NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
235
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
109
21
22:25
RedZone week 16
86
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Sturridge most váltson sportot, és menjen el sakkozni. mindenkinek jobb lenne.igazából csak angliában lefőtt neki a kávé
Mikey
nem bírja azt a "keménységet"/tempót egészségesen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Sturridge most váltson sportot, és menjen el sakkozni. mindenkinek jobb lenne.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
na ez az utóbbi mondat mindenképpen igaz, azt aláírom.miért, PL-t nyer az MU?hát az esély megvan rá és nagyon nincsenek is lemaradva
slowmotion
fogalmazzunk úgy, hogy a MU-nak jóval nagyobb az esélye a PL győzelemre, mint a Chelseanek😊
NB2
több mint 10 éve
miért, PL-t nyer az MU?hát az esély megvan rá és nagyon nincsenek is lemaradva
slowmotion
fogalmazzunk úgy, hogy a MU-nak jóval nagyobb az esélye a PL győzelemre, mint a Chelseanek😊
több mint 10 éve
Aki erti, hogy lvg miert Matat, a csapat legjobbjat cserelte le, az legyszi magyarazza mar el.Byron Scottal tartanak szeánszokat
Komolyan nem eleg ez a rengeteg serules, meg a maradek normalis jatekost is lecsereli ez a f*sz..
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
persze, a télen még elköltenek vagy 250M fontot és simánmiért, PL-t nyer az MU?Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.rohadt nagy volt, főleg egyszerre a PSV-CSZKA meccsel
Hanni
én kapcsolgattam, láttam a tizit, láttam a holland egyenlítőt, láttam a német öngólt, a német gólt és a hollandot győztest
az egész BL-ben az utsó forduló ér valamit😊 plusz ez a csoport tiszta NFC East 😀
mégvalami: Van Gaalt nem rúgják ki, mert ha PL-t nyer a MU, az azért gyógyír lesz
NB2
slowmotion

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
miért, PL-t nyer az MU?Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.rohadt nagy volt, főleg egyszerre a PSV-CSZKA meccsel
Hanni
én kapcsolgattam, láttam a tizit, láttam a holland egyenlítőt, láttam a német öngólt, a német gólt és a hollandot győztest
az egész BL-ben az utsó forduló ér valamit😊 plusz ez a csoport tiszta NFC East 😀
mégvalami: Van Gaalt nem rúgják ki, mert ha PL-t nyer a MU, az azért gyógyír lesz
NB2
több mint 10 éve
Aki erti, hogy lvg miert Matat, a csapat legjobbjat cserelte le, az legyszi magyarazza mar el.Komolyan nem eleg ez a rengeteg serules, meg a maradek normalis jatekost is lecsereli ez a f*sz..
több mint 10 éve
Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.rohadt nagy volt, főleg egyszerre a PSV-CSZKA meccsel
Hanni
Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.
több mint 10 éve
www.csakfoci.hu/kulfold/vilagfoci/node/204991Se pina, se csöcs. Nincs itt semmi érdekes.
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Barka X.Már csak 2 pontra az 1. hely! 😛
több mint 10 éve
A Portland Timbers 2-1re megverte a Columbus Crew-t, ezzel megnyerték az MLS CUPot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Stoke - Man City 2-0gondolj vissza tavaly hol karácsonyozott a WHU, aztán nézd meg a végső tabellát 😊
Swansea - Leicester 0-3
Chelsea - Bo'mouth 0-1
What. The. Fuck.
Leicesteréknek valaki szóljon már, hogy mindjárt szezon közepe, és illene elkezdeni visszaesniük.
Mikey

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Amiatt nem aggódom, hogy nyernek bármit is. 😊
több mint 10 éve
Stoke - Man City 2-0nincs semmi gond, Ranieri az edző.
Swansea - Leicester 0-3
Chelsea - Bo'mouth 0-1
What. The. Fuck.
Leicesteréknek valaki szóljon már, hogy mindjárt szezon közepe, és illene elkezdeni visszaesniük.
Mikey
az életben nem fognak semmit se nyerni.
több mint 10 éve
Stoke - Man City 2-0Swansea - Leicester 0-3
Chelsea - Bo'mouth 0-1
What. The. Fuck.
több mint 10 éve
Jó meccs volt a Gladbach - Bayern, szép győzelem volt a Borussiától
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
ahogy az olaszoknál, itt is huszadrangú a kupa
több mint 10 éve
Nagy blama... twitter.com/SquawkaNews/status/672798631150399490

több mint 10 éve
Németh Krisztiáné az év gólja az MLS-benA következő szezont még biztos a Sporting KC-ben fogja eltölteni az MLS-ben
Kíváncsian várom, mikor igazol el sok pénzért valami európai csapathoz padozni...
Mikey
több mint 10 éve
20. helyen vagyunk a FIFA világranglistáján, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen 😀Ha Pinyő nem kap ki az észak írektől itthon akkor nem jutunk ki az ebre,nem lennénk huszadikak,szóval ki lehet mondani hogy beérett Pinyő munkája.Köszönjük.
Update: most nézem a sógorok 10. helyen vannak...nice 😀
gordon
több mint 10 éve
Németh Krisztiáné az év gólja az MLS-benMost talán megjött az esze kint,még egy rossz klubváltás és teljesen vége a karrierjének.
Kíváncsian várom, mikor igazol el sok pénzért valami európai csapathoz padozni...
Mikey
több mint 10 éve
Németh Krisztiáné az év gólja az MLS-benKíváncsian várom, mikor igazol el sok pénzért valami európai csapathoz padozni...