Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Darmiannak még szabad is járna mer csak 1 liverpoolit akart fejbe rúgni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Hogy-hogy megint nem kapunk meg egy jogos 11-est Atkinson barátom...
több mint 8 éve
lassan érik egy firminho - stu csere ha nyerni akarunk
több mint 8 éve
Eddig szerintem a Pool-é a meccs.
több mint 8 éve
a manchasteri kapu előtt bűnrosszul passzolunknagyon hiányzik nekem Mané
több mint 8 éve
Azért volt egy nagyon igaz mondat a műsorban: "Közeget nem lehet importálni". És pont a gyökérség minősített esete volt képes ezt mondani 😊
több mint 8 éve
Nem tudok róla, hogy ilyen lett volna. Max annyi lehetett, hogy szarul teljesítettek és ezért a fizetésüket csökkentették ők meg háborogtak, de általában minden sportolói szerződésben van ilyen kikötés, szóval egy szavuk sem lehetett volna.Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.Állítólag az is sokat segített, hogy rendben vannak a fizetések.
Jughead
Bazzani
több mint 8 éve
dawyd728
4 115
Én nem is értem OV miért nem nevezi ki fociügyi miniszternek/államtitkárnak. Pedig gyűlölködésben még Rezsi "Kalapács" Szilárd is kispályás hozzá képest.Érdemes megnézni bognár gyuri véleményét a témában, az imént az út kijevbe c. magazinműsorban kaptam el amint ámokfutott. Komolyan még mindig megtudok döbbenni azon a kicsinyes, sértődött, gyűlölködő ostoba sötétségen ami abból az emberből ki tud jönni. És ezt fröcsögheti a tévében. Iszonyat.Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.Állítólag az is sokat segített, hogy rendben vannak a fizetések.
Jughead
Bazzani
peach
több mint 8 éve
Én két napja láttam, döbbenetes volt.Érdemes megnézni bognár gyuri véleményét a témában, az imént az út kijevbe c. magazinműsorban kaptam el amint ámokfutott. Komolyan még mindig megtudok döbbenni azon a kicsinyes, sértődött, gyűlölködő ostoba sötétségen ami abból az emberből ki tud jönni. És ezt fröcsögheti a tévében. Iszonyat.Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.Állítólag az is sokat segített, hogy rendben vannak a fizetések.
Jughead
Bazzani
peach
több mint 8 éve
Érdemes megnézni bognár gyuri véleményét a témában, az imént az út kijevbe c. magazinműsorban kaptam el amint ámokfutott. Komolyan még mindig megtudok döbbenni azon a kicsinyes, sértődött, gyűlölködő ostoba sötétségen ami abból az emberből ki tud jönni. És ezt fröcsögheti a tévében. Iszonyat.Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.Állítólag az is sokat segített, hogy rendben vannak a fizetések.
Jughead
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.Állítólag az is sokat segített, hogy rendben vannak a fizetések.
Jughead
több mint 8 éve
Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.
több mint 8 éve
Döme meg még a csapatba is beférne 😊Véber-Urbán...az kemény. És lehetne Rósa és Lipcsei a két kommunikációs tréner. 😀Megint bedobták Rossi nevét.Vagy Lőw Zsolt.
Megmondom őszintén én Sousa-nak örülnék a legjobban,ha magyar akkor meg László Csaba vagy Szélesi.
Kenny
Nekem is Rossi jutott eszembe, Sousa szerintem inkább valami komolyabb klub hívására vár.
A végén úgyis kapunk valami Pintér/Egervári szintű megváltót. Mondjuk én Szentes Lázárt javasolnám, ő már majdnem kigyűjtötte a magyar klubcsapatokat most jöhet neki a válogatott. Vagy egy Véber/Urbán párossal megbaszunk mindenkit, főleg szóban.
