Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Pippo Inzaghi says Bongiornotwitter.com/MLS/status/922301570942951424Kb a goljainak az atlag tavolsag 6.5 meter. a buntetok dobjak meg 😀
Kenny
Durva.
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 507
twitter.com/MLS/status/922301570942951424Kb a goljainak az atlag tavolsag 6.5 meter. a buntetok dobjak meg 😀
Kenny
Durva.
több mint 8 éve
Csak a Spurs banyek, 2005 óta 😀 Pocaknak kijárna egy bajnoki cím...1993 óta, mikor állandóan kiesés szél táncoltunk akkor is 😊 Valóban jó lenne vége arany, de Guardiola is megérdemelné, talán elismenék, hogy nem is annyira pocsék edző. 😀 Talán. Amikor a LCity nyert, akkor kellett volna élni a lehetőséggel, de hátha még eljön a mi időnk, amíg Kane-t el nem viszik.
JC6
Pocak esetleg megkaphatná majd az argentin válogatott szöv kapitányi tisztét is, de még nem most fogja. A VB-ig Sampaolinak is van ideje összerakni a gárdát.
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Csak a Spurs banyek, 2005 óta 😀 Pocaknak kijárna egy bajnoki cím...
több mint 8 éve
Kloppnak mikor köszönik meg? Ez a 9. hely elég ergya.Be is szánthatnák következő lépésként az Anfieldet, ha ezt megtennék.
Amadeus
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Kloppnak mikor köszönik meg? Ez a 9. hely elég ergya.Amikor Pinyőnek.
Amadeus
több mint 8 éve
Kloppnak mikor köszönik meg? Ez a 9. hely elég ergya.
több mint 8 éve
Közben el kezdtem nézni, mint Spurs drukker, lőtte is egyet a Liverpool. Lehet nem kéne néznem 😛
több mint 8 éve
LOL
több mint 8 éve
Mint amikor Détárit majdnem leigazolta a BarcaGiovanni Trapattoni bejelentkezett a megüresedett szöv.kapitányi posztra. Hmm. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből az MLSZ.Ez most olyan mint amikor a Liverpool akarta nagyon Dzsudzsit, vagy tényleg?
Coolearie
Mikey
több mint 8 éve
De, csak ő e/1-ben nyilatkozott én meg most e/3-ban jegyeztem meg.az nem úgy volt, hogy "Ich habe fertig"?er hat fertigGiovanni Trapattoni bejelentkezett a megüresedett szöv.kapitányi posztra. Hmm. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből az MLSZ.remelem semmit,nem kell kiégett szar.
Coolearie
Kenny
Amadeus
szerk: jó, azóta sejtem a választ, csak nem tudok kraut nyelven
slowmotion
több mint 8 éve
Giovanni Trapattoni bejelentkezett a megüresedett szöv.kapitányi posztra. Hmm. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből az MLSZ.Ez most olyan mint amikor a Liverpool akarta nagyon Dzsudzsit, vagy tényleg?
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Tegnap voltam DAC - Trencsén meccsen. A stadion gyönyörű, a hangulat fantasztikus, a futball gyalázatos. Ezt, meg még a tavalyi DAC - Slovan meccset láttam (utóbbit TV-ben) eddig a szlovák I. osztályból, de katasztrófa. Mind technikailag, taktikailag, sebességben egy NB2-es meccshez lehetett hasonlítani. Ilyen pokoli jó hangulatban is annyira rossz volt ez a tegnapi meccs...Bezzeg a Fradi Újpest! 4 ismétlésre méltó helyzetből 1 gól. Meg összesen kb ennyi értékelhető passz. Újpesti oldalon egész meccsen megy az ívelgetés, ebből 1 sikerül jól, de azt meg kapu torkából mellé lehetett fejelni derékmagasságból. Katasztrófa, ehhez képest egy 10 - 15 évvel ezelőtti meccs élményszámba megy, és már az is szar volt. Fejlődünk!
tüsi91
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
az nem úgy volt, hogy "Ich habe fertig"?er hat fertigGiovanni Trapattoni bejelentkezett a megüresedett szöv.kapitányi posztra. Hmm. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből az MLSZ.remelem semmit,nem kell kiégett szar.
Coolearie
Kenny
Amadeus
szerk: jó, azóta sejtem a választ, csak nem tudok kraut nyelven
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Tegnap voltam DAC - Trencsén meccsen. A stadion gyönyörű, a hangulat fantasztikus, a futball gyalázatos. Ezt, meg még a tavalyi DAC - Slovan meccset láttam (utóbbit TV-ben) eddig a szlovák I. osztályból, de katasztrófa. Mind technikailag, taktikailag, sebességben egy NB2-es meccshez lehetett hasonlítani. Ilyen pokoli jó hangulatban is annyira rossz volt ez a tegnapi meccs...
több mint 8 éve
er hat fertigGiovanni Trapattoni bejelentkezett a megüresedett szöv.kapitányi posztra. Hmm. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből az MLSZ.remelem semmit,nem kell kiégett szar.
Coolearie
Kenny
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
er hat fertigGiovanni Trapattoni bejelentkezett a megüresedett szöv.kapitányi posztra. Hmm. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből az MLSZ.remelem semmit,nem kell kiégett szar.
Coolearie
Kenny
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 507
A malaga szoporolleren van es meg az ag is huzza.A partjelzot es a birot nem lehet hibaztatni mivel messze volt toluk es nincsenek egyvonalban..a labda is egyet flipperezett😊a sajto egybol cimlapon hozza.
Challenget kene bevezetni😀
több mint 8 éve
Giovanni Trapattoni bejelentkezett a megüresedett szöv.kapitányi posztra. Hmm. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből az MLSZ.remelem semmit,nem kell kiégett szar.
Coolearie
több mint 8 éve
Giovanni Trapattoni bejelentkezett a megüresedett szöv.kapitányi posztra. Hmm. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből az MLSZ.
több mint 8 éve
Ezt a nyomorult lindelöföt a 40 milliójával kölcsön lehetne adni a megye 3ba, hátha ott megtanulna belefejelni a labdába..Jó, mondjuk nem egy BL-döntőben, a világ egyik legjobb csapata ellen kellenne hirtelen bevetni, ez Mourinho hibája, meg kellett volna adni neki a lehetőséget, hogy kicsit felvegye a ritmust.
dugo93
több mint 8 éve
Ezt a nyomorult lindelöföt a 40 milliójával kölcsön lehetne adni a megye 3ba, hátha ott megtanulna belefejelni a labdába..