Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Alves ezt a meccset sárga nélkül hogy hozta le? 😀Ezeknél a minden évben a 4-8 közé jutó BL-csapatoknál (Bayern, Madrid, Barcelona) szerintem az újjáépítés szó értelmét vesztette. Mit építsenek újra? Azt, ami még össze sem omlott? Ami évek óta folyamatosan pörög?
Amugy megérdemeltem jutott tovább a Juve. Kiváncsi leszek ki próbálja ezt a barcat ujja építeni jövőre.
Blevi
Az meg a másik, hogy egy valódi újjáépítési folyamatról ezek a csapatok hallani sem akarnak. Mert az azzal járna, hogy esetleg évekig a fiatalokra kéne építeni, aztán amíg ők be nem érnek, addig se bajnoki cím, se BL menetelés.
A Barcánál se lesz semmilyen rebuild. Megint elköltenek egy rakat pénzt játékosokra, akik kiegészülve a már meglévő sztárokkal meg a La Masia legjobbjaival jövőre is ott lesznek a bajnokság 1-2. helyén, illetve a BL-ben is legalább a 8 között. Aztán az új edző addig marad, míg az idegei fel nem mondják a szolgálatot. Guardiola és Luis Enrique példáját figyelembe véve ez úgy 3-4 év maximum. De ez utóbbi már nem kizárólag Barca-specifikum, az egész nyugati elitfutball ilyen.
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
És Kújperc lehozott egy majdnem hibátlan meccset pirosak nélkül. Lehet kicsivel több köze van a focihoz annál, hogy elkezdje a pirosakat szórni. Persze Te szurkoló vagy. Olyan szurkoló aki azt szereti, ha 7-8 ember fejezi be a meccseket....lelked rajta 😊 Vagy nézz reál meccset, ott mindig van piros....Annyira nem fociztam, hogy nálunk a játékosnak kuss volt a neve, nem mutogatás, meg ugatás a bírónak... Annyira nem, hogy az edző leüvöltött a pályáról, ha 2x ugyanazt a hibát elkövettem. Annyira, hogy ha edzés munka nem.volt.megfelelő, akkor utána még 40 perc futás, szakadó esőben... Soroljam még? Az fegyelem. Neymar törlesztésért simán kaphatott volna pirosat (igaz másik oldalt elmaradt a sárga), de ez a viselkedés, amit a B-ék levágtak, az a hányinger kategória, és örülhetnek, hogy nem egy szívbajos Kuipers.Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon láttad a meccset? Vagy a reklamálásokra gondolsz? Mert akkor az jogos, csak gyanítom életedben nem fociztál nagy pályán. Egy darab komolyabb ápolás volt egész meccsen, Messi eseténél. Mi a szarért kapott volna még Barca játékos sárgát? Amúgy különösebb hiba nélkül levezetett egy indulatos meccset. Bár az a f@sz Kassai is ennyit hibázott volna.Alves ezt a meccset sárga nélkül hogy hozta le? 😀He?? A fél bárca hogy hozta le sárga nélkül?! 😀
Amugy megérdemeltem jutott tovább a Juve. Kiváncsi leszek ki próbálja ezt a barcat ujja építeni jövőre.
Blevi
kishaszi
Klaci79
kishaszi
több mint 8 éve
Egy remek meccset játszó és tényleg jól összerakott juve verte ki a barcát, akinek csak az első meccs miatt van szégyenkezésre oka. Akkor is leírtam, klasszikus 4-3-3-at játszani jobb hátvéd nélkül nem lehet. Ráadásul az Iniesta-Sergio-Rakitic hármas lassú ahhoz, hogy az egész pályát bejátssza.Egy ilyen meccsen belefér a 3 csatár, de idegenben többször komoly probléma volt abból, hogy kiveszünk 3 embert a védekezésből. Még ha vannak is persze Messi-nek és Neymarnak védő feladatai. Ha ilyen hármast akarunk továbbra is, akkor a védelemből kell 1 embert kivenni és 3-4-3-at játszani. Ehhez persze a középpályán kell drága játékost igazolni, legalább egyet, aki elég gyors is, de ha A Gomest és D Suarezt eladjuk, azért már kapunk néhány lyukas labdát.
Innentől pedig Hajrá Monaco 😀 és egy kicsit az Atleti.
