Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ELEEEEEEEEEEEEEK!!dvtk.eu/hirek/valogatott-kozeppalyas-erkezik/4876/ :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Látom Junior és Rados meg Azerbajdzsánba szerződött, épp ideje voltHöriutóbbi sajnos (még) csak kölcsönbe...
több mint 12 éve
Látom Junior és Rados meg Azerbajdzsánba szerződött, épp ideje volt
több mint 12 éve
Heh, a Siófok leigazolta Dajicsot, és elvileg Rajczit is szeretnék 😀 mi lesz ott 😀HöriRajczi állítólag maradhat, mert kirúgta Hrutkát (ügynökét).
több mint 12 éve
Heh, a Siófok leigazolta Dajicsot, és elvileg Rajczit is szeretnék 😀 mi lesz ott 😀HöriMég Balázs Zsoca hiányzik és fetomy csapatot vált 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
nem voltam gépnél :/ bocsánat 😕bezzeg amikor originále írtam senki nem lájkolta.arra nem kaptam volna lájkot!Höria választ már nem sikerült beidézni mi? 😂DivatHöride engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
😕 Amadeus91
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 091
bezzeg amikor originále írtam senki nem lájkolta.arra nem kaptam volna lájkot!Höria választ már nem sikerült beidézni mi? 😂DivatHöride engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
😕
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Heh, a Siófok leigazolta Dajicsot, és elvileg Rajczit is szeretnék 😀 mi lesz ott 😀
több mint 12 éve
na , így azért rendben volt a dolog...bár a meccs előtt aggódtam , de
tetszett hogy szó szerint az első másodperctől totális letámadással kezdtek akár 15 pecr alatt lehetett volna
3:0! az törvényszerűen benne volt hogy a fordulatszám nem lehet ez a végéig és lesznek momentumai az albánoknak is de végig azt éreztem hogy ha be is kaparnak egyet az nem lesz elég nekik!
Varga Józsival meg tuti hogy pitbull vért itattak a meccs előtt annyira ment a srác...
több mint 12 éve
A MI Fradink ellen ez nagyon kevés lesz 😊mondjuk úgyh jobb, kb 2 fokkal... 😊Divatnem tudtam, hogy ez a mai jónak számít 😀Höria kis lájkvadász, örültél volna ha fos játékkal jutnak tovább mi? 😀Divatarra nem kaptam volna lájkot!Höria választ már nem sikerült beidézni mi? 😂DivatHöride engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
mondjuk úgyh jobb, kb 2 fokkal... 😊nem tudtam, hogy ez a mai jónak számít 😀Höria kis lájkvadász, örültél volna ha fos játékkal jutnak tovább mi? 😀Divatarra nem kaptam volna lájkot!Höria választ már nem sikerült beidézni mi? 😂DivatHöride engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
|
több mint 12 éve
nem tudtam, hogy ez a mai jónak számít 😀a kis lájkvadász, örültél volna ha fos játékkal jutnak tovább mi? 😀Divatarra nem kaptam volna lájkot!Höria választ már nem sikerült beidézni mi? 😂DivatHöride engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
több mint 12 éve
a kis lájkvadász, örültél volna ha fos játékkal jutnak tovább mi? 😀arra nem kaptam volna lájkot!Höria választ már nem sikerült beidézni mi? 😂DivatHöride engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
|
több mint 12 éve
arra nem kaptam volna lájkot!a választ már nem sikerült beidézni mi? 😂DivatHöride engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
több mint 12 éve
a választ már nem sikerült beidézni mi? 😂Höride engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
|
több mint 12 éve
de engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91
több mint 12 éve
Na, ez szép volt Loki, így kell kiköszörűlni a múlt heti blamát!
több mint 12 éve
mondjuk azt megértem 😀 a vendég szektor festőállvánnyal van kipányvázva 😀miért Nyíregyházán van a meccs?9 ezer embert írnak a konda valamibe elférnek annyian akkor wtf?! a nagy rivális Nyíregyháza stadionjába meccselnek 😀 ezt a szégyent Kissnagyerdőbe nem játszhatnak, pestre meg gondolom nem akarták vinni..Divat
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Lehet jobban járt volna Blanc ha behívja Coulibalyt Benzema mellé az EB-re. Mekkora gólvágó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
miért Nyíregyházán van a meccs?9 ezer embert írnak a konda valamibe elférnek annyian akkor wtf?! a nagy rivális Nyíregyháza stadionjába meccselnek 😀 ezt a szégyent Kissnagyerdőbe nem játszhatnak, pestre meg gondolom nem akarták vinni..
|
több mint 12 éve
miért Nyíregyházán van a meccs?9 ezer embert írnak a konda valamibe elférnek annyian akkor wtf?! a nagy rivális Nyíregyháza stadionjába meccselnek 😀 ezt a szégyent
Samaras játszott?
több mint 12 éve
de ha most kapnak egyet,kiesnek..BlitzburghHisz tudjuk hogy a 2-0 a legveszélyesebb állás
több mint 12 éve
de ha most kapnak egyet,kiesnek..