Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 111
nagyon szeretnéd?Ribéry meg lehet megy Breno után a börtönbe.Amadeus91semmi dajcse cikk? így el se hisszük... 😊Divat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
4 meccs második sárgás pirosra, ez mi faszom?????nem kellett volna megverni a pártállam csapatát vagy mi???
nevetséges...
Lesz kormányváltás, utána NB2-be süllyedt vidéki kiscsapat...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
kemenes 4 meccs ?! wtf legalább lovric parádézhat!Nevetséges az a 4meccs.
szóza is kapott 1 meccset... 😊Divat
Mondjuk az Újpest új igazolása is 3at kapott, pedig egy percet nem játszott előtte Mo.-on.
több mint 12 éve
kemenes 4 meccs ?! wtf legalább lovric parádézhat!szóza is kapott 1 meccset... 😊
|
több mint 12 éve
Ribéry meg lehet megy Breno után a börtönbe.Amadeus91semmi dajcse cikk? így el se hisszük... 😊
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 111
Ribéry meg lehet megy Breno után a börtönbe.
több mint 12 éve
Annyit hozzátennék, hogy nálunk Csongrád megyében jobban lehet keresni megye1ben mint NB3ban. 100 fölött símán.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 111
Az új sporttörvényről és a TÁO-s pénzekről nem is beszélve. Ezek iszonyatos pénzek, bocsánat hogy mindig személyes példát hozok, de csak a Gyöngyösi KK kapott ez évre 72 milliót fejlesztésre és utánpótlásra.HanniHa önkormányzattól akkor annak kapu is. Pályabérleti díj, akkor kis renoválás itt-ott, szigorúan a polgármester úr érdekeltségi körében lévő céget megbízva és kb el is pukkant. Abból jó ha 2 (mű)bőr labda a jut a kis srácoknak.
A közeg az ami a nagy probléma. Olvastam annak idején egy véleményt, amit a végén a kommentelő elég egyszerűen summázott "hamarabb fogod megtudni az amerikai atomtöltetek indítókódját, mint, hogy áttekinthetővé váljon Magyarországon a (sport)finanszírozás"
Én személy szerint úgy csinálnám, hogy az amatőr bázist duzzasztanám. Igenis épüljenek műfüves pályák, foci, kosár, amerikai foci, kézi, lehessen kulturált körülmények közt szabadidőben rohangálni, focizni, dobálni a tojást stb... aztán majd onnan ki fog tudni tűnni egy-két srác. Ez az alapja mindennek. Megszerettetni a játékot és elérni, hogy közösség formáló ereje legyen. A mostani rendszert meg úgy ahogy van, lerombolni. Legyen egy 8 csapatos Nb1 (nyugodtan mehet a picsába az összes már csak a nevéből agonizáló klub) és az alatt meg özönvíz, amatőr bázis. Ez a rendszer pazarló, fenntarthatatlan, kontra produktív, átláthatatlan.
De miről is beszélek, ez senkinek sem érdeke.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szerk.: a fradinál játszik két jó ismerősöm, tőlük is tudok egy s mást.Egyik az, hogy minden játékos kap lakást, illetve szolgálati (wtf?) autót.
A másik: az újpesti haverom meg azt mondta, hogy bizonyos edzőknél a havi fizud 10-20%-át -változó- át kell utalni az edzőnek, ha játszani akarsz. nem vicc, azóta több helyről hallottam.
nevekkel nem dobálóznék, de mind a hárman a felnőtt csapat tagjai.
több mint 12 éve
szaba
10 697
Fül és szemtanú is voltam a forrásaim mellett:Ennél jobb összefoglalót nehéz lenne írni. 😊
NB1: 200k és 7 millió között. A fiatalok keresnek ilyen 2-3k között, a többi mind milliós tétel. +fogadások
NB2: 150K-tól 1millióig. Keretenként változó. A sportfogadásról nem is beszélve...minden edzésen azt hallottam, ki mire mikor hol...