Bazzani
Természetesen Kálmi bá a manager 😀
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
László Csaba amúgy miért van ennyire felsz*pva? Mondjuk ha magyarban gondolkodnak akkor sztem herczeg andrás, pusztán azért, mert ő az egyetlen aki bármit fel tud mutatni az elmúlt 15 évből. A lőw cica - szabics tengelyt ilyen szegény ember dárdai palija szindrómának érzem, ami kétszer egymás után ritkán sül el jól, illetve előbbi sztem hülye volna eljönni lipcséből.Lőw cica simán lehet bundesliga szinten egy jó segédedző, Lipcsében is sokra tartják a munkáját. Szabics ugyanez Grazban. Ők egy jó kapitány alatt tudnák segíteni a válogatottat. Storck ott kúrta el, hogy ezeket a lassan rutinossá váló srácokat kirakta a staffból és idehozta Mölleréket. Hosszú távon mutatkozott meg, hogy gyengébb lett ezzel a csapat. Petry Zsolt ugyanez.
peach
több mint 8 éve
László Csaba amúgy miért van ennyire felsz*pva? Mondjuk ha magyarban gondolkodnak akkor sztem herczeg andrás, pusztán azért, mert ő az egyetlen aki bármit fel tud mutatni az elmúlt 15 évből. A lőw cica - szabics tengelyt ilyen szegény ember dárdai palija szindrómának érzem, ami kétszer egymás után ritkán sül el jól, illetve előbbi sztem hülye volna eljönni lipcséből.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Véber-Urbán...az kemény. És lehetne Rósa és Lipcsei a két kommunikációs tréner. 😀Megint bedobták Rossi nevét.Vagy Lőw Zsolt.
Megmondom őszintén én Sousa-nak örülnék a legjobban,ha magyar akkor meg László Csaba vagy Szélesi.
Kenny
Nekem is Rossi jutott eszembe, Sousa szerintem inkább valami komolyabb klub hívására vár.
A végén úgyis kapunk valami Pintér/Egervári szintű megváltót. Mondjuk én Szentes Lázárt javasolnám, ő már majdnem kigyűjtötte a magyar klubcsapatokat most jöhet neki a válogatott. Vagy egy Véber/Urbán párossal megbaszunk mindenkit, főleg szóban.
Bazzani
Természetesen Kálmi bá a manager 😀
több mint 8 éve
Megint bedobták Rossi nevét.Vagy Lőw Zsolt.
Kenny
több mint 8 éve
Megint bedobták Rossi nevét.Sousa szintű szakember ebbe a fosba nem fog beleülni. Lesz majd ebből egy László Csaba, aki legalább magyar, aztán ha kapja majd a zrikát akkor lehet mondani megint pátosszal, hogy bánccsák a mágyár edzőket...
Kenny
több mint 8 éve
Megint bedobták Rossi nevét.Megmondom őszintén én Sousa-nak örülnék a legjobban,ha magyar akkor meg László Csaba vagy Szélesi.
több mint 8 éve
Nem az a baj, hogy elcsúszott, az már csak következmény volt. A baj az volt, hogy a csatár 2-3 méterre volt tőle, ő meg úgy vette át a labdát, hogy az 1-1,5-re pattant tőle, a csatár felé, ebből lett a kapkodás és az elcsúszás. Az utóbbi pech, az előbbi hiba, amiért jár a lecseszés...Meg mindig nem ertem.Elcsuszott.Barkivel megesik.Nem szandekos volt vagy azt feltetelezitek?😊én tökéletesen megértem Gulácsit. a svájciak olyan rejtőszínben játszottak, hogy lehetetlen volt észlelni a közel helyezkedő hazai játékost. ja nem.elcsuszott, nem tehet rola de "basztatni" nem kene.Anno Safar is kapott egy 7-est es el is felejtettek pedig o kiemelkedoen jo kapus volt.A szurkoloknak is oda kene figyelni.ha tuntetni akarnak ne menjenek ki, de az h kimennek szurkolnak is meg nem is az egy vicc😊index.hu/sport/futball/2017/10/10/storck_en_meg_nem_eltem_meg_ehhez_hasonlo_helyzetet_sehol/pikáns, de egy svájci gyereket vettek a nyakára Lipcsében. Valszeg jövőre már bench lesz ebből.
