Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
És az jobb volt hogy jol jatszva mindenhol 2.-ak lettetek ? 😊na de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
Mandzukic vezérletével a bajorok behúzták a dortmund ellen a szuperkupát! 😊Divat
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
na de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk.
Mandzukic vezérletével a bajorok behúzták a dortmund ellen a szuperkupát! 😊Divat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
na de h ON is legyek, itt a sok OFF között:Mandzukic vezérletével a bajorok behúzták a dortmund ellen a szuperkupát! 😊
|
több mint 12 éve
A hét jelenete az NB1ben. több mint 12 éve
sör? kisfröccs!"Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért információink szerint távozni szeretne, és a lehetséges kérők között van a Ferencváros is."2 sör mellett megtanítja DömeAsbee
jöhet. de persze csak ha tud kártyázni.deyell
|
több mint 12 éve
"Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért információink szerint távozni szeretne, és a lehetséges kérők között van a Ferencváros is."2 sör mellett megtanítja Döme
jöhet. de persze csak ha tud kártyázni.deyell
több mint 12 éve
poor fideszoton 😊ahelyett hogy sanyi kapott volna sárgát műesésért védettek egy tizit Lovriccal.
Játékosokat, és történelmet már vett/lopott nekik a törpecigány, eredményt még nem mindig sikerül 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Nem indul el nekem a videó (video not found or access denied) 😕 Nincs meg valahol máshol?őszintén sajnálom Zavit 😀 igazából arra kérdeztem, hogy komoly-e, hogy Döme ezt nyilatkozta-e.Amadeus91www.sport1tv.hu/Videok/2012/08/12/ftc_papa_detari6kristof
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
deyell
11 740
"Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért információink szerint távozni szeretne, és a lehetséges kérők között van a Ferencváros is."jöhet. de persze csak ha tud kártyázni.
choose life
több mint 12 éve
én ilyet még nem láttam, mint ami volt a vidi meccs 92. percében 😀 😀 😀JC6Azt hiszem anno Mladen Petric csinált hasonlót Baselben.
több mint 12 éve
annyira tudtam hogy Niko nem lövi be. bájdövéj, az első félidőben az már piros és 11-es lett volna nekünk Sanya lerántásánál..én ilyet még nem láttam, mint ami volt a vidi meccs 92. percében 😀 😀 😀JC6Lovric for President! 😊 iktriad
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
mekkora nézhetetlen fos a játékunk.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
😊 Ha megint ilyen jól kártyáztok hétközben akkor nehéz lesz!😊majd jövő héten nyertek! legalábbis remélem...DivatFeltámadtunk, de ez nem változtat semmin.Hát ezt meg kellett volna nyerni így. Úristen!😕zavi27
Ja és Eninful 3évre Újpesten. Komolyan ez vicc.Bazzani
több mint 12 éve
én ilyet még nem láttam, mint ami volt a vidi meccs 92. percében 😀 😀 😀JC6Lovric for President! 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én ilyet még nem láttam, mint ami volt a vidi meccs 92. percében 😀 😀 😀
több mint 12 éve
majd jövő héten nyertek! legalábbis remélem...Feltámadtunk, de ez nem változtat semmin.Hát ezt meg kellett volna nyerni így. Úristen!😕zavi27
|
több mint 12 éve
Feltámadtunk, de ez nem változtat semmin.Hát ezt meg kellett volna nyerni így. Úristen!😕
több mint 12 éve
Feltámadtunk, de ez nem változtat semmin.Ja és Eninful 3évre Újpesten. Komolyan ez vicc.
több mint 12 éve
Rohanunk az NB2 felé.Sajnos igen, már a szeon kezdésénél is nagyon tartottam ettől a félévtől, és a sorsolás láttán simán el tudok képzelni egy 5/5 vereségszakaszt itt az elején. Tavaly is éppenhogy megmenekültünk, mert voltak még gyengébbek, de idén még nehezebb lesz. OK, hogy a tulaj kifizette a tartozásokat,rendbetette az anyagi helyzetet, kicserélte a borzalmas gyepszőnygeget, de az igazolások nagy része eddig teljes homály, ahogy várni is lehetett. Csak mindig azzal jött, hogy a magyar játékosok túlfizetettek, ennyit nem érnek, ami igaz, csak kb. minden más csapat mégis le tudott igazolni jobb magyar spílereket, csak mi nem. És itt most nem a 3 nagyról van szó hanem sima magyar középcsapatokról. Remélem a 2. félidőben még tudunk javítani, mert ez a Paks is most a leggyengébb évek óta, hiába a mumusunk.
Mondjuk ezzel a játékospolitikával nem is csoda.
Legyen külföldi és olcsó.
Ez a belga edző is siralmas.
Bazzani
több mint 12 éve
Rohanunk az NB2 felé.Mondjuk ezzel a játékospolitikával nem is csoda.
Legyen külföldi és olcsó.
Ez a belga edző is siralmas.
több mint 12 éve
Nincs az a pénz, hogy eladjam. 😊Védő aki kapuspontokat is hoz.
több mint 12 éve
beszarok mekkora chocker ez a vidi 😂kristofJövő héten Lovricot a kapuba Kemenes kényszerpihenője idején!(Új fantasy kapust kell találnom jövő hétre - kár hogy Lovric nem elérhető 😊 )
100%!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
beszarok mekkora chocker ez a vidi 😂
több mint 12 éve
Rohadt életbe...LLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVRIC!!!!
több mint 12 éve
Ne is mondd, tavasszal a 92. percben lőtt góljával kaptunk ki.Csöndben megjegyzem vezet a Honvéd a szünetben Fehérváron! iktriadmajd villan sanyi...bár ez a honvéd elég acélos! 😀Divat