Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
Illés Bélát.És akkor kit állítsanak a helyére, Szakályt?Nem értek veled egyet teljesen. Egy CSZKA, Zenit, Kazany ott van a nemzetközi kupákban. Mindjárt más egy oroszországi túra, ha évente 2szer játszol még a Real ellen egy nyolcadöntőben, csoportban meg mondjuk Inter,Porto, +még valaki ellen. Nem mind1, hogy úgy néz ki a hete, hogy "szombat: Groznyi, hétközben: pihi, szombat: Vlagyivosztok" vagy "szombat: Groznyi, szerda: Madrid, szombat: Vlagyivosztok". Meg valahol az sem mind1, hogy Spaletti az edződ vagy Ivan Kozirev...Amadeus91Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91Ebben semmi logika sincs. Az elit csapatnak nem ugyanazokkal kell játszani, mint az alsóházinak? 😀 naugye. Szóval a bajnokság szinvonalától független, hogy Koman melyik gárdában penget, nyilván válogatott marad a ruszki bajnokságból is.Höri
Höri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
És akkor kit állítsanak a helyére, Szakályt?Nem értek veled egyet teljesen. Egy CSZKA, Zenit, Kazany ott van a nemzetközi kupákban. Mindjárt más egy oroszországi túra, ha évente 2szer játszol még a Real ellen egy nyolcadöntőben, csoportban meg mondjuk Inter,Porto, +még valaki ellen. Nem mind1, hogy úgy néz ki a hete, hogy "szombat: Groznyi, hétközben: pihi, szombat: Vlagyivosztok" vagy "szombat: Groznyi, szerda: Madrid, szombat: Vlagyivosztok". Meg valahol az sem mind1, hogy Spaletti az edződ vagy Ivan Kozirev...Amadeus91Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91Ebben semmi logika sincs. Az elit csapatnak nem ugyanazokkal kell játszani, mint az alsóházinak? 😀 naugye. Szóval a bajnokság szinvonalától független, hogy Koman melyik gárdában penget, nyilván válogatott marad a ruszki bajnokságból is.Höri
Priskin a ruszki 2. osztályból is válogatott volt, simán van akkora respektje a ligának, hogy Szerethető Sándor így is Komant favorizálja.
több mint 12 éve
ez az ember ez kész..jó lenne egyszer vele inni 😀pölő is villant az első meccsen, szal nem!döme's all-star team vs dunaújváros 2-4! 😊Divatrúgott 2 gólt a tarcsi kell ennél több?Kiss
http://www.youtube.com/watch?v=ovvC3yxaTLk
dömét hallgassátok: "ne rúúúúgd el....akkor rúgd el" 😀Divat
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
majd a kis Montpellier idén is elkeni a szájukat 😀Mondjuk ez a csapat már tényleg más színvonalt fog képviselni a Ligue 1ben. És akkor még valszeg jön az olasz foci legtehetségesebb fiatalja Marco Verratti (kp) is ide
JT Daniels fan
több mint 12 éve
basszameg szuperkupa döntőben 58. percben lehozzák Ádámot, és a 63. percben kiegyenlít a dinamo. Köcsög oláhok!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
durva: braxa88amúgy télleg odabassz, kiv leszek BL-ben mire jutnak!
|
több mint 12 éve
braxa88
12 534
durva:
több mint 12 éve
hát igen...biztos szar pénzért vitte oda menedzsere, kiv lesz mennyit fog védeni és potyázni.. 😀ő hogy-hogy nem robbant még fel?Silva a PSG-ben, hivatalos. Király...Duffszegény Stez... 😕Divat
más:
www.nemzetisport.hu/legiosok/fulop-alairt-az-aszterasz-tripoliszhoz-2148931
ez a mai az eget rengető igazolások napja.Amadeus91
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
ő hogy-hogy nem robbant még fel?Silva a PSG-ben, hivatalos. Király...Duffszegény Stez... 😕Divat
más:
www.nemzetisport.hu/legiosok/fulop-alairt-az-aszterasz-tripoliszhoz-2148931
ez a mai az eget rengető igazolások napja.
több mint 12 éve
Silva a PSG-ben, hivatalos. Király...Duffszegény Stez... 😕
|
több mint 12 éve
Duff
3 162
Silva a PSG-ben, hivatalos. Király...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
Nem értek veled egyet teljesen. Egy CSZKA, Zenit, Kazany ott van a nemzetközi kupákban. Mindjárt más egy oroszországi túra, ha évente 2szer játszol még a Real ellen egy nyolcadöntőben, csoportban meg mondjuk Inter,Porto, +még valaki ellen. Nem mind1, hogy úgy néz ki a hete, hogy "szombat: Groznyi, hétközben: pihi, szombat: Vlagyivosztok" vagy "szombat: Groznyi, szerda: Madrid, szombat: Vlagyivosztok". Meg valahol az sem mind1, hogy Spaletti az edződ vagy Ivan Kozirev...Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91Ebben semmi logika sincs. Az elit csapatnak nem ugyanazokkal kell játszani, mint az alsóházinak? 😀 naugye. Szóval a bajnokság szinvonalától független, hogy Koman melyik gárdában penget, nyilván válogatott marad a ruszki bajnokságból is.Höri
több mint 12 éve
pölő is villant az első meccsen, szal nem!