NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
nagyon meglepődnék ha a Bayern nem lőne gólt manem, ha így játszik a barca nem lő gólt, semmi felépített támadásuk nincs, teljesen esetleges hogy eljutnak-e a kapuig, amíg be nem hozza Messit itt csak a bayern lőhet gólt, tisztára mint a PSG ellen. Már volt példa rá de még a saját kárából sem tanult Villanova...
de én kinézek egy 5-2-t is simánNB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
10-6 lesz, mert annyi lájkom vanhuhuhuhuhhujejejejejeeee
több mint 11 éve
nagyon meglepődnék ha a Bayern nem lőne gólt made én kinézek egy 5-2-t is simán
több mint 11 éve
Köszi!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA Elődöntő, visszavágó2013. május 1. szerda
20.45 Barcelona-Bayern München
Digisport1 hu
fabler.eu/?channel=stream1
itvzz.eu/csatornak?csatnev=2
onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=4
Sky Sports 1 uk
tykestv.eu/streams/tykes/tykes-1
footyhd.net/stream1.html
nirsportz.eu/
www.myhdfooty.com/index.php?id=1
mypremium.tv
cricfree.tv/index.php
Fox Soccer Channel - FSC
footydaily.eu/channel1.html
Al Jazeera Sport +3
sop://broker.sopcast.com:3912/139893
nutjob.eu/
realtvsport.com/channel.php
Al Jazeera Sport
www.sportinhd.tv/c1.html veetle
ZDF
streamtivi.com/ -> ZDF
www.coolsport.tv/stream4.html
SF2
streamtivi.com/ -> SF2l
NTV ru
sop://broker.sopcast.com:3912/134483
sop://broker.sopcast.com:3912/143531
kaban.tv/ntv-online
blinertv.ucoz.com/247/ntvru.html
simple-tv.com/channel.php?channel_name=ntv
NTV+ Futbol
torrent-tv.ru/torrent-online.php?translation=413
simple-tv.com/channel.php?channel_name=ntvplusfutbol
blinertv.ucoz.com/247/ntvfutbol.html
CCTV5
player.letvcdn.com/p/20121...te=800&ch=letv_live_cctv5_800
blinertv.ucoz.com/247/cctv5.html
live.wasu.cn/show/id/442
www.52waha.com/pindao/CCTV5.htm
RTS1
www.soccer4you.info/derby.html
TRK Futbol+
torrent-tv.ru/torrent-online.php?translation=472
bTV Action
avod.me/play/eca5baf5059d97ce62a21f58b54c81480a0fec16
Sky Sport HD1 de
www.bundesliga.ws/
Prime md
blinertv.ucoz.com/247/1prime.html
TVi
www.hqstream.in/index.html
Canale5 it
www.coolsport.tv/stream10.html
GMG Football
valamelyik csak műxik😊
több mint 11 éve
Van valakinek egy jó stream-je a Barca meccshez?Köszi!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Már várom a hírt, hogy Messi őszig pihi ami rá is férne. Én legalábbis örülnék neki a bajnokságot talán már így sem veszítjük el, gólkirályi címe megvan az Argentínok vb részvétele sincs nagyon veszélyben, úgyhogy ha valamikor most megtehetné, hogy a gyerekével töltsön több időt!😀
több mint 11 éve
Messi szar, ezért kezd a kispadon.Prince ha ott lenne, kezdene a helyén simán, lőne is hármat az első 17 percben.
több mint 11 éve
Münchenben is kezdhetett volna a padon és akkor talán nem lettünk volna 10 emberrel.na látod annak sokkal inkább lett volna értelme, levenni a frissen gyógyult Messit, pihentetni még pár napot hogy megközelítse a 100%-ot és beállni egy biztonságos játékra. Emlékszem még a Ronaldinho-s időkre (akkor pl a Bernabeuban kontrákkal hintett egy 5-öst azt hiszem a Barca, amikor tapsolták Ronny-t a realosok) csak nem felejtettek el teljesen kontrázni...
