Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
KETTŐŐŐŐŐ, Háhááájaja, kétszer csilingelt a kassza
Forza Juveee
Chargers LT
több mint 8 éve
Paulo a legnagyobb király
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
KETTŐŐŐŐŐ, HáháááForza Juveee
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
közben vezet a Juve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Egyébként még így sem venném biztosra, hogy az IS lett volna, vagy, hogy a motivációnak köze lenne hozzá. Ahhoz túl tiszta, ők többnyire öngyilkos merénylőket használnak vagy valamilyen formában humán erőforrást, de nem bombát szerelnek buszokra.az előtt írtam, hogy az 1 helyett 3 robbanást megérősítettékszerintem nem terrortámadás volt, aztán majd meglátjukVéletlenül három robbanás is volt. Mint a viccbéli vádlott, akinek az anyósa véletlenül 42-szer szaladt bele a késbe.
Heisman Trophy
Kampman
Heisman Trophy
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
az előtt írtam, hogy az 1 helyett 3 robbanást megérősítettékszerintem nem terrortámadás volt, aztán majd meglátjukVéletlenül három robbanás is volt. Mint a viccbéli vádlott, akinek az anyósa véletlenül 42-szer szaladt bele a késbe.
Heisman Trophy
Kampman
több mint 8 éve
szerintem nem terrortámadás volt, aztán majd meglátjukVéletlenül három robbanás is volt. Mint a viccbéli vádlott, akinek az anyósa véletlenül 42-szer szaladt bele a késbe.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
elmennek már a büdös kurva anyjukba ezek a turbános nyomorultak.
Kenny
több mint 8 éve
szerintem nem terrortámadás volt, aztán majd meglátjuk
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
elmennek már a büdös kurva anyjukba ezek a turbános nyomorultak.
több mint 8 éve
Gondolom holnap ugyanekkor fogják lejátszani, sok idejük nincsen bepótolni, mert jövő héten már visszavágó
több mint 8 éve
20:30-kor lesz döntés...de kizárt szerintem, hogy ebből meccs lesz 😕
több mint 8 éve
FFT."BRÉKING!
A dortmundi rendőrség közleménye szerint nem sokkal a ma esti, Borussia Dortmund-AS Monaco BL-negyeddöntő előtt bomba robbant a hazai csapat autóbuszának közelében. Meg nem erősített információk szerint Marc Bartra megsérült, kórházba szállították. A találkozót elhalaszthatják."
több mint 8 éve
de hülye ez a CP, múltkor a Chelsea-t verte le, most az Arsenalt, azt mégis majdnem kiesik😊úgy néz ki kevés a londoni csapat nekik😊
több mint 8 éve
csak most nem nyerik meg a Wenger kupátAz Arsenal nagyon szopoagon van ebben az evben.
ZoliMP
Kimaradt a végéről, hogy IS.
Vrij6
több mint 8 éve
Az Arsenal nagyon szopoagon van ebben az evben.
ZoliMP
Kimaradt a végéről, hogy IS.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 407
Az Arsenal nagyon szopoagon van ebben az evben.
több mint 8 éve
Berget én nem értem, sosem cserél. csak végigmozizza a meccset. ha a végén behozza Géresit, Kokót akkor szétfutják a Vasas védelmet. amíg nyernek addig fasza, utolsó 5 percben cserél, de amúgy semmi...nem értem.És ezt még 1-1-nél mondtam.😉Az egyetlen nem állami csöcsön csüngő kis csapat végig dominálta idegenben a meccset.őőőőőő igen?
ozibozi
Kenny
ozibozi
az meg látszik, hogy ezt a pörgős focit(ami tegnap tényleg az volt) kb. 60 percig bírja a magyar fodballista.
több mint 8 éve
A VASAS nem állami manapság... sőt, még a hazai stadiont is elvették tőle tavasszal, biztos ami biztos alapon.Az egyetlen nem állami csöcsön csüngő kis csapat végig dominálta idegenben a meccset.Minden csapat állami. Magyarországon nincs profi futball, sőt, talán nem is volt soha.
ozibozi
Kampman
több mint 8 éve
Az egyetlen nem állami csöcsön csüngő kis csapat végig dominálta idegenben a meccset.őőőőőő igen?
ozibozi
több mint 8 éve
Malaga is kis meccset tolt! pedig szarul kezdődött ez a nap, annak ellenére hogy idén még nem játszottunk ilyen jól mint az atleti ellen most, aztán szart sem ért.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 407
Az egyetlen nem állami csöcsön csüngő kis csapat végig dominálta idegenben a meccset.A Disogyornek kene egy atlagos kapus, mert a jelenlegi kapusokban benne van a hiba/meccs/gol es ez igy nagyon nehez.
ozibozi
A diosgyori kick off eleg nagy ujitas volt😊
A Kispestnek orulok. Rossi evek ota jol munkat vegez, de ezt mar irtam korabban.
Meg mindig a vidit erzem a legerosebbnek.
Szerkesztette: YoungZeeZee