Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Minden eddig csipkelődés, kritika után úgy jogos, ha most hatalmas gratula a Vidinek és Sousanak is! Úgy néz ki tényleg azért nem volt kamu az 1 éves nemzetközi porondra való átállás, építkezés. Belga csapatot lenullázni, előtte szlovákokat kiejteni stabilan védekezve nem semmi!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bozsovics helyett azonnal kell egy kapus...Grat a Vidinek itt ugráltam a tv előtt, olimpia, who cares? 😀
Remélem nagy halat kapnak és akkor megyünk!
több mint 12 éve
Olasz 4. , német 5. , francia 4. stb.Ilyesmik jöhetnek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezt nehéz elhinni. Az megvan már hogy kivel kell majd játszani a következő körben?Shawn84gondolom csak holnap lesz sorsolás (legalábbis az elmúlt évek tapasztalatai alapján holnap délben fog megint elbaszódni az uefa honlapja)
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ezt nehéz elhinni. Az megvan már hogy kivel kell majd játszani a következő körben?
több mint 12 éve
3:0-ra megy a Vidi idegenben. Hehe 😊
több mint 12 éve
Vidigóóól.Gyerünk, legyen meg a továbbjutás.
Oliveira meg EL MVP.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
Voronin miatt megy a balhé, mert elvileg a Moszkva visszaköveteli 9 nap után, csak a Düsseldorf már kifizette az 500k Euro+ Voronin fizetésének a ráeső részét.Rooney rá a példa, hogy csatárként is lehet védekező szerepet osztani az emberre.más:legjobb comment amit olvastam rá, hogy ha Robben és Ribéry vissza tud zárni a Bayernben, akkor talán Bazsinak is tudni kéne.
Dzsudzsák lenyilatkozta, hogy utál védekezni, nem bírja a meccseket végig, meg hogy az orosz bajnokságban mindig jön vele szembe egy klasszis...arc az van, de hogy letegyen valamit az asztalra a PSV-s idők óta, az nem igazán megy.
linkMarioAna
Amadeus91
De nem hiszem, hogy a Dinamoban megtalálnák amúgy Balázs helyét. Kurányi egyértelmű elől, mögötte középen Misimovic kellene, neki van esze és képessége az irányításhoz -megjegyzem, most a legutóbbi meccsen bal szélsőnek volt írva 😮. Schildenfeld nem tudott még beilleszkedni, középpályán pedig előttük nincs egy szűrőember.
A támadószekció nagyon rendben lehetne, a Dzsudzsák-Kokorin tengely előtt Kurányi, mögötte pedig Misimovic az több mint jó abban az orosz bajnokságban. Más kérdés, hogy igazi védekező KP nincs a csapatban, és még a hátsó sor is vakon van..plusz ilyen felállásban Semshov helye is kérdéses, nem csodálkozok, hogy Voronint is kölcsönadtuk Düsseldorfba. Tömve vagyunk támadó KP-val, viszont a védekezés meg romokban. Más kérdés, hogy mégse tudott a csapat gólt rúgni 3meccs alatt (csak 1-et, de azt is elvették :/ ).
Talán ez az edző lemondás még jókor jön, az öreg Khokhlov talán rendbe tudja őket rakni még időben, és egy értelmes felállást talál ki, a játékosállomány mellé, már persze, ha ő marad végleges megoldás.MarioAna
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Zapata --> MilanEz még egy egész korrekt igazolás, kölcsönbe egy évig 1 milláért, + 6 millás vételi opcióval. Akkor már csak Messi, Leandro Damiao és Llorente kell.
több mint 12 éve
Hát ahogy láttam pl. Shaqiri játékát is. Hihetetlen alázat van a gyerekben. Védekezni is ment egyből vissza és nem a szája járt, hogy mi az hogy neki hátra is kell mennie? Példát vehetne sok más magyar játékos is róla.más:legjobb comment amit olvastam rá, hogy ha Robben és Ribéry vissza tud zárni a Bayernben, akkor talán Bazsinak is tudni kéne.
Dzsudzsák lenyilatkozta, hogy utál védekezni, nem bírja a meccseket végig, meg hogy az orosz bajnokságban mindig jön vele szembe egy klasszis...arc az van, de hogy letegyen valamit az asztalra a PSV-s idők óta, az nem igazán megy.
linkMarioAna
Amadeus91
Úgy látszik Dzsudzsák képességeinek Hollandia a maximum. Amióta Oroszországban van ott csak a szája jár, most ismét csapatot akarna már váltani no comment. Ez meg hogy elfárad? Hát az eszem megáll. Edzeni kell és akkor nem fárad el. Ha pedig utána is elfárad, akkor nem való profinak. Ennyi...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
más:legjobb comment amit olvastam rá, hogy ha Robben és Ribéry vissza tud zárni a Bayernben, akkor talán Bazsinak is tudni kéne.
linkMarioAna
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-badstuber-edzesen-esett-neki-csapattarsa-nyakanak-2161627a török szólt be neki.
a hülyéje edzésen rácsúszik csapattársára és még neki áll feljebb... 😀Divat
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-badstuber-edzesen-esett-neki-csapattarsa-nyakanak-2161627a hülyéje edzésen rácsúszik csapattársára és még neki áll feljebb... 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csalódtam a Lokiban és most tökéletesen lehetett látni, hogy kondás nem edző! magyar szinten remek a keret, de ilyen taktikai hibákat egy normális edző nem követ el, főleg, ha a BL csoportkörbe akar kerülni. Hazai pályán szégyen így játszani, ráadásul nagyon remélem, hogy 2-3 játékost örökre elfelejt, pl Nikolov. Már az albánok is bohócot csináltak belőle.....és az EL-ben a Bate-től nehezebb ellenfelek vannak, komoly lesz.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
www.madridista.hu/web/index.php?site=hirolvaso&id=14629ez az ember.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ott tartunk, hogy azért a fehérorosz bajnok nem egy kategória a magyarral. Ettől függetlenül ismét egy beszari, rossz taktika páros kézfogása gyenge megvalósítással. Ez a Loki tegnapi meccsének summája.
több mint 12 éve
És az általam amúgy nagyon kedvelt Szaniszló Csabi már másodjára volt gáz a meccs végén, amikor előadta (és azóta a neten is írja), hogy ez egy fantasztikus, piszkosul jól játszó, hatalmas Boriszov volt. Értem én hogy szereti a magyar focit nagyon, de azért visszavehetne már kicsit.dábrácán...legalább a hátsóm megússza... 😀Divatlucky idiot 😛 (vagy Láki idiot?nem tudom...)
miattad égett a Konda
Mikor fogom azt látni hogy egy olyan ellenfelet akinek kezdeményeznie kell nálunk szépen lekontrázunk ill az őrületbe kergetjük azzal hogy eldugjuk a labdát? Kiírták az első félórában 30-70 volt oda a labdabirtoklás, ki az aki azt hitte hogy le fogjék tudni hozni 0-0-al? Mondjuk az az első gól annyira poén volt hogy még a lassítást sem láttam úgy nevettem, Verpecz mozgása elég tipikus "hogy ne gyere ki a kapudból" davemayer
több mint 12 éve
dábrácán...legalább a hátsóm megússza... 😀Divatlucky idiot 😛 (vagy Láki idiot?nem tudom...)
miattad égett a Konda
Mikor fogom azt látni hogy egy olyan ellenfelet akinek kezdeményeznie kell nálunk szépen lekontrázunk ill az őrületbe kergetjük azzal hogy eldugjuk a labdát? Kiírták az első félórában 30-70 volt oda a labdabirtoklás, ki az aki azt hitte hogy le fogjék tudni hozni 0-0-al? Mondjuk az az első gól annyira poén volt hogy még a lassítást sem láttam úgy nevettem, Verpecz mozgása elég tipikus "hogy ne gyere ki a kapudból"
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
És én majdnem kidobtam ezért a meccsért két és fél ezret, te jó ég....Azt se értem nagyokos Eli bá hogy találhat ki ilyen hülye felállást első félidőre. Bódit szűrőbe...
Kondás is remek taktikával küldte pályára a srácokat.Newman
több mint 12 éve
És én majdnem kidobtam ezért a meccsért két és fél ezret, te jó ég....Kondás is remek taktikával küldte pályára a srácokat.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Mondom hogy ez a Nikolov kikészít. 2 hibát csinál abból gól meg piros lap. Gratulálok!