Ennek a védelemnek a Bayern lazán gurít egy hármast,csak emelt fővel búcsúzzunk ennyit szeretnék.Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Münchenben is kezdhetett volna a padon és akkor talán nem lettünk volna 10 emberrel.Ennek a védelemnek a Bayern lazán gurít egy hármast,csak emelt fővel búcsúzzunk ennyit szeretnék.
több mint 11 éve
visszaolvasni ősi román szokásmindenféle BB Ligával foglalkoztok, míg ezen senki nem háborog? 😀olvass vissza, mi akkor foglalkoztunk vele amikor kijött a hír 😛davemayer
sportgeza.hu/futball/2013/04/30/az_ftc_masfel_millios_buntetest_es_felfuggesztett_zart_kapus_meccset_kapott/petey
de tényleg 😀 mea culpa
több mint 11 éve
Még így felvezetésként álljon itt egy ÖT GÓLOS TERV1-18 perben kiugrik egy Barca csatár Neuer elhúzza a lábát 11-s Messi belövi 1-0
19-36. perc szöglet egyik irányból Pique érkezik a kapu egyik sarkába 2-0
37.-54. perc Messi kivételesen 😛 önzetlenül átenged egy szabadrúgás Xavinak aki bevágja 3-0
55-72. perc Igazi tiki-taka a Bayernesek már fülükön veszik a levegőt a labdajáratás végén Villa bevágja 4-0
73-90. perc A Bayernesek próbálják tartani a labdát hosszabításra játsznak egy rövid hátra passz amire az egyik Barca játékos lecsap és 5-0
Csak ennyi és már itt is a Wembley 😀
18. perccel a meccs után... felébredek az izgalomtól bealudtam, ja ez csak egy álom volt de annak legalább szép 😀 😀 😀
Kellemes meccsnézést mindenkinek!
szerk: Messi a kispadon kezd??? akkor ahova az ő nevét beírtam lehet mást gondolni nélküle is sima lesz... a bajoroknak 😛
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
na jó a barca elmehet a p.csába tényleg, Messi a kispadon kezd. De persze a sok szar meccsen kellett játszania de kvázi az utolsó tétmeccsre a szezonban jegelni kell.... Villanova elég gyenge ezt most már ki kell mondani, nem tudom hogy a betegsége miatt vagy egyébként sem való a HC poszt neki (láttunk már olyat aki segédedzőként volt klasszis csak) de ha a barca ott akar lenni ahol eddig újra találnia kell egy edzőt a csapatnak. Ja és annyira rühellem hogy ezt így hozzák nyilvánosságra - megtettem hogy az első gólt ő lövi, ha mondjuk a második félidőben behozza és volt már gól bukom a pénzt...davemayerszerencsétlennek épp elég baj lehet ez így is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
na jó a barca elmehet a p.csába tényleg, Messi a kispadon kezd. De persze a sok szar meccsen kellett játszania de kvázi az utolsó tétmeccsre a szezonban jegelni kell.... Villanova elég gyenge ezt most már ki kell mondani, nem tudom hogy a betegsége miatt vagy egyébként sem való a HC poszt neki (láttunk már olyat aki segédedzőként volt klasszis csak) de ha a barca ott akar lenni ahol eddig újra találnia kell egy edzőt a csapatnak. Ja és annyira rühellem hogy ezt így hozzák nyilvánosságra - megtettem hogy az első gólt ő lövi, ha mondjuk a második félidőben behozza és volt már gól bukom a pénzt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
mindenféle BB Ligával foglalkoztok, míg ezen senki nem háborog? 😀olvass vissza, mi akkor foglalkoztunk vele amikor kijött a hír 😛
sportgeza.hu/futball/2013/04/30/az_ftc_masfel_millios_buntetest_es_felfuggesztett_zart_kapus_meccset_kapott/petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ibra meg Llorrente nem nagyon illik egymás mellé de elég jónak tűnik.
több mint 11 éve
Ennyit a Juve csatárgondjairól, Ibra azt mondta, elhagyja a PSG-t a szezon végén, mivel a Juve valami elég aranyos szerződést tolt elé pár napja, így nem nehéz kitalálni, hol fog kikötni.Nála jobb csatárt kérni sem lehetne.
