Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
sanyi legalább tud beszélni, buzsákynak kb. annyira ment a beszéd mint a foci mikor hazajött a fradiba :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
kemény játékot nem bünteti a holland (?) bíró. Kivállóan látszik eddig a Juve.
AirSanyi szakértelmére mindig szükség van.
Szép volt Monaco, le is rendezték a meccset, de a Dortmund képes sok gólt lőni.
1 perc híradó is van, alig láttam az Olimpia óta. Jó kis meccs.
Heisman Trophy
nem a kemény játékkal van gond, hanem az alattomossal
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Undorító az a stílus amit néhány Barca játékos lenyom... És ők a példaképek...

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
kemény játékot nem bünteti a holland (?) bíró. Kivállóan látszik eddig a Juve.
AirSanyi szakértelmére mindig szükség van.
Szép volt Monaco, le is rendezték a meccset, de a Dortmund képes sok gólt lőni.
1 perc híradó is van, alig láttam az Olimpia óta. Jó kis meccs.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
pedig szerintem kuipers baromi jól vezeti a meccset
eaglesmcnabb
igazából amit az olasz csávó csinált, az konkrét sérülésokozási céllal történő szabálytalankodás, amit Neymar, az meg vegytiszta törlesztés
több mint 8 éve
 kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1673/16737/167375/16737562_b949b696f7bca26d346ab8ac329f724f_wm.jpg
braxa88
Jó szögben van a partjelző 😊
Matthew99
Ezzel amúgy az a baj, hogy lófaszt se lehet vele kezdeni addig, amíg nincs videóbíró. Megjegyzem ezt jó szögben lévő bíró se látta volna. Szóval ez nálam semmiképpen sem bírói hiba, hanem a szabályalkotók sara.
Jughead
azért a vonalban levő bírónak több esélye lett volna elgondolkodni rajta, onnan meg lehet vitatkozni, hogy megvolt-e a tapírfasznyi les vagy nem.

de itt egész konkrétan méterekkel az eset mögött van, kb mint amikor ellenünk elengedték Valenciát méteres lesen, és persze kiegyenlített belőle a szöveccségcsapata
slowmotion
Ez oké, de ahhoz hogy vonalban legyél le kell futni a játékosokat. Na erre szerintem egy bíró se képes. 😉
Jughead
arra valóban nem, de a bíró még a védőktől is lemaradt, pedig elvileg az minimum ő vonalukban kellene tartózkodnia
több mint 8 éve
pedig szerintem kuipers baromi jól vezeti a meccset

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
eddig tartott a Kassai hülye sztori, ez itt józan és megfontolt bírónál minimum sárga + piros, ha nem dupla kiállítás
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Nagyon menő volt ez a katalán büszkeség keretében kirakott "more than a club" koreó.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Jah, lásd Villareal meccs, meg másik 10 idén. Mindig jót röhögök szegény reál szurkolokon akiknek elnyomják a csapatát a barcelonai bírok. Az persze nem tűnik fel hogy Neymar 3 meccset kap Ramos meg tavaly egyet a derbi előtt két héttel. Kicsit azért nagyobb szerénységet várna az ember 😉
több mint 8 éve
Klaci79
lényeg szerintem:
Ramos gólja les volt, nem szabadott volna megadni, aztán nem lett volna se hosszabbítás se több gól, se több téves ítélet... maradt volna az 1-1 aztán midnenki hepi.
Mert a bayern nem tudott gólt lőni csak tizenegyesből, még 11 emberrel is. Még egy tizit meg tuti nem kapott volna, azt mindannyian tudjuk hogy csak a barca szokott egy meccsen 😉

De kassai egyszer hibázott, az meg csak további hibákat szült, amiből a végén mi jöttünk ki jobban.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyugi ma továbbjut a Barca két kamu tizivel egy lesgóllal egy öngóllal s lehet megint barszelónázni 😛 😉
több mint 8 éve
Jogtalan, csak nem befolyásol semmit. Azért az nem mindegy, hogy kapsz egy kamu 11-est és nincs gól vagy egy lesgólt, esetleg kiállítást ami nem volt az. Klaci79
ja ha kapok egy kamutizit és vagyok olyan balfasz és kihagyom, a második félidőben az ellenfél is kap egy ugyanolyan kamutizit és ő belövi, és ezzel mondjuk kikapok 1-0-ra akkor a bíró kicseszett velem, és döntően befolyásolta a mérkőzést?
Mostmár tudom:
Nem nyúlt bele a meccsbe, de ha visszaadta volna a kamutizit a második félidőben és azt mi berúgtuk volna akkor igen.

