Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 085
Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91
Ebben semmi logika sincs. Az elit csapatnak nem ugyanazokkal kell játszani, mint az alsóházinak? 😀 naugye. Szóval a bajnokság szinvonalától független, hogy Koman melyik gárdában penget, nyilván válogatott marad a ruszki bajnokságból is.Höri
Nem értek veled egyet teljesen. Egy CSZKA, Zenit, Kazany ott van a nemzetközi kupákban. Mindjárt más egy oroszországi túra, ha évente 2szer játszol még a Real ellen egy nyolcadöntőben, csoportban meg mondjuk Inter,Porto, +még valaki ellen. Nem mind1, hogy úgy néz ki a hete, hogy "szombat: Groznyi, hétközben: pihi, szombat: Vlagyivosztok" vagy "szombat: Groznyi, szerda: Madrid, szombat: Vlagyivosztok". Meg valahol az sem mind1, hogy Spaletti az edződ vagy Ivan Kozirev...Amadeus91
És akkor kit állítsanak a helyére, Szakályt?

Höri
Illés Bélát.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91
Ebben semmi logika sincs. Az elit csapatnak nem ugyanazokkal kell játszani, mint az alsóházinak? 😀 naugye. Szóval a bajnokság szinvonalától független, hogy Koman melyik gárdában penget, nyilván válogatott marad a ruszki bajnokságból is.Höri
Nem értek veled egyet teljesen. Egy CSZKA, Zenit, Kazany ott van a nemzetközi kupákban. Mindjárt más egy oroszországi túra, ha évente 2szer játszol még a Real ellen egy nyolcadöntőben, csoportban meg mondjuk Inter,Porto, +még valaki ellen. Nem mind1, hogy úgy néz ki a hete, hogy "szombat: Groznyi, hétközben: pihi, szombat: Vlagyivosztok" vagy "szombat: Groznyi, szerda: Madrid, szombat: Vlagyivosztok". Meg valahol az sem mind1, hogy Spaletti az edződ vagy Ivan Kozirev...Amadeus91
És akkor kit állítsanak a helyére, Szakályt?

Priskin a ruszki 2. osztályból is válogatott volt, simán van akkora respektje a ligának, hogy Szerethető Sándor így is Komant favorizálja.

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
döme's all-star team vs dunaújváros 2-4! 😊Divat
rúgott 2 gólt a tarcsi kell ennél több?Kiss
pölő is villant az első meccsen, szal nem!

http://www.youtube.com/watch?v=ovvC3yxaTLk
dömét hallgassátok: "ne rúúúúgd el....akkor rúgd el" 😀Divat
ez az ember ez kész..jó lenne egyszer vele inni 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
majd a kis Montpellier idén is elkeni a szájukat 😀
Mondjuk ez a csapat már tényleg más színvonalt fog képviselni a Ligue 1ben. És akkor még valszeg jön az olasz foci legtehetségesebb fiatalja Marco Verratti (kp) is ide

JT Daniels fan
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 592 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
basszameg szuperkupa döntőben 58. percben lehozzák Ádámot, és a 63. percben kiegyenlít a dinamo. Köcsög oláhok!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 743 — Axel Foley
Kemény. Remek csapat lehet.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
durva: braxa88
amúgy télleg odabassz, kiv leszek BL-ben mire jutnak!

|
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
durva:
több mint 12 éve
Silva a PSG-ben, hivatalos. Király...Duff
szegény Stez... 😕Divat
ő hogy-hogy nem robbant még fel?

más:
 www.nemzetisport.hu/legiosok/fulop-alairt-az-aszterasz-tripoliszhoz-2148931

ez a mai az eget rengető igazolások napja.Amadeus91
hát igen...biztos szar pénzért vitte oda menedzsere, kiv lesz mennyit fog védeni és potyázni.. 😀

|
több mint 12 éve
szegény Stez... 😕Divat
ő hogy-hogy nem robbant még fel?

más:
 www.nemzetisport.hu/legiosok/fulop-alairt-az-aszterasz-tripoliszhoz-2148931

ez a mai az eget rengető igazolások napja.

több mint 12 éve
szegény Stez... 😕

|
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 162
Silva a PSG-ben, hivatalos. Király...
több mint 12 éve
Nem értek veled egyet teljesen. Egy CSZKA, Zenit, Kazany ott van a nemzetközi kupákban. Mindjárt más egy oroszországi túra, ha évente 2szer játszol még a Real ellen egy nyolcadöntőben, csoportban meg mondjuk Inter,Porto, +még valaki ellen. Nem mind1, hogy úgy néz ki a hete, hogy "szombat: Groznyi, hétközben: pihi, szombat: Vlagyivosztok" vagy "szombat: Groznyi, szerda: Madrid, szombat: Vlagyivosztok". Meg valahol az sem mind1, hogy Spaletti az edződ vagy Ivan Kozirev...

több mint 12 éve
rúgott 2 gólt a tarcsi kell ennél több?Kiss
pölő is villant az első meccsen, szal nem!

http://www.youtube.com/watch?v=ovvC3yxaTLk
dömét hallgassátok: "ne rúúúúgd el....akkor rúgd el" 😀

|
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
rúgott 2 gólt a tarcsi kell ennél több?

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
döme's all-star team vs dunaújváros 2-4! 😊

|
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ebben semmi logika sincs. Az elit csapatnak nem ugyanazokkal kell játszani, mint az alsóházinak? 😀 naugye. Szóval a bajnokság szinvonalától független, hogy Koman melyik gárdában penget, nyilván válogatott marad a ruszki bajnokságból is.

több mint 12 éve
Koman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91
szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.Amadeus91
és majd pont Koman igazolna Orosz élcsapatba? szertáros van olcsóbban is gondolomHabi
Kellett volna, csak nem akarták, hogy maradjon.
El sem vitték az edzőtáborba.Bazzani
pont a helyére igazolták a svéd válogatott Bajramit. Hát igen, francia másodba sem való. sajnálom, mert sokkal-sokkal többnek/jobbank indult 😕

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Koman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91
szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.Amadeus91
és majd pont Koman igazolna Orosz élcsapatba? szertáros van olcsóbban is gondolomHabi
El sem vitték az edzőtáborba.Bazzani
vajon miért? (mentalitás?)

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 743 — Axel Foley
El sem vitték az edzőtáborba.

több mint 12 éve
"Úgy tudjuk, az említett időpontra már „lefoglalták″ a Városi Stadiont. Az NB II Nyugati csoportjában szereplő SVSE játszana felkészülési meccset a nagy megyei rivális ETO első csapatával."

Asbee, majd a NUTD meccs színvonalát képzeljétek oda.

egyébként is magyar pályára magyar focit!!!!négy44!

több mint 12 éve
Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.

több mint 12 éve
és majd pont Koman igazolna Orosz élcsapatba? szertáros van olcsóbban is gondolom

JT Daniels fan
több mint 12 éve
szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 445 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem ezek után Juhász is ruszkiföldön köt ki vhol.Divat
Juhásznak tudtommal komoly ukrán kérője van (Dnipro asszem). iktriad
Úgy tudom, hogy a Dnipro már nincs képben.
Bármennyire is utálom a német focit mégis úgy gondolom,hogy Rolandnak a Gladbach lenne a legjobb megoldás a kérői közül.Bazzani
Ő is a Bundesligába vágyik már évek óta. Remélem összejön a bolt.