Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ezt überelni lehetetlen, külön felhívnám a figyelmet a helyszínreJó kis meccset játszunk, kb. ez a mi szintünk, Luxemburg meg a costa ricai B-csapat.pont ezen gondolkoztam, hogy kinek és hogy és miért jutott eszébe, hogy egy közép amerikai csapattal játszunk novemberben egy felkészülési meccset? 😀
Kampman
peach
www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2005-12-18/magyarorszag-antigua_es_barbuda
több mint 8 éve
nagy pályán nem láttam még ilyen cselt az ellenfél kapujától 6-7 méterre. Merész 😊
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
technikailag és talán akaratban is jobbak mint miTenyleg vicc, hogy sokkal profibbnak tunnek. Az "automatizmusok" jobban bennuk van. A kontraknal olyan szepen paszolgatnak. Tudjak, mikor kinek , hova. A ket talpforgos csel meg kb OMG es WTF 😀
siralmas
zsuzsi hullagyenge
Negritis
több mint 8 éve
Jó kis meccset játszunk, kb. ez a mi szintünk, Luxemburg meg a costa ricai B-csapat.pont ezen gondolkoztam, hogy kinek és hogy és miért jutott eszébe, hogy egy közép amerikai csapattal játszunk novemberben egy felkészülési meccset? 😀
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
ha nem találja el a kaput, nem lesz gólomfg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
technikailag és talán akaratban is jobbak mint misiralmas
zsuzsi hullagyenge
több mint 8 éve
Jó kis meccset játszunk, kb. ez a mi szintünk, Luxemburg meg a costa ricai B-csapat.
több mint 8 éve
fő a földrajz tudásscontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/23331189_2161836700508874_4816618532964566065_o.jpg?oh=9559aa096da0096520a68be915b3456c&oe=5AAECD4C
több mint 8 éve
Niko (ki más?😊 ) kiegyenlít!Nem volt pénz kivinni Hajdúbét?😊Luxban van.
NB2
Bakker alazos golt kaptunk. Oriasi!
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
Nem volt pénz kivinni Hajdúbét?😊Luxban van.
NB2
Bakker alazos golt kaptunk. Oriasi!
több mint 8 éve
sírok, bazmeg, sírok 😀Nők. 😀
streamable.com/ikj3c
NB2
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Nem volt pénz kivinni Hajdúbét?😊
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 508
www.youtube.com/watch?v=k80JiD2HUUM😀, nem tudtam hova...
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
serdülőben esetleg elmegysírok, bazmeg, sírok 😀sima megye3
streamable.com/ikj3c
NB2
Negritis
több mint 8 éve
sírok, bazmeg, sírok 😀sima megye3
streamable.com/ikj3c
NB2
több mint 8 éve
Újabb magyar valóság (trollfocin olvastam, de nem akartam elhinni, de tényleg igaz😀 )új stadion, új edző.
Szóval ma van a hali stadionavatója és erre még délután kirúgják az edzőt 😊 Jó, megbízott edző, de tényleg ezt nem lehetett volna finomabban? 😀
update: most olvasom, hogy szülinapja is volt az edzőnek 😊
NB2
ráadásul valószínűleg szülinapi ajándékként megkapta előre pár havi fizetését a régi edző, szóval...
több mint 8 éve
Újabb magyar valóság (trollfocin olvastam, de nem akartam elhinni, de tényleg igaz😀 )Szóval ma van a hali stadionavatója és erre még délután kirúgják az edzőt 😊 Jó, megbízott edző, de tényleg ezt nem lehetett volna finomabban? 😀
update: most olvasom, hogy szülinapja is volt az edzőnek 😊
több mint 8 éve
Ügyvéd, bankszektor, tőzsde, orvos magánpraxissal, média...m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-busai-fradi-meccsre-ment-a-bajnoki-helyett-egymillio-forint-a-buntetese-2601855Gyönyörű, ugyanakkor szomorú is.
😂
Blevi
Melyik ágazatban tudna valaki kifizetni a béréből egymilliós büntetést? (A politikusokon kívül.)
Vrij6
több mint 8 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-busai-fradi-meccsre-ment-a-bajnoki-helyett-egymillio-forint-a-buntetese-2601855Gyönyörű, ugyanakkor szomorú is.
😂
Blevi
Melyik ágazatban tudna valaki kifizetni a béréből egymilliós büntetést? (A politikusokon kívül.)
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Számomra ami igazán érdekes, hogy itt súlyos átb.szás történt. Mert az gondolom nyilvánvaló, hogy Bonyha nem arra készült hogy ott lesz egyedül, és se a Secus haverjai, se a bentiek nem lesznek vele, szembe meg 50-en.Talán B feláldozható volt és ez az ára, hogy K úgy tilthasson ki embereket kénye-kedve szerint, hogy a tömeg ne menjen velük újra sztrájkba. Talán pontosan tudták mi fog történni és azért nincs secus a környéken, hogy meg is történjen. B fizetett szurkoló volt, lehet most megkapta az egész évet egyben előre+ két kést és elvitte a balhé kellemetlen részét.
