Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom ki írt múltkor Oscarról, de remélem nézi most a meccset. A gólja is szép volt, de azt leszámítva is kurva kemény első 20 percet nyomott a srác. Többet csinált mint tavaly egy-egy teljes meccsen (tavaly is jó volt, de voltak halványabb meccsei). Nagyon jól játszik,aprítják is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Hála az égnek.Nem ment át az orvosin.empty taxiHogy fontos dolgokról is beszéljünk: mindegyikünk kedvence, a svájci görög Jorgosz Szamarasz jelenleg a Sampdoriánál van próbajátékon.empty taxiÉn tudok róla hetek óta, de reméltem, hogy kamu. Serie B jövünk.Bazzani
Ellenben Cassano aki átment.
Állítólag egyéves szerződést kínáltunk neki opciós joggal a második évre.
800.000€/év+ bonus
több mint 10 éve
Kicsit visszarepülök az időben és rádiós közvetítésen hallgatom az Újpest meccset.magyarlelato.com/hirek/ujpest-puskas-akademia-elo-radios-kozvetites/
több mint 10 éve
Jól átbasztál fél órája nyalogatom a kivastagított részt, de semmi hatás 😕lsd. kivastagított rész 😉empty taxia city vagy az nfl miatt? 😀NegritisVééééégreee kezdődik, ezt vártam a legjobban, még az nfl-nél is..:A:Rámjött a bannolhatnék...empty taxi
Go City!Coolearie
több mint 10 éve
Romero kezd a Muban... Bosnich-Taibi-Caroll szint. Vicctüsi91Nagyon nem. 10 meccsenként lesz egy bakija, de közben meg remek lesz. Én nagyon szerettem a Doria-ban.
több mint 10 éve
Romero kezd a Muban... Bosnich-Taibi-Caroll szint. Vicctüsi91egész jól állta a sarat sztem 😊
több mint 10 éve
Szerencsétlen Walker, szerintem ezt ő sem így gondolta:p
több mint 10 éve
... 😊a kanárik a norwich city...kristofDá. Imádom őketCoolearieGo City!CoolearieCsak nem a Kanáriknak szurkolsz?! o_oMikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
cricfree megy köszi, a wiz1net le van tiltva melóhelyen 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
cricfree.sx/watch/live/manchester-utd-vs-tottenham-hotspur-live-streamingfasza ezt nem akarja behozni 😀valaki tud dobni majd linket?kozvetitesek.com/digisport-1/empty taxi
melóba vagyok a céges gépen még nincs lementve semmi 😀Negritis
meg eleve inkább vmi angol kéneNegritis
több mint 10 éve
Mint mindigwww.wiz1.net/schedule

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
fasza ezt nem akarja behozni 😀valaki tud dobni majd linket?kozvetitesek.com/digisport-1/empty taxi
meg eleve inkább vmi angol kéne
több mint 10 éve
lsd. kivastagított rész 😉a city vagy az nfl miatt? 😀NegritisVééééégreee kezdődik, ezt vártam a legjobban, még az nfl-nél is..:A:Rámjött a bannolhatnék...empty taxi
Go City!Coolearie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
a city vagy az nfl miatt? 😀Vééééégreee kezdődik, ezt vártam a legjobban, még az nfl-nél is..:A:Rámjött a bannolhatnék...empty taxi
Go City!Coolearie
több mint 10 éve
valaki tud dobni majd linket?kozvetitesek.com/digisport-1/

Madden hates me.
több mint 10 éve
Vééééégreee kezdődik, ezt vártam a legjobban, még az nfl-nél is..:A:Rámjött a bannolhatnék...
Go City!Coolearie

Madden hates me.
több mint 10 éve
valaki tud dobni majd linket?melóba vagyok a céges gépen még nincs lementve semmi 😀
több mint 10 éve
Romero kezd a Muban... Bosnich-Taibi-Caroll szint. Vicc
több mint 10 éve
Hatalmas ez a topik 😀 mtk szurkoló után már city szurkolót is látni 😀 Amúgy meg GGMU idén vissza a trónra!
több mint 10 éve
Bazdmeg, tényleg..Az is City..😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDa kanárik a norwich city...kristofDá. Imádom őketCoolearieGo City!CoolearieCsak nem a Kanáriknak szurkolsz?! o_oMikey
Nem, én a kékekre gondoltam, bocsi egy kicsit még nem vagyok a toppon, jól sikerült az este..😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a kanárik a norwich city...Dá. Imádom őketCoolearieGo City!CoolearieCsak nem a Kanáriknak szurkolsz?! o_oMikey
több mint 10 éve
Dá. Imádom őket, és nagyon kíváncsi vagyok Cameron Humphreys-re. Mellesleg még csak 16 éves és már bent van a PL-ben..Milyen jó lenne ott játszani, vagy legalább az Angol Bajnokságban.Go City!CoolearieCsak nem a Kanáriknak szurkolsz?! o_oMikey
több mint 10 éve
Mou 4 évvel hosszabbított, induljon is meg a következő nagy menetelés! 😉
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Go City!CoolearieCsak nem a Kanáriknak szurkolsz?! o_o
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Vééééégreee kezdődik, ezt vártam a legjobban, még az nfl-nél is..:A: Go City!