Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Undorító az, amit az NSO művel Storck-kal...ne lepődj meg, ha holnap repül. Tudják ők már a döntést.
JC6
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Undorító az, amit az NSO művel Storck-kal...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 507
erdekes ez mivel volt szerencsen latni Tajti Matyas aka Maty, Malaga B meccset.Spanyol harmad osztaly.Elvezetes volt es olyan mozgasok "automatizmusok" voltak lathatoak ami az erenyere vagyik.Az nb1 nem szint.Hidi is is jo hekyen van la liga 2-ben.Tévén keresztül nekem összehasonlíthatatlanul jobb, mint a mennyei. Nyilván nem egy Bundesliga vagy Premier League színvonal, de az európai középbajnoksághoz közel van.amúgy tényleg botrányosan rossz színvonalú az mls, ezt több alkalommal volt "szerencsém" megtapasztalni személyesen isHárom ország gólkirálya, nem kell az nekünk!De ez ilyen himi-humi liga ahol David Villa, Schweinsteiger meg Kaká levezet. Hol jobb ez mint az NB1 vagy az arab liga netán Kína?
Mindörökké Priskineket!
Kampman
Matthew99
baggio
Kampman
Amugy a tok utolso Malaga meccsen kozel telt haz volt jo hangulat volt nagyon.Igaz a masodik bekapott gol utan mar rossz kedvuek lettek szidtak az edzot majd mentek haza.Itt ugy tiktakoznak majd h nem mennek ki sokab a meccsrw nem ugy mint a magyar valogatott drukkerek.10perc kus 20 perc szurkolas majd anyazas😊
több mint 8 éve
én nem értem, komolyan. DoF vagy, neked jelent minden scout, erre jönnek egy névvel, akiért 90 milliókat ajánlanak, húzóember és sztárolt gyerek egy BL ELŐDÖNTŐS csapatban, és erre nem tudod ki az? Ennek az embernek, hogy van még munkája? Vicc."Kicker: Augusztus végén még balszélsőről diskuráltak a Bayernnél, így jött szóba Thomas #Lemar neve, akiért azokban a napokban 90 milliót ajánlott az Arsenal. #Salihamidzic számára nem mondott sokat az ő személye, ezért közölte a stábbal, hogy Youtube-on néz utána a Monaco franciájának."Megnézhette volna azt is, hogy milyenek a számai az FM-ben/Fifában
ez de szánalmas bazmeg.
Amadeus
Kampman
több mint 8 éve
te szemét... ezt én akartam írni, csak előtte még kiugrottam vécére 😊"Kicker: Augusztus végén még balszélsőről diskuráltak a Bayernnél, így jött szóba Thomas #Lemar neve, akiért azokban a napokban 90 milliót ajánlott az Arsenal. #Salihamidzic számára nem mondott sokat az ő személye, ezért közölte a stábbal, hogy Youtube-on néz utána a Monaco franciájának."Megnézhette volna azt is, hogy milyenek a számai az FM-ben/Fifában
ez de szánalmas bazmeg.
Amadeus
Kampman
több mint 8 éve
"Kicker: Augusztus végén még balszélsőről diskuráltak a Bayernnél, így jött szóba Thomas #Lemar neve, akiért azokban a napokban 90 milliót ajánlott az Arsenal. #Salihamidzic számára nem mondott sokat az ő személye, ezért közölte a stábbal, hogy Youtube-on néz utána a Monaco franciájának."Megnézhette volna azt is, hogy milyenek a számai az FM-ben/Fifában
ez de szánalmas bazmeg.
