Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Öcsém, egy kamutiziben bízunk....
több mint 8 éve
A baj az, hogy Hajdú B. sem tudja feldobni, mert annyira lehangoló az egész
több mint 8 éve
A legjobb az, hogy már TV keresztül is háttal ülve nézem...ez nem a voice 😀
Fast Willie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A legjobb az, hogy már TV keresztül is háttal ülve nézem...
több mint 8 éve
Az andorrai csk tuti látta lazovics produkcióját 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Lazovics, te vagy az?inkább Ramos 😀
empty taxi
több mint 8 éve
Lazovics, te vagy az?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mi az istennek válogatott egy csatár, ha még nem lőtt gólt se???Azért, hogy el lehessen adni egy olyan csapatba, akiknek nincs elég kiterjedt megfigyelő-hálozatuk ahhoz, hogy rendesen scoutolják (Nem mindenki a Real Madrid vagy a Barcelona, hogy 5 kontinensen jelen legyenek). Így majd két youtube-videó keretében azzal fogják promózni, hogy "magyar válogatott, a bolondnak is megéri"
Faxom Storkba is!
NB2
több mint 8 éve
Az EB-n mutatott teljesítmény az EB után nyomokban nem volt felfedezhető. Sem egyénileg, sem csapatként, sem a szakvezetés terén.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 8 éve
az a szánalmas amúgy hogy, nem jól védekeznek a beadások ellen - amiket erőltetünk - hanem egyszerűen szánalmasan szarok a beadások
több mint 8 éve
Jó, de a hsz-ben az államformára történő bújtatott utalás volt a lényeg...😊Szerintem jelentkezzünk át Óceániába. Akkor lehetnénk királyság és talán nyernénk focimeccset is. Európában úgysem találunk már méltó ellenfelet.Új-Zéland ellen alapból semmi esélyünk nem lenne, a Salamon-szigetek/Tahiti/Kiribati pedig simán hoznak egy Andorra-szintet
Fast Willie
Kampman
több mint 8 éve
Mi az istennek válogatott egy csatár, ha még nem lőtt gólt se???Faxom Storkba is!
több mint 8 éve
Gyönyörű egyébként, hogy amatőrök ellen az NB1 gólkirálya és az Új Cavani mennyire hatástalanok
több mint 8 éve
Szerintem jelentkezzünk át Óceániába. Akkor lehetnénk királyság és talán nyernénk focimeccset is. Európában úgysem találunk már méltó ellenfelet.Új-Zéland ellen alapból semmi esélyünk nem lenne, a Salamon-szigetek/Tahiti/Kiribati pedig simán hoznak egy Andorra-szintet
Fast Willie
több mint 8 éve
Ez a frissen beállt andorrai tekintet alapján Schmidt Mária és Matolcsy eltitkolt gyereke.No look passzokkal operál
empty taxi
több mint 8 éve
Ez a frissen beállt andorrai tekintet alapján Schmidt Mária és Matolcsy eltitkolt gyereke.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
1993-ban mondta Knézy, hogy mondják, h. az izlandi vereségnél nincs lejjebb, de tessék tudomásul venni, hogy van. Hát van...
több mint 8 éve
felkészül Gibraltár!
több mint 8 éve
nincs egy értelmes beadásunk sem hihetetlen
több mint 8 éve
Szerintem jelentkezzünk át Óceániába. Akkor lehetnénk királyság és talán nyernénk focimeccset is. Európában úgysem találunk már méltó ellenfelet.
több mint 8 éve
De hogy egy labdát nem tudnak ezek a bohócok lekezelni az esküszöm jobban felkúr mint az eredmény.
több mint 8 éve
egy zakót v döntetlent még egy következmények nélküli országban sem lehet túlélni (ja, mégis)
több mint 8 éve
Jó példája vagyunk annak, hogy egy momentumot (tavaly nyár) könnyen el lehet herdálni 😕Kifutott eredmény...
Még mindig a bányászbéka segge alatt vagyunk...mi volt ez a 135 perc!?!?!?
Mekkora volt Knézy 😀 Ma is ül :/
több mint 8 éve
nekem ez jutott eszembe:www.youtube.com/watch?v=c-qtdR9BwUw