Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Apa kezdőőődik! #OpeningDay #PremierLeague

:cool:Mikey
nem is tudtam, hogy a liverpool szurkolók még mindig várják a PL kezdését 😊Dexxter Tailor
| Most szándékosan úgy teszek, mint akinek nem esik le, hogy élcelődsz: |

A többiek nevében nem nyilatkozom, de én várom. Miért ne várnám?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

nem is tudtam, hogy a liverpool szurkolók még mindig várják a PL kezdését 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician

ne is mond, én meg itt döglök melóba

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve

:cool:

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 407
Mentalisan gyengek a debreceniek?
Piros lapok:
 www.mifocink.com/?p=5551
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha tényleg igaz hogy 2,4 millát kaptunk érte akkor simán megérte.Lássuk be Somalia nagyon lelkes volt,nagyon tudott futni,de amúgy a focihoz nem sok köze volt.Kenny
Ha euró akkor tényleg megérte 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 318 — "Grammar maci"
Ha tényleg igaz hogy 2,4 millát kaptunk érte akkor simán megérte.Lássuk be Somalia nagyon lelkes volt,nagyon tudott futni,de amúgy a focihoz nem sok köze volt.Kenny
egyike volt a pár nemzetközi szintű játékosnak a csapatban.deyell
viszont ha tényleg ennyit adtak egy utolsó évébe lépő játékosért akkor vihetik

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 228
egyike volt a pár nemzetközi szintű játékosnak a csapatban.

buhloone mindstate

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Te tényleg nagyon nem értesz a focihoz.

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Ha tényleg igaz hogy 2,4 millát kaptunk érte akkor simán megérte.Lássuk be Somalia nagyon lelkes volt,nagyon tudott futni,de amúgy a focihoz nem sok köze volt.

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bl csopkörbe kerülésért a
Valencia - Monaco
Sporting - CSZKA
Lazio - Bayer

Elég szép kis párosítások.
Kicsit az olasz football régi fényének visszaszerzése miatt, DE csak egyszer az SSnek fogok szorítani. B-)

Mellete pedig Amunt Valencia!
(Pedig a Monacot is szívlelem)

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Rynald Indianapolis Colts 261
Érdekes lesz így a szezon kezdet, vajon kivel pótolják?Tony
Teljesen mind1, az MB1-ben szerintem ha Gyömbér vagy Leandro játszik ott, akkor is jól megleszünk. Egyébként gondolom Pintér Ádám lesz a befutó, aki ott is és belső védőként is bevethetőRynald
Az mb1 ben igen, és jövőre a BL/EL selejtező előtt akartok megint új igazolásokat beépíteni? Mert Gyömbér, Leandro, Nagy Á nem nemzetközi szint...Pintér meg középhátvéd lesz nem?gordon
Pintér bevethető mindkét helyen, azt is el tudom képzelni, hogy őt hozzuk belső védőnek, Leandro meg megoldja a DM-posztot. Sajnos valójában tényleg egyik sem ideális jövőre, de ha jön is még valaki oda (nem magyar), az csak augusztus végén, szeptemberben vagy januárban fog megtörténni szerintem
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Most van szarban a fradi, somalia -> toulusepeach
így is simán nyerik majd a bajnokságot, ráadásul Mateos és Somalia is jó pénzt érhetett, lesz miből fizetni a divatszurkolókat 😊
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
legalább egy hazalátogatást elintézett a Vidi a Lovrencsics-Kádár-Holman triónak 😀
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Teljesen mind1, az MB1-ben szerintem ha Gyömbér vagy Leandro játszik ott, akkor is jól megleszünk. Egyébként gondolom Pintér Ádám lesz a befutó, aki ott is és belső védőként is bevethetőRynald
Az mb1 ben igen, és jövőre a BL/EL selejtező előtt akartok megint új igazolásokat beépíteni? Mert Gyömbér, Leandro, Nagy Á nem nemzetközi szint...Pintér meg középhátvéd lesz nem?
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
ja, Pintér lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Rynald Indianapolis Colts 261
Teljesen mind1, az MB1-ben szerintem ha Gyömbér vagy Leandro játszik ott, akkor is jól megleszünk. Egyébként gondolom Pintér Ádám lesz a befutó, aki ott is és belső védőként is bevethető
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Érdekes lesz így a szezon kezdet, vajon kivel pótolják?
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Most van szarban a fradi, somalia -> touluse

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Nalatok volt Gundel?
Ugy ertem nalam csak kozonseg "zaj" volt vegig.ZoliMP
jó neked 😀

Mi tartja Verpeczet a kapuban?JC6
Az, hogy Novakovic és Balogh sérült... A 3. számú kapus védett. 😉 Leírtam a múltkor is nehéz felfogni?Jughead
Ilyen helyesírással? Nehéz.JC6
mi van? egyetlen vesszőt hagyott le, ha ebbe belekötsz, nem neked való az internet varázslatos világa
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az, hogy Novakovic és Balogh sérült... A 3. számú kapus védett. 😉 Leírtam a múltkor is nehéz felfogni?Jughead
Ilyen helyesírással? Nehéz.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Az, hogy Novakovic és Balogh sérült... A 3. számú kapus védett. 😉 Leírtam a múltkor is nehéz felfogni?
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 407
Nalatok volt Gundel?
Ugy ertem nalam csak kozonseg "zaj" volt vegig.
több mint 10 éve
az hagyján ha magyar csapat nem jut be egyik csoportkörbe se, de ha magyar játékos se, akkor igazán elérjük a csúcspontot.Höri
Bogdán ott van. 😊

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 276 — Ajmo Vatreni
Engem csak az zavar, hogy Kondás az edző, meg Verpecz a kapus. Eme két ember megint elintézte a sima kiesést. Nem tudom miért jó ez a DVSC - vezetőségnek. Mi tartja Verpeczet a kapuban és Kondást a kispadon? 6 gólból 4 Pista lelkén szárad, de fel nem tudom fogni, hogy - persze támadni kell, ha tovább akarsz jutni - hogy a túróba lehet 4-2-4-be felállni egy nemzetközi kupameccsen? Van 4 védőd, amiből kettő lassú és öreg. Előtte az egyetlen ütköződ Varga, aki ellen 3 norvég rohamoz, Varga mellett senki, csak egy támadóbb szellemű Bódi, előttük Tisza, aki csatár, a két szélen meg egy 2-2 és fél méteres létra "száguld" és fent pedig van egy támadó. Szörnyű volt nézni Sidibét meg Baloghot a szélen, szörnyű.

Meg is érdemli a Loki. Pedig ez a Rosenborg sem volt nagy csapat...JC6
Kondást a lánya, nem?