Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
+ a Herthánál is van elvileg gond abból h nem járnak elegen meccsekre
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Néha meg nem:Németországban még a harmad osztályban is rendre megtelnek a stadionok pl. Aachenanglia lehet draga.A La Liga siman elerheto mindenkinek.Spanyol fizuhoz kepest is.szoktak olyanokat mondani, hogy a foci főleg az átlagemberek, kisemberek, szegényebb néprétegek sportja,..egy átlag Monaco drukker az milyen lehet: ? 😊Ugyanolyan mint te vagy én... Lamborghinivel megy meccsre, rákot eszik a meccs előtt és Dom Perignon-nal öblögeti le😊 Mondjuk szerintem nem a kőgazdag réteg jár meccsre, ráadásul megkockáztatom, hogy lehet nem is mind monacoi😊
ozibozi
A nyugat-európai meccsre járók már nem a kisemberek, hanem középosztálybeliek sportja, annyira megdrágultak a dolgok. Főleg Angliában, de gondolom a top kluboknál sincs ez másképp.
NB2
ZoliMP
Heisman Trophy
www.groundhopping.ch/bilder/paderborn2.jpg
De az biztos, hogy nagyobb az átlagnézőszám, mint itthon, az elsőosztályban.
több mint 8 éve
Németországban még a harmad osztályban is rendre megtelnek a stadionok pl. Aachenanglia lehet draga.A La Liga siman elerheto mindenkinek.Spanyol fizuhoz kepest is.szoktak olyanokat mondani, hogy a foci főleg az átlagemberek, kisemberek, szegényebb néprétegek sportja,..egy átlag Monaco drukker az milyen lehet: ? 😊Ugyanolyan mint te vagy én... Lamborghinivel megy meccsre, rákot eszik a meccs előtt és Dom Perignon-nal öblögeti le😊 Mondjuk szerintem nem a kőgazdag réteg jár meccsre, ráadásul megkockáztatom, hogy lehet nem is mind monacoi😊
ozibozi
A nyugat-európai meccsre járók már nem a kisemberek, hanem középosztálybeliek sportja, annyira megdrágultak a dolgok. Főleg Angliában, de gondolom a top kluboknál sincs ez másképp.
NB2
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
mi? a Pakstól? miről maradtam le?Moniz újra leigazolta Leonardót (most az FC Eindhovenbe)Már elküldték a Bajner FC-től?
Túl a barátságon... tuti 😊
ozibozi
Amadeus91
(igen, Moniz sikeresen menedzselte a harmadosztály-negyedosztály átmenetet a Notts Countynál, úgyhogy megszabadították a láncaitól a vezetők)
több mint 8 éve
Moniz újra leigazolta Leonardót (most az FC Eindhovenbe)Már elküldték a Bajner FC-től?
Túl a barátságon... tuti 😊
ozibozi
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 405
anglia lehet draga.A La Liga siman elerheto mindenkinek.Spanyol fizuhoz kepest is.szoktak olyanokat mondani, hogy a foci főleg az átlagemberek, kisemberek, szegényebb néprétegek sportja,..egy átlag Monaco drukker az milyen lehet: ? 😊Ugyanolyan mint te vagy én... Lamborghinivel megy meccsre, rákot eszik a meccs előtt és Dom Perignon-nal öblögeti le😊 Mondjuk szerintem nem a kőgazdag réteg jár meccsre, ráadásul megkockáztatom, hogy lehet nem is mind monacoi😊
ozibozi
NB2
több mint 8 éve
szoktak olyanokat mondani, hogy a foci főleg az átlagemberek, kisemberek, szegényebb néprétegek sportja,..egy átlag Monaco drukker az milyen lehet: ? 😊Ugyanolyan mint te vagy én... Lamborghinivel megy meccsre, rákot eszik a meccs előtt és Dom Perignon-nal öblögeti le😊 Mondjuk szerintem nem a kőgazdag réteg jár meccsre, ráadásul megkockáztatom, hogy lehet nem is mind monacoi😊
ozibozi
több mint 8 éve
szoktak olyanokat mondani, hogy a foci főleg az átlagemberek, kisemberek, szegényebb néprétegek sportja,..egy átlag Monaco drukker az milyen lehet: ? 😊kőgazdag. vannak nagyon kiugró példák, de akkor nézd meg ellentétnek mondjuk egy átlag botswanai vagy pápu új-guineai drukkert 😀
ozibozi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
szoktak olyanokat mondani, hogy a foci főleg az átlagemberek, kisemberek, szegényebb néprétegek sportja,..egy átlag Monaco drukker az milyen lehet: ? 😊
több mint 8 éve
A 3 perc vicces még így is. Tényleg nem értem miért nem lehet menet közben cserélni? 4. játékvezető kb dolgozok 2 percet a meccsen, most a cserét akkor is bemutatná, max nem állna a játék. Mindenki futna le cserére mint a nyúl😊mondjuk ez a 3 perc hosszabbítás elég vicces volt, lévén előtte a csk egy perc alatt jött le cserére😊Félidőben nem is hosszabbított, pedig volt 2 gól meg a city már az első 20 percben húzta az időt. Ez alapján következetes, meg am jól vezette, több előnyt is helyesen ítélt meg sztem. Agüerot amikor lerúgták Silva passz után mondjuk lehet tizi lett vna, elkésett a védő (Agüero meg már elrúgta)
NB2
Borbinho
több mint 8 éve
mondjuk ez a 3 perc hosszabbítás elég vicces volt, lévén előtte a csk egy perc alatt jött le cserére😊Félidőben nem is hosszabbított, pedig volt 2 gól meg a city már az első 20 percben húzta az időt. Ez alapján következetes, meg am jól vezette, több előnyt is helyesen ítélt meg sztem. Agüerot amikor lerúgták Silva passz után mondjuk lehet tizi lett vna, elkésett a védő (Agüero meg már elrúgta)
NB2
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
mondjuk ez a 3 perc hosszabbítás elég vicces volt, lévén előtte a csk egy perc alatt jött le cserére😊
több mint 8 éve
behúzták a hercegségbeliek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Pep cserelj mar....
több mint 8 éve
Bakayoko 3-1
több mint 8 éve
Várható volt...
több mint 8 éve
sané csak belőtt egyet…
több mint 8 éve
Monaco a tűzzel játszik...hát ja nagyon nyom a City
Elhiszem, hogy nem lehet szuflával tolni azt amit az első félidőben játszottak, de előbb-utóbb beakad egy gól a MC-nek.
NB2
több mint 8 éve
Monaco a tűzzel játszik...Elhiszem, hogy nem lehet szuflával tolni azt amit az első félidőben játszottak, de előbb-utóbb beakad egy gól a MC-nek.
több mint 8 éve
Mindegy. Innen tovább úgy se jut a Monaco 😀oszt' mi van, ha megkapják a Lejcsesztert?
Grat nekik.
Coolearie