több mint 11 éve
biztos nem hallották hogy ki nem ugrál szar Fradista 😛mindenféle BB Ligával foglalkoztok, míg ezen senki nem háborog? 😀1,5 milla talán reális is lehet,de a videoton 100 ezres büntetése nevetséges😀Kenny
több mint 11 éve
mindenféle BB Ligával foglalkoztok, míg ezen senki nem háborog? 😀1,5 milla talán reális is lehet,de a videoton 100 ezres büntetése nevetséges😀
több mint 11 éve
mindenféle BB Ligával foglalkoztok, míg ezen senki nem háborog? 😀sportgeza.hu/futball/2013/04/30/az_ftc_masfel_millios_buntetest_es_felfuggesztett_zart_kapus_meccset_kapott/
több mint 11 éve
Műringyó menjen minél messzebbre nekem hiányozni nem fog megint lehetnek normális hangulatú Classico-k, még ha jobban meg is vernek.Ma meg a csodánál is nagyobb dolog kell minden helyzetnek és esetleges gólnak örülni fogok ha lesz egyáltalán, aztán lehet átgondolni, hogy miként alakítsuk frissítsük a csapatot. Csak léci a primadonna Neymart ne.............akármilyen nagy zsugásnak tűnik,
Forca Barca!
több mint 11 éve
Mondjuk ezt pont jókor említed, amikor pont az olasz válogatottban vannak félelmetesen jó fiatalok és hatalmas tehetségek.Ez még mindig a moneyról szól. Ha valaki nettó 5 m eurt akar keresni annak a legtöbb bruttója Olaszoban van. A soccer jelenleg nem arról szól h valaki mekkora Milan/Inter/Roma fan és ezért nemet mond a zsére.
És az általad épp lehordott olasz foci valahogy manapság előrébb van, mint a hollandok.
De nyilván ebben is van igazság, csak szerintem épp rossz példákat hozol fel.
Egyébként szerintem ez is edzőfüggő. És én úgy gondolom, hogy a jó edző az, aki mondjuk egy ifiből képes beépíteni a csapatába egy 17-18 éves játékost a saját csapatába és ki tudja hozni belőle a legjobbat.
Sok edző meg leszarja a fiataljait és úgy van vele, ha van pénz, akkor igazolnak úgy is mint a hülye, erősítenek abból.
Az angol foci többek között szerintem ezt szívja, mert a Uniteden és az Arsenalon kívül nem nagyon van, aki még úgy igazán számol az utánpótlással is. Wenger és Ferguson pedig szerintem többet nézi a fiatalok meccseit, mint a saját csapatukét. Csak náluk sem számít feltétlenül, hogy az illető angol legyen.
Így pedig kurva nehéz.
De mondjuk pont az olasz focinak tehet jót ez a sok veszteség ilyen szempontból, hogy sokkal inkább az utánpótlások felé fordultak még a top csapatok is, mint a Milan, ez pedig hosszú távon kifizetődhet. Csak az lesz nagy kérdés, amikor mondjuk olaszban is kellene tartani ezeket a tehetséges játékosokat, az pedig nem fog sikerülni szerintem.
De amúgy meg abszolút nincsenek olyan nagy nevek az olasz fociban manapság, mint régen. Mert a bajnokság gyengül, a sztárokat pedig elviszik spanyolba, angolba.
Ez nem az a szint most. Nem véletlen ez a kivándorlás, ami a jobb játékosokat illeti. A Milanban sem nagyon van most igazi sztár, csak fiatalok, a Juvéra valamit talán rá lehet fogni, de ennyi. Inter semmi, Roma semmi.
Két kezemen meg tudom számolni a sztárokat a Serie A-ban.
Valami oka van, amiért mindenki elmegy.Stez
több mint 11 éve
Mondjuk ezt pont jókor említed, amikor pont az olasz válogatottban vannak félelmetesen jó fiatalok és hatalmas tehetségek. És az általad épp lehordott olasz foci valahogy manapság előrébb van, mint a hollandok.
