Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
A Honvédnak kellett volna hozni pér homokzsákot is a bunkervédelemhez, az talán lelassíthatná Eto'oékat...Eddig... A labdabirtoklás kb 85-15% lehet. Nem ide.
De még mindig 0-0. iktriad
Update: 72 - 28% a labdabirtoklás.
Cuki, hogy Knézy úgy közvetít mintha egy súlycsoportba tartozna a Honvéd és az Anzsi, és ki van akadva, hogy a Honvéd csak a védekezéssel foglalkozik.
több mint 12 éve
A Honvédnak kellett volna hozni pér homokzsákot is a bunkervédelemhez, az talán lelassíthatná Eto'oékat...De még mindig 0-0.
több mint 12 éve
😊naa azért ahhoz dömének is lesz 1-2 szava, akarom mondani hörgése!DivatPicsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.BazzaniElgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27
több mint 12 éve
naa azért ahhoz dömének is lesz 1-2 szava, akarom mondani hörgése!Picsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.BazzaniElgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27
|
több mint 12 éve
Picsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27
több mint 12 éve
Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
MTK? Hegedüs mit leművelt, OMG!JC6inkább a zenica ellen műveltek volna vmit...
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
MTK? Hegedüs mit leművelt, OMG!
több mint 12 éve
bocs!meg volt már egy X is! 😊DivatMost nyertünk 3-1re mit akarsz még?😊zavi27tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!Divatkivétel az újpestHöri
közben látom ronaldó andrás triplázott a westprém ellen. jövőre premier lig.
több mint 12 éve
meg volt már egy X is! 😊Most nyertünk 3-1re mit akarsz még?😊zavi27tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!Divatkivétel az újpestHöri
|
több mint 12 éve
Most nyertünk 3-1re mit akarsz még?😊tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!Divatkivétel az újpestHöri
több mint 12 éve
tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!Divatkivétel az újpest
több mint 12 éve
tudhatnád h bari meccsekbe elit szinten vagyunk, mind válogatott, mind klub csapatokban!
|
több mint 12 éve
a fenerrel bezzeg ikszelünk barimeccsen de lófasz noname csapat meg elver minket nulla játékkal tétmeccsen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-a-92-percben-meg-vesztesre-allt-de-nyert-a-bate-2150179ez vajon meg volt téve valahol? 😀 enyhén gyanús ez a kör is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
nem adják a Vidi EL-meccsét holnap, nem lesz TV-közvetítés egyik országban sem. Magyar csapat nemzetközi kupában játszik egy szezon alatt kb 8-10 meccset, abból jó ha a hazaiakat lehet nézni, érdekes...davemayerBe kell érnünk holnap a Honvéd oroszországi gálájával az m2n (ás a gála alatt persze azt értem, hogy 5 gólnál kisebb lesz a difi az Anzsi javára).
Inkább nevetséges mint érdekes. Ezt a meccset vártam a legjobban, erre nem adják. Faszba...BazzaniBiztos nem akarják tovább szítani a két ország közti viszonyt.
több mint 12 éve
Inkább nevetséges mint érdekes. Ezt a meccset vártam a legjobban, erre nem adják. Faszba...
több mint 12 éve
nem adják a Vidi EL-meccsét holnap, nem lesz TV-közvetítés egyik országban sem. Magyar csapat nemzetközi kupában játszik egy szezon alatt kb 8-10 meccset, abból jó ha a hazaiakat lehet nézni, érdekes...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
jó utat Optimus!Stez amúgy él még? kezdek aggódni érte! v még tart a zsicivel való elbeszélgetése? v Ő lesz az utód? 😊DivatStez úgy döntött, hogy inkább nem is ír ide, az lesz mindenkinek a legjobb. És hamarosan indul a repülőgépe Milánóba, ahol hamarosan fejbelövi a büdös zsidvány férget.Stez
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Stez amúgy él még? kezdek aggódni érte! v még tart a zsicivel való elbeszélgetése? v Ő lesz az utód? 😊DivatStez úgy döntött, hogy inkább nem is ír ide, az lesz mindenkinek a legjobb. És hamarosan indul a repülőgépe Milánóba, ahol hamarosan fejbelövi a büdös zsidvány férget.
több mint 12 éve
na hát fordítva vok ezzel...Józsi sztem nagyon jól lát a pályán, és talán az egyetlen ember aki képes 2m-re odapasszolni a labdát, csak döme és prukner nem jön rá h Ő nem védekező kp... 😀 egerszegen és győrbe is jó volt sztem, de vele elfogult vagyok mert anno játszott kanizsán a bányászba is... 😀Józsiba semmi fantáziát nem látok :/ Pölőbe többetKissOrosz viszont kezd formába lendülni, szép lenne elöl: Somalia-Orosz-Böde mögöttük Hakola(Józsi), csak hát akkor ugye az aranylábú pölő nem játszhatna, úgyh ilyenről nem is álmodozok...Divatotthon veriDivat!vezetünk az mlsz kedvenc vasas ellen 😀Kisswhere is pölő???? 😊
Te amúgy vágod ez az alkesz döme miért védőbe játszatja Batikot és Gárdost?? és akkor ugye nincs szükségünk se Balogra se Gyepesre...Divat
fogalmam sincs sztem így akarja elbaszni a karrierjüket Kiss
és pölő totál vak!
|
több mint 12 éve
Józsiba semmi fantáziát nem látok :/ Pölőbe többetOrosz viszont kezd formába lendülni, szép lenne elöl: Somalia-Orosz-Böde mögöttük Hakola(Józsi), csak hát akkor ugye az aranylábú pölő nem játszhatna, úgyh ilyenről nem is álmodozok...Divatotthon veriDivat!vezetünk az mlsz kedvenc vasas ellen 😀Kisswhere is pölő???? 😊
Te amúgy vágod ez az alkesz döme miért védőbe játszatja Batikot és Gárdost?? és akkor ugye nincs szükségünk se Balogra se Gyepesre...Divat
fogalmam sincs sztem így akarja elbaszni a karrierjüket Kiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
valszeg, meg gondolom managerének is jobban megéri, aztán telebeszélik a fejüket...de majd rájönnek!Szerintem egy indok: $Schleckamúgy szinte minden tehetségnek bejön a holland bajnokság, nem értem miért nem megy oda a többség, inkább elmennek olaszba, görögbe, ciprusra...miért? Tőzsér is sztem rá fog baszni Genoával..DivatNémeth Krisztián aláírt a Roda-hoz.lolEz tökéletes lépés. Az edzője ugyanaz lesz mint a Waalwijkben, és ott neki azért már bizonyított és látszott az is, hogy a holland bajnokságba jól illik.Schleck
|
több mint 12 éve
Szerintem egy indok: $amúgy szinte minden tehetségnek bejön a holland bajnokság, nem értem miért nem megy oda a többség, inkább elmennek olaszba, görögbe, ciprusra...miért? Tőzsér is sztem rá fog baszni Genoával..DivatNémeth Krisztián aláírt a Roda-hoz.lolEz tökéletes lépés. Az edzője ugyanaz lesz mint a Waalwijkben, és ott neki azért már bizonyított és látszott az is, hogy a holland bajnokságba jól illik.Schleck