Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
amit az eb felépített...Attól hogy 23 játékos és egy edzői stáb extrát hozott, a focink nem lett jobb. A bajnokság ugyanaz a szar, a játékosainkat sehol nem jegyzik, olyan messze vagyunk az európai középmezőnytől, mint makó jeruzsálemtől.
zinedine5
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 496
Ez szegyen, de nagyon. Szep stadion, nincs nezo, nincs csapat.Aki latta az alban kapus arcat es a fradistakert. Igy nem lehet nyerni. Fanatizmus sugarzott az albanbol..a fradistak arca meg kb remulet.
VICC. ezek nem profik....
több mint 9 éve
Lehet nem fogtok velem egyetérteni, de itt látszott a két csapat különbsége..Az egyik szívből játszott a másik meg a pénzből.
több mint 9 éve
amit az eb felépített...Nem épített fel semmit.
zinedine5
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Holnap remélem kubatov kisír még néhány miliárdot a költségvetésből, az eddigiek kevésnek bizonyultak a veretes albán második ellen 😀
több mint 9 éve
Errr nincs mentség bmeg összeset elzavarni kapálni.....
több mint 9 éve
az éjjel csúnyán ért véget
több mint 9 éve
Alig volt a csapatban válogatott játékos... Jah, ez sem.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
amit az eb felépített...
több mint 9 éve
Az utóbbi 15 év legjobb magyar bajnokcsapata hölgyeim és uraim.Holnap folytatás
több mint 9 éve
mind a 3 büntit vissza kellett volna fújni, mert a kapus a rúgás előtt ugrott előreamúgy meg SZÉGYEN! De legalább 20e ember előtt, hatalmas hangulatban esett ki a Fradi... ja nem...
több mint 9 éve
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHEnnyit ér a magyar labdarúgás..
több mint 9 éve
Ez érdekel nagyon.Ha lenyugszom kifejtem neked.Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny
több mint 9 éve
GRATULÁLOK!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Ha lenyugszom kifejtem neked.Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
Kenny
gabokocka
több mint 9 éve
Kész

több mint 9 éve
anyádat
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
Kenny
több mint 9 éve
Jól mondja Bozsik: kilátástalan...

több mint 9 éve
Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
több mint 9 éve
Nem értem mi volt a terv.. Egy 37éves Gerára építem a csapatot?Mennyeiben nem elég? Még sok is.
gordon