Most komolyan, Gulácsit nagyon megviselte, amit a szurkolóktól kapott? Eszem a kis szívét, mit szeretett volna, buksisimogatást? Vagy gyümölcskosarat az ajándék gólért, amit az ellenfélnek adott? Mert hogy "ő egy BL-csapatban játszik és nyújt jó teljesítményt"? Aztán az az egyszeri magyar válogatott drukkert miért kéne, hogy érdekelje? Lehetne a Leipzig BL győztes is, lehetne ő az év kapusa a világon, ha ilyen gólt hoz össze azért egyik se ad felmentést...
Az egész interjú kb. egy sértett óvodás szintje, de jó tudni, hogy ez a tegnapi volt a "mindent megtettek" szint az ő szemében, sokat elmond a helyzetről...
StormST
Amadeus
ZoliMP
aki olcsó gólt ajándékoz az ellenfélnek, az megkapja a basztatást. ez egy ilyen biznisz.
slowmotion
Az teny h ilyen csak nalunk van .ellenunk nem nagyon tortenik.
Gerrard is elcsuszott.A bajnoki cim rovasara ment kb.
ZoliMP

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 507
Meg mindig nem ertem.Elcsuszott.Barkivel megesik.Nem szandekos volt vagy azt feltetelezitek?😊én tökéletesen megértem Gulácsit. a svájciak olyan rejtőszínben játszottak, hogy lehetetlen volt észlelni a közel helyezkedő hazai játékost. ja nem.elcsuszott, nem tehet rola de "basztatni" nem kene.Anno Safar is kapott egy 7-est es el is felejtettek pedig o kiemelkedoen jo kapus volt.A szurkoloknak is oda kene figyelni.ha tuntetni akarnak ne menjenek ki, de az h kimennek szurkolnak is meg nem is az egy vicc😊index.hu/sport/futball/2017/10/10/storck_en_meg_nem_eltem_meg_ehhez_hasonlo_helyzetet_sehol/pikáns, de egy svájci gyereket vettek a nyakára Lipcsében. Valszeg jövőre már bench lesz ebből.
Most komolyan, Gulácsit nagyon megviselte, amit a szurkolóktól kapott? Eszem a kis szívét, mit szeretett volna, buksisimogatást? Vagy gyümölcskosarat az ajándék gólért, amit az ellenfélnek adott? Mert hogy "ő egy BL-csapatban játszik és nyújt jó teljesítményt"? Aztán az az egyszeri magyar válogatott drukkert miért kéne, hogy érdekelje? Lehetne a Leipzig BL győztes is, lehetne ő az év kapusa a világon, ha ilyen gólt hoz össze azért egyik se ad felmentést...
Az egész interjú kb. egy sértett óvodás szintje, de jó tudni, hogy ez a tegnapi volt a "mindent megtettek" szint az ő szemében, sokat elmond a helyzetről...
StormST
Amadeus
ZoliMP
aki olcsó gólt ajándékoz az ellenfélnek, az megkapja a basztatást. ez egy ilyen biznisz.
slowmotion
Az teny h ilyen csak nalunk van .ellenunk nem nagyon tortenik.
