Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Itt nem kupákról beszéltem... egyszerűen a mutatott játék tetszett. Legalábbis ha hozzávesszük, hogy a legtöbben közel sincsenek még csúcsformában. Ráadásul ez a Brugge felér simán egy angol középcsapathoz, amikkel az elmúlt 2 évben sokszor gondunk volt. Ráadásul a védelem tűnik végre stabilnak, ezt pedig pár éve egyáltalán nem lehetett látni.azért ez nagyon messze áll a valóságtól... akár a klub lehetőségeit nézve, akár azt, hogy milyen játékosok alkotják
dugo1993
egyébként is az eddig lejátszott 2 bajnokin összesen 4 kaput eltaláló lövése volt a MU-nak, ez minden csak nem biztató, már ami a támadójátékot illeti, hatalmas szerencséjük van hogy ebből 6 pontot tudtak hozni
pár hét múlva jön nekik, a Swansea-Pool-S'oton hármas, azt már jobban megmutatja a jelenlegi Mu erejét

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Jó, de eddig végig kik voltak az ellenfelek...Itt nem kupákról beszéltem... egyszerűen a mutatott játék tetszett. Legalábbis ha hozzávesszük, hogy a legtöbben közel sincsenek még csúcsformában. Ráadásul ez a Brugge felér simán egy angol középcsapathoz, amikkel az elmúlt 2 évben sokszor gondunk volt. Ráadásul a védelem tűnik végre stabilnak, ezt pedig pár éve egyáltalán nem lehetett látni.Kezd alakulni ez a MU. Tegnap gyakorlatilag momentuma se volt a Bruggenek. Volt az a hihetetlen szerencsetlen Carrick öngól, de ennyi. Igaz Rooneynak még nagyon nem megy, de így is volt egy zseniális megmozdulása, kár hogy Depay kihagyta. De ezen kívül a Basti, Schneiderlin, Carrick trióból nagyon jó szűrő kp-t lehet csinálni egymást rotálva. Így is uralták a pályát, csak még van pár buta hiba. Ja és Memphis duzzad az önbizalomtól, ezt is jó látni.Azért nézzük már meg ki volt az ellenfél... Majd ha egy komolyabb csapat ellen is helyt állnak akkor lehet beszélni esetleg kupákról.
Viszont ami a legjobban tetszett az a védelem. Semmi nyoma az elmúlt évek bizonytalanságának. 4ük közül is kitűnt Smalling. Egyetlen rossz mozdulata sem volt a meccsen, hihetetlen magabiztos volt végig. Pedig én már kezdtem őt leírni.
dugo1993
flzoli
dugo1993
Ezeken a meccseken nem is szabadna gólt kapnia egy MU-nak ilyen védelemmel és középpályával, az meg vicc, hogy egy gólokkal tudja hozni ez a támadósor a meccseket. Ebbe a csapatba nagyon kéne egy Ibra vagy egy Kane, hogy meglegyen az a 20 gólos csatárja is Van Gaalnak, amihez kevés volt Van Persie vagy Falcao. Csak a két PL-meccsen ki kellett volna tömnie az ellenfelét az MU-nak, Depay meg azért kérdőjel, mert a bajnokságban nem volt annyira jó, a BL meg egy más világ. Sok játékos van, aki BL-re specializálódott, de Van Gaalnak nagyon kéne egy jó, gólerős Depay a PL-re is.
De azért kíváncsi leszek arra, hogy egy City vagy egy Chelsea ellen milyen lesz a csapat, hiába PL, hiába középcsapatok, az eddigi meccseket röhögve nyerni is kellett.
