Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ukránok nem szaroznak, Seva az új szövetségi kapitány 😮
Borbinho
Sok-sok hónapja egyértelmű volt, már régen felkérték, csak visszautasította, hogy tapasztalatot gyűjtsön, addig is olyen nem hivatalos segédedzőként a válogatott körül volt, tanult, etc.
Stez
sorry, nem tudtam, hogy ennyire napra kész mindenki az ukránokból

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
Bors, szóval kezeljétek úgy...
 www.borsonline.hu/sport/eldolt-a-vajna-teve-kozvetiti-a-jovoben-a-premier-league-et/115611

a másik "hitelesen" meg a Digi van😀
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_Premier_League_broadcasters

Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician
 mobile.twitter.com/BeWarmers/status/753230820953976833/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
Ez mekkora😁
gordon
én azt nem értem miért nem Szalai kapta 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 mobile.twitter.com/BeWarmers/status/753230820953976833/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
Ez mekkora😁
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Borbinho
Sok-sok hónapja egyértelmű volt, már régen felkérték, csak visszautasította, hogy tapasztalatot gyűjtsön, addig is olyen nem hivatalos segédedzőként a válogatott körül volt, tanult, etc.

több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 496
Az elfelejtettem beleirni, h nem top bajnoksagot vartam toluk....Valahogy tobbet nezek ki egy szlovak es egy lengyel klub csapatbol, mint egy magyarbol.

Nagy Adamot is tulhajpoltak aztan maris karognak.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Priskin Videoton?
Nekem annyira erthetetlen, mint Lovrencsics a fradiban.
Mondtak, hogy az euro 2016 utan tobb valogatott jatekos kapos lehet.nem erre gondoltam. a magyar bajnoksag egyaltalan nem lepett elorebb..a valogatott teljesen mas kavehaz.
ZoliMP
Priskint mi alapján vitték volna el? Játszott Izland ellen, teljesen súlytalan volt. Akik őt Nyugaton az EB-ig nem ismerték, azok most sem fognak kapkodni érte.

több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 496
Priskin Videoton?
Nekem annyira erthetetlen, mint Lovrencsics a fradiban.
Mondtak, hogy az euro 2016 utan tobb valogatott jatekos kapos lehet.nem erre gondoltam. a magyar bajnoksag egyaltalan nem lepett elorebb..a valogatott teljesen mas kavehaz.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 221 — Cowboys fan
Hat augusztusra megint max 1 csapatunk lesz erdekelt😕
Kenny
Melyik? a Hertha? 😉
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Hat augusztusra megint max 1 csapatunk lesz erdekelt😕

több mint 9 éve
Fradinak rohadt jó a sorsolás, ha a Salzburgot kizárják 😀
Heisman Trophy
én mondjuk nem látom az értelmét annak, hogy a Red Bull egy mez miatt kívülre kerüljön.
megtévesztette az ellenfelet, hogy fehér helyett fehér mezben tolta a csávó? kétlem. még a bírónak sem tűnt fel.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Fradinak rohadt jó a sorsolás, ha a Salzburgot kizárják 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 496
Gibratári Focika😊

Tegnap csak 1 nullára kapott ki az Europa FC a sved ellenfelétől az utolsó percekben. Azt kell, hogy mondjam ez is nagy eredmény.
A nevezett keretben 2 Gibraltrái, 1 orosz, 1 dél amerikai, egy afrikai... a többi Spanyol volt. A kezdőben nem is volt Gibraltári.
Viszont a Lincolnban nagy többségben Hazai játékosok tolják.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Ezt a cukarickit meg is tettem 3.5-szörös pénzért
gabokocka
Na ha ezen múlik a visszavágón a zhodinót is megteszem 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 148 — Csodabogár
ha valaki lemaradt volna.. (most pótoltam én is)
 www.m4sport.hu/2016/07/14/feherorosz-szabo-szabta-a-loki-el-zakojat/

Az egyenlítő gólnál a loki védelem nem volt a helyzet magaslatán, de a kommentátor.?? ki ez? 😊
gamerkr
Anyjuk picsáját volt 6000 néző.
füligjimmy
De hátha Kondás eltakarodik. 😉
Jughead
 www.relatably.com/m/img/skeleton-waiting-meme-computer/2m6l2yv.jpg

több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518
#mostkellszerényneklenni

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
És milyen szép karriert épített erre.

Okosan játszott a Vidi, néhány srác. pl. Bódi meglepően jól játszott. Horváth Fecó után Berg nemkis előrelépés, pedig ő is jóindulattal egy harmadvonalbeli edző Európában.füligjimmy
mondjuk nekem Bergről mindig ez jut eszembe:
több mint 9 éve
Mentálisan egész egyben van ez a Vidi
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
ha valaki lemaradt volna.. (most pótoltam én is)
 www.m4sport.hu/2016/07/14/feherorosz-szabo-szabta-a-loki-el-zakojat/

Az egyenlítő gólnál a loki védelem nem volt a helyzet magaslatán, de a kommentátor.?? ki ez? 😊
gamerkr
Anyjuk picsáját volt 6000 néző.
füligjimmy
Volt annyi minimum. 😊 A C szektor tele volt meg az A is. 😉 Fél áron volt a jegy szóval nincs ebben semmi meglepő.

A meccs szar volt, ennek ellenére nem érdemelte meg a Loki a vereséget sőt. De hátha Kondás eltakarodik. 😉
Jughead
Tele lett volna? De legyen meg a negyedház, legalább ezt ne vegyük el.
füligjimmy
Kint voltál? Én igen és meglepett, hogy csak 6000 néző volt kint mert jóval többnek nézett ki. 😉
Jughead
vigyázni kell ezzel a szemmel becsléssel, annak idején is bemondta a Filip csávó a kétmilliót a jó esetben kétszázezer emberre 😊
slowmotion
És milyen szép karriert épített erre.

Okosan játszott a Vidi, néhány srác. pl. Bódi meglepően jól játszott. Horváth Fecó után Berg nemkis előrelépés, pedig ő is jóindulattal egy harmadvonalbeli edző Európában.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ez a loki-mtk manőver mi volt ma?
Amadeus91
Papírforma...
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 051 — Слава Україні! Героям слава!
Amadeus91
Altatás. De lehet naiv vagyok.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
2-0 a vidinek
szerintem Djuricicet nem lehet überelni a fradiból, tipikus nb1-es, minden helyzetet képes kihagyni #Scouting

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 760 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Egész jó focit próbál játszatni Berg ezzel a vidivel
gordon
talppal, de labda vóóót 😊