Tény:
1: a párharcban a bayern egy kamu tizit kapott, a real egyet sem.
2: a real két les gólt lőtt, a bayern 1-et.

konklúzió: A vége 6-3 lett és, a bírók köcsögök.
A témát lezártam, szerintem is belenyúlt a meccsbe kassai, nem kicsit, de az első meccsen is a real kárára, csak azt sajnos mindenki elfelejti.
eaglesmcnabb
Kikezdhetetlen logikád szerint tehát mivel az első meccsen kihagyott egy kamuszagú 11-est a bayern, ennyi járt a reálnak 😀
Ezt ugye magad se hiszed?
Még egyszer, mert lehet nem volt érthető: a kamu 11-es nem befolyásolta szerencsére a mérkőzés eredményét. Ez szerencse, a bm tisztán jutott volna tovább.
A bm "lesgóljáról" ezt írtad: "1. Ramos öngólja inkább les mint sem" Kezdek félni tőled 😀 Ezt olvastad valahol vagy saját gondolat? Valami vagy les, vagy nem. Ronaldo góljainál láthatod mi az ami les. Ramos nem lőhetett lesgólt.
A tényeidből pedig ismét kimaradt egy fontos láncszem, Vidal kiállítása.

Igazából persze mindegy, csak furcsa, hogy amikor a barca kap ajándékot olyan hatalmas a reál szurkolók arca, most meg jönnek a buzi kifogások...
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
Jogtalan, csak nem befolyásol semmit. Azért az nem mindegy, hogy kapsz egy kamu 11-est és nincs gól vagy egy lesgólt, esetleg kiállítást ami nem volt az. Klaci79
ja ha kapok egy kamutizit és vagyok olyan balfasz és kihagyom, a második félidőben az ellenfél is kap egy ugyanolyan kamutizit és ő belövi, és ezzel mondjuk kikapok 1-0-ra akkor a bíró kicseszett velem, és döntően befolyásolta a mérkőzést?
Mostmár tudom:
Nem nyúlt bele a meccsbe, de ha visszaadta volna a kamutizit a második félidőben és azt mi berúgtuk volna akkor igen.

Tény:

A témát lezártam, szerintem is belenyúlt a meccsbe kassai, nem kicsit, de az első meccsen is a real kárára, csak azt sajnos mindenki elfelejti.
eaglesmcnabb
Nem felejti el senki, ott a Bayern kapott egy kamu 11-est, de mellette egy jogos kiállítást is és kikaptak, mondhatni megérdemelten. Ezzel kellett elmenniük Madridba, hátrányban, 1-1 után kaptak egy kikockázhatóan les (ön)gólt, láthatóan fölényben játszottak, erre kaptak egy kamukiállítást és 2 lesgólt, miközben a Real kétszer úszta meg a jogos kiállítást ugyanazzal az emberrel. Ez bőven kimeríti a párharc elbaszásának fogalmát bíróilag. A 6-3 takarónak tök jó, utólag persze majd mindenki ezt látja, de igazából az 4-3 és 36+ perc jogtalan emberhátrány, ha azt mondjuk, hogy Casemiro nem-kiállítása ellensúlyozza Vidal elkésett kiküldését (nem), ami azért már teljesen más tészta...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Mostmár tudom:

Tény:

ha barom kassai nem hibázik egyszer sem, akkor 1-1 lett volna rendes játékidőben, megúsztuk volna cr lesgóljait, és nem lett volna ez a herce-hurca.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1673/16737/167375/16737562_b949b696f7bca26d346ab8ac329f724f_wm.jpg
braxa88
Matthew99
Ezzel amúgy az a baj, hogy lófaszt se lehet vele kezdeni addig, amíg nincs videóbíró. Megjegyzem ezt jó szögben lévő bíró se látta volna. Szóval ez nálam semmiképpen sem bírói hiba, hanem a szabályalkotók sara.
Jughead
azért a vonalban levő bírónak több esélye lett volna elgondolkodni rajta, onnan meg lehet vitatkozni, hogy megvolt-e a tapírfasznyi les vagy nem.

