Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Csöndben megjegyzem vezet a Honvéd a szünetben Fehérváron! iktriadmajd villan sanyi...bár ez a honvéd elég acélos! 😀
|
több mint 12 éve
Csöndben megjegyzem vezet a Honvéd a szünetben Fehérváron!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
legalja...a fröccsözést kihagytaAsbeeőszintén sajnálom Zavit 😀 igazából arra kérdeztem, hogy komoly-e, hogy Döme ezt nyilatkozta-e.Amadeus91www.sport1tv.hu/Videok/2012/08/12/ftc_papa_detari6kristof
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
dehát megmondta h nem iszik, és kubatov is megvédte, h tényleg nem iszik!!!a fröccsözést kihagytaAsbeeőszintén sajnálom Zavit 😀 igazából arra kérdeztem, hogy komoly-e, hogy Döme ezt nyilatkozta-e.Amadeus91www.sport1tv.hu/Videok/2012/08/12/ftc_papa_detari6kristof
mekkora mentés: www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-jovancic-a-golvonalrol-is-elszerencsetlenkedte-a-ziccert-2163629
kár hogy épp támadó volt... 😀
|
több mint 12 éve
a fröccsözést kihagytaőszintén sajnálom Zavit 😀 igazából arra kérdeztem, hogy komoly-e, hogy Döme ezt nyilatkozta-e.Amadeus91www.sport1tv.hu/Videok/2012/08/12/ftc_papa_detari6kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
őszintén sajnálom Zavit 😀 igazából arra kérdeztem, hogy komoly-e, hogy Döme ezt nyilatkozta-e.Amadeus91www.sport1tv.hu/Videok/2012/08/12/ftc_papa_detari6
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
őszintén sajnálom Zavit 😀 igazából arra kérdeztem, hogy komoly-e, hogy Döme ezt nyilatkozta-e.Zavi Újpest szurker. Így már világos? 😀apeszosmost ez komoly?Amadeus91Továbbra is drukkolok Dömenek!😊zavi27Döme nyilatkozata megvolt? 😂 Minden bajom volt mikor hallottam 😀 #CÁPAzrika a szurkoloknak, v csak szimplán megint be volt iva...mondjuk a kamutizit igazán megköszönhette volna, ha már úgyis mindig bírózik!
Höri
faszért nyertünk, kaptunk volna ki a gecibe és küldték volna el a pitsába ezt a faszt, így továbbra is marad és baszhatjuk ezt a szezont is!Divat
több mint 12 éve
😊Zavi Újpest szurker. Így már világos? 😀apeszosmost ez komoly?Amadeus91Továbbra is drukkolok Dömenek!😊zavi27Döme nyilatkozata megvolt? 😂 Minden bajom volt mikor hallottam 😀 #CÁPAzrika a szurkoloknak, v csak szimplán megint be volt iva...mondjuk a kamutizit igazán megköszönhette volna, ha már úgyis mindig bírózik!
Höri
faszért nyertünk, kaptunk volna ki a gecibe és küldték volna el a pitsába ezt a faszt, így továbbra is marad és baszhatjuk ezt a szezont is!Divat
több mint 12 éve
Zavi Újpest szurker. Így már világos? 😀most ez komoly?Amadeus91Továbbra is drukkolok Dömenek!😊zavi27Döme nyilatkozata megvolt? 😂 Minden bajom volt mikor hallottam 😀 #CÁPAzrika a szurkoloknak, v csak szimplán megint be volt iva...mondjuk a kamutizit igazán megköszönhette volna, ha már úgyis mindig bírózik!
Höri
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
most ez komoly?Továbbra is drukkolok Dömenek!😊zavi27Döme nyilatkozata megvolt? 😂 Minden bajom volt mikor hallottam 😀 #CÁPAzrika a szurkoloknak, v csak szimplán megint be volt iva...mondjuk a kamutizit igazán megköszönhette volna, ha már úgyis mindig bírózik!
Höri
több mint 12 éve
Továbbra is drukkolok Dömenek!😊Döme nyilatkozata megvolt? 😂 Minden bajom volt mikor hallottam 😀 #CÁPAzrika a szurkoloknak, v csak szimplán megint be volt iva...mondjuk a kamutizit igazán megköszönhette volna, ha már úgyis mindig bírózik!
Höri
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sírok 😀 😀 😀Détári: "Egyáltalán nem gyakoroltuk a szabadrúgásokat, sőt edzés sem volt a héten. A játékosok kártyáztak és csak beszélgettek. Megtehették, mert ez nem volt nehéz mérkőzés, vagyis edzésre sincs szükség."
szerk: na ez a kemény 😀
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-luisao-kirivo-sportszerutlensege-a-jatekvezetovel-szemben-2163589
több mint 12 éve
Döme nyilatkozata megvolt? 😂 Minden bajom volt mikor hallottam 😀 #CÁPAzrika a szurkoloknak, v csak szimplán megint be volt iva...mondjuk a kamutizit igazán megköszönhette volna, ha már úgyis mindig bírózik!
Höri
faszért nyertünk, kaptunk volna ki a gecibe és küldték volna el a pitsába ezt a faszt, így továbbra is marad és baszhatjuk ezt a szezont is!
|
több mint 12 éve
Döme nyilatkozata megvolt? 😂 Minden bajom volt mikor hallottam 😀 #CÁPA
több mint 12 éve
Hat vereség után végre győztünk, pont a Salt Lake ellen. 😛denversports.blog.hu/2012/08/11/rapids_megtort_a_jeg
több mint 12 éve
Angol Foci Szerelmesek Figyelmébe! Már csak 7 nap és kezdődik!!Úgy gondolod ,hogy ismered az Angol Premier League-ben futballozó játékosokat ?! Össze is tudnád állítani az általad legerősebb 11et (+4csere)?! Akkor itt az idő hogy csatlakozz te is a Drukker Söröző Premier League Fantasy Ligájához!
http://fantasy.premierleague.com/ oldalán!
A Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 450086-118014
Csatlakozzatok barátaitokkal, családtagjaitokkal , osztálytársaitokkal minél többen és tegyétek izgalmasabbá a bajnokságot !
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
délelőtt voltunk a Bosnyák-téri piacon , és kit látnak szemeim?"de én ártatlan vagyok"
Aczél Zoli árulja a tigris pöttyös banánt az egyik standon...
gondolom addig amíg komoly ajánlat nem érkezik valahonnan! 😊
mellesleg tök jó fej volt , állt a sor rendesen! yooker
több mint 12 éve
délelőtt voltunk a Bosnyák-téri piacon , és kit látnak szemeim?Aczél Zoli árulja a tigris pöttyös banánt az egyik standon...
gondolom addig amíg komoly ajánlat nem érkezik valahonnan! 😊
mellesleg tök jó fej volt , állt a sor rendesen!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
gondolom szokásos "meghülyítjük a gyereket, aztán a szülőt.."Vasasnál is... Nem véletlenül vannak mindenhol 90%ban a gazdag kis páwák...Hannitalán az Illés Akadémián nem, azért onnan kezdenek kiszivárogni a jó játékosok (Radó, Kovács István de a Haliban még sokan).
Diósgyőr meg külön vicc ebből a szempontból, gyakorlatilag mindegyik tehetségünket elvitték (Honvéd, Vasas, Hali és a Vidi főleg). az U15-ös válogatott csapatkapitányát pl. nyáron láttam, hogy frissítette a lakhelyét fb-n Felcsútra miközben az apja ezer éve Diósgyőr szurkoló...
le is lett nyilatkozva, hogy ne várjunk sokat az utánpótlástól, mert 4-5 évig képtelenség lesz bárkit is beépíteni a csapatba a "maradékból" (bár a mostani U16-os válogatottból 4-en is itt játszanak, remélem együtt tudják tartani őket). sajnos ilyen a modern labdarúgás :\kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vasasnál is... Nem véletlenül vannak mindenhol 90%ban a gazdag kis páwák...Hannitalán az Illés Akadémián nem, azért onnan kezdenek kiszivárogni a jó játékosok (Radó, Kovács István de a Haliban még sokan).
Diósgyőr meg külön vicc ebből a szempontból, gyakorlatilag mindegyik tehetségünket elvitték (Honvéd, Vasas, Hali és a Vidi főleg). az U15-ös válogatott csapatkapitányát pl. nyáron láttam, hogy frissítette a lakhelyét fb-n Felcsútra miközben az apja ezer éve Diósgyőr szurkoló...
le is lett nyilatkozva, hogy ne várjunk sokat az utánpótlástól, mert 4-5 évig képtelenség lesz bárkit is beépíteni a csapatba a "maradékból" (bár a mostani U16-os válogatottból 4-en is itt játszanak, remélem együtt tudják tartani őket). sajnos ilyen a modern labdarúgás :\
több mint 12 éve
Vasasnál is... Nem véletlenül vannak mindenhol 90%ban a gazdag kis páwák...5 hónapig nem kaptak fizetést, ami az utánpótlásnál folyik az meg szintúgy vérlázító. Az játszik, akinek valaki az apja, anyja stb. Aki ügyes, de nincs háttere megy a süllyesztőbe.tüsi91ez sztem nagyjából mhol elmondható...Divat
több mint 12 éve
úgyis rég volt... 😀Akkor ismét rátérünk az egész magyar UP futball problémájáratüsi915 hónapig nem kaptak fizetést, ami az utánpótlásnál folyik az meg szintúgy vérlázító. Az játszik, akinek valaki az apja, anyja stb. Aki ügyes, de nincs háttere megy a süllyesztőbe.tüsi91ez sztem nagyjából mhol elmondható...Divat
|
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Akkor ismét rátérünk az egész magyar UP futball problémájára5 hónapig nem kaptak fizetést, ami az utánpótlásnál folyik az meg szintúgy vérlázító. Az játszik, akinek valaki az apja, anyja stb. Aki ügyes, de nincs háttere megy a süllyesztőbe.tüsi91ez sztem nagyjából mhol elmondható...Divat
több mint 12 éve
5 hónapig nem kaptak fizetést, ami az utánpótlásnál folyik az meg szintúgy vérlázító. Az játszik, akinek valaki az apja, anyja stb. Aki ügyes, de nincs háttere megy a süllyesztőbe.tüsi91ez sztem nagyjából mhol elmondható...
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
nekem egy ex-csapattársam pont ilyen az ETOnál.Ettől még vicc, ami az ETOnál folyik. Pintért megfúrták a játékosok, jött Csertői, kivágták 2 darab rosszabb meccs után a tavasz elején, jött Pintér és annyira jó lett a tavasz, hogy még az ezüst sem sikerült. De az egész klub egy undormány. NB2esek 5 hónapig nem kaptak fizetést, ami az utánpótlásnál folyik az meg szintúgy vérlázító. Az játszik, akinek valaki az apja, anyja stb. Aki ügyes, de nincs háttere megy a süllyesztőbe.tüsi91az volt a magyarországi edzőkeringő legnagyobb szégyene, hogy karatés csertői még munkát kapott nem is egy helyen ama szégyenteljes viselkedése után...JC6egészen szánalmasak ezek a győri drukkerek...HurkaInkább a győri vezetők azok, akik kirúgták Csertőit ezért a malacfejű bohócért.Bazzani