NB3: nem ritka a 2K-s fizetés sem.
Megye 1: 10-80 ezerig. A Nógrád megyei bajnoknak a mostani elnöke vállalkozó, a csapat NB3-ban indul, 100 és 500K közötti fizetések mozognak. Plusz a pesti játékosoknak albérlet.
Iszonyat nagy pénz van a magyarországi fociban. Szert teszel 1-2 remek kapcsolatra és a lötyögéssel simán elvegetálsz évekig pár száz ezerért...
JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fül és szemtanú is voltam a forrásaim mellett:NB1: 200k és 7 millió között. A fiatalok keresnek ilyen 2-3k között, a többi mind milliós tétel. +fogadások
NB2: 150K-tól 1millióig. Keretenként változó. A sportfogadásról nem is beszélve...minden edzésen azt hallottam, ki mire mikor hol...
NB3: nem ritka a 2K-s fizetés sem.
Megye 1: 10-80 ezerig. A Nógrád megyei bajnoknak a mostani elnöke vállalkozó, a csapat NB3-ban indul, 100 és 500K közötti fizetések mozognak. Plusz a pesti játékosoknak albérlet.
Iszonyat nagy pénz van a magyarországi fociban. Szert teszel 1-2 remek kapcsolatra és a lötyögéssel simán elvegetálsz évekig pár száz ezerért...
több mint 12 éve
Az új sporttörvényről és a TÁO-s pénzekről nem is beszélve. Ezek iszonyatos pénzek, bocsánat hogy mindig személyes példát hozok, de csak a Gyöngyösi KK kapott ez évre 72 milliót fejlesztésre és utánpótlásra.
több mint 12 éve
Jughead
5 306
+ szponzorok, tv-szerződés és persze a sportfogadásMég így is jobban megtérülnek a soccerbe fektetett pénzek, mint ha a sikersportágainkra költene annyit a kormány. Mi lenne itt, ha tényleg sikerülne fejleszteni a soccert?
ezt a "miért a labdarúgásba ömlik a pénz és nem a sikersportágakba" vitát meg az olimpia alatt lejátszottuk már, demagóg-populista szöveg, mikor a nagy igény miatt (bármilyen viccesen is hangzik a jelenlegi magyarfocival kapcsolatban ez a kifejezés) szinte az összes nb1-s meccset élőben adja a tv, a vívást, tornát, dzsúdót, stb. meg le se szarják 4 évig az emberek...jjncaa
Ráadásul a mostani kormány eléggé sportbuzi, úgyhogy nagy hülyeség, hogy csak a soccerbe fektetik bele a pénzt, mert ha nem is ugyanannyit, de a többi sportba is megy, nem véletlen nyilatkozta több sportolónk is, hogy egyre jobbak az edzési körülmények, és ezért jobbak az eredmények...
több mint 12 éve
+ szponzorok, tv-szerződés és persze a sportfogadásezt a "miért a labdarúgásba ömlik a pénz és nem a sikersportágakba" vitát meg az olimpia alatt lejátszottuk már, demagóg-populista szöveg, mikor a nagy igény miatt (bármilyen viccesen is hangzik a jelenlegi magyarfocival kapcsolatban ez a kifejezés) szinte az összes nb1-s meccset élőben adja a tv, a vívást, tornát, dzsúdót, stb. meg le se szarják 4 évig az emberek...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Úristen mik ezek a fizetések?!?!!? Gyöngyös NB3 20-80ezer+3-5ezer győzelmi pénz. Nem jut mindenhova...
