Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician
minipirlo legalább bevágta a végén és döntőbe vagyunk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 201 — Cowboys fan
de jó is az, amikor a teljesen nyilvánvaló lest tovább engedik...
slowmotion
Ami engem felbasz, az nem ez, hanem az, hogy az idén kb. 26. alkalommal szerez gólt az ellenfél az első kapura tartó lövéséből. Hogy a játékos egyébként tök üresen érkezett középen és a rövidre ilyen simán be tudta rúgni, az csak hab a tortán.
Mikey
ilyen az, amikor van egy vésztartalék belső védőd, meg egy olyan, aki egyébként kezdő lenne, csak túl hamar tért vissza és azóta sem pihen.
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 008
slowmotion
Ami engem felbasz, az nem ez, hanem az, hogy az idén kb. 26. alkalommal szerez gólt az ellenfél az első kapura tartó lövéséből. Hogy a játékos egyébként tök üresen érkezett középen és a rövidre ilyen simán be tudta rúgni, az csak hab a tortán.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Az Újpest újonnan igazolt csatáráról (Angelov):

6 Metalurg Szkopje játékos (köztük Angelov) 2015. november 26. óta megtagadta az edzéseken és a meccseken való részvételt, mivel nem kaptak fizetést. A macedón szövetség, bár megengedte, hogy elhagyják a klubot, egyben 2016. május 26-ig eltiltotta őket, így addig nem léphetnek pályára sehol.

Ennyit arról, hogy ő lesz Diagne helyettese ha eladjuk télen...
Bazzani
mindig meg tudni lepni a belga a tökéletes hjozzá nem értéssel és inkompetenciával...
bergerdani
A macedón szövetség eltíltása nem hiszem, hogy érvényes a magyar bajnokikra is. Btw ha nem kaptak fizetést akkor a klub szerződésszegést követett el, várjunk még ezzel.
gordon
lehetséges, hogy a játékengedély a macedón szövetségnél van, és anélkül más szövetség nem engedélyezheti a játékukat.
több mint 10 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
elvileg most nem utasították vissza csak azt mondták neki hogy gondolja át. Én attól sem ijednék meg hogy Giggs hozza le a szezont, ennél rosszabb teljesítményt vele sem tudnának hozni az tuti. Lehet jobban megágyazna Guardiolának is ha már most elküldik LvG-t, de a legjobb az lenne ha szépen hagynák Giggset aztán az sem érdekelne ha nem nyernénk semmit évekig de ne térjünk rá erre a minden-nyáron-el-kell-költeni-min-100-milliót vonalra, neveljünk NORMÁLIS játékosokat, de ne fecséreljük az időt Lingardokra pl, akinél már most látszik hogy Richardson 2.0 sajnos. Ha kell vegyünk tehetségeket de fiatalon, ne 80-100 milliókért.
davemayer
Szerintem is a Giggs-féle megoldás lehetne a legjobb jelen esetben. Adni kéne neki egy hosszabb távú szerződést, és hagyni CSAPATOT ÉPÍTENI. Vele a legtöbb szurkoló amúgy is türelmesebb lenne. Lehet, hogy még 1-2 szezon kicsit szenvedős lenne, de ha egyszer meglenne a csapata, szerintem tudna velük trófeákat halmozni. Választ magának egy jó segédedzőt is (akár a '92-es korosztályból), és szerintem Ferguson sem zárkózna el attól, hogy tanácsokat adjon neki, hogyha esetenként hozzá fordul egy kis segítségért.
És ezzel ezt a menedzser cserélgetős időszakot le is lehetne zárni...

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Pato félévre megy a Chelseabe.
A Crystal Palace új szerzeménye pedig Adebayor.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

6 Metalurg Szkopje játékos (köztük Angelov) 2015. november 26. óta megtagadta az edzéseken és a meccseken való részvételt, mivel nem kaptak fizetést. A macedón szövetség, bár megengedte, hogy elhagyják a klubot, egyben 2016. május 26-ig eltiltotta őket, így addig nem léphetnek pályára sehol.

Bazzani
mindig meg tudni lepni a belga a tökéletes hjozzá nem értéssel és inkompetenciával...
bergerdani
A macedón szövetség eltíltása nem hiszem, hogy érvényes a magyar bajnokikra is. Btw ha nem kaptak fizetést akkor a klub szerződésszegést követett el, várjunk még ezzel.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Marcika mondjuk nem öreg, de a piac nem afelé halad, hogy olcsóér tudsz halászni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 445 — "Grammar maci"
Abból vajon mi igaz, hogy a So'ton elleni L után van Gaal ismét jelezte a vezetőségnek, hogy felmondana, de ezt ismét nem fogadták el?
Mikey
elvileg most nem utasították vissza csak azt mondták neki hogy gondolja át. Én attól sem ijednék meg hogy Giggs hozza le a szezont, ennél rosszabb teljesítményt vele sem tudnának hozni az tuti. Lehet jobban megágyazna Guardiolának is ha már most elküldik LvG-t, de a legjobb az lenne ha szépen hagynák Giggset aztán az sem érdekelne ha nem nyernénk semmit évekig de ne térjünk rá erre a minden-nyáron-el-kell-költeni-min-100-milliót vonalra, neveljünk NORMÁLIS játékosokat, de ne fecséreljük az időt Lingardokra pl, akinél már most látszik hogy Richardson 2.0 sajnos. Ha kell vegyünk tehetségeket de fiatalon, ne 80-100 milliókért.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Abból vajon mi igaz, hogy a So'ton elleni L után van Gaal ismét jelezte a vezetőségnek, hogy felmondana, de ezt ismét nem fogadták el?

több mint 10 éve
 index.hu/sport/futball/2016/01/24/betis-realmadrid/

tök bírom, amikor nagyon pc módon beírják, hogy "lesgyanús szituációban".
mondják ki, hogy les volt, de a partjelző esélytelen volt, mert egy bolhafasznyin múlott az egész.
slowmotion
mondjuk egy nem lefizetett jó partjelző ezt beinti.
Mikey
nem igazán szívem csücske a Real, de ez tényleg az a szitu, ahol kb a nagylábujja lóg be a támadónak. az, hogy a fél Real egyébként lesen lenne, az csak bezavar a partjelzőnek, nem is lengetnek annyit, nehogy a tétlen les miatt elverjék rajtuk a port.
és ez érthető is.

amerikai fociban is mindig mondom, nem a tankönyvi játékvezetés a lényeg, hanem hogy konzisztens ítéleteket hozzanak - pl ha itt a Betisnek lett volna hasonló helyzete, azt is tovább engedjék
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Bazzani

Mindig jövőre
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
Szépet szimulált ez a féreg, bár nem is tudom mit vártam. Mikor volt utoljára olyan cselzi elleni meccsünk amit nem fújtak el?
Sebii
inkább az a kérdés mi a rákért kockáztatott egy ilyen szerelést?
1. 19 perc volt, ha berúgja is van még 71 percet az egyenlítésre
2. lehet be sem rúgja
több mint 10 éve

mondják ki, hogy les volt, de a partjelző esélytelen volt, mert egy bolhafasznyin múlott az egész.
slowmotion
mondjuk egy nem lefizetett jó partjelző ezt beinti.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man
Nem rúgott elég nagyot bele a német. De az hogy Wenger egyből döntetlenre játszik meghozza az eredményt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 949
Koscielnynek egész meccsnek nem volt értékelhető mozdulata. Ez kb 0-3 lesz.

Szerkesztette: Sebii
több mint 10 éve
Kijött Mertesacker erőssége: gyorsaság és fordulékonyság. Csak az volt kérdés eddig is melyik meccsen fogják kiállítani vagy gólt kapni belőle. Innen nehéz lesz...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 949
Szépet szimulált ez a féreg, bár nem is tudom mit vártam. Mikor volt utoljára olyan cselzi elleni meccsünk amit nem fújtak el?
több mint 10 éve
LVG, ütött az időd.
Coolearie
Ütött az óra, esetleg lejárt az idő...
De ja elég szar volt a MU ma is.

Szerkesztette: Matthew99

több mint 10 éve
LVG, ütött az időd.
több mint 10 éve
Kövezzetek meg ha nem igaz de szerintem Mingolet is egy kaka. Ezt a szintet szerintem Bogdán is hozta volna..
Coolearie
igazából ha megnézed a gólokat, valószínűleg még de Gea is csak egyet védett volna a négyből.
több mint 10 éve
Kövezzetek meg ha nem igaz de szerintem Mingolet is egy kaka. Ezt a szintet szerintem Bogdán is hozta volna..