NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
Jenő, az egyértelmű lest fradistaként is illik beismerni....gordon
ezen csak szánakozva lemondóan legyintettem, 1, lesről jött vissza, 2, tiszta les volt....

Ez a Fradi is de gyenge, az a mákjuk ilyen szedett-vedett gyalázatos szezonunk van

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Burcsa, Casoni és Bekő hétfőn a munkaügyi központban kezd alighanem...

KisKnézy már leplezni sem próbálja, hogy mekkora Fradi drukker.Bazzani
Az apja meg Honvéd volt, családi vonás h nem megy a pártatlan közvetítés, de ez még azért sehol sincs egy Czollner Gyula-féle Sebastian Vettelezéshez 😀empty taxi
Fenét, az apja is Fradista volt.Bazzani
No.empty taxi
Bazzanival értek egyet. Azon a már-már klasszikusnak számító 95ös Grasshoppers - Fradi 0-3on szerintem (is) kibújt nála az a bizonyos szög a zsákból....
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Jenő, az egyértelmű lest fradistaként is illik beismerni....
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Az apja meg Honvéd volt, családi vonás h nem megy a pártatlan közvetítés, de ez még azért sehol sincs egy Czollner Gyula-féle Sebastian Vettelezéshez 😀empty taxi
Fenét, az apja is Fradista volt.Bazzani
No.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
„Voli profi, vezéregyéniség. Bármilyen feladatnak az élére áll. Van még hová fejlődnie, ezt ő is tudja. Ha valaki azért a momentumért olyan következtetést von le, hogy kihagyná őt, az idióta. Rosszul döntött, abban a pillanatban bejött egy blokk, rosszul kivitelezte, amit akart, de ez nem hiba volt. Az a hiba, amikor a játékos nem azt csinálja, amit az edzővel megbeszél, (EZ ÓRIÁSI 😀) például nem fogja a rá kiosztott embert. A csapat is pozitívan reagálta le az egész történetet” – idézte Bekő Balázs vezetőedző nyilatkozatát a boon.hu regionális honlap.

Aki ilyet nyilatkozik meccs előtt, annak mennie kell, főleg a mai gyalázat után.

Szerk: a kiemelt mondatot hogy lehet értelmezni? De ez nem hiba volt. Az a hiba, amikor a játékos nem azt csinálja, amit az edzővel megbeszél.
Ezek szerint azt a passzt megbeszélték.

LOL
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley

Fenét, az apja is Fradista volt.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Az apja meg Honvéd volt, családi vonás h nem megy a pártatlan közvetítés, de ez még azért sehol sincs egy Czollner Gyula-féle Sebastian Vettelezéshez 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Lesz. Megbüntetik a Vidit. Hazai szektorból kiabáltak. 😊

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 299 — "Grammar maci"
Kíváncsi leszek lesz-e bünti a szurkolói rigmusok miatt...vagy megint csak Újpesten kiabáltak...gordon
biztos hogy lesz, nem is kevés

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Kíváncsi leszek lesz-e bünti a szurkolói rigmusok miatt...vagy megint csak Újpesten kiabáltak...
több mint 10 éve
Ez a Danilovics nem szereti Casonit.

Knézy szerint a Fradi les egyvonal. Rendben, értjük.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Nem, még megvárják, amíg Lovrencsicsék oda-vissza elkenik a szájukat, és majd csak aztán jön a tisztogatás(=Casoni out). Burcsa Gene Smith szerű pusztítást végzett pár hónap leforgása alatt. 😀
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Bekő nekem csalódás, egész jólt tolta a kecsóval, volt stílusa annak a csapatnak. Amúgy sem túl jó szvsz. ez a dvtk keret még adnék időt neki. Amúgy meg szivics szavai kísértenek...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve

KisKnézy már leplezni sem próbálja, hogy mekkora Fradi drukker.

több mint 10 éve
Apa kezdőőődik! #OpeningDay #PremierLeague

:cool:Mikey
nem is tudtam, hogy a liverpool szurkolók még mindig várják a PL kezdését 😊Dexxter Tailor
Persze hogy várják. Egy Mignolet kiállítástól/sérüléstől vannak attól, hogy magyar játékos lépjen pályára a csapatukban tétmeccsen. 😀
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Vinicius meg is nyerte a meccset a Fradinak, egy alapos Xanax kúra nem ártana neki ezek után.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
In Burcsa we trust! Vinicius 20 mp alatt kiállítatja magát némi bíró anyázással, majd daniloviccsal majdnem összeverekednek a pályán 😀 kiváncsi vagyok mikor és mi lesz ennek a vége...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 299 — "Grammar maci"
Biztos Kubatov a legaktívabb a pályán mert az ő nevét hallom a legtöbbet, bár furcsa hogy nem Knézy-től...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
ezt a szerencsétlen dvtk-t bazdmeg...
kanta viszont egyértelműen a legjobb itthon, mai meccsen minimum 6-7 kulcspassz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 735 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
courtois, te okostojás...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 406
Ahogy irtam mar korabban lehet nevetni a radio kozvetitesen, de ha angliaban nem szegyen h a BBC hetvegenkent tobb orat kozvetit szakertokkel tobb helyszinrol tobb sportot....
En mindig azt hallgatom ha hetvegen dolgozom.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem tudom ki írt múltkor Oscarról, de remélem nézi most a meccset. A gólja is szép volt, de azt leszámítva is kurva kemény első 20 percet nyomott a srác. Többet csinált mint tavaly egy-egy teljes meccsen (tavaly is jó volt, de voltak halványabb meccsei). Nagyon jól játszik,aprítják is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Hogy fontos dolgokról is beszéljünk: mindegyikünk kedvence, a svájci görög Jorgosz Szamarasz jelenleg a Sampdoriánál van próbajátékon.empty taxi
Én tudok róla hetek óta, de reméltem, hogy kamu. Serie B jövünk.Bazzani
Nem ment át az orvosin.empty taxi
Hála az égnek.
Ellenben Cassano aki átment.
Állítólag egyéves szerződést kínáltunk neki opciós joggal a második évre.
800.000€/év+ bonus

több mint 10 éve
Kicsit visszarepülök az időben és rádiós közvetítésen hallgatom az Újpest meccset.
 magyarlelato.com/hirek/ujpest-puskas-akademia-elo-radios-kozvetites/

több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Vééééégreee kezdődik, ezt vártam a legjobban, még az nfl-nél is..:A:
Go City!Coolearie
Rámjött a bannolhatnék...empty taxi
a city vagy az nfl miatt? 😀Negritis
lsd. kivastagított rész 😉empty taxi
Jól átbasztál fél órája nyalogatom a kivastagított részt, de semmi hatás 😕