Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Arra meg főleg nincs pénz hogy egy órát meg egy eredményt felrakjanak a sarokba. De lassan kapcsolják Békéscsabát...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
M4-nél megint küzdenek rendesen a hanggal, remélem nem kúrják szét a meccset...peachsport 1 is adja Faragóval
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
M4-nél megint küzdenek rendesen a hanggal, remélem nem kúrják szét a meccset...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ez gyors vót..A szevijja már is vezet ..
több mint 10 éve
Sajtótájékoztató a DVSC - Hali meccs után:igen, ugye mikor a Barcát otthon kifütyülték, megkérdezték Pepet, mit szól hozzá. Ő meg annyit mondott, hogy a szurkoló fizet a jegyért, bérletért, ezért ha nem tetszik neki, amit lát, akkor természetes, hogy ezt valahogyan kifejezi, és jelez a csapatnak. kicsit más felfogás ...
- Kondás úr, hogyan fogadta a szurkolók elégedetlenségét?
- Erre nem válaszolok. (Vállrángatás). Mért kell ezzel előjönni? A szurkoló meg olyan, amilyen. Láttunk már szurkolót ilyet is meg olyat is, láttunk olyat is aki aki teljesen mindegy mi történik a szurkoló a saját csapatának, tudjuk hogy itt ööö nem ez a trendi. Itt ha jól játszol, az természetes, ha meg nem, akkor gyenge vagy..."
Kondás the best. Nem is az a baj, hogy hülyeséget beszél, hanem az, hogy nem tud beszélni. Ráadásul megsértődik 😀JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Sajtótájékoztató a DVSC - Hali meccs után:Ezen miért kell meglepődni? Politikus, focista, edző, átlag magyar. Többség sajnos olvasni sem tud, nemhogy megfogalmazni egy mondatot.
- Kondás úr, hogyan fogadta a szurkolók elégedetlenségét?
- Erre nem válaszolok. (Vállrángatás). Mért kell ezzel előjönni? A szurkoló meg olyan, amilyen. Láttunk már szurkolót ilyet is meg olyat is, láttunk olyat is aki aki teljesen mindegy mi történik a szurkoló a saját csapatának, tudjuk hogy itt ööö nem ez a trendi. Itt ha jól játszol, az természetes, ha meg nem, akkor gyenge vagy..."
Kondás the best. Nem is az a baj, hogy hülyeséget beszél, hanem az, hogy nem tud beszélni. Ráadásul megsértődik 😀JC6
| Mondjuk én se. De jó magyarként van kifogásom: családi ünnepen ittam. |
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sajtótájékoztató a DVSC - Hali meccs után:- Kondás úr, hogyan fogadta a szurkolók elégedetlenségét?
Kondás the best. Nem is az a baj, hogy hülyeséget beszél, hanem az, hogy nem tud beszélni. Ráadásul megsértődik 😀
több mint 10 éve
WEST HAM TILL I DIE !!! 8-) :-pAha... EL-ben hogy is állnak? ☺
Bilic mesterrel szarnyalni fogunk!!!ZoliZoltán
több mint 10 éve
Cech elfelejtette hogy nem az Arsenal veresége számít az emirates-ben 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Petr Cech under Mourinho: No home Premier League games lost in over five years.Cech under Wenger: First home game - 2-0 defeat.
de legalább egyik gólban sem volt benne 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
az érzés, amikor a Pool meccset eltalálod, de a csúzlisok viszik a szelvényed... priceless
több mint 10 éve
WEST HAM TILL I DIE !!! 8-) :-pBilic mesterrel szarnyalni fogunk!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kondás takarodj mikor jön? Alig várom
több mint 10 éve
Ebbol az arsenalbol sok minden hianyzik...a radio kozvetites soran is emlitettek h nincs egy vezeruk aki azt mondja h basszatok meg gyerunk.sok minden?? 😀
Csatar is kene...ZoliMP
6 kaput eltaláló lövés (22 próbálkozás), 16(!) Chances Created, az ellenfélnél meg az első két kapura lövés gól, Cech óriási bakijaival
és akkor tegyük e mellé, hogy tegnap a MU egy az az EGY kaput eltaláló lövéssel hozta a 3 pontot, ma a Pool hárommal
ha az Arsenalból sok minden hiányzik, akkor a többiekből nem is tudom mi, a szerencse biztos nem 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nem tudom TV-ből mennyire jön át, de itt a helyszínen nagyon idegesítő, hogy minden 5. percben az MLSZ-t szídja a SZUD. Tudnám mi értelme van szándékosan büntetni a csapatot... És akkor csodálják, hogy nem kívánatos személyek. 😉
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 405
Ebbol az arsenalbol sok minden hianyzik...a radio kozvetites soran is emlitettek h nincs egy vezeruk aki azt mondja h basszatok meg gyerunk.Csatar is kene...
több mint 10 éve
Én már nem is tudom hányadik ilyen óriási gólja! (Y) Coutinho 😍
| Amúgy csak a 75.percig láttam a meccset sajnos. A teljesítmény addig nagyon gyér volt.
De a W az W még ha kicsi is és szar játékkal is. |

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Neymar mumpszos -> 15 nap pihi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Elképzelem, ahogy a kamerák mögött csoportosan és lelkesen bökdösik tűkkel a Mignolet-ra hasonlító vudubabákat a stúdióban...MikeyEgyszer eljön az az idő is amikor Bogdán kezd.
több mint 10 éve
Elképzelem, ahogy a kamerák mögött csoportosan és lelkesen bökdösik tűkkel a Mignolet-ra hasonlító vudubabákat a stúdióban...Mikeyhálisten nem nézem a digisportot 😀
több mint 10 éve
Elképzelem, ahogy a kamerák mögött csoportosan és lelkesen bökdösik tűkkel a Mignolet-ra hasonlító vudubabákat a stúdióban...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
a Norwichba lehet beférne még 😀
több mint 10 éve
Elrontottam, öregszik-et akartam írni..Cech nincs formában..Hát öreg már 😊.Coolearie33 éves kapus mióta öreg? Legjobb korban van kb.Sebii
több mint 10 éve
Cech nincs formában..Hát öreg már 😊.Coolearie33 éves kapus mióta öreg? Legjobb korban van kb.