több mint 10 éve
Itt nem kupákról beszéltem... egyszerűen a mutatott játék tetszett. Legalábbis ha hozzávesszük, hogy a legtöbben közel sincsenek még csúcsformában. Ráadásul ez a Brugge felér simán egy angol középcsapathoz, amikkel az elmúlt 2 évben sokszor gondunk volt. Ráadásul a védelem tűnik végre stabilnak, ezt pedig pár éve egyáltalán nem lehetett látni.Kezd alakulni ez a MU. Tegnap gyakorlatilag momentuma se volt a Bruggenek. Volt az a hihetetlen szerencsetlen Carrick öngól, de ennyi. Igaz Rooneynak még nagyon nem megy, de így is volt egy zseniális megmozdulása, kár hogy Depay kihagyta. De ezen kívül a Basti, Schneiderlin, Carrick trióból nagyon jó szűrő kp-t lehet csinálni egymást rotálva. Így is uralták a pályát, csak még van pár buta hiba. Ja és Memphis duzzad az önbizalomtól, ezt is jó látni.Azért nézzük már meg ki volt az ellenfél... Majd ha egy komolyabb csapat ellen is helyt állnak akkor lehet beszélni esetleg kupákról.
Viszont ami a legjobban tetszett az a védelem. Semmi nyoma az elmúlt évek bizonytalanságának. 4ük közül is kitűnt Smalling. Egyetlen rossz mozdulata sem volt a meccsen, hihetetlen magabiztos volt végig. Pedig én már kezdtem őt leírni.
dugo1993
flzoli
több mint 10 éve
Kezd alakulni ez a MU. Tegnap gyakorlatilag momentuma se volt a Bruggenek. Volt az a hihetetlen szerencsetlen Carrick öngól, de ennyi. Igaz Rooneynak még nagyon nem megy, de így is volt egy zseniális megmozdulása, kár hogy Depay kihagyta. De ezen kívül a Basti, Schneiderlin, Carrick trióból nagyon jó szűrő kp-t lehet csinálni egymást rotálva. Így is uralták a pályát, csak még van pár buta hiba. Ja és Memphis duzzad az önbizalomtól, ezt is jó látni.Azért nézzük már meg ki volt az ellenfél... Majd ha egy komolyabb csapat ellen is helyt állnak akkor lehet beszélni esetleg kupákról.
dugo1993
több mint 10 éve
és mit akar?Ha egyszer hagynák hogy végigvigye amit akar,hidd el lenne belőle eredmény.Lehető legjobb döntés.ugye ez csak vicc?
Kenny
JC6
Kenny
több mint 10 éve
Kezd alakulni ez a MU. Tegnap gyakorlatilag momentuma se volt a Bruggenek. Volt az a hihetetlen szerencsetlen Carrick öngól, de ennyi. Igaz Rooneynak még nagyon nem megy, de így is volt egy zseniális megmozdulása, kár hogy Depay kihagyta. De ezen kívül a Basti, Schneiderlin, Carrick trióból nagyon jó szűrő kp-t lehet csinálni egymást rotálva. Így is uralták a pályát, csak még van pár buta hiba. Ja és Memphis duzzad az önbizalomtól, ezt is jó látni.Viszont ami a legjobban tetszett az a védelem. Semmi nyoma az elmúlt évek bizonytalanságának. 4ük közül is kitűnt Smalling. Egyetlen rossz mozdulata sem volt a meccsen, hihetetlen magabiztos volt végig. Pedig én már kezdtem őt leírni.
több mint 10 éve
Nem volt túl acélos a Galata elleni meccse a Realnak a tingli-tangli kupában (Bernabeu kupa hivatalosan), de azért jó újra egyszerre látni a pályán a Modric-Kroos duót. Egy jól fejelő brusztolós magas cserecsatár azért még elférne a padra (Szalai? 😛)
Llorente, Negredo, Gomez, Klose, Adebayor, Berbatov... jöhet bárki, csak tűrje a padot, és verjen be abból a 2-3 ziccerből meccsenként legalább 1-et 😊
több mint 10 éve
Kvajó meccs volt ez a lazio-leverkusen mégis kicsit szomorú voltam magyar szempontból. Az u20 vb-s 9M urós szerb az 50., a német a 80. percben, a szenegáli a félidőben állt be egy bl playoffban, míg nálunk kalmár a bundes2ben padozik, mervó meg gólkirályként eljutott az mtkba...iszonyú a különbség, brutál pl h ez a keita gyerek mennyire robbanékony erős és gyors már 20 évesen a mieinkkel ellentétben...jó meccs volt valóban. Lazio szimpatizánsként el kell ismernem, hogy a Leverkusen jelenleg jobb csapat, és nagy fölényben játszottak, tehát idegenben meleg lehet a pite. szerencsére azonban a kontrajáték menni szokott, így jónak érzem a Lazio esélyeit a főtáblára jutásra.
