Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
amúgy szinte minden tehetségnek bejön a holland bajnokság, nem értem miért nem megy oda a többség, inkább elmennek olaszba, görögbe, ciprusra...miért? Tőzsér is sztem rá fog baszni Genoával..Németh Krisztián aláírt a Roda-hoz.lolEz tökéletes lépés. Az edzője ugyanaz lesz mint a Waalwijkben, és ott neki azért már bizonyított és látszott az is, hogy a holland bajnokságba jól illik.Schleck
|
több mint 12 éve
Németh Krisztián aláírt a Roda-hoz.lolEz tökéletes lépés. Az edzője ugyanaz lesz mint a Waalwijkben, és ott neki azért már bizonyított és látszott az is, hogy a holland bajnokságba jól illik.
több mint 12 éve
Orosz viszont kezd formába lendülni, szép lenne elöl: Somalia-Orosz-Böde mögöttük Hakola(Józsi), csak hát akkor ugye az aranylábú pölő nem játszhatna, úgyh ilyenről nem is álmodozok...otthon veriDivat!vezetünk az mlsz kedvenc vasas ellen 😀Kisswhere is pölő???? 😊
Te amúgy vágod ez az alkesz döme miért védőbe játszatja Batikot és Gárdost?? és akkor ugye nincs szükségünk se Balogra se Gyepesre...Divat
fogalmam sincs sztem így akarja elbaszni a karrierjüket Kiss
|
több mint 12 éve
otthon veriDivat!vezetünk az mlsz kedvenc vasas ellen 😀Kisswhere is pölő???? 😊
Te amúgy vágod ez az alkesz döme miért védőbe játszatja Batikot és Gárdost?? és akkor ugye nincs szükségünk se Balogra se Gyepesre...Divat
fogalmam sincs sztem így akarja elbaszni a karrierjüket
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Németh Krisztián aláírt a Roda-hoz.
több mint 12 éve
Divat!vezetünk az mlsz kedvenc vasas ellen 😀Kisswhere is pölő???? 😊
Te amúgy vágod ez az alkesz döme miért védőbe játszatja Batikot és Gárdost?? és akkor ugye nincs szükségünk se Balogra se Gyepesre...
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Meanwhile in Diósgyőr(?):meglepődnék ha ez az elmúlt 2 évben készült volna. (mondjuk a szurkolói kártya miatt szenvednek az ultrák, bojkottálni akarják a meccseket...)
via subbaskizofita
több mint 12 éve
Divat!vezetünk az mlsz kedvenc vasas ellen 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Stez amúgy él még? kezdek aggódni érte! v még tart a zsicivel való elbeszélgetése? v Ő lesz az utód? 😊
|
több mint 12 éve
Borzasztó gyengén szerepel a Rapids, lassan a sereghajtók közé esünk vissza. Jól éreztem, hogy ez a kolumbiai macskajancsi nem sok megoldást jelenthet. Még talán a szezon hajrájában tudunk javítani, de egyre kevesebb reményem van a csapat felé. 😕denversports.blog.hu/2012/07/18/rapids_van_meg_lejjebb
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
A zene Mozartja.ha megint csak az arcuk megy ki a pályára és ilyen enerváltak lesznek, akkor simán(mehet vissza is?)...de talán majd az albánokat is megviseli az út és nyernek a kondásék 2 góllal...de örülök bowl.hu Beethoven-je, h a lényeget sikerült kiragadnod, Mandzukic legyen Veled!Divatna ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91az a sicc is csak egy 0-1 volt, de engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatnem azt írtam, hogy kiesett hanem hogy kikapott. mint a loki most. ők is továbbjuthatnak.Höritessék?? enyhe kapufa kedves Höri, de még a stadionból is kipattant...képzeld továbbjutott a fagyi, majd utána a Poborsykiék ellen estünk ki!Ilyen lófasz nevenincs csapatok ellen, akiket még pár éve is 4-5 gólokkal küldtek haza a magyar csapatok. Dubhagyjad már a 4-5 évet, úgy kikapott a fradi a BL-ben a tirana ellen, mint a sicc. Mukaj nevére a mai napig emlékszem, de a kapus is talán megvan, asszem Hidi volt.Höri
Divat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
ha megint csak az arcuk megy ki a pályára és ilyen enerváltak lesznek, akkor simán(mehet vissza is?)...de talán majd az albánokat is megviseli az út és nyernek a kondásék 2 góllal...de örülök bowl.hu Beethoven-je, h a lényeget sikerült kiragadnod, Mandzukic legyen Veled!na ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.Amadeus91az a sicc is csak egy 0-1 volt, de engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatnem azt írtam, hogy kiesett hanem hogy kikapott. mint a loki most. ők is továbbjuthatnak.Höritessék?? enyhe kapufa kedves Höri, de még a stadionból is kipattant...képzeld továbbjutott a fagyi, majd utána a Poborsykiék ellen estünk ki!Ilyen lófasz nevenincs csapatok ellen, akiket még pár éve is 4-5 gólokkal küldtek haza a magyar csapatok. Dubhagyjad már a 4-5 évet, úgy kikapott a fradi a BL-ben a tirana ellen, mint a sicc. Mukaj nevére a mai napig emlékszem, de a kapus is talán megvan, asszem Hidi volt.Höri
Divat
|
több mint 12 éve
Nem értem Stez amúgy miért sír ahonnan Ibra elment ott rögtön BL-t nyert a csapat.Mondjuk Silva fájhat 😀
több mint 12 éve
DzsokijuingHöri használhatja egy hétre új avatarként.