de itt egész konkrétan méterekkel az eset mögött van, kb mint amikor ellenünk elengedték Valenciát méteres lesen, és persze kiegyenlített belőle a szöveccségcsapata
slowmotion
Ez oké, de ahhoz hogy vonalban legyél le kell futni a játékosokat. Na erre szerintem egy bíró se képes. 😉
Jughead
Nana, ő 4.51-et futott a UCLA Pro Dayén:  www.uclabruins.com/roster.aspx?rp_id=4185

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
braxa88
Matthew99
Jughead

slowmotion
több mint 8 éve
Mivel az első tiziből gól nem lett, hülyeség azzal takarózni, hogy ők is kaptak ajándékot. Klaci79
ja az akkor már nem is jogtalan? Az nem a Real hibája hogy fölé lőtte, és semmit nem változtat azon a tényen hogy nyilvánvalóan téves bírói döntés volt az is. Legalább akkora mint CR lesgólja.

Storm: Vidalnak sem 1 húzása volt a második sárgára hanem legalább 3... Pech hogy amiért kiküldte az semmi sem volt, ezt aláírom.
eaglesmcnabb
Nem, ezen a szinten ez nem pech. Ha valakinek elkezded elővenni a lapot és visszateszed a zsebedbe, miután már egyszer adnod kellett volna neki egyet egy 11-esért, az már nem pech, az egy végiggondolt döntés...

És az, hogy Vidal-t kiküldte egy nem-szabálytalanságért, úgy, hogy még csak rá se nézett az esetet elvileg szintén látó 6. bíróra, az csak még inkább kontrasztba hozza az esetet, főleg pár perccel később...

Szerkesztette: StormST

több mint 8 éve
braxa88
Matthew99
Jughead
Ez tényleg necces, elsőre nem tűnt annak. A 2. reál gólnál azonnal lehetett látni, a védők helyezkedését, a labdát birtokló játékos pedig keresztbe mozgott, nem előre, mint itt. A TV-ben csak az nem látszik belóg e valaki. Ennél a gólnál az asszisztensnek futnia kellett és sokkal lassabb volt, mint marcello, nincs a labda vonalában, csak a védőében. Ronaldo indulhatott volna a labda vonalából is, itt tényleg csak a technika tudna dönteni.
több mint 8 éve
braxa88
Matthew99
Jughead

több mint 8 éve
Mivel az első tiziből gól nem lett, hülyeség azzal takarózni, hogy ők is kaptak ajándékot. Klaci79
ja az akkor már nem is jogtalan? Az nem a Real hibája hogy fölé lőtte, és semmit nem változtat azon a tényen hogy nyilvánvalóan téves bírói döntés volt az is. Legalább akkora mint CR lesgólja.

Storm: Vidalnak sem 1 húzása volt a második sárgára hanem legalább 3... Pech hogy amiért kiküldte az semmi sem volt, ezt aláírom.
eaglesmcnabb
Jogtalan, csak nem befolyásol semmit. Azért az nem mindegy, hogy kapsz egy kamu 11-est és nincs gól vagy egy lesgólt, esetleg kiállítást ami nem volt az. A különbség azon van, hogy befolyásolja e a mérkőzést. A 11-es csak annyiban tette, hogy nem szabadrúgás volt kifelé, hanem kirúgás. 😊

Azért ne tévedjünk már el: nem kell minden szabálytalanságért sárgát adni! Amikor Vidal szabálytalankodott, látványosan homorítottak a reál játékosok, éppen úgy, mint Robben az egyik Casemiro esetnél. De a játékvezető csak akkor ad sárgát, ha figyelmeztetni akar. Hát ezt most csúnyán benézte ez a f@sz akinek egy mtk-mezőkövesdet se szabadna vezetnie.
Mérkőzést befolyásoló hibája csak olyan volt, ami a reálnak kedvezett. Ettől még egyébként én a BM-től többet vártam. Bár nyerni madridban azért nem kis dolog, nyilván arra nincs fegyver, ha az egyik oldalon 12-13-an vannak 😕
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
braxa88
Matthew99
több mint 8 éve

