Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
vlsz, mert nem a Herthanak kellett, hanem csak Dárdainak.😊Persze itt sem a pénzt diktált és ő a Hertha-hoz akart igazolni... 😀BekiMiért, közben megállapodott a Hertha a gyinamoval??jorge
több mint 10 éve
Persze itt sem a pénzt diktált és ő a Hertha-hoz akart igazolni... 😀BekiMiért, közben megállapodott a Hertha a gyinamoval??
több mint 10 éve
kellenek a minőségi játékosok a tarcsiba is!van róla szó h jön a poolba ~20mértNegritisVan pénz a Poolnál, de hogy azt ésszerűen költenék...Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
van róla szó h jön a poolba ~20mértNegritisVan pénz a Poolnál, de hogy azt ésszerűen költenék...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Persze itt sem a pénzt diktált és ő a Hertha-hoz akart igazolni... 😀
legalább ez is eldőltAmadeus91
több mint 10 éve
van róla szó h jön a poolba ~20mértGondolom Illarramendi távozik.BekiKovacic Inter -> Real, 35-40MBekiHa ez igaz, ennél sem lenne több fölöslegesebb igazolás.
Remélem ezek után jön De Gea, majd két hétre rá Courtois is!Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Eddig jó ez az Arsenal-Crystal Palace meccs.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gondolom Illarramendi távozik.Kovacic Inter -> Real, 35-40MBekiHa ez igaz, ennél sem lenne több fölöslegesebb igazolás.
több mint 10 éve
Mondjuk az lesz a legviccesebb ha marad De Gea az MU-nál, Romeroval meg érkezik a holland srác is (Cillessen vagy hogy hívják).Kovacic Inter -> Real, 35-40MBekiHa ez igaz, ennél sem lenne több fölöslegesebb igazolás.
több mint 10 éve
A stadion lesz felújítva nemsoká, ezért lettek a pályaválasztói jogok felcserélve.És a következő 3 meccsetekből 2 megint hazai...😊BáleszÚjpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕Én teljesen a földön maradtam a sok elrugaszkodott drukkerhez képest.
Iden a Fradi viszi haza a pálmát, itt legalább sikerül nekik, nem úgy mint az EL-ben..😊Coolearie
1 meccset játszottunk idegenben, a bajnokság gyengébbnek számító csapataival kezdtünk. Egyik meccsen sem produkáltunk meggyőzően jó játékot.
A sok körbeverés miatt jelenleg harmadikok vagyunk, de ha nem válik be ez az új csatárgyerek akkor lesznek még itt kellemetlen eredmények dögivel.Bazzani
több mint 10 éve
Kovacic Inter -> Real, 35-40MBekiHa ez igaz, ennél sem lenne több fölöslegesebb igazolás.
Remélem ezek után jön De Gea, majd két hétre rá Courtois is!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kovacic Inter -> Real, 35-40M
több mint 10 éve
És a következő 3 meccsetekből 2 megint hazai...😊Újpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕Én teljesen a földön maradtam a sok elrugaszkodott drukkerhez képest.
Iden a Fradi viszi haza a pálmát, itt legalább sikerül nekik, nem úgy mint az EL-ben..😊Coolearie
1 meccset játszottunk idegenben, a bajnokság gyengébbnek számító csapataival kezdtünk. Egyik meccsen sem produkáltunk meggyőzően jó játékot.
A sok körbeverés miatt jelenleg harmadikok vagyunk, de ha nem válik be ez az új csatárgyerek akkor lesznek még itt kellemetlen eredmények dögivel.Bazzani

több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 403
Ha a fradit elkeruli egy seruleshullam siman nyernek.Csak Cassonit hibaztatni felelotlenseg.Lehet nem egy koponya, de ha teljesen meg van kotve a keze akkor eleg nehez...
Beko helyett Carillo? Apro pletyka😊
Storck interju.
tablet.mno.hu/sport/csak-a-romanok-szamitanak-1300219
több mint 10 éve
Újpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕Én teljesen a földön maradtam a sok elrugaszkodott drukkerhez képest.
A sok körbeverés miatt jelenleg harmadikok vagyunk, de ha nem válik be ez az új csatárgyerek akkor lesznek még itt kellemetlen eredmények dögivel.
több mint 10 éve
megérkezett az amcsikhoz az igazi foci(huliganizmus)www.nydailynews.com/sports/soccer/video-fans-fight-newark-red-bulls-nycfc-article-1.2319990
több mint 10 éve
Bekőt küldik el hamarabb vagy Casonit ez itt a kérdés.gordonBekőt sokkal kisebb arcvesztéssel ki lehet rakni akár ma.
Casoni esetében rögtön kezdhetne megint magyarázkodni Burcsa, hogy akkor mi értelme volt annak a cirkusznak ami után egy ígéretes bajnokcsapatot szétvertek
több mint 10 éve
Amúgy Szept.4-én ki lesz a Magyar-román meccsen kint?
több mint 10 éve
56. perc: Radó András beállt, és Vadnai mellett elesett a tizenhatoson belül.😕) sírok
több mint 10 éve
Bekőt küldik el hamarabb vagy Casonit ez itt a kérdés.
több mint 10 éve
Újpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕Iden a Fradi viszi haza a pálmát, itt legalább sikerül nekik, nem úgy mint az EL-ben..😊
több mint 10 éve
Már megint a hajrában hullajtott el a Honvéd 2 pontot. :-/ Simán 2.-ak lehetnénk...vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváronKennyAz EL kiesésig - szerintem. Egyébként hívjuk mostantól csak Burcsa Genenek. 😀😀
több mint 10 éve
vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváronKennyAmíg a Fradi bajnokságot nem nyer 😛
(keserű)Viccet félre téve egy pár évtizede nézem a focit (2,5) de kevés látványosabb tudatosabb és pofátlanabb leépítést, csapatszétverést láttam.............
több mint 10 éve
vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváron