Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Magyar klubfocin már évek óta nem érdemes 1; meglepődni semmin; 2; mérgelődni rajta. De azért én is kíváncsi lennék Kenny okfejtésére. Remélem a Fradi átmenti ezt a remek formáját a hétvégére is. Szép lenne az Újpest után őket is megcsapni. 😊
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 496
Bennem csak ezek a gondoltatok merultek fel:Ahogy nem reg irtam, a fradi kiszamithato. Leginkabb oldalrol jonnek a tamadasok, foleg Ramirez dolgozik sokat.
Tudom, h a valogatott mas, mert ott konstans gyengebbek vagyunk kb mindenkinel, tehat 1 jatekstilust kell jatszani, de egy klub csapatnal van ido mindenre. Tobb jatekstilust akarom mondani taktikat kialakitani, mert ami eleg az NB1 ben az nem eleg nemzetkozi szinten.Edzo felelossege?
A jatekosok a vezetestol megzuhantak, milyen felkeszules van a fradinal agyban? Lofutyi. Ahogy irtam tegnap, tessek csak megnezni a testbeszedet a tiziknel. Befosott arccal nem lehet tizit rugni, vedeni.
Tenlyeg egy kibaszott nagy vicc volt 😀
Oszinten remelem, hogy ma a Gibraltari csapat kikaparja a gesztenyet.
több mint 9 éve
4 csapaton kellett volna átmenni a csoport körhöz és akkor nem lettek volna veszteségesek. Közel volt. Így aztán megint kezdődik a hitegetés, hogy májd jövőre. Mint a Zeljeznicar után. Borzasztó.A BL-ben 3 csapatot kellett volna verni a csoportkörhöz, bár ha így folytatjuk, akkor lassan tényleg 4 lesz az, mert ezeknek a remek nemzetközi eredményeknek köszönhetően egyre hátrébb csúszunk az UEFA klubrangsorában. Az EL-ben kell 4 fordulót teljesíteni a csoportkörhöz, de ott legalább már nem tudunk hátrébb csúszni...
De a scudetto meglesz márciusban, 11 allproval év végén, brafo
Höri
Music City Miracle
több mint 9 éve
Remélem lenyugodtál, mert még mindig érdekel, ha nem olyan gazdagok, miből teremtik elő bundesliga játékosok (edzők) fizetését.Ha lenyugszom kifejtem neked.Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
4 csapaton kellett volna átmenni a csoport körhöz és akkor nem lettek volna veszteségesek. Közel volt. Így aztán megint kezdődik a hitegetés, hogy májd jövőre. Mint a Zeljeznicar után. Borzasztó.sőt, hazai szinten ez egy dynasty lesz.
De a scudetto meglesz márciusban, 11 allproval év végén, brafo
Höri
több mint 9 éve
hunmob.com/brexit-utan-fraxit-tarthatatlan-allapot-az-allamilag-pumpolt-ferencvarosnalNagyjabol minden szava igaz. Szomoru..
több mint 9 éve
Ilyenkor kérdem: 4 milliárdból hol az anyjukban látszik a fejlődés??? Milyen csapatok verik ki a Fradit? És az egész internet a fizetett kápón röhög, szánalmas. De majd jön Sobri és megmagyarázza, hogy ez így van jól... Csak 10 év múlva rohadt szánalmas lesz még mindig magyarázni a dolgokat...ugyanmár, az eb-n ugyanígy kaptak ki az osztrákok is tőlünk, pedig Alaba árából kétszer le lehetne igazolni a teljes válogatottunkat (meg gondolom az ő meg mondjuk Arnautovic fizetése lefedi a teljes magyar payrollt), aztán mégis legyőztük őket, ráadásul nem tizenegyesekkel.
NB2
több mint 9 éve
4 csapaton kellett volna átmenni a csoport körhöz és akkor nem lettek volna veszteségesek. Közel volt. Így aztán megint kezdődik a hitegetés, hogy májd jövőre. Mint a Zeljeznicar után. Borzasztó.De a scudetto meglesz márciusban, 11 allproval év végén, brafo
több mint 9 éve
a piros csík. szerintem a piros csík az oka.
több mint 9 éve
Ilyenkor kérdem: 4 milliárdból hol az anyjukban látszik a fejlődés??? Milyen csapatok verik ki a Fradit? És az egész internet a fizetett kápón röhög, szánalmas. De majd jön Sobri és megmagyarázza, hogy ez így van jól... Csak 10 év múlva rohadt szánalmas lesz még mindig magyarázni a dolgokat...
több mint 9 éve
Kint voltam a meccsen... a rendes játékidő végén felálltam és elköszöntem, nem tudom mikor megyek megint fradi meccsre. Elképesztő volt ezt látni, az öngól hihetetlen volt, csak néztünk. Ez az albán csapat a kiesés ellen küzdene az nb1ben, és ez nem költői túlzás. Nem értem miért nem igazoltak normális játékosokat, az meg mindennek az alja h Djuricint erőlteti Radó helyett... na ezért is mentem ki az ebre mert tudtam h előtte is és utána is ilyen "élményekre" számithatok de legalább ott volt esély valamire.Le a kalappal előtted!
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Kint voltam a meccsen... a rendes játékidő végén felálltam és elköszöntem, nem tudom mikor megyek megint fradi meccsre. Elképesztő volt ezt látni, az öngól hihetetlen volt, csak néztünk. Ez az albán csapat a kiesés ellen küzdene az nb1ben, és ez nem költői túlzás. Nem értem miért nem igazoltak normális játékosokat, az meg mindennek az alja h Djuricint erőlteti Radó helyett... na ezért is mentem ki az ebre mert tudtam h előtte is és utána is ilyen "élményekre" számithatok de legalább ott volt esély valamire.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Szánalmasan nevetséges, de visszasírom a Prukner és Döme-féle Fradit. Azok ennél sokkal kevesebből is csak belföldön égették magukatmondjuk a Prukner-féle csapatot nulla pénzből építették, és az EL-selejtezőn kb. a nyolcvankilencedik percben még másfél gólos előnyben volt, úgy rémlik. aztán ott valahogy kikaptak, és ott eltört valami.
Kampman
több mint 9 éve
Ha berúgjuk.... Ezt az albán csapatot oda-vissza kellett volna verni....Figyelj,ha azt berúgjuk akkor 2-0 és eldőlt.Az a vicc ha megadjak Bode tok jogos tizijet akkor kalapkabat eldolt a meccs.Ne a tizire fogjuk már.....
Kenny
ThundersNFL
Évek óta nem láttam ilyen gyenge Fradit mint ezen a két meccsen,de ennek voltak előjelei.Amit ha egy szurkoló észrevesz akkor egy hozzáértő szakmabelinek is észre kellett volna vennie.
Kenny
Draft