De nyilván ebben is van igazság, csak szerintem épp rossz példákat hozol fel.
Egyébként szerintem ez is edzőfüggő. És én úgy gondolom, hogy a jó edző az, aki mondjuk egy ifiből képes beépíteni a csapatába egy 17-18 éves játékost a saját csapatába és ki tudja hozni belőle a legjobbat.
Sok edző meg leszarja a fiataljait és úgy van vele, ha van pénz, akkor igazolnak úgy is mint a hülye, erősítenek abból.
Az angol foci többek között szerintem ezt szívja, mert a Uniteden és az Arsenalon kívül nem nagyon van, aki még úgy igazán számol az utánpótlással is. Wenger és Ferguson pedig szerintem többet nézi a fiatalok meccseit, mint a saját csapatukét. Csak náluk sem számít feltétlenül, hogy az illető angol legyen.
Így pedig kurva nehéz.
De mondjuk pont az olasz focinak tehet jót ez a sok veszteség ilyen szempontból, hogy sokkal inkább az utánpótlások felé fordultak még a top csapatok is, mint a Milan, ez pedig hosszú távon kifizetődhet. Csak az lesz nagy kérdés, amikor mondjuk olaszban is kellene tartani ezeket a tehetséges játékosokat, az pedig nem fog sikerülni szerintem.
De amúgy meg abszolút nincsenek olyan nagy nevek az olasz fociban manapság, mint régen. Mert a bajnokság gyengül, a sztárokat pedig elviszik spanyolba, angolba.
Ez nem az a szint most. Nem véletlen ez a kivándorlás, ami a jobb játékosokat illeti. A Milanban sem nagyon van most igazi sztár, csak fiatalok, a Juvéra valamit talán rá lehet fogni, de ennyi. Inter semmi, Roma semmi.
Két kezemen meg tudom számolni a sztárokat a Serie A-ban.
Valami oka van, amiért mindenki elmegy.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
itt a gond. Nagy nevek voltak eddig is az olasz fociban és lesznek is. Nem a nevekkel van a gond szerintem, inkább az a probléma, hogy nincs permanens minőségi utánpótlás és aki ki is jön, az kiszorul a nagy nevű légiósok miatt. Az elmúlt 10 év megmutatta, hogy azok a nemzetek tudnak felülni a foci trónjára, ahol komoly erőket és türelmet fektetnek az utánpótlásba; spanyolok (Barca, Bilbao), hollandok (Ajax, Feyenord), németek (BVB, Stuttgart, Schalke, Bayern) vagy mondhatnám a 90-s években nevelt, minket 98-ban "legendásan" megverő MU-t. (Becks, Neville etc..), az Owen féle Liverpoolt (1 év alatt 5 trófea?). Ezzel szemben hol vannak a nagy költekezők az elmúlt 15 évből? Lazio? Real Madrid? Juventus? Hol van az angol válogatott?Stez nem értek Veled egyet, de nem is baj ez.Juventusból egy-két nagyobb név hiányzik , addig semmi nem lesz. Pl. LLorente nem rossz, de kéne még 1-2 szép név aztán lehet beszélni. Addig meg nem lesz semmi. Viszont én a Milanban látok most fantáziát, remek edző, hihetetlen jó fiatal keret. Balotelli- Niang - Shári trió hihetetlen erős és fiatal, Pazzini is jó kiegészítőnek , kicsit összébb szedik a védelmet. Értsd hero mode ellenére néha képesek atom lámaságokat csinálni akkor Seria A-ban mindenképpen, de a BL-ben is tényezők lehetnek. Bennük pl. több perspektívát látok mint a Juvéban.
Ez az egész BL dolog olyan mint egy focilabda amikor gurul. Mindig másik foltja van felül.
Pár éve olasz uralom volt, majd angol, spanyol most meg német.
A Juve a semmiből jött (serieB) és onnan építették fel a csapatot BL8ig. Kellett hozzá az egyik legjobb GM (aki a Samptól ment oda, Marrotta).
