Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezt milyen forrásból hallottad? Mert nekem elég hihetetlennek tűnik.Nb3-ban meg 2 milliós fizuk röpködnek.Amadeus91Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.Én úgy tudom itt NB2-ben havi 800 ezer körül kapnak, jobb meg 1 milliót...Asbee
Egy kispályás csapattársam 200ezer Ft aláíráspénzt kapott egy megye1es csapatnál, ahol kb200 néző van meccsenként. +ugye meccsenként kap lóvét +győzelmi pénz.
Ha ez megy kicsiben akkor magasabb szinten (nb1) mi mehet?
Bazzani
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
Nb3-ban meg 2 milliós fizuk röpködnek.Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.Én úgy tudom itt NB2-ben havi 800 ezer körül kapnak, jobb meg 1 milliót...Asbee
Egy kispályás csapattársam 200ezer Ft aláíráspénzt kapott egy megye1es csapatnál, ahol kb200 néző van meccsenként. +ugye meccsenként kap lóvét +győzelmi pénz.
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.Én úgy tudom itt NB2-ben havi 800 ezer körül kapnak, jobb meg 1 milliót...
Bazzani
több mint 12 éve
Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.jó persze NB-s szinten ez hatványozódik, de még így nevetséges összeg, pl egy osztrák 6-7 ligás csapathoz képest! és amíg ez így lesz, addig nem lepődök meg ha fiataljaink mennek inkább külföldre...de ez megint csak a szokásos vitatéma lenne... 😊
Bazzani
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.oda írtam, hogy nem a jó helyen.
Bazzani
több mint 12 éve
Ez a nincs nagy pénz a magyar fociban egy baromság.Egy kispályás csapattársam 200ezer Ft aláíráspénzt kapott egy megye1es csapatnál, ahol kb200 néző van meccsenként. +ugye meccsenként kap lóvét +győzelmi pénz.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
se nagy pénz nincs Magyarországon a sportban, se nagy foci. Pontosabban van, csak nem odamegy ahova kéne."Nagy pénz, nagy foci" 😀Hannivannak pozitív példák, de azért ott a másik véglet az Eger. Amadeus91Én is azt akartam írni elsőre, de azértA német legalsó osztályban vannak olyna körülmények mint itthon NB2-ben.Nb1Amadeus91
sportgeza.hu/forma1/2012/08/14/egy_meccsre_profik_lettek_az_amator_csapat_focistai/Hanni
egy Győr meg Vidi nem rendelkezik rossz infrastruktúrával.Hanni
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
sportgeza.hu/forma1/2012/08/14/egy_meccsre_profik_lettek_az_amator_csapat_focistai/Hannibeszarás jó, azért ritkán látni ilyet, hogy 3-1-es meccs után mindkét fél mosolyogva nyilatkozik 😊
több mint 12 éve
"Nagy pénz, nagy foci" 😀vannak pozitív példák, de azért ott a másik véglet az Eger. Amadeus91Én is azt akartam írni elsőre, de azértA német legalsó osztályban vannak olyna körülmények mint itthon NB2-ben.Nb1Amadeus91
sportgeza.hu/forma1/2012/08/14/egy_meccsre_profik_lettek_az_amator_csapat_focistai/Hanni
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
vannak pozitív példák, de azért ott a másik véglet az Eger.Én is azt akartam írni elsőre, de azértA német legalsó osztályban vannak olyna körülmények mint itthon NB2-ben.Nb1Amadeus91
több mint 12 éve
Én is azt akartam írni elsőre, de azért egy Győr meg Vidi nem rendelkezik rossz infrastruktúrával.A német legalsó osztályban vannak olyna körülmények mint itthon NB2-ben.Nb1Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
A német legalsó osztályban vannak olyna körülmények mint itthon NB2-ben.Nb1
több mint 12 éve
A német legalsó osztályban vannak olyna körülmények mint itthon NB2-ben.sportgeza.hu/forma1/2012/08/14/egy_meccsre_profik_lettek_az_amator_csapat_focistai/
több mint 12 éve
Mikey
18 966
Most hallom a tatabányai TV sportműsorában, hogy Csertői Aurél lett a Bányász edzője.Csempiönsip!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
jól látom hogy az Izrael elleni barit csak az m1 adja majd?gamerkrEcho TV-t vártad?