Amadeus
több mint 8 éve
"Kicker: Augusztus végén még balszélsőről diskuráltak a Bayernnél, így jött szóba Thomas #Lemar neve, akiért azokban a napokban 90 milliót ajánlott az Arsenal. #Salihamidzic számára nem mondott sokat az ő személye, ezért közölte a stábbal, hogy Youtube-on néz utána a Monaco franciájának."ez de szánalmas bazmeg.
több mint 8 éve
A hangulat és a körítés nagyon sokat tud dobni az összképen, mint írtam is korábban, Orlando-ban szinte Bundesliga meccsen éreztem magam. Ettől független viszont a sok technikai hiba és a mai futballban ritkán látható ad hoc védekezés.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tévén keresztül nekem összehasonlíthatatlanul jobb, mint a mennyei. Nyilván nem egy Bundesliga vagy Premier League színvonal, de az európai középbajnoksághoz közel van.amúgy tényleg botrányosan rossz színvonalú az mls, ezt több alkalommal volt "szerencsém" megtapasztalni személyesen isHárom ország gólkirálya, nem kell az nekünk!De ez ilyen himi-humi liga ahol David Villa, Schweinsteiger meg Kaká levezet. Hol jobb ez mint az NB1 vagy az arab liga netán Kína?
Mindörökké Priskineket!
Kampman
Matthew99
baggio
több mint 8 éve
amúgy tényleg botrányosan rossz színvonalú az mls, ezt több alkalommal volt "szerencsém" megtapasztalni személyesen isugyanígy vagyok az NB1-el
baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
mondjuk inkább úgy, hogy támadó-barát felfogásúamúgy tényleg botrányosan rossz színvonalú az mls, ezt több alkalommal volt "szerencsém" megtapasztalni személyesen isHárom ország gólkirálya, nem kell az nekünk!De ez ilyen himi-humi liga ahol David Villa, Schweinsteiger meg Kaká levezet. Hol jobb ez mint az NB1 vagy az arab liga netán Kína?
Mindörökké Priskineket!
Kampman
Matthew99
baggio
több mint 8 éve
amúgy tényleg botrányosan rossz színvonalú az mls, ezt több alkalommal volt "szerencsém" megtapasztalni személyesen isHárom ország gólkirálya, nem kell az nekünk!De ez ilyen himi-humi liga ahol David Villa, Schweinsteiger meg Kaká levezet. Hol jobb ez mint az NB1 vagy az arab liga netán Kína?
Mindörökké Priskineket!
Kampman
Matthew99

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Három ország gólkirálya, nem kell az nekünk!De ez ilyen himi-humi liga ahol David Villa, Schweinsteiger meg Kaká levezet. Hol jobb ez mint az NB1 vagy az arab liga netán Kína?
Mindörökké Priskineket!
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nikolics mesterhármaswww.youtube.com/watch?v=DykpGmJH0pg

---
több mint 8 éve
újabb szép gól Saúltól, vezet az Atleti
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
miért kell ezt a térdeléses faszságot átvinni a focipályákra is...Hertha?
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Nem gondoltam volna hogy pont a Stoke Cityt fogjuk így elbuherálni.
több mint 8 éve
miért kell ezt a térdeléses faszságot átvinni a focipályákra is...
több mint 8 éve
nem néztem a meccset, mert vendégek voltak nálunk.Hát hallod... Hihetetlen milyen keményen alárendelt szerepben voltak. Nem mertem elhinni, de végig. Ajtó-ablak helyzeteket sikerült kihagyni kettőt-hármat, így aztán sajnos nem értünk semmit a fölényünkkel, ami most még csak meddő sem volt 😊
Mencseszterben most van farsang, megint kiscsapatot játszottak az Anfielden?
slowmotion
több mint 8 éve
ahogy azt kell.
több mint 8 éve
Valaki tud nekem segíteni egy olyanban, hogy hol lehet normális minőségben megnézni PL meccset. Igazából a Tottenham-Bournemouth érdekelne....bár most, hogy vezet a Palace, lehet beérem a cselszki meccsel is 😀www.realstream.pw/en/player/59e1cb699cd74516255363/33/24/59e21d9b476d7/TottenhamHotspurFC-BournemouthAFC/960/540
Klaci79
Ez korrektnek tűnik.
több mint 8 éve
nem néztem a meccset, mert vendégek voltak nálunk.Mencseszterben most van farsang, megint kiscsapatot játszottak az Anfielden?
több mint 8 éve
Valaki tud nekem segíteni egy olyanban, hogy hol lehet normális minőségben megnézni PL meccset. Igazából a Tottenham-Bournemouth érdekelne....bár most, hogy vezet a Palace, lehet beérem a cselszki meccsel is 😀