A Pirlo igazolásnál mindenki rinyált, hogy minek meg szar lesz, aztán élete legjobb formáját hozta. Vidal jelenleg az egyik legkeresettebb játékos a piacon. Összeraktak egy remek védelmet (bár én nem vagyok híve a 3védős rendszernek). Nem látom azt, hogy annyira messze lennének az európai elittől, sztem 2-3év tudatos építkezés (és elsősorban a csatárkérdés megoldása) elég lehet a top4hez esetleg a döntőhöz.
Én úgy gondolom, hogy lassan a Bayern csillaga is le fog áldozni, kiismerik őket is mint a többi sztáralakulatot, Guardiola-val meg pláne. A Dortmund egynyári csoda és a spanyol csapatok sem olyan jók mint régen.
Az olasz bajnokságot meg kár leírni. Jön egy erős Napoli (kicsit tapasztaltabban), egy megerősödő Milan és a Juve.
De aztán lehet, hogy nem lesz igazam.Bazzani
Napoli meg szét lesz vásárolva ahogy ez tavaly megindult.Toca
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Niang nem is kezdő. Benne inkább csak a potenciál nagy egyelőre. Sári meg Balotelli azért már meg is mutatta, hogy kurva jók.Stez nem értek Veled egyet, de nem is baj ez.Juventusból egy-két nagyobb név hiányzik , addig semmi nem lesz. Pl. LLorente nem rossz, de kéne még 1-2 szép név aztán lehet beszélni. Addig meg nem lesz semmi. Viszont én a Milanban látok most fantáziát, remek edző, hihetetlen jó fiatal keret. Balotelli- Niang - Shári trió hihetetlen erős és fiatal, Pazzini is jó kiegészítőnek , kicsit összébb szedik a védelmet. Értsd hero mode ellenére néha képesek atom lámaságokat csinálni akkor Seria A-ban mindenképpen, de a BL-ben is tényezők lehetnek. Bennük pl. több perspektívát látok mint a Juvéban.
Ez az egész BL dolog olyan mint egy focilabda amikor gurul. Mindig másik foltja van felül.
Pár éve olasz uralom volt, majd angol, spanyol most meg német.
A Juve a semmiből jött (serieB) és onnan építették fel a csapatot BL8ig. Kellett hozzá az egyik legjobb GM (aki a Samptól ment oda, Marrotta).
A Pirlo igazolásnál mindenki rinyált, hogy minek meg szar lesz, aztán élete legjobb formáját hozta. Vidal jelenleg az egyik legkeresettebb játékos a piacon. Összeraktak egy remek védelmet (bár én nem vagyok híve a 3védős rendszernek). Nem látom azt, hogy annyira messze lennének az európai elittől, sztem 2-3év tudatos építkezés (és elsősorban a csatárkérdés megoldása) elég lehet a top4hez esetleg a döntőhöz.
Én úgy gondolom, hogy lassan a Bayern csillaga is le fog áldozni, kiismerik őket is mint a többi sztáralakulatot, Guardiola-val meg pláne. A Dortmund egynyári csoda és a spanyol csapatok sem olyan jók mint régen.
Az olasz bajnokságot meg kár leírni. Jön egy erős Napoli (kicsit tapasztaltabban), egy megerősödő Milan és a Juve.
De aztán lehet, hogy nem lesz igazam.Bazzani
Napoli meg szét lesz vásárolva ahogy ez tavaly megindult.Toca
Nekem a középpályával meg a védelemmel is vannak problémáim, mondjuk valóban jó kis fiatalokat szedtünk össze és játszatjuk is őket, csak az a remek edző szinte tutira távozik szezon után. Berlusconi legalábbis nagyon kritizálja Allegrit. A pletykák szerint Seedorf ül le egy évre a padra majd, utána meg már szinte tuti, hogy Prandelli jön edzőnek, csak asszem addig van szerződése a válogatottal. Mondjuk én szeretem őt, jó edzőnek is tartom.