NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 540
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Legsimább BL elődöntő valaha? Azt tudja valaki, hogy ebben mennyi a rekord?Schleckbeket is beleertve ennel tuti volt mar nagyobb alazas.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
azért az a nem semmi, hogy az fcb facebook oldalán Mesut Özil gratulál a münchennek a döntőhöz...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
F*CKmár vártam a legendás német mákot!
Ezt nem hiszem el.
Azért a hagyományos Bayern (német) mázli ismét bejátszik.
Ismét jobbak, de azért nem 7 góllal összesítésben...Sinisa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Legsimább BL elődöntő valaha? Azt tudja valaki, hogy ebben mennyi a rekord?
több mint 11 éve
F*CKEzt nem hiszem el.
Azért a hagyományos Bayern (német) mázli ismét bejátszik.
Ismét jobbak, de azért nem 7 góllal összesítésben...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Én pont azt vettem észre, hogy javarészt minden remek volt, ha vezetést szereztek, de ahogy valami jobb csapat ellen hátrányba kerültek, nem tudott igazán mit kitalálni.Nem értünk egyet.Ja, és javarészt Pep sem tartozott közéjük.Ez is igaz.az lehet de hogy nem tud meccselni az 100%, ilyen szinten az pedig meccset dönt el.Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.Lucho kell ide Tito mellé.
Hozzuk ide Heynkest hátha még bír nálunk pár évet.dande
Ő adná azt a személyes varázst, ami most hiányzik.
Vilanova jó stratéga. Remélem nyáron teljesen talpra tud állni.Sinisa
negyed órája konkrétan lézengenek a játékosai (úgy mint ahogy én még barcát nem láttam nem mostanában, soha) és ő SEMMIT nem csinál. Ez szégyen.davemayer
Sajnos az előző héten is így volt.
Én ezt korábban nem tapasztaltam Nála.
Viszont az is tény, hogy kevés olyan edző van mint Pep, aki már a meccs első 10-15 perce után átlátja, hogy mi van a pályán, és egyből reagál.Sinisa
Azért ne legyünk már vakok... Ezek a dolgok pont hogy neki sem voltak az erősségei.
Oké, nyilván bejöttek párszor, de többször nem.
Nem egy szint Titoval, de azért közel nem olyan májer, mint most az be van állítva.Stez
Szerintem Pep egy taktikai zseni.
Nézd vissza az utolsó évét a Barca-val milyen felállásokba merte játszatni a csapatot:
3-6-1; 4-6-0; 4-2-4; 3-3-4
Viszont az is tény, hogy a jól bekkelő csapatok ellen Inter, Chelsea néha leolvadt. 😊Sinisa
több mint 11 éve
ez már kezd sok lenni...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
WATERLOOOOOOOOOOOOOO
több mint 11 éve
Nem értünk egyet.Ja, és javarészt Pep sem tartozott közéjük.Ez is igaz.az lehet de hogy nem tud meccselni az 100%, ilyen szinten az pedig meccset dönt el.Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.Lucho kell ide Tito mellé.
negyed órája konkrétan lézengenek a játékosai (úgy mint ahogy én még barcát nem láttam nem mostanában, soha) és ő SEMMIT nem csinál. Ez szégyen.davemayer
Viszont az is tény, hogy kevés olyan edző van mint Pep, aki már a meccs első 10-15 perce után átlátja, hogy mi van a pályán, és egyből reagál.Sinisa
Azért ne legyünk már vakok... Ezek a dolgok pont hogy neki sem voltak az erősségei.
Nem egy szint Titoval, de azért közel nem olyan májer, mint most az be van állítva.Stez
Szerintem Pep egy taktikai zseni.
Nézd vissza az utolsó évét a Barca-val milyen felállásokba merte játszatni a csapatot:
3-6-1; 4-6-0; 4-2-4; 3-3-4
Viszont az is tény, hogy a jól bekkelő csapatok ellen Inter, Chelsea néha leolvadt. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
PIKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 😀Amadeus91remélem a döntőben és is ugyanilyen kárörvendően röhöghetlek ki mikor kipakol a dortmund 😉
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Ugyan a Real se jutott tovább mint a Barca, de ők legalább küzdve estek ki.
több mint 11 éve
A Real legalább nyert...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
Legalább sportszerűen ne örülnének a németek ennyire na de igazán 😀
több mint 11 éve
Ja, és javarészt Pep sem tartozott közéjük.Ez is igaz.az lehet de hogy nem tud meccselni az 100%, ilyen szinten az pedig meccset dönt el.Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.Lucho kell ide Tito mellé.
Nem egy szint Titoval, de azért közel nem olyan májer, mint most az be van állítva.
több mint 11 éve
álomjáték a németektől
több mint 11 éve
Jé megvolt az első kapura lövésünk..... a második meccs vége felé 😛
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
ZDF-n már sms küldős/twitter játék van "találjon ki a BVB-Bayern párharcnak egy olyan nevet mint az El Classico a spanyoloknál"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
ennyire leszarni egy BL-meccset az elődöntőben én még nem láttam, vesztésre állnak hazai pályán és várják a végét. Nem idegesíti őket hogy megszégyenítik őket hazai pályán? ha valakit ennyire vernek összesítésben az is már csak a becsülete miatt is hajtana.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ez is igaz.az lehet de hogy nem tud meccselni az 100%, ilyen szinten az pedig meccset dönt el.Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.Lucho kell ide Tito mellé.
Viszont az is tény, hogy kevés olyan edző van mint Pep, aki már a meccs első 10-15 perce után átlátja, hogy mi van a pályán, és egyből reagál.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
Szerintem 11 edző kellene a Barcának, külön mindegyik figyeli egy játékosát a pályán és hajtja. 😊
több mint 11 éve
most legalább a 83. perc előtt cserélt, nem tudom mit vársz még...az lehet de hogy nem tud meccselni az 100%, ilyen szinten az pedig meccset dönt el.Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.Lucho kell ide Tito mellé.
több mint 11 éve
az lehet de hogy nem tud meccselni az 100%, ilyen szinten az pedig meccset dönt el.Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.Lucho kell ide Tito mellé.
negyed órája konkrétan lézengenek a játékosai (úgy mint ahogy én még barcát nem láttam nem mostanában, soha) és ő SEMMIT nem csinál. Ez szégyen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal