Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az volt a magyarországi edzőkeringő legnagyobb szégyene, hogy karatés csertői még munkát kapott nem is egy helyen ama szégyenteljes viselkedése után...egészen szánalmasak ezek a győri drukkerek...HurkaInkább a győri vezetők azok, akik kirúgták Csertőit ezért a malacfejű bohócért.Bazzani
több mint 12 éve
Kronaveterlol bazmeg kézimeccs időkérése közben arra kapcsolok oda, hogy a Győr 3 forduló alatt a harmadik tizenegyesét hagyta ki 😂kristofLOL, most ki?tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
lol bazmeg kézimeccs időkérése közben arra kapcsolok oda, hogy a Győr 3 forduló alatt a harmadik tizenegyesét hagyta ki 😂kristofLOL, most ki?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
lol bazmeg kézimeccs időkérése közben arra kapcsolok oda, hogy a Győr 3 forduló alatt a harmadik tizenegyesét hagyta ki 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hívjuk őket meccsre járóknak, mert szánalmas amit művelnek. eleve ebbe a stadionba bármikor kimennék ha az én városomban lenne, de ők tavasszal is alig voltak mikor jól ment, most meg 😂egészen szánalmasak ezek a győri drukkerek...Hurkavannak olyanok? 😀Asbee
persze pintért én is elküldeném, de nem ez a megoldás...
több mint 12 éve
persze, már már hungária körúti magasságokban... 😊egészen szánalmasak ezek a győri drukkerek...Hurkavannak olyanok? 😀Asbee
|
több mint 12 éve
Hurka
4 104
ugyanmár, tavasszal meg mikor Pintérrel jól ment a csapatnak, akkor végig ment a hajrá ETO, meg mekkora király ott mindenki, mikor gyengébben kezdenek, akkor meg rögtön kezdik a Pintér takarodj-ot, vicc... és a legrosszabb, hogy ez nem az első eset ott, minden edzőnél megcsinálják ugyanezt kb..egészen szánalmasak ezek a győri drukkerek...HurkaInkább a győri vezetők azok, akik kirúgták Csertőit ezért a malacfejű bohócért.Bazzani
több mint 12 éve
egészen szánalmasak ezek a győri drukkerek...Hurkavannak olyanok? 😀
több mint 12 éve
lóóóóóóóóriiii, bezzeg a fradiba 2 év alatt egy ilyen vmire való megmozdulása se volt...így folytatja meg lenne pölő ékpárja a válogatottba!!!
|
több mint 12 éve
elhiheted, h a saját kedvenceim jobban lenézem jelenleg, de ettől függetlenül továbbra is tartom, h illene továbbjutni..idén megszaladt a szekér pénzügyileg, és bevásárolt a Vaslui, állítólag ők jelenleg a legerősebb csapat romániában. Nem lenne jó lenézni őket mert pofon lesz belőle 😀eaglesmcnabbTrabzon - Vidi. Annyira nem esélytelen.én a törököket... 😀
Debrecen - Bruges. Ezt eltaláltam 😀. tüsi91
Vaslui-Inter...hát illene továbbjutni...Divat
|
több mint 12 éve
egészen szánalmasak ezek a győri drukkerek...HurkaInkább a győri vezetők azok, akik kirúgták Csertőit ezért a malacfejű bohócért.
több mint 12 éve
Hurka
4 104
egészen szánalmasak ezek a győri drukkerek...
több mint 12 éve
idén megszaladt a szekér pénzügyileg, és bevásárolt a Vaslui, állítólag ők jelenleg a legerősebb csapat romániában. Nem lenne jó lenézni őket mert pofon lesz belőle 😀Trabzon - Vidi. Annyira nem esélytelen.én a törököket... 😀
Vaslui-Inter...hát illene továbbjutni...Divat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Trabzon - Vidi. Annyira nem esélytelen.én a törököket... 😀
Vaslui-Inter...hát illene továbbjutni...
|
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Trabzon - Vidi. Annyira nem esélytelen.Debrecen - Bruges. Ezt eltaláltam 😀.
több mint 12 éve
azok után, hogy Bonuccinál 3év 6hónapról beszéltek...Conte 10 hónapos eltiltást kapott. Valszeg új edző érkezik a Juvéhoz.StezPepét és Bonuccit pedig felmentették..Divat
JT Daniels fan
több mint 12 éve
szvsz: bilbao+trabzonspor lesz..egy inter-anzsi mekkora lenne 😊
|
több mint 12 éve
Emberek gyertek már PL fantasy-be!!! Még 9 hely van, ne induljunk már el kevesebben 😕Liga kód: 50943-19351
több mint 12 éve
Conte 10 hónapos eltiltást kapott. Valszeg új edző érkezik a Juvéhoz.StezPepét és Bonuccit pedig felmentették..
|
több mint 12 éve
Conte 10 hónapos eltiltást kapott. Valszeg új edző érkezik a Juvéhoz.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Szerintem: Bruges - Debrecen és Young Boys - Vidi.
több mint 12 éve
a lehetséges ellenfelekwww.nemzetisport.hu/europa_liga/europa-liga-a-dvsc-a-liverpoolt-a-vidi-a-marseille-t-is-kaphatja-2162213
a tippem:
Debrecen vs. Liverpool
Vidi vs. Hannover
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
el is hiszem hogy nem bírja a zinternetted 😛nekem ilyeneket szerencsére nem tölt be...amúgy nem lehet h rosszul linkelted be? pl. fidi.hu? 😮 😊 😊Divatwww.vidi.hu/video-galeria/msvid-1197.htmlpeteyVidi gála.milyenszínű gála?? FIEESZTAAAAA!!!Divat
Újpest>GentBazzani
a link tökéletes
több mint 12 éve
nekem ilyeneket szerencsére nem tölt be...amúgy nem lehet h rosszul linkelted be? pl. fidi.hu? 😮 😊 😊www.vidi.hu/video-galeria/msvid-1197.htmlpeteyVidi gála.milyenszínű gála?? FIEESZTAAAAA!!!Divat
Újpest>GentBazzani
|
több mint 12 éve
www.vidi.hu/video-galeria/msvid-1197.htmlVidi gála.milyenszínű gála?? FIEESZTAAAAA!!!Divat
Újpest>GentBazzani