Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
na azért ne essünk túlzásokba, nekem ne mondja senki, hogy nincs annyi "holtidő" meccs közben, hogy néha-néha pár szakértői megjegyzés ne férne bele a közvetítésbe... pár napja fel is húztam magam rajta, mikor az nst-n egy kommentben az amerikai sportokkal ellenpéldálózott az illető, mert szerinte maximum a bedobásoknál lenne alkalom a lüktető játékot megszakítani... ahajjncaa
Lenne idő, de ameddig az egy riporteres felállás a bevett közvetítési mód Európában, addig csak szünetekben és a meccs után van erre esély. Vincze Ottó pedig nem szakértő számomra, akárhogy próbálta annak eladni a TV2.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Pedig egyfolytában lüktet a játék! Legalábbis ha Samaras a pályán van, mert ha nincs, akkor persze unalom van :/

Amúgy szimplán annyit kéne, hogy az idióta, rettentő fontos történetek, és az olyan statisztikai mutatók amik még engem sem érdekelnek (pedig olyat már nehéz találni) helyett nyugodtan lehetne szakértőzni is. Csak az a baj, hogy a noname kommentátorok leszarják, mert úgyis senkik, a nevek meg leszarják mert úgyis nevek, sok dolguk van, nincs idő utánaolvasni.

Egyébként nem sajnálom a svédeket. Találtak egy gólt, akkor ott rájöttek, hogy lehet focizni is (plusz az angolok is nyilván lazultak kissé), de úgy másfél félideig közük nem volt az egészhez, néhány mellécsordogáló kapuragurításuk volt csak.
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Miért nem kap Wilhelmsson 10 percnél többet, ezt nem tudom megérteni..Igor
Hát azért sok helyre nem fér be, Källström meg Larsson kell eléggé, Ibra+Elmander elöl, ennél több kifejezetten támadó emberke nem hiszem, hogy befér náluk.Rajna
Hát szerintem a "kreatív" Larsson/ "aranylábú" Elmander duó mindkét tagjánál bőven jobb.. persze ez gusztus kérdése.. super-subnak kicsit fura elpazarolni őt.

Mindegy, Hamrén megérdemli, hogy kirúgják.. Mellberget picit sajnálom, de ez a csapat úgyse ment volna sokáig, nem elég mély.Igor
Szerintem ez a csapat nem volt rossz, Ibra kurvajó, és ezt a védelmet kicsit jobban is meg lehetett volna szervezni. Larsson sztem a beadásai és a bombái miatt kell, de Elmander helyett én is inkább beraknám, csak akkor Ibra elöl kell legyen, márpedig ha nem szervez, akkor senki sem fog, szóval kell egy ember elé.

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 281 — no es importante
na azért ne essünk túlzásokba, nekem ne mondja senki, hogy nincs annyi "holtidő" meccs közben, hogy néha-néha pár szakértői megjegyzés ne férne bele a közvetítésbe... pár napja fel is húztam magam rajta, mikor az nst-n egy kommentben az amerikai sportokkal ellenpéldálózott az illető, mert szerinte maximum a bedobásoknál lenne alkalom a lüktető játékot megszakítani... aha

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hiánypótló lenne, szóval akaromjjncaa
De akkor már semmi esélyem sem lesz az M1 szakértői körébe bekerülni 😊

Egyébként Walcott bepakolásával 4-3-2-1 felállása lett az angoloknak. A két gyors szélső 1-1-ben nem fogható meg => kell a besegítés. Így viszont Carroll és a másik szélső kerülne szembe 1-1 ellen a védőkkel => valakinek vissza kell lépnie a középpályáról, így a svédek 4-4-2-es felállásából következő középpályás fölény el is tűnik, és mehetnek védekezni. Amit Igor is említett (Olsson rohangál fel-alá, Ibra Xabi Alonso posztján nyomja) is emiatt következett be. Ami viszont az utolsó tíz percben történt az tiszta "hátha bejön" foci volt a svédektől, vitték is 3-3 ellen az angolok a bogyót a kapura, de Iszákos védett egy hatalmasat.

De mondom, nekem is hiányzik egy normális elemzés a meccsekről, mert nekem sem ez a szakmám. Ugyanakkor azt is kell látni, hogy ezekre kéne legalább egy 30 perces háttérműsor, amit alig nézne valaki (már amennyiben találnának rá olyan embereket, akik normális színvonalon tudnák elemezni az adott mérkőzést).

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 359 — No 1 Zhang Yufei fan
Hát azért sok helyre nem fér be, Källström meg Larsson kell eléggé, Ibra+Elmander elöl, ennél több kifejezetten támadó emberke nem hiszem, hogy befér náluk.Rajna
Hát szerintem a "kreatív" Larsson/ "aranylábú" Elmander duó mindkét tagjánál bőven jobb.. persze ez gusztus kérdése.. super-subnak kicsit fura elpazarolni őt.

Mindegy, Hamrén megérdemli, hogy kirúgják.. Mellberget picit sajnálom, de ez a csapat úgyse ment volna sokáig, nem elég mély.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Én vagyok hülye, vagy az angoloknál tényleg a Seven Nation Army dallama ment?

Aha, utána olvastam, tényleg az.tenorx
Az angoloknál eddig is szokott menni... de ez már vagy kb 6-8 éve így van, mióta kijött a szám, az egyik kedvenc "skandált" dallá vált a legtöbb stadionban.

Az a meglepő(?) talán, hogy gyakorlatilag az EB hivatalos "dala" lett.. annyira gyenge/semmirekellő volt az a német csajszi-féle próbálkozás.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Hát azért sok helyre nem fér be, Källström meg Larsson kell eléggé, Ibra+Elmander elöl, ennél több kifejezetten támadó emberke nem hiszem, hogy befér náluk.

több mint 12 éve

Nem csak az angoloknál. Pont ezért kérdeztem, kb. minden gólnál csapattól függetlenül ezt nyomatják.
több mint 12 éve
Én vagyok hülye, vagy az angoloknál tényleg a Seven Nation Army dallama ment?tenorx
mindenhol az megy, twitteren már ilyen üzeneteket is lehet olvasni 😊

Vuvuzelas >>>>> Seven Nation Army #Euro2012

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133

Minden meccsen megy.
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 372 — Wrath of Khan

Aha, utána olvastam, tényleg az.
több mint 12 éve
Miért nem kap Wilhelmsson 10 percnél többet, ezt nem tudom megérteni..

több mint 12 éve
Kib@szott jó lett a meccs 😊gdavid
mondjuk ez is tipikus socceres szakmázgatás 😊 jó lett a meccs <-> született 2-4 gól, micsoda meglátás 😛jjncaa
Nem a góloktól lett jó a meccs, hanem attól, hogy mindkét csapat rájött, ezt a meccset meg lehet nyerni és meg is kell. A svédek a két hirtelen jött gól miatt pörögtek fel, az angolok meg betojtak ugyanezen okból kifolyólag és elkezdtek játszani. Ha bővebb elemzésre vágysz egy meccskövetés alatt, tőlem (3-2!!!) biztos nem kapod meg, mert én inkább élvezem, hogy végre foci van (no offense). De meccs után videózhatok egyet és megnézhetem, hogy milyen szerkezti változással járt pl. Walcott beállítása, ha nagyon akarod.gdavid
hiánypótló lenne, szóval akarom

---
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 491 — Ajmo Vatreni
Ezután a meccs után már csak azt várom mikor lesz Balotelli csk.
több mint 12 éve
Kib@szott jó lett a meccs 😊gdavid
mondjuk ez is tipikus socceres szakmázgatás 😊 jó lett a meccs <-> született 2-4 gól, micsoda meglátás 😛jjncaa
Nem a góloktól lett jó a meccs, hanem attól, hogy mindkét csapat rájött, ezt a meccset meg lehet nyerni és meg is kell. A svédek a két hirtelen jött gól miatt pörögtek fel, az angolok meg betojtak ugyanezen okból kifolyólag és elkezdtek játszani. Ha bővebb elemzésre vágysz egy meccskövetés alatt, tőlem (3-2!!!) biztos nem kapod meg, mert én inkább élvezem, hogy végre foci van (no offense). De meccs után videózhatok egyet és megnézhetem, hogy milyen szerkezti változással járt pl. Walcott beállítása, ha nagyon akarod.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 377 — Lájkold a zsűrit!
Ez a Hamrén se normális várták volna meg még Wilhelmssonnak is elmagyarázzák h wtf azt akk lehetett volna egyszerre cserélni és akk csak 1x áll hosszabb ideig a játék.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Egyébként a Seven Nation Armyból mikor lett ekkora soccernóta?
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 241 — Steelers fan
Elmegy a tippem, de lesz.rom! GÓÓÓÓL!
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 737 — Eagles fan
ÓÓÓ-Ó-Ó-Ó-ÓÓÓ! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Walcott kibaszott jó, remélem következőnek már ő kezd.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 310 — E/1
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
több mint 12 éve
DANNYYYYYYYYYYYYYY
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ááááááá, nem igaz.
több mint 12 éve
Azért ez a svéd csapat teljesen kaotikusan játszik -> kifejezetten szórakoztató lett a kamikaze meccs.
Mellberg 2 gól, Martin Olsson mint a mérgezett egér össze vissza, és csatárt játszik, Ibra meg kb defensive midfielder az esetek 60%-ában... az angol csapat meg alapból néhány bohóccal kezdett, és behozták Walcottot is 😛

Mellberg hattricket! Nem Wellberg! Vagy Mellbeck!