peach
Keitával meg nem vagyok kibékülve, taktikailag még elég fogalmatlan, persze az ég áldja a gólért.
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Kvajó meccs volt ez a lazio-leverkusen mégis kicsit szomorú voltam magyar szempontból. Az u20 vb-s 9M urós szerb az 50., a német a 80. percben, a szenegáli a félidőben állt be egy bl playoffban, míg nálunk kalmár a bundes2ben padozik, mervó meg gólkirályként eljutott az mtkba...iszonyú a különbség, brutál pl h ez a keita gyerek mennyire robbanékony erős és gyors már 20 évesen a mieinkkel ellentétben...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
hát nagy csoda lenne, ha ezt a Lazio lehozná kapott gól nélkül.csodák pedig vannak😊
deyell
több mint 10 éve
hát nagy csoda lenne, ha ezt a Lazio lehozná kapott gól nélkül.
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Ha egyszer hagynák hogy végigvigye amit akar,hidd el lenne belőle eredmény.Lehető legjobb döntés.ugye ez csak vicc?
Kenny
JC6
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lehető legjobb döntés.ugye ez csak vicc?
Kenny
több mint 10 éve
Tegnap;Antoine Griezmann mindenidők legdrágább Atlético Madrid játékosa. A vezetőség 80 millió eurós kivásárlási záradékot állapított meg amely klubtörténelem írja a Marca.com
Ma;
Angol lapértesülések szerint, José Mourinho továbbra sem tett le Antoine Griezmann szerződtetéséről.
most már takarodhatna az Atleti közeléből....
több mint 10 éve
... DE ahhoz képest hogy megint 3 új kezdő jött a támadó szekcióba szerintem nem volt rossz a dologHooszútávon gondolkozva, a támadókban nagyon sok fantáziát látok, persze a kémia és az utolsó pontos passzok hiányoznak, de ha összeáll a Benteke, Coutinho, Firmino, Ibe négyes, akkor az csodákra lehet képes. Mert egyébként Benteke is baromi ügyes lábbal -- nem is értem azokat, akik azt mondják, hogy csak az ívelős foci fekszik neki --, tegnap is sok nagyszerű megoldása volt.
Cou kicsit önző volt, de inkább ő csinálja ezt mint Ballo mert a lepattanóra jöhet Benteke aki nekem eddig tetszikNegritis
Clyne és Gomez pedig akkora upgrade a védelem két oldalán, hogy hihetetlen. Borzasztó stabil lett a szélső védekezés általuk, ilyen pedig már nagyon régen nem volt.
(...)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Én nem élveztem, sőt.a Senal ellen ez kevés lehet, DE ahhoz képest hogy megint 3 új kezdő jött a támadó szekcióba szerintem nem volt rossz a dolog
Rengeteg mindent tudnék írni, de nem teszem, mert nem csapattopikban vagyunk, és a végén megint megkapjuk hogy már megint miről beszélgetünk.
Szóval nagyon lényegretörően: erősen szezon eleji a forma, de ennek ellenére két meccs, két győzelem, két clean sheet, és a nap végén csak ez számít.
Mikey
Cou kicsit önző volt, de inkább ő csinálja ezt mint Ballo mert a lepattanóra jöhet Benteke aki nekem eddig tetszik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Lehető legjobb döntés.Burcsa outKovács Zoli in.
Dottore in?
petey
empty
több mint 10 éve
444.hu/2015/08/18/magyar-kapus-rikatta-meg-belgiumot/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én nem élveztem, sőt.Rengeteg mindent tudnék írni, de nem teszem, mert nem csapattopikban vagyunk, és a végén megint megkapjuk hogy már megint miről beszélgetünk.
