Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
De jó meccs volt ez a City-Pool a mindenit. Rinyálhatnék, hogy kihagytunk egy rakás helyzetet, de a city is szóval jogos az X. Nesze neked Pool, nulla vereség a TOP 6 csapat ellen a szezonban, és mégis két számjegyű a hátrány az elsővel szemben 😀 Szerintem ha nem vörös drukker lennék, már 5 bajnokságot nyert volna a csapat 2002 óta 😀
kristóf17
akkor én is elnézést kérek a csapattól mert én 1998 óta várok a címre 😀
Negritis
Valamit nagyon szarul csinálunk világszerte, hogy ilyen hatással vagyunk a csapatra 😀
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ma kimentem a Tisza Volán-Puskásra (1-1).
Megdöbbentő, hogy ezek az agyonfizetett felcsúti akadémisták mennyire gyengék voltak. Még a cseréik is háromszor jobb focisták voltak mint a szegediek legjobb játékosa.

Ami lényegesebb és ami miatt írtam ide. Beszélgettünk meccs után az Újpestben focizó Kecskés apjával, aki egy jólmenő vásárhelyi ügyvéd. Ő mondta (gondolom a fiától tudja), hogy a Puskás játékosok a fizetésük mellé 600ezer forintos győzelmi prémiumot kapnak fejenként.
Azóta sem hiszem el. Illetve elhiszem, de nem tudom feldolgozni.
Bazzani
A Felcsút egy a kilencvenes évek tiszavirágéletű fantomcsapatait (Stadler, Gázszer, Tiszakécske) idéző, szurkolók és tradíciók nélküli szörnyszülött. Ha egyszer megszűnik a hátszelük, nem a mennyei megyeibe fognak visszacsúszni, mint más csődbe menő nagycsapatok, hanem azonnal nyom nélkül eltűnnek.
Kampman
A világ legnyugodtabb állása a Puskás idegenbeli meccsein a vendégszektorban álló jegyszedőké.

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 980 — The Mathematician
De jó meccs volt ez a City-Pool a mindenit. Rinyálhatnék, hogy kihagytunk egy rakás helyzetet, de a city is szóval jogos az X. Nesze neked Pool, nulla vereség a TOP 6 csapat ellen a szezonban, és mégis két számjegyű a hátrány az elsővel szemben 😀 Szerintem ha nem vörös drukker lennék, már 5 bajnokságot nyert volna a csapat 2002 óta 😀
kristóf17
akkor én is elnézést kérek a csapattól mert én 1998 óta várok a címre 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Megdöbbentő, hogy ezek az agyonfizetett felcsúti akadémisták mennyire gyengék voltak. Még a cseréik is háromszor jobb focisták voltak mint a szegediek legjobb játékosa.

Ami lényegesebb és ami miatt írtam ide. Beszélgettünk meccs után az Újpestben focizó Kecskés apjával, aki egy jólmenő vásárhelyi ügyvéd. Ő mondta (gondolom a fiától tudja), hogy a Puskás játékosok a fizetésük mellé 600ezer forintos győzelmi prémiumot kapnak fejenként.
Bazzani
A Felcsút egy a kilencvenes évek tiszavirágéletű fantomcsapatait (Stadler, Gázszer, Tiszakécske) idéző, szurkolók és tradíciók nélküli szörnyszülött. Ha egyszer megszűnik a hátszelük, nem a mennyei megyeibe fognak visszacsúszni, mint más csődbe menő nagycsapatok, hanem azonnal nyom nélkül eltűnnek.
Kampman
Na de addig sok ember jól eléldegél belőle/általa.
És nem csak olyan vállalkozásokat érdemes fundálni, amelyek az örökkévalóságot célozzák meg.
A csapat csak egy eszköz a profitra, nem a cél.

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 975

Bazzani

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 213
A nyáron elköszönhet az olasz élvonalbeli Fiorentinától a csapat vezetőedzője, a portugál Paulo Sousa, aki annál a Dortmundnál vállalhat munkát, amellyel játékosként 1997-ben Bajnokok Ligáját nyert (La Gazzetta dello Sport)
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

Bazzani
Ráadásnak:  444.hu/2017/03/19/tortenelem-egyetetlenegy-akademista-se-volt-a-felcsuti-puskas-kezdocsapataban

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ilyen balfasz csapatot mint a pool xd
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 980 — The Mathematician
omfg lallana 😒

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Pff
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 213
Sallai góllal vezet a Palermo
itt megnézhető:
 www.eredmenyek.com/merkozes/pK4ikHis/#osszefoglalas

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mourinho 7 védővel játszott a Middlesbrough ellen az utolsó fél órában. Az ellen a Middlesbrough ellen, amelyik 2 gólt szerzett összesen 2017-ben.

Nem tudom hova süllyeszti még a csapatot ez az idióta, de ez hétről hétre egyre rosszabb.
Duff
És még így is mekkora gólt ragasztott Valencia.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Mourinho 7 védővel játszott a Middlesbrough ellen az utolsó fél órában. Az ellen a Middlesbrough ellen, amelyik 2 gólt szerzett összesen 2017-ben.

Nem tudom hova süllyeszti még a csapatot ez az idióta, de ez hétről hétre egyre rosszabb.
több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
peach: tényleg nem volt jókedve, de csak mert a lánya kapott egy - talán kicsit szigorú - sárga lapot. De nagyon készségesen nyilatkozott.

Mindig jövőre
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Honnan tudod, hogy Frank volt és nem Ronald?
Kampman
v2: mer' Ronaldnak van állása, Franknak meg nincs
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Kampman
mer' Ronald nem így néz ki
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 975

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Legenda Dabason: Frank de Boer elkísérte a lányát egy kézilabda-ornára, én meg levadásztam 😊

bergerdani
A feje alapján neki nem esett jól, bármit is jelentsen, hogy 'levadásztam"...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Legenda Dabason: Frank de Boer elkísérte a lányát egy kézilabda-ornára, én meg levadásztam 😊

Mindig jövőre
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 833 — Whoops, looks like something went wrong.
Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.
Nagy dicsőség lesz megnyernie a MUnak.
alatriste
A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
Kampman
Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.
Toca
Na ez valahogy nagyon nem stimmel.
dugo93
Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊
Toca
EL győzelem = automatikus BL indulás 😉
dugo93
Oh erről lemaradtam hogy az EL győztes is kvalifikál sorry.
Toca
Igen, de nem jó a nagyravágyás, lásd a Sevillát, most simán megnyerhetnék zsinórban a negyediket, de nekik inkább a Leicester kellett.
Kampman
Hát igen, biztos emiatt sírnak, amikor azzal, hogy továbbmentek a csoportból, már többet kaptak sokkal, mint amit az El-győzelemért kaptak volna. Plusz nem játszanak plusz csomó El-meccset még a szezon/50 meccses terhelés mellé.

Szóval valószínűleg egész Sevilla könnyekben úszik.

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 833 — Whoops, looks like something went wrong.
Arsenal új edzőjének jövőre kéne hoznia az ELt #WengerOut
Heisman Trophy
Emery?

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Arsenal új edzőjének jövőre kéne hoznia az ELt #WengerOut

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 405
vicc a mai media.
ettek egy banant a meccsen...es?
cikkek videok jelentek meg rola.
maskor energiaszeleteket tolnak be...

sokan unatkoznak