több mint 12 éve
jól látom hogy az Izrael elleni barit csak az m1 adja majd?
több mint 12 éve
Hurka
4 104
rengeteget kereshettél, végülis csak youtube főoldalán is ott vancsak németül találtam meg 😀Amadeus91www.bild.de/sport/fussball/luisao/schlaegt-schiedsrichter-bei-fortuna-test-ko-video-25630542.bild.htmlmintha már lett volna, de azért köszönjük az újabb német cuccot... 😀Divat
a benfica védője, Luisao kiütötte a sporit. (videó is van)Amadeus91
www.youtube.com/watch?v=vCZ7ETLmdvA&feature=g-all-xit
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
dühít, hogy semmi változást nem láttam a tavalyihoz képest. Semmilyen téren nem történt előrelépés.Mivel Heynckes alapból addig marad ezért biztosan 😀 De ha senki nem veszi komolyan az egész meccset, akkor te miért?Asbeemegnyertünk szar játékkal egy - a meccset leszaró - ellenfél ellen egy olyan kupát, amit senki ngem vesz komolyan. De úgy, hogy Reus és Götze gyakorlatilag a 11-s pont vonalán belül cicázott a védőinkkel, úgy, hogy Heynckes Tymoschukot! hozta be Ribéry helyére. Jövő nyáron új edzőnk lesz, erre most lenne egy fogadásom.Amadeus91Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...Asbeena de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
Mandzukic vezérletével a bajorok behúzták a dortmund ellen a szuperkupát! 😊Divat
több mint 12 éve
Robben sztem azért kicsit komolyan vette, sárgát is kapott érte... 😀Mivel Heynckes alapból addig marad ezért biztosan 😀 De ha senki nem veszi komolyan az egész meccset, akkor te miért?Asbeemegnyertünk szar játékkal egy - a meccset leszaró - ellenfél ellen egy olyan kupát, amit senki nem vesz komolyan. De úgy, hogy Reus és Götze gyakorlatilag a 11-s pont vonalán belül cicázott a védőinkkel, úgy, hogy Heynckes Tymoschukot! hozta be Ribéry helyére. Jövő nyáron új edzőnk lesz, erre most lenne egy fogadásom.Amadeus91Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...Asbeena de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
Mandzukic vezérletével a bajorok behúzták a dortmund ellen a szuperkupát! 😊Divat
|
több mint 12 éve
Mivel Heynckes alapból addig marad ezért biztosan 😀 De ha senki nem veszi komolyan az egész meccset, akkor te miért?megnyertünk szar játékkal egy - a meccset leszaró - ellenfél ellen egy olyan kupát, amit senki nem vesz komolyan. De úgy, hogy Reus és Götze gyakorlatilag a 11-s pont vonalán belül cicázott a védőinkkel, úgy, hogy Heynckes Tymoschukot! hozta be Ribéry helyére. Jövő nyáron új edzőnk lesz, erre most lenne egy fogadásom.Amadeus91Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...Asbeena de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
csak németül találtam meg 😀www.bild.de/sport/fussball/luisao/schlaegt-schiedsrichter-bei-fortuna-test-ko-video-25630542.bild.htmlmintha már lett volna, de azért köszönjük az újabb német cuccot... 😀Divat
több mint 12 éve
www.bild.de/sport/fussball/luisao/schlaegt-schiedsrichter-bei-fortuna-test-ko-video-25630542.bild.htmlmintha már lett volna, de azért köszönjük az újabb német cuccot... 😀
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
www.bild.de/sport/fussball/luisao/schlaegt-schiedsrichter-bei-fortuna-test-ko-video-25630542.bild.htmla benfica védője, Luisao kiütötte a sporit. (videó is van)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
megnyertünk szar játékkal egy - a meccset leszaró - ellenfél ellen egy olyan kupát, amit senki nem vesz komolyan. De úgy, hogy Reus és Götze gyakorlatilag a 11-s pont vonalán belül cicázott a védőinkkel, úgy, hogy Heynckes Tymoschukot! hozta be Ribéry helyére. Jövő nyáron új edzőnk lesz, erre most lenne egy fogadásom.Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...Asbeena de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
több mint 12 éve
Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...na de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91