Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 213
nem tudtam illendőbb topikot találni a kérdésnek:

tudtok rendes digisport streamet amin tudom majd nézni a gorillaz-wolves-t szombat kettőkor? sajnos dolgozom.
Höri
(Oroszoktól) Román digi 1 van, de nem mindig egyezik a műsor. Ez pedig tuti nem lesz benne. 😊 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 975

tudtok rendes digisport streamet amin tudom majd nézni a gorillaz-wolves-t szombat kettőkor? sajnos dolgozom.
Höri
 banok.myfreeforum.org/forum1.php

www.sport365.live/en/home

Itt sok magyar stream szokott lenni

Szerkesztette: Kampman

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 8 éve
Lengyel bíró fúj majd a szombati meccsen, a közelmúlt politikai helyzetét nézve igencsak pikáns...

Persze a sport és a politika szigorúan két különböző dolog, nem nagyon van közöttük átfedés.
Vrij6
Na és, lehet, hogy megbosszulja a portugálokon az EB-negyeddöntős kiesést.

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 096 — Invisible man
Nagyon jó 😀 Luis se bírja röhögés nélkül:
 www.youtube.com/watch?v=OPe63DTnj24&feature=youtu.be

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Lengyel bíró fúj majd a szombati meccsen, a közelmúlt politikai helyzetét nézve igencsak pikáns...

Persze a sport és a politika szigorúan két különböző dolog, nem nagyon van közöttük átfedés.

Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
nem is tudom, hogy van-e egyáltalán értelmes angol bíró mostanság. Komolyan, olyan dolgokat művelnek, hogy azt nem tudom felfogni külső szemlélőkéntkristóf17
nézz pár spanyol bajnokit, és rájössz hogy mindig van lejjebb
eaglesmcnabb
Csak Real meccset nézek néha-néha, de sosem a botrányosokat, mint pl. a mostani Bilbao elleni lehetett.
kristóf17
nem volt botrányos, alapjáraton fogalmatlan itt is a játékvezetők 90%a

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
nem is tudom, hogy van-e egyáltalán értelmes angol bíró mostanság. Komolyan, olyan dolgokat művelnek, hogy azt nem tudom felfogni külső szemlélőkéntkristóf17
eaglesmcnabb
Csak Real meccset nézek néha-néha, de sosem a botrányosokat, mint pl. a mostani Bilbao elleni lehetett.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Amúgy jól hallottam, hogy NB3ban is kötelező lesz a fedett lelátó?
Bazzani
Akkor mi bajban leszünk
Kampman
passz de Jászberény már megkezdte a fedett lelátó alapjait, terveit stb. Nyáron indul a munka.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Csak a lényeget nem írtátok le, SZEOL-PUSKUS 1:1!!!

pedig erős ám ez a szeol, sztem az nb3-ban is a kiesés ellen harcolnának 😀
peach
Most jön minden alacsonyabb osztályú bajnokság legviccesebb szakasza: amikor az eddig szárnyaló első 4-5 csapat hirtelen behúzza a kéziféket, mert ténylegesen nem igazán szeretnének feljutni. Jó, nyilván a Felcsút fel fog, de a második helyért "vérre menő" csaták lesznek.
Kampman
Soroksár is fel akar jutni,sőt inkább a Fradi akarja,hogy feljusson a Soroksár miivel akkor lehet oda küldeni a tehetségesebb fiatal srácokat.Licencet is adtak be,biztos vagyok benne, hogy el is fogják fogadni.
Kenny
Viszont a Balmaz már adogatja le a pontokat. A Vác egyelőre biztonságos távolságra van a feljutástól.

Bazzani
az jó, mert a cukorgyári gödörben olyan már régóta van 😊
mondjuk a Rákóczi most is az NBIII-ban tolja, és hát a feljutáshoz meg kéne előzni az ETO-t (-9 pont) és az Érdet (lényegében -7). nem lesz az meg sajnos, na de majd jövőre 😀
több mint 8 éve
Bazzani
Akkor mi bajban leszünk

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley

peach
Most jön minden alacsonyabb osztályú bajnokság legviccesebb szakasza: amikor az eddig szárnyaló első 4-5 csapat hirtelen behúzza a kéziféket, mert ténylegesen nem igazán szeretnének feljutni. Jó, nyilván a Felcsút fel fog, de a második helyért "vérre menő" csaták lesznek.
Kampman
Soroksár is fel akar jutni,sőt inkább a Fradi akarja,hogy feljusson a Soroksár miivel akkor lehet oda küldeni a tehetségesebb fiatal srácokat.Licencet is adtak be,biztos vagyok benne, hogy el is fogják fogadni.
Kenny
Viszont a Balmaz már adogatja le a pontokat. A Vác egyelőre biztonságos távolságra van a feljutástól.