Gerrard is elcsuszott.A bajnoki cim rovasara ment kb.
több mint 8 éve
Nikoliccsal kapcsolatban amit nem értek hogy annak ellenére hogy eddig minden állomáshelyén lőtte a gólokat elöl, csatár pozícióban tartósan a válogatottban sosem volt kipróbálva. Mindig az volt hogy ő induljon szélről ahonnan sosem tudott a kapu elé érni vagy ha netalántán fel lett küldve csatár pozícióba akkor játszhatott ott 10-20 percet max és ha nem lőtt gólt egyből rá lett sütve hogy nem illik a rendszerbe. Igenis a mai magyar labdarúgás nem engedheti meg magának azt a luxust hogy ne játszassa egyáltalán a jelenlegi játékosanyag legjobb góllövőjét, olyan taktikát kell kialakítani amiben neki is helye van.A gond az h Nikolics akkor lenne igazán hatékony ha lenne nemzetközileg használható 10-esünk, de nincs, nagyon nincs, szélsők terén vmivel jobban állunk és a széleken épített támadásokhoz sokkal jobban illik Szalai játéka.
davemayer
Nikolics egy mozgékony, a réseket megtaláló csatár, aki tényleg érzi a kaput, de kell vki aki oda tudja rúgni neki azokat a lyukra futtatásokat, valaki akivel belül háromszögezéssel, kényszerítővel kialakíthat helyzeteket, de ilyen skillsettel bíró, nemzetközi szintet megütő magyar középpályás per pill nincs.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Megnéztem vagy 20 MLS-meccset idén, olyan védelmek vannak, hogy a Balmazújváros a középmezőnyben végezne.És?
JC6
Kijutott az USA a VB-re?
Nem.
EB-re?
Sem.
Mi legalább az utóbbin ott voltunk.
Egy valami évek óta fáj: régen a címeres mezért vérre mentek a játékosok, hogy válogatottak lehessenek. Most meg ilyen Eppel meg Pátkai kapja meg a mezt, és egy Liptáknak is van vagy 20 válogatottsága.Ja. Régen. Kurva régen.
Sírni tudnék.
JC6
Mert vagy 40 éve csak nyűg, nem vérre menő harc.
több mint 8 éve
Az elvileg nem számít, hogy szándékos vagy nem, nem volt test mellett és még ha reflexből is, de beleütött, ez sima 11-es...index.hu/sport/futball/2017/10/12/kassai_utan_a_baratnojet_is_atkozza_a_bayern/meg az is lehet, hogy észrevette, de úgy gondolta, hogy nem volt szándékos
Bayerntől és Kassaitól függetlenül, azt a kezezést hogy lehetett nem észrevenni?
StormST
mondjuk a másik az tényleg agyfasz, mert két lökés is van középen (egy német meg egy angol), de amit a német csajszi csinál, az messzebb van a labdától, mint az, amit az angol csajszi csinált, és még így is mindegyik párosnak eleve megjátszhatatlan volt a labda.
itt is olyan kéne, mint az NFL-ben a pass interference-nél, mert így lényegében a Cé-taktikával (bemegyek a boly közepébe és az első érintésre hasra esek) könnyen ki lehet védekezni minden egyes pontrúgást.
szerk: egyébként ha már lefújja, akkor inkább azt kellett volna, hogy erősen lesgyanús szituáció volt
slowmotion

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2017/10/12/kassai_utan_a_baratnojet_is_atkozza_a_bayern/meg az is lehet, hogy észrevette, de úgy gondolta, hogy nem volt szándékos
Bayerntől és Kassaitól függetlenül, azt a kezezést hogy lehetett nem észrevenni?
StormST
mondjuk a másik az tényleg agyfasz, mert két lökés is van középen (egy német meg egy angol), de amit a német csajszi csinál, az messzebb van a labdától, mint az, amit az angol csajszi csinált, és még így is mindegyik párosnak eleve megjátszhatatlan volt a labda.
itt is olyan kéne, mint az NFL-ben a pass interference-nél, mert így lényegében a Cé-taktikával (bemegyek a boly közepébe és az első érintésre hasra esek) könnyen ki lehet védekezni minden egyes pontrúgást.
szerk: egyébként ha már lefújja, akkor inkább azt kellett volna, hogy erősen lesgyanús szituáció volt
Szerkesztette: slowmotion