több mint 12 éve
Azt nem értem csak, hogy ezek a csapatok miből termelnek ki ekkora fizetést? Nekem ne mondja senki, hogy Budaörsön ekkora biznisz a foci. Létezik, hogy ilyen mennyiségű állami pénz (=a ti Magyarországon befizetett adótok) megy el erre?Egy focicsapat kiváló hely pénzmosásra
Amadeus91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 111
Szűcs Lali 2-3 éve havi másfél milliós fizetésért védett Pápán, szerintem ez azóta nem lett kevesebb, Lászka Balázs amúgy az NB2-es Budaörsben simán megkeresett - igaz prémiumokkal - 1 millát havontaAzt nem értem csak, hogy ezek a csapatok miből termelnek ki ekkora fizetést? Nekem ne mondja senki, hogy Budaörsön ekkora biznisz a foci. Létezik, hogy ilyen mennyiségű állami pénz (=a ti Magyarországon befizetett adótok) megy el erre?
jjncaa
2003ban még Békéscsabán a Keresztúri Bandiék voltak szomszédaink. Akkor kapott olyan 4-500k fizut/hó az öreg, Nb1-ben.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Itt egyik haverom édesapja mondta ezeket a fizetéseket. Neki klubtól mesélte valaki. Kicsit soknak tűnik, de akár elképzelhető is lehet. Bár igazából leszarnám mennyit keresnek ha a feljutásért küzdenének és nem a zöld asztalon tudnak csak bennmaradni...
több mint 12 éve
Szűcs Lali 2-3 éve havi másfél milliós fizetésért védett Pápán, szerintem ez azóta nem lett kevesebb, Lászka Balázs amúgy az NB2-es Budaörsben simán megkeresett - igaz prémiumokkal - 1 millát havontaja és muszáj menőznöm egy sort: Komannal összefutottunk szombaton az Ötkertben, haverom elég jóban van vele, és kihívott minket Oroszországba tiszteletjeggyel egy hazai meccsre 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 697
irónia volt. NB2ben 1 milliós fizetés az álomkategória.Amadeus91Azért nem kell félni, volt már rá példa, hogy páran ebben az álomvilágban éltek. 😊 De tényleg nem jellemző.
több mint 12 éve
Prukner tanár úr havi fizetése volt a Fradinál 1,2 milla ennél sztem a játékosok vmivel jobban keresnek.Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.Én úgy tudom itt NB2-ben havi 800 ezer körül kapnak, jobb meg 1 milliót...Asbee
Egy kispályás csapattársam 200ezer Ft aláíráspénzt kapott egy megye1es csapatnál, ahol kb200 néző van meccsenként. +ugye meccsenként kap lóvét +győzelmi pénz.
Ha ez megy kicsiben akkor magasabb szinten (nb1) mi mehet?
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 111
irónia volt. NB2ben 1 milliós fizetés az álomkategória. Erre írtam, ha ja Nb3ban meg még több.Amadeus gyökérségéből fakadó forrás. 😉 NB2-ben mondjuk a top csapatok legjobbjai kapnak sztem max. ilyen nagy léket, de úgy átlagban 3-400 ezer ft körüli pénzek mozognak ott is, ahogy én hallom/látom.szabaEzt milyen forrásból hallottad? Mert nekem elég hihetetlennek tűnik.SchleckNb3-ban meg 2 milliós fizuk röpködnek.Amadeus91Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.Én úgy tudom itt NB2-ben havi 800 ezer körül kapnak, jobb meg 1 milliót...Asbee
Egy kispályás csapattársam 200ezer Ft aláíráspénzt kapott egy megye1es csapatnál, ahol kb200 néző van meccsenként. +ugye meccsenként kap lóvét +győzelmi pénz.
Bazzani
több mint 12 éve
szaba
10 697
Amadeus gyökérségéből fakadó forrás. 😉 NB2-ben mondjuk a top csapatok legjobbjai kapnak sztem max. ilyen nagy léket, de úgy átlagban 3-400 ezer ft körüli pénzek mozognak ott is, ahogy én hallom/látom.Ezt milyen forrásból hallottad? Mert nekem elég hihetetlennek tűnik.SchleckNb3-ban meg 2 milliós fizuk röpködnek.Amadeus91Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.Én úgy tudom itt NB2-ben havi 800 ezer körül kapnak, jobb meg 1 milliót...Asbee
Bazzani