtől, 3 meccs alapból menne a kukábaRodriguez lett a mindenható😊
Kampman
(amúgy továbbra is okádék ez a svájci válogatott számomra)
több mint 8 éve
A mindenható mentsen meg minket egy északír VB-részvételtől, 3 meccs alapból menne a kukába
több mint 8 éve
Jöhet ide bárki varázsolni.az oké, de egy andorrától nemá... az nem is lenne gond ha véletlen kiszopunk luxemburgtól, de hogy szarrá aláznak játékban... na az igen...
Ha valaki nagyon ráér nézze végig egyszer egy hétvégén, hogy az olasz, német, spanyol, angol és francia élvonalban hány magyar, albán, bosnyák, szlovák, szlovén, szerb, macedón, montenegrói stb. Nemzetiségű játszik. Sokat elmond. Az EB kijutás egy csoda volt, mintha a Browns megnyerné a csoportját.
tüsi91
AZ EB csoda volt, tény, attól még kurvanagy gáz egy éven belül 2 ilyen csapattól kiszopni, mert andorrában se szaladoznak sztárbajnokságokban
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/a-mezony-legjobbja-interju-berkesi-judittal-2602503ezt valószínűleg azért érzed így, mert Sinkovics Gábor valóban egy lenéző, arcoskodó és pökhendi gyökér.
Nem tudom ki hogy van vele, de ebben az interjúban a kérdező "újságíró" részéről 1az1-ben ugyan az a lenéző, arcoskodó és pökhendi gyökér attitűd jön át...
flzoli
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Tejesember
256
Nemzethy Sporttól mást nem kell várni, csak ilyen szintű cikkeket. Oda se már a tehetségük miatt, hanem a kapcsolataik miatt kerülnek be az újságírók + fentről megmondják mit írj.www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/a-mezony-legjobbja-interju-berkesi-judittal-2602503Sinkovics hozta a hazai, nő maradjon a konyhában és jajdecukimegqrni mentalitást :/ kb. lokál szintü a cucc
Nem tudom ki hogy van vele, de ebben az interjúban a kérdező "újságíró" részéről 1az1-ben ugyan az a lenéző, arcoskodó és pökhendi gyökér attitűd jön át, mint ami a TV stúdiókban lévő "szakértőknél" is megvan.
A hülyéje még a sorok között sem tud olvasni, amikor burkoltan neki is címeznek valamit....
"Az az újságíró, aki bratyizik, barátkozik, jópofáskodik, elveszett, annak nincs, nem lesz tekintélye, azt nem veszik komolyan."
Lehet rugdosni a zselével átitatott és pénzzel kitömött botlábúakat, de ameddig maga a közeg ilyen senkiháziakat foglalkoztat jórészt közpénzen (tök mindegy, hogy újságíró, edző, manager, játékosmegfigyelő, vezető vagy épp szurkoló), csodával érne fel, ha valaki kiemelkedne, letörölné magáról a taknyot, és változásért kiáltana.
flzoli
Josszi
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/a-mezony-legjobbja-interju-berkesi-judittal-2602503Sinkovics hozta a hazai, nő maradjon a konyhában és jajdecukimegqrni mentalitást :/ kb. lokál szintü a cucc
Nem tudom ki hogy van vele, de ebben az interjúban a kérdező "újságíró" részéről 1az1-ben ugyan az a lenéző, arcoskodó és pökhendi gyökér attitűd jön át, mint ami a TV stúdiókban lévő "szakértőknél" is megvan.
A hülyéje még a sorok között sem tud olvasni, amikor burkoltan neki is címeznek valamit....
"Az az újságíró, aki bratyizik, barátkozik, jópofáskodik, elveszett, annak nincs, nem lesz tekintélye, azt nem veszik komolyan."
Lehet rugdosni a zselével átitatott és pénzzel kitömött botlábúakat, de ameddig maga a közeg ilyen senkiháziakat foglalkoztat jórészt közpénzen (tök mindegy, hogy újságíró, edző, manager, játékosmegfigyelő, vezető vagy épp szurkoló), csodával érne fel, ha valaki kiemelkedne, letörölné magáról a taknyot, és változásért kiáltana.
flzoli
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
dawyd728
4 115
Nekem az All-Whites meccse tetszett. Cricket ground főleg!Szenegál határeset, de sehol egy Burkina Faso vagy Uganda, így nem az igazi...Nigéria lesz 😊Marokkó a 60. percben 2-0-ra vezet, fél órányira vannak attól, hogy a csoportjukat kapott gól nélkül nyerjék meg.sajnálom, hogy sem Nigéria, sem Kamerun, sem Ghána nincs...