több mint 8 éve
összesítésben 6-3, ami azért nem az egy nyilvánvaló hibás döntésen múlt elvileg,
eaglesmcnabb
írsz egy nagyjából normális kommentet, aztán meg egy ilyen mondat után felmerül bennem, hogy egyáltalán láttad-e bmeik meccset. 2-1 után a Bayern kezében volt a kezdeményezés, én úgy éreztem, hogy még rendes játékidőben be lehet darálni a Madridot, erre jött a piros lap. teljesen felülírta az egészet onnantól. ilyen helyzetben igen is egy nyilvánvaló hibás döntésen múlt.

tény, hogy sztem is a BM magához képest gyenge volt. talán Carlo túl taktikázta a meccset, nem tudom. de azért ne felejtsük el, hogy a Bayern a 210 percből közel 100-at emberhátrányban volt. Casemirot nem a tizinél kellett volna kizavarni, hanem már jóval előbb, mert pl első félidőben is elmaradt a sárga, amikor egy kontrát akadályozott meg. Martinez ugyanilyenért kapott 2. sárgát.

Ronaldo első gólja nem volt les, hanem a második és a harmadik is.

visszanézve tényleg les votl Ramos öngólja, aláírom. ezt annyira nem kockáztam ki korábban.

Robban meg Casemiro tizije ég és föld. Robban védő mellett akar elmenni, ütközik Casemiroval. míg Casemiro kvázi nekiesik Boatengnek. nem egy lapra tartozik. de Kasszaj itt sem volt következetes.
csebi
Storm: mondtam hogy casemirot ki lehetett volna állítani, és ki is kellett volna a tizinél rögtön második sárgával, és Vidal kiállítása is jogtalan volt, csak éppen a 47-48. percben jogosan ki kellett volna szórni második sárgával a picsába, mert úgy játszott mint egy állat. 0-0-ás állásnál. Onnan meg el is dőlt volna a párharc.

És igen a második meccsen egy nyilvánvaló hibás döntés volt, (úgy gondolom a real második lesgólja és a bayern lesgólja olyan szituáció volt amit ha egy bíró nem tud megítélni, nem lehet a nyakába varrni hiszen cm-ek döntöttek.) A méteres les viszont ordas nagy hiba szerintem is, és sajnálom hogy Kassai belenyúlt a meccsbe. Ha a másik két les kioltja egymást akkor arra jutok hogy CR második gólja volt egyedül ami miatt Kassai a mi javunkra fordította a meccset 1 góllal.

De a 6-3-as párharchoz hozzátartozik egy nyilvánvalóan jogtalan tizenegyes amit vidal fölé durrantott az első meccsen.
Szóval 6-3-al jutunk tovább, úgy hogy az ellenfél kap 2 tizenegyest amiből az egyik egy ordas nagy kamu, mi nullát.
Méltatlannak tartom hogy az ellenfélből Ribery, Vidal, és az egyesek által "művelt, korrekt"nek tartott Ancelotti is kiakad a bírókra, de amikor a semmire tizit kaptak az első meccsen akkor hány bayernes fikázta a bírót hogy tévedett? Érdekes módon egy realos sem rinyált hogy elcsalták a meccset, pedig döntően befolyásolhatta volna a továbbjutás kimenetelét. És ha azt a bakit is belevesszük nem volt itt annyi tévedés a javunkra, hogy csak azok miatt alakuljon ki a 6-3.
eaglesmcnabb
Igen, írtad, én meg erre írtam, hogy Casemiro-t kiküldhette volna még egyszer és akkor se tette meg, szóval neki is volt két húzása az első sárga után, de úgy látszik neki járt több is, ellentétben Vidal-al...

több mint 8 éve
összesítésben 6-3, ami azért nem az egy nyilvánvaló hibás döntésen múlt elvileg,
eaglesmcnabb
írsz egy nagyjából normális kommentet, aztán meg egy ilyen mondat után felmerül bennem, hogy egyáltalán láttad-e bmeik meccset. 2-1 után a Bayern kezében volt a kezdeményezés, én úgy éreztem, hogy még rendes játékidőben be lehet darálni a Madridot, erre jött a piros lap. teljesen felülírta az egészet onnantól. ilyen helyzetben igen is egy nyilvánvaló hibás döntésen múlt.