több mint 8 éve
azért csattogtak a fejszék ma rendesen. és ennek ellenére csak két sárgát kaptak - egy jogosat, meg egy olyat, aminek pirosnak kellett volna lennieIlyenkor elgondolkodom, hogy vajon láttad a meccset? Vagy a reklamálásokra gondolsz? Mert akkor az jogos, csak gyanítom életedben nem fociztál nagy pályán. Egy darab komolyabb ápolás volt egész meccsen, Messi eseténél. Mi a szarért kapott volna még Barca játékos sárgát? Amúgy különösebb hiba nélkül levezetett egy indulatos meccset. Bár az a f@sz Kassai is ennyit hibázott volna.Alves ezt a meccset sárga nélkül hogy hozta le? 😀He?? A fél bárca hogy hozta le sárga nélkül?! 😀
Blevi
kishaszi
Klaci79
több mint 8 éve
Annyira nem fociztam, hogy nálunk a játékosnak kuss volt a neve, nem mutogatás, meg ugatás a bírónak... Annyira nem, hogy az edző leüvöltött a pályáról, ha 2x ugyanazt a hibát elkövettem. Annyira, hogy ha edzés munka nem.volt.megfelelő, akkor utána még 40 perc futás, szakadó esőben... Soroljam még? Az fegyelem. Neymar törlesztésért simán kaphatott volna pirosat (igaz másik oldalt elmaradt a sárga), de ez a viselkedés, amit a B-ék levágtak, az a hányinger kategória, és örülhetnek, hogy nem egy szívbajos Kuipers.Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon láttad a meccset? Vagy a reklamálásokra gondolsz? Mert akkor az jogos, csak gyanítom életedben nem fociztál nagy pályán. Egy darab komolyabb ápolás volt egész meccsen, Messi eseténél. Mi a szarért kapott volna még Barca játékos sárgát? Amúgy különösebb hiba nélkül levezetett egy indulatos meccset. Bár az a f@sz Kassai is ennyit hibázott volna.Alves ezt a meccset sárga nélkül hogy hozta le? 😀He?? A fél bárca hogy hozta le sárga nélkül?! 😀
Blevi
kishaszi
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon láttad a meccset? Vagy a reklamálásokra gondolsz? Mert akkor az jogos, csak gyanítom életedben nem fociztál nagy pályán. Egy darab komolyabb ápolás volt egész meccsen, Messi eseténél. Mi a szarért kapott volna még Barca játékos sárgát? Amúgy különösebb hiba nélkül levezetett egy indulatos meccset. Bár az a f@sz Kassai is ennyit hibázott volna.Alves ezt a meccset sárga nélkül hogy hozta le? 😀He?? A fél bárca hogy hozta le sárga nélkül?! 😀
Blevi
kishaszi
több mint 8 éve
Ha valaki nekem azt mondja, hogy a Juve lehozza a 2 meccset a Barca ellen kapott gól nélkül, hát nem nagyon hiszem el...Jó lenne ha a Juve-t és a Real nem sorsolnák össze, bár a Monaco is jó focit tol!
Jah vasárnap (sport1, sport2 és c8-on egyszerre) Real-Barca. Lehet 4 nap alatt mindent elveszít a Barca. Durva lenne nekik... Nagy öröm nekem 😀
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Alves ezt a meccset sárga nélkül hogy hozta le? 😀He?? A fél bárca hogy hozta le sárga nélkül?! 😀
Blevi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Alves ezt a meccset sárga nélkül hogy hozta le? 😀Amugy megérdemeltem jutott tovább a Juve. Kiváncsi leszek ki próbálja ezt a barcat ujja építeni jövőre.
több mint 8 éve
profin lehozta a Juve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
OTT IS VAN. VÉGRE KIESIK A BARCA 😀 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Amikor BL van hogy jut eszedbe megemlíteni egy MU játékost? Majd ha jön a csütörtök 😛Fellaini még csk is volt a Unitedben… legalább elhitetik mindenkivel, hogy bárkiból lehet profi soccer playerez a khedira eddig ahány csapatnál játszott mindenhol kilógott lefele, mégis kezd mindenhol, és nyert már VB-t, BL-t is, nem tudom hogy csinalja :dJó menedzser csodákra képes.
eaglesmcnabb
kishaszi
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Fellaini még csk is volt a Unitedben… legalább elhitetik mindenkivel, hogy bárkiból lehet profi soccer playerez a khedira eddig ahány csapatnál játszott mindenhol kilógott lefele, mégis kezd mindenhol, és nyert már VB-t, BL-t is, nem tudom hogy csinalja :dJó menedzser csodákra képes.
eaglesmcnabb
kishaszi
több mint 8 éve
Fetrengek 🎃ez a khedira eddig ahány csapatnál játszott mindenhol kilógott lefele, mégis kezd mindenhol, és nyert már VB-t, BL-t is, nem tudom hogy csinalja :dÓrákat vett Torrestől
eaglesmcnabb
Kampman
(Azért Toto jó focista volt, de aztán elvitték az ufókok...)
több mint 8 éve
ez a khedira eddig ahány csapatnál játszott mindenhol kilógott lefele, mégis kezd mindenhol, és nyert már VB-t, BL-t is, nem tudom hogy csinalja :dJó menedzser csodákra képes.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
ez a khedira eddig ahány csapatnál játszott mindenhol kilógott lefele, mégis kezd mindenhol, és nyert már VB-t, BL-t is, nem tudom hogy csinalja :dÓrákat vett Torrestől
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
végleg eldőnt a Monaco meccs is, Germain talált be
több mint 8 éve
ez a khedira eddig ahány csapatnál játszott mindenhol kilógott lefele, mégis kezd mindenhol, és nyert már VB-t, BL-t is, nem tudom hogy csinalja :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A Juventus ugyanazt a minimálfutballt játssza, amit a PSG, csak ők értenek is hozzá, a PSG-től meg teljesen idegen volt. Az persze, hogy a Barcások mindent fölé/mellé rúgnak nyilván egy kis szerencse is.
több mint 8 éve
De nagy cigok ezek a barca játékosokNe bántsd őket. Egy ilyen mákos továbbjutás után én is nehezen viselném a kiesést.
dugo93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
szépít Reus, 2 kell még a hosszabításhoz a BVBnek
több mint 8 éve
sanyi legalább tud beszélni, buzsákynak kb. annyira ment a beszéd mint a foci mikor hazajött a fradiba :dcsak az MTK
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Monaco egyébként nagyon jól játszik, gólokat érdemes megnézni. Mendy mindkét helyzetetben nagyon jól hozta fel a labdát (inkább a másodiknál)index.hu/sport/futball/2016/bl/2017/04/19/a_barcelonanak_most_0-3-rol_kellene_felallnia/
Szerkesztette: Heisman nádor