Milyen variációk vannak:
-Hamberger megegyezett Kubatovval hogy bejöhetnek, és nem lesz balhé. De rendesen készültek rá (átöltözés, stb) és lett.
-Kubatov megígérte Bonyhának hogy nem lesz gond ha bejön a GM, megvédik. Aztán nem védték meg.
-A bentiek megígérték Bonyhának hogy balhé esetén vele lesznek, de nem voltak ott.
-GM-ből valaki megegyezett Bonyhával hogy lerendezik 1-1 ben, odament, de aztán 50-1 lett.
Egyéb lehetőségek?
Jan
több mint 8 éve
Az se normális, hogy Mészáros Lőrinc pár év alatt 100 milliárdot keresett, de teljesen logikus, az adott közeghez illeszkedik, természetes folyománya egy csomó racionálisan egymához kapcsolódó folyamatnak, vagyis normális.Ezt én is el tudom mondani, legfeljebb ha pontatlanul, majd Kenny kijavít:Semmilyen illúzióm nincs ezzel kapcsolatosan. Viszont itt egy másfajta szubkultúra fórumozgat egymással, viszont vannak olyanok, akik számára ami történt az normális és engem leginkább ez az ami elszörnyeszt.
Egy alapvetően állati ösztönökre épülő hierarchikus közegben úgy viselkedett, amivel abban a közegben indukált egy fizikai erőszak formájában manifesztálódó válaszreakciót.
Lehet hüledezni, de emberek ezrei vannak börtönben és temetőben a világban mindenhol egy rossz helyre felfújt tagért, tiszteletlennek minősített félmondatért, és az erre adott (számunkra túlzó) válaszreakciókért, és az azokra adott (számunkra irreálisan tulzó) viszontválaszreakciókért.
Jusson eszedbe Aaron Hernandez, aki látszólag a mi világunkhoz tartozott, de valójában beleragadt egy gyakorlatilag kőkorszaki törzsi kultúrába, hierarchiába.
Mint írtam, számunkra az ultrák (a bűnözők, a maffia, de akár a balettáncosok, dollármilliárdosok) világa teljesen illogikus, de a maga koherens egységében ettől még létező, a mienkével párhuzamosan működő világ.
Sobri Jóska
ervinator
Nem normális=normális?!
Úgy látom, hogy a "normális" szó jelentéstartalma az, ami nem egyértelmű.
Nem normális, hogy 50 ember agyonver valakit, persze.
De van olyan közeg, ahol ez a tiszteletlenség következménye.
Az 1 vs. 1 nem jár mindenkinek - és ez teljesen normális abban a közegben, szubkultúrában, mikroszcénában.
De most tényleg komolyan ha téged megfenyegetnek, akkor te odamész direkt?Te se érted.
NB2
Én nem megyek oda, de nem is kerülök olyan helyzetbe, ahol oda kell menni késsel, kiült mackóban.
Te se kerülsz, te se mész.
De ebben a közegben bizony ha nem állsz fel 1 vs. 1 akkor csicska vagy, és mivel amúgy se a szellemi képességeidre vagy büszke, hát odamész, felállsz, mert mi mást tehetnél. Mondhatni minél jobban betalálnak, megfenygetnek annál inkább odamész.
több mint 8 éve
Számomra ami igazán érdekes, hogy itt súlyos átb.szás történt. Mert az gondolom nyilvánvaló, hogy Bonyha nem arra készült hogy ott lesz egyedül, és se a Secus haverjai, se a bentiek nem lesznek vele, szembe meg 50-en.Milyen variációk vannak:
-Hamberger megegyezett Kubatovval hogy bejöhetnek, és nem lesz balhé. De rendesen készültek rá (átöltözés, stb) és lett.
-Kubatov megígérte Bonyhának hogy nem lesz gond ha bejön a GM, megvédik. Aztán nem védték meg.
-A bentiek megígérték Bonyhának hogy balhé esetén vele lesznek, de nem voltak ott.
-GM-ből valaki megegyezett Bonyhával hogy lerendezik 1-1 ben, odament, de aztán 50-1 lett.
Egyéb lehetőségek?
több mint 8 éve
A másik, hogy a három év távollét alapján ő miért legitimebb ultra, mint a Bonyha nevű egysejtű, aki meg 3 évig szervezett keretek között azért nem kis tábort/tömeget mozgatott? (Jó, nyilván kisebbet, mint a GM). Vagy ki dönti el azt, hogy ki a menőbb vagy alkalmasabb vezető? A puszta erő?Nem mozgatott ő semmit, nemhogy tömeget... Elég megnézni pár felvételt, ahogy az emelvényen állva gyakorlatilag egyedül dalolászik a kapu mögött, mert mindenki leszarja.
Fast Willie
Aztán utána kontrasztként a szombati szurkolást és meg is van a válasz.
(mondom ezt úgy, hogy Bence szerintem jobb capo volt, mint most Ádám)