több mint 9 éve
Figyelj,ha azt berúgjuk akkor 2-0 és eldőlt.Az a vicc ha megadjak Bode tok jogos tizijet akkor kalapkabat eldolt a meccs.Ne a tizire fogjuk már.....
Kenny
ThundersNFL
Évek óta nem láttam ilyen gyenge Fradit mint ezen a két meccsen,de ennek voltak előjelei.Amit ha egy szurkoló észrevesz akkor egy hozzáértő szakmabelinek is észre kellett volna vennie.
több mint 9 éve
A válogatott meccsen úgyis teltház lesz, ez az eredmény csak rávilágít arra, mekkora bravúr volt a 16 közé jutás ezekkel a játékosokkal.Igazatok van, én csak az emberek, a szurkolók hozzáállására értettem.amit az eb felépített...Attól hogy 23 játékos és egy edzői stáb extrát hozott, a focink nem lett jobb. A bajnokság ugyanaz a szar, a játékosainkat sehol nem jegyzik, olyan messze vagyunk az európai középmezőnytől, mint makó jeruzsálemtől.
zinedine5
gabokocka
zinedine5
több mint 9 éve
ne legyetek már negatívok, meg kell várni, amíg beérik a stadion projekt... röpke 15-20 év és talán talán már egy albán csapatot is le fognak tudni nyomni a srácok

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ez is Pinyőt igazoljamint minden, ami a fociban történik.
petey
több mint 9 éve
Az a vicc ha megadjak Bode tok jogos tizijet akkor kalapkabat eldolt a meccs.Ne a tizire fogjuk már.....
Kenny
Draft

több mint 9 éve
Szánalmasan nevetséges, de visszasírom a Prukner és Döme-féle Fradit. Azok ennél sokkal kevesebből is csak belföldön égették magukat
több mint 9 éve
Igazatok van, én csak az emberek, a szurkolók hozzáállására értettem.amit az eb felépített...Attól hogy 23 játékos és egy edzői stáb extrát hozott, a focink nem lett jobb. A bajnokság ugyanaz a szar, a játékosainkat sehol nem jegyzik, olyan messze vagyunk az európai középmezőnytől, mint makó jeruzsálemtől.
zinedine5
gabokocka
több mint 9 éve
Az a vicc ha megadjak Bode tok jogos tizijet akkor kalapkabat eldolt a meccs.Mert olyan jó százalékban lettek értékesítve a tizik, hogy az tuti gól lett volna, oh wait 😀
Kenny
több mint 9 éve
Az a vicc ha megadjak Bode tok jogos tizijet akkor kalapkabat eldolt a meccs.