tény, hogy sztem is a BM magához képest gyenge volt. talán Carlo túl taktikázta a meccset, nem tudom. de azért ne felejtsük el, hogy a Bayern a 210 percből közel 100-at emberhátrányban volt. Casemirot nem a tizinél kellett volna kizavarni, hanem már jóval előbb, mert pl első félidőben is elmaradt a sárga, amikor egy kontrát akadályozott meg. Martinez ugyanilyenért kapott 2. sárgát.

Ronaldo első gólja nem volt les, hanem a második és a harmadik is.

visszanézve tényleg les votl Ramos öngólja, aláírom. ezt annyira nem kockáztam ki korábban.

Robban meg Casemiro tizije ég és föld. Robban védő mellett akar elmenni, ütközik Casemiroval. míg Casemiro kvázi nekiesik Boatengnek. nem egy lapra tartozik. de Kasszaj itt sem volt következetes.
csebi
Storm: mondtam hogy casemirot ki lehetett volna állítani, és ki is kellett volna a tizinél rögtön második sárgával, és Vidal kiállítása is jogtalan volt, csak éppen a 47-48. percben jogosan ki kellett volna szórni második sárgával a picsába, mert úgy játszott mint egy állat. 0-0-ás állásnál. Onnan meg el is dőlt volna a párharc.

És igen a második meccsen egy nyilvánvaló hibás döntés volt, (úgy gondolom a real második lesgólja és a bayern lesgólja olyan szituáció volt amit ha egy bíró nem tud megítélni, nem lehet a nyakába varrni hiszen cm-ek döntöttek.) A méteres les viszont ordas nagy hiba szerintem is, és sajnálom hogy Kassai belenyúlt a meccsbe. Ha a másik két les kioltja egymást akkor arra jutok hogy CR második gólja volt egyedül ami miatt Kassai a mi javunkra fordította a meccset 1 góllal.

De a 6-3-as párharchoz hozzátartozik egy nyilvánvalóan jogtalan tizenegyes amit vidal fölé durrantott az első meccsen.
Szóval 6-3-al jutunk tovább, úgy hogy az ellenfél kap 2 tizenegyest amiből az egyik egy ordas nagy kamu, mi nullát.
Méltatlannak tartom hogy az ellenfélből Ribery, Vidal, és az egyesek által "művelt, korrekt"nek tartott Ancelotti is kiakad a bírókra, de amikor a semmire tizit kaptak az első meccsen akkor hány bayernes fikázta a bírót hogy tévedett? Érdekes módon egy realos sem rinyált hogy elcsalták a meccset, pedig döntően befolyásolhatta volna a továbbjutás kimenetelét. És ha azt a bakit is belevesszük nem volt itt annyi tévedés a javunkra, hogy csak azok miatt alakuljon ki a 6-3.
eaglesmcnabb
Mivel az első tiziből gól nem lett, hülyeség azzal takarózni, hogy ők is kaptak ajándékot. Ez a párharc azon dőlt el, hogy volt a kiállítás és a lesgólok. Az már eleve hülyeség, hogy Kassainak miért kellett volna Vidalt kiállítania, meg miért nem. Nagyon helyes, ha egy játékvezető nem kezdi el kiszórni a játékosokat. A 2. félidőben Vidal már nem volt szabálytalan, így a pirossal való fenyegetés is elérte célját. Épp ezért nem kell olyannal sem foglalkozni, hogy Robben 11-énél kellett volna e pirosat mutatni. Ez a játékvezető döntése, ha nem úgy érzi, akkor nem büntet. De a lesek megítélése sokkal egyszerűbb feladat. Néhány perccel előtte egy kisebb Ronaldo lest simán észrevettek. Itt a nagyot sajnos nem.
Sajnos van némi tendencia abban ahogy a reál (barca) javára dőlnek el a meccsek a bírók hibájából. A legegyszerűbb ha szarok az egészre és nézek inkább hokit meg kosárlabdát.

Szerkesztette: Klaci79