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
De jó meccs volt ez a City-Pool a mindenit.
kristóf17
Kár hogy Oliver nem nőtt fel a feladathoz, eléggé botrányosan játékvezetett.
Mikey
Már a 15. percben borítékoltam, hogy ebből nem lesz jó játékvezetés megint. nem is tudom, hogy van-e egyáltalán értelmes angol bíró mostanság. Komolyan, olyan dolgokat művelnek, hogy azt nem tudom felfogni külső szemlélőként. Nem szólnék én sok dologért, de mint ha nem értenék a futballt néha. 😊
több mint 8 éve
Tejesember 256
Nem volt ennyi pénzük, így végül a Honvédnál kötött ki a srác.Tejesember
amivel egyébként jobban is jár, mert a Honvédnál szvsz jobb az utánpótlásnevelés
slowmotion
Ahogy eddig hallottam elégedettek vele, nem szúrja el a viselkedésével (sajnos van neki) talán valamire viheti. A Puskástól meg nem nehéz jobbnak lenni. nem is tudom van-e itthon olyan profi körülményekkel rendelkező utánpótlásképző Akadémia/Csapat, ami rosszabb, mint a Puskás Akadémia (Felsőtárkányon kívül).
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!

peach
Kampman

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 980 — The Mathematician

peach
Kampman
valami ilyesmi? 😀

southpark.cc.com/full-episodes/s09e05-the-losing-edge

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve

peach

több mint 8 éve
Nem volt ennyi pénzük, így végül a Honvédnál kötött ki a srác.Tejesember
amivel egyébként jobban is jár, mert a Honvédnál szvsz jobb az utánpótlásnevelés
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan

peach
Mi ugyan nem, de Bazza leírta 😛
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tejesember 256
Ma kimentem a Tisza Volán-Puskásra (1-1).
Megdöbbentő, hogy ezek az agyonfizetett felcsúti akadémisták mennyire gyengék voltak. Még a cseréik is háromszor jobb focisták voltak mint a szegediek legjobb játékosa.

Ami lényegesebb és ami miatt írtam ide. Beszélgettünk meccs után az Újpestben focizó Kecskés apjával, aki egy jólmenő vásárhelyi ügyvéd. Ő mondta (gondolom a fiától tudja), hogy a Puskás játékosok a fizetésük mellé 600ezer forintos győzelmi prémiumot kapnak fejenként.
Azóta sem hiszem el. Illetve elhiszem, de nem tudom feldolgozni.
Bazzani
Nem is teljesítményük miatt kerülnek be az Akadémiára a játékosok. 1 millió forintot kérnek, hogy az adott gyerek 4 meccsen pályára léphessen. Ismerősöm fia jelentkezett volna a Puskáshoz, tőlük ennyit kértek. Nem volt ennyi pénzük, így végül a Honvédnál kötött ki a srác.
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Akkor már én is csatlakozok 😀

Úgy 2001 körül kezdtem focit nézni. Akkor a Pool volt a kedvenc csapatom, de a MU is eléggé tetszett. Akkor kötöttek be hozzánk valami betárcsázós netet, amit csak este 6 után lehetett használni. Bátyámnak mondtam, hogy "úúúú nézzünk már valami Liverpoolos oldalt a neten". Erre ő keresett valami képet, ahol gondolom beszaladt egy pucér néző a pályára. Erre ő azt mondta nekem, hogy "hát igen a Liverpoolosok mind buzik". Nyilván csak szívatott, de ezt ~7 éves koromban teljesen bevettem és úgy voltam vele, hogy homiknak nem szurkolhatok. 😀 Így átpártoltam a másik szimpatikus csapathoz, a MU-hoz. 😀

Egyébként azóta is tisztán a szemem előtt van a kép, ahogy egy feka csávó rohan pár Pool mezes játékos között 😀

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 980 — The Mathematician
nekem az első meccs amit láttam az asszem egy pool - feyenord volt talán ahol láttam Steve McManamenet és beleszerettem a csapatba
persze aztán nem sokkal később el is adtuk biztos ami biztos 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
De jó meccs volt ez a City-Pool a mindenit. Rinyálhatnék, hogy kihagytunk egy rakás helyzetet, de a city is szóval jogos az X. Nesze neked Pool, nulla vereség a TOP 6 csapat ellen a szezonban, és mégis két számjegyű a hátrány az elsővel szemben 😀 Szerintem ha nem vörös drukker lennék, már 5 bajnokságot nyert volna a csapat 2002 óta 😀
kristóf17
akkor én is elnézést kérek a csapattól mert én 1998 óta várok a címre 😀
Negritis
hajjaj... én még annak idején a '89-es tusfürdő kupa döntőn láttam őket, és azok az arcok (Grobbelaar, Rush, Aldridge, Barnes) annyira komolyak voltak, hogy azóta nekik szurkolok.
csak ugye akkoriban nemigen lehetett követni a magyar tévében, csak a néhány hetente véletlenszerűen leadott FA-kupa összefoglalóban (a Shell támogatásával). szóval akkor még ugye nyertek bajnokságot, de azt nem lehetett látni, a kupában meg a Kristálypalack ütötte ki őket az elődöntőben, pedig ha ott továbbjutnak, akkor a döntőben talán a MU-t is megverik, és akkor talán nem lett volna Ferguson-éra.
szóval én rengetegsok éve várok bajnoki címre, de ez most már még nehezebb lesz, mint eddig.