több mint 12 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Hát, nekem úgy tűnt hogy kiba nagy arccal ment oda a Loki, mert aztán taktika az egy nagy 0 volt, ezzel szemben az albánok levették Kulabát elég rendesen, Szakály meg egy primadonna. Mondjuk az is igaz hogy a Loki otthon(Nyíregyházán) simán jobb 3 góllal de örülhetnek hogy megúszták 3 alatt. Különösen elgondolkodtató az itthon "toronymagasan legjobb középső védőnek" titulált Mészáros, meg az egész védelem teljesítménye. Egy albán bajnok ellen.Meg hát ennyit a hazai veretlenség relatív értékéről.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Csak egy alkalommal látnám, hogy egy magyar csapat tud ilyen energikusan, szervezetten, ötletesen játszani...A Videoton egyébként továbbmegy, 1. jó csapat, 2. kevés magyar.
több mint 12 éve
Meanwhile in Diósgyőr(?):via subba
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
na ha állod a fogadásod, akkor egy kolonoszkópiára befizetlek, ha vesztesz.az a sicc is csak egy 0-1 volt, de engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...Divatnem azt írtam, hogy kiesett hanem hogy kikapott. mint a loki most. ők is továbbjuthatnak.Höritessék?? enyhe kapufa kedves Höri, de még a stadionból is kipattant...képzeld továbbjutott a fagyi, majd utána a Poborsykiék ellen estünk ki!Ilyen lófasz nevenincs csapatok ellen, akiket még pár éve is 4-5 gólokkal küldtek haza a magyar csapatok. Dubhagyjad már a 4-5 évet, úgy kikapott a fradi a BL-ben a tirana ellen, mint a sicc. Mukaj nevére a mai napig emlékszem, de a kapus is talán megvan, asszem Hidi volt.Höri
Divat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
kulabá amúgy majdnem bekötötte cipőfűzőjét, tuti Balotellitől tanulta...sárgát megért 😀
|
több mint 12 éve
az a sicc is csak egy 0-1 volt, de engem basszanak meg ha ez loki továbbmegy, simán jobbak voltak 2-3 góllal az albánok. de ne legyen igazam...nem azt írtam, hogy kiesett hanem hogy kikapott. mint a loki most. ők is továbbjuthatnak.Höritessék?? enyhe kapufa kedves Höri, de még a stadionból is kipattant...képzeld továbbjutott a fagyi, majd utána a Poborsykiék ellen estünk ki!Ilyen lófasz nevenincs csapatok ellen, akiket még pár éve is 4-5 gólokkal küldtek haza a magyar csapatok. Dubhagyjad már a 4-5 évet, úgy kikapott a fradi a BL-ben a tirana ellen, mint a sicc. Mukaj nevére a mai napig emlékszem, de a kapus is talán megvan, asszem Hidi volt.Höri
Divat
|
több mint 12 éve
nem azt írtam, hogy kiesett hanem hogy kikapott. mint a loki most. ők is továbbjuthatnak.tessék?? enyhe kapufa kedves Höri, de még a stadionból is kipattant...képzeld továbbjutott a fagyi, majd utána a Poborsykiék ellen estünk ki!Ilyen lófasz nevenincs csapatok ellen, akiket még pár éve is 4-5 gólokkal küldtek haza a magyar csapatok. Dubhagyjad már a 4-5 évet, úgy kikapott a fradi a BL-ben a tirana ellen, mint a sicc. Mukaj nevére a mai napig emlékszem, de a kapus is talán megvan, asszem Hidi volt.Höri
Divat
több mint 12 éve
tessék?? enyhe kapufa kedves Höri, de még a stadionból is kipattant...képzeld továbbjutott a fagyi, majd utána a Poborsykiék ellen estünk ki!Ilyen lófasz nevenincs csapatok ellen, akiket még pár éve is 4-5 gólokkal küldtek haza a magyar csapatok. Dubhagyjad már a 4-5 évet, úgy kikapott a fradi a BL-ben a tirana ellen, mint a sicc. Mukaj nevére a mai napig emlékszem, de a kapus is talán megvan, asszem Hidi volt.Höri
utána évben uefában viszont egy fehérorosz csapat megfingatott minket, de a Vaduzt semmise übereli, akkor se...
|
több mint 12 éve
Ilyen lófasz nevenincs csapatok ellen, akiket még pár éve is 4-5 gólokkal küldtek haza a magyar csapatok. Dubhagyjad már a 4-5 évet, úgy kikapott a fradi a BL-ben a tirana ellen, mint a sicc. Mukaj nevére a mai napig emlékszem, de a kapus is talán megvan, asszem Hidi volt.
több mint 12 éve
Hadzic szarta a gólokat a Sarajevo - Hibernians 9-6-os EL derbin 😀Ja, épp néztem az Anzsi keretét. Ha a Honvéd összesítésben megússza 5 gól difi alatt a 2 meccsen az már bravúr lesz...Na a Honvéd is megvette a maga Coulibaly-ját. Vmi szenegáli hegy a gyerek 195 alacsony, a felépítése is jó.tüsi91az jó, majd az Anzsi ellen megnézik hogyan is kell használni.
Csak mert náluk Lacina Traore 203 cm, tavaly 15 gólt vert a ruszki ligában és most vették 18 millióért KrasznodarbólHöri
Remélem ez a Thiam-Iyane nem Kris Bright - Emir Hadzic kaliberű "erősítés"lesz. iktriad