NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nagy kedvencem volt tegnap a zöldektől a "Szopd le az Orbánt..." nóta a fehérváriaknak.
Én gondolom rosszul, hogy hozzájuk is jött némi lóvé onnan?Bazzani
ez már jóval kubatov-éra előtti rigmus, ami azóta szépen megmaradt...új xanyis "nóta" viszont bejövős, kárh legalább 300k lesz....össz sztem 1m-ből nem jövünk ki ismerve a bmlsz-t!

vityáék szépen megkapták a szülinapi ajándékukat, hihetetlen b.meg h 7(!) m-ről üres kapura nem vagyunk képesek gólt fejelni, ziccerbe még kaput se találjuk el, ezt ráadásul több ízben sem sikerült...jobb is lesz ha nem jutunk ki a nemzetközi porondra, csúnya vége lenne így.
ilyen helyzetkihasználással nem érdemeltünk még csak 1 pontot se, de ettől függetlenül kásszáj rém gyenge volt(persze mindehhez szokásos kiselőadásai megvoltak), pedig nem is a bárkának kellett fújnia!

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Nagy kedvencem volt tegnap a zöldektől a "Szopd le az Orbánt..." nóta a fehérváriaknak.
Én gondolom rosszul, hogy hozzájuk is jött némi lóvé onnan?Bazzani
ez egy régi tradicionális nóta,amikor a fehérvár nem kis bírói segítséggel lett bajnok.
hidd el a Fradisták többsége nincs kibékülve a képmutató Kubatovval.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Én gondolom rosszul, hogy hozzájuk is jött némi lóvé onnan?

több mint 11 éve
III.JC6 89 — In God I trust
te nem mész 100-zal.

van 9500 ződ, meg 500 fehérvári, egy nagy nyitott stadionban, és csodálkozol hogy lekiabálják őket, 😂 az utolsó mondatod meg maga a vicc kategória.petey
ráadásul sokkal több fehérvári nem is mehetett volna, mivel nem semleges pálya volt, hanem a "fradi stadion". vagyis korlátozott létszámban lehettek jelen a vendégszurkolók.

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár
A kérdés költői volt, de a hangjukat nem nagyon lehetett hallani, max a legvégén a lefújás után.
Így már megértem, hogy miért nem kapnak büntetéseket.cartman023
te nem mész 100-zal.

van 9500 ződ, meg 500 fehérvári, egy nagy nyitott stadionban, és csodálkozol hogy lekiabálják őket, 😂 az utolsó mondatod meg maga a vicc kategória.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Kenny, te tényleg azt hiszed hogy a fasszopzás, fehérvári cigányparasztok miatt minket büntetnek? vicc hogy aztán megy itt a nyüszögés hogy jajj már megint szegény Ferencvárost bünteti az MLSZ.petey
Te amúgy hanggal nézed a kedvenc csapatod meccsét?
Komolyan nem hallottál egyetlen olyan fehérvári rigmust amiért büntetni kéne?(ünnepel az egész város..,b_zi mlsz,fradista c_gányok.. soroljam még?)
Én nem sirok,de ne belőlünk éljen már az mlsz,mikor mást is ugyanolyan összegekkel lehetne súlytani.Kenny
Ööömmm, voltak fehérvári szurkolók is?cartman023
petey
A kérdés költői volt, de a hangjukat nem nagyon lehetett hallani, max a legvégén a lefújás után.
Így már megértem, hogy miért nem kapnak büntetéseket.cartman023
Hát azért én beszartam amikor láttam hogy ennyi fehérvárit kb 50 vagy mégtöbb rendőrnek kellet kísérnie a keletibe, több utca lezárásával... Azért ennyire nem vészes szerintem a dolog...
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 823
Kenny, te tényleg azt hiszed hogy a fasszopzás, fehérvári cigányparasztok miatt minket büntetnek? vicc hogy aztán megy itt a nyüszögés hogy jajj már megint szegény Ferencvárost bünteti az MLSZ.petey
Komolyan nem hallottál egyetlen olyan fehérvári rigmust amiért büntetni kéne?(ünnepel az egész város..,b_zi mlsz,fradista c_gányok.. soroljam még?)
Én nem sirok,de ne belőlünk éljen már az mlsz,mikor mást is ugyanolyan összegekkel lehetne súlytani.Kenny
petey
Így már megértem, hogy miért nem kapnak büntetéseket.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 750 — "Grammar maci"
Ez a Honvéd is egy vicc. Sikerült addig veszekedni azon, hogy ki rúgja a tizenegyest, amíg Lanzafamét kiállították.Boston
30 éve nézek meccset de ilyet még nem láttam😊))
mondjuk számomra az egész meccsen ez az egy öröm jutott...NB2
ez jutott eszembe amikor hallottam :
https://i.ytimg.com/vi/u7_ygd9k24w/hqdefault.jpg
Bowyer and Dyer fight
Punch up, Only player in history to watch two players at two clubs to be sent off is alan shearer.batty n lesaux at Blackburn and dyer n bowyer at Newcastle

ha lehet ilyet mondani ez talán még durvább (és ez nagy szó)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
Ez a Honvéd is egy vicc. Sikerült addig veszekedni azon, hogy ki rúgja a tizenegyest, amíg Lanzafamét kiállították.Boston
30 éve nézek meccset de ilyet még nem láttam😊))
mondjuk számomra az egész meccsen ez az egy öröm jutott...
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Azért ez is érdekes
 ulloi129.wordpress.com/2013/04/25/buntetesi-toplista/Sinisa
Az Eger harmadik helye kemény, így h nem is játszhatnak otthon. Biztos sokat emlegették miatta az MLSZ-t 😂
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez a Honvéd is egy vicc. Sikerült addig veszekedni azon, hogy ki rúgja a tizenegyest, amíg Lanzafamét kiállították.