Szóval nagyon lényegretörően: erősen szezon eleji a forma, de ennek ellenére két meccs, két győzelem, két clean sheet, és a nap végén csak ez számít.
több mint 10 éve
nem tudom ki nézte a tegnapi Pool-Burnemouth meccset, de sztem a Pool fanokon kívül senki se élvezte 😀amúgy érdekes ez az új les szabály ami a PL-be megy idéntől
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Burcsa outKovács Zoli in.
Dottore in?
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
(transfermarkt-on 1,1M fontot írnak vételárnak, ez egy top ligás csapatnak nevetségesen alacsony ár, szóval gyanítom nem a Dinamo hatalmas elvárásai miatt nem akadt komoly érdeklődő)ZERO_LAzért nagy mázlija volt Vörösbaranyinak, hogy a Barca nem ajánlotta be azt azt 1,1 milliót, mit talált volna ki, hogy a bursába vihesse mégis? Nem igazán logikus, amit mondasz.
több mint 10 éve
Ez a nyilatkozat egyáltalán nem erősített meg ebben, hisz nyilván nem fogja azt mondani, hogy "nem érdekel ki mit gondol, nekem szükségem van a luxusra, ezért a lehető legtöbbet akarom megkeresni amíg lehetőségem van rá", bármi van a háttérben a kötelező szöveget nyomta le. Ez tette anno a PSV-ből való távozáskor és most is.Olyan hihetetlen, hogy nem kellett a kutyának se -- a Bursasporon kívül?Mikey„Lehet itt okoskodni, hogy »ez visszalépés lenne« vagy hogy »megint a pénzt választom«, de őszinte leszek: már nem érdekel, ki mit gondol. Egyébként nem is értem, miért kellene szégyellnem, hogy a negyedik vagy ötödik számú török klub hív. Pillanatnyilag olyan sok ajánlatom nincs, hogy válogassak a kérők között. Nemegyszer említettem már, hogy leginkább a Herthában szeretném folytatni, ám az kevés, ha ezt rajtam kívül csak Dárdai Pál akarja” – tette hozzá Dzsudzsák.Én meg ezt vagy elhiszem, vagy nem 😉ZERO_L
Az van amit gondoltunk, nem volt más választás..gordon
Egyébként, azt gondolom, ha lett volna elég ambíciója, hogy egy top4-es bajnokságban kipróbálja magát, akkor erre meg lett volna a lehetősége, kevesebb fizuért, gyengébb csapatban és az ügynök se járt volna jól. Szóval megértem a döntését, csak ne adjuk elő ezt a "hát én annyira mentem volna komoly bajnokságba, de nem tudtam és most kénytelen vagyok elfogadni az évi 2 millió jurós fizut, jaj szegény Balázska" történetet (átvitt értelemben természetesen)
(transfermarkt-on 1,1M fontot írnak vételárnak, ez egy top ligás csapatnak nevetségesen alacsony ár, szóval gyanítom nem a Dinamo hatalmas elvárásai miatt nem akadt komoly érdeklődő)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Olyan hihetetlen, hogy nem kellett a kutyának se -- a Bursasporon kívül?„Lehet itt okoskodni, hogy »ez visszalépés lenne« vagy hogy »megint a pénzt választom«, de őszinte leszek: már nem érdekel, ki mit gondol. Egyébként nem is értem, miért kellene szégyellnem, hogy a negyedik vagy ötödik számú török klub hív. Pillanatnyilag olyan sok ajánlatom nincs, hogy válogassak a kérők között. Nemegyszer említettem már, hogy leginkább a Herthában szeretném folytatni, ám az kevés, ha ezt rajtam kívül csak Dárdai Pál akarja” – tette hozzá Dzsudzsák.Én meg ezt vagy elhiszem, vagy nem 😉ZERO_L
Az van amit gondoltunk, nem volt más választás..gordon