Afrikából egészen szimpatikus csapatok lesznek jövőre a VB-n. Egyiptom Marokkó, Tunézia, Szenegál, régen voltak már.
Kampman
Amadeus
Kampman
viszont az interkontinentális selejtezők megmutatták, hogy mi is a futball!
en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup_qualification_(inter-confederation_play-offs)#CONCACAF_v_AFC
baggio
Kis szerencsével a végén még nyerhettek is volna. Nem hiszem, h innen meglehet még nekik a kijutás, de hajrá!
Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
Te sem akarhatod, hogy egy idegen civilizáció vele találkozzon előszörhvg.hu/itthon/20171111_Nem_a_jatekosok_nem_a_szovetsegi_kapitany_nem_az_MLSZelnok_felelos_a_veresegert_HanemHa csak egy embert lőhetnék ki az űrbe az Szőllő lenne, pedig van pár jelentkező...
Sírok 😀
tenorx
JC6
több mint 8 éve
viszont az interkontinentális selejtezők megmutatták, hogy mi is a futball!Biztosan izgalmas meccsek voltak.
en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup_qualification_(inter-confederation_play-offs)#CONCACAF_v_AFC
baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Szenegál határeset, de sehol egy Burkina Faso vagy Uganda, így nem az igazi...Nigéria lesz 😊Marokkó a 60. percben 2-0-ra vezet, fél órányira vannak attól, hogy a csoportjukat kapott gól nélkül nyerjék meg.sajnálom, hogy sem Nigéria, sem Kamerun, sem Ghána nincs...
Afrikából egészen szimpatikus csapatok lesznek jövőre a VB-n. Egyiptom Marokkó, Tunézia, Szenegál, régen voltak már.
Kampman
Amadeus
Kampman
viszont az interkontinentális selejtezők megmutatták, hogy mi is a futball!
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/itthon/20171111_Nem_a_jatekosok_nem_a_szovetsegi_kapitany_nem_az_MLSZelnok_felelos_a_veresegert_HanemHa csak egy embert lőhetnék ki az űrbe az Szőllő lenne, pedig van pár jelentkező...
Sírok 😀
tenorx
több mint 8 éve
Nigéria lesz 😊Marokkó a 60. percben 2-0-ra vezet, fél órányira vannak attól, hogy a csoportjukat kapott gól nélkül nyerjék meg.sajnálom, hogy sem Nigéria, sem Kamerun, sem Ghána nincs...
Kampman
Amadeus
több mint 8 éve
Marokkó a 60. percben 2-0-ra vezet, fél órányira vannak attól, hogy a csoportjukat kapott gól nélkül nyerjék meg.sajnálom, hogy sem Nigéria, sem Kamerun, sem Ghána nincs...
Kampman
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
Hát amit az írek csinálnak azt mi is tudnánk 😊esku jo meccs. elvezetes.
Bognár Gyuri voltam😊
NB2
több mint 8 éve
Hát amit az írek csinálnak azt mi is tudnánk 😊Bognár Gyuri voltam😊
több mint 8 éve
Marokkó a 60. percben 2-0-ra vezet, fél órányira vannak attól, hogy a csoportjukat kapott gól nélkül nyerjék meg.kit érdekel, hogy szimpatikusak, szerethetőek legyenek!!
Kampman
amúgy nézem én is a meccset, ez az elefántcsontparti kapus tuti tipszmikszelt 😀
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Marokkó a 60. percben 2-0-ra vezet, fél órányira vannak attól, hogy a csoportjukat kapott gól nélkül nyerjék meg.Afrikából egészen szimpatikus csapatok lesznek jövőre a VB-n. Egyiptom Marokkó, Tunézia, Szenegál, régen voltak már.
több mint 8 éve
Mindenki nyugodjon le,megjött Márkvárt és Nagy Dominik a keretbe,innentől rendben vagyunk.
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/a-mezony-legjobbja-interju-berkesi-judittal-2602503444.hu/2016/02/04/soha-egyikunk-sem-fog-olyan-utoset-irni-mint-sinkovics-gabor-a-mai-sportban
flzoli