Do your job
több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
El kellett volna intézni a Parmalatot az első félidőben, erre megint elbuzizunk egy simán nyerhető meccset...grat srácok. Így ne is jussunk EL-be, semmi értelme.

több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 823
Ööömmm, voltak fehérvári szurkolók is?
több mint 11 éve
Én nem sirok,de ne belőlünk éljen már az mlsz,mikor mást is ugyanolyan összegekkel lehetne súlytani.

több mint 11 éve
érdekes... Jennernek eldurant az agya, nem tudom honnan látta Kassai ezt egyből pirosnak, a vidisnek már nincs semmi baja. Ha ott megtaposta volna akkor azt mondom jogos de így hogy semmi baja azért vicces sztem.davemayer
AEzt nem értem. Maradandó sérülés, vagy orvosi szakvélemény kell ahhoz, hogy kiállítsanak valakit? A szándék tök egyértelmű volt és a taposás is.Boston
igazad van csak ha tényleg taposott (pont elvették azt a kamerát aminél tisztán látszott volna) akkor tényleg ott kellett volna fetrengenie, az nagyon tud fájni...
de piros volt, nem is azt vitatom csak érdekesnek találom, ennyi erővel Aborah-ot is simán ki kellett volna küldeni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A cigányozást még megértem h büntetik, de a fa****pó Újpestet miért kell szankcionálni egy focimeccsen...
Nem szép ne ilyet tanuljon egy gyerek stb. de ez azért mégiscsak egy meccs.
Szokás szerint egy nemzetközi szabályozást / irányelvet úgy sikerült bevezetnünk h kilóméterekkel túllőttünk a célon!Sinisa
mindig ez van, próbálunk benyalni mindenkinek, mindenhova. aztán szokás szerint koppanás a vége.

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
érdekes... Jennernek eldurant az agya, nem tudom honnan látta Kassai ezt egyből pirosnak, a vidisnek már nincs semmi baja. Ha ott megtaposta volna akkor azt mondom jogos de így hogy semmi baja azért vicces sztem.davemayer
AEzt nem értem. Maradandó sérülés, vagy orvosi szakvélemény kell ahhoz, hogy kiállítsanak valakit? A szándék tök egyértelmű volt és a taposás is.

Do your job
több mint 11 éve
Taktikailag agyonvertek.
Leonardo meg többet árt a csapatnak mint használ.btw első félidőben megint meg kellett volna nyerni a meccset.
Jenner meg szépen elintézett magának egy 3-4 meccses eltiltást.

több mint 11 éve
érdekes... Jennernek eldurant az agya, nem tudom honnan látta Kassai ezt egyből pirosnak, a vidisnek már nincs semmi baja. Ha ott megtaposta volna akkor azt mondom jogos de így hogy semmi baja azért vicces sztem.

Na gratula a Vidinek, szépen leimádkozták 0-1-el a meccset, főleg az első félidőben nem kis malac kellett hozzá. Van ilyen, majd jövőre ( 😀 😀 😀) remélem ez a fradi nem áll meg a fejlődésben és tényleg odaférünk a dobogóra.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
jólvan, Böde azért beletanult a szimpatikus Fradi játékos szerepébe. pedig csíptem az arcotpetey
mindegy ki van fradi mezben az neked (nektek) mindig "szimpatikus" lesz...
de nem bajdavemayer
nem, pl Telek, Gera, Hajdú stb. szimpatikusak voltak. Novák féle Fradi is, na jó Lipicai nem 😀

több mint 11 éve
jólvan, Böde azért beletanult a szimpatikus Fradi játékos szerepébe. pedig csíptem az arcotpetey
mindegy ki van fradi mezben az neked (nektek) mindig "szimpatikus" lesz...
de nem baj

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
jólvan, Böde azért beletanult a szimpatikus Fradi játékos szerepébe. pedig csíptem az arcot

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Azért a Fradi drukkerek szurkolásának minimum 50%a az Újpest, MLSZ, bíró ill. az aktuális ellenfél szidalmazása. Kedvencem a gól utáni "faszszopó Újpeeeeeest!".Bazzani
Hiába megkezdék a harcot a rasszizmus, kirekesztés ellen, szegény kis Somalia, egy ártatlan srác idejön (by Kubatov) és ilyeneket kell hallania más táboroktól, pedig az ország legrendesebb, mindig jogtalanul büntetett tábora van mellette. meghát Facebookon el lett mondva nekik, hogy ilyeneket nem szabad ám!😊
több mint 11 éve
végre feljebb toltuk a védekezést, nem ez a beszari hátrálás. Fradi nem is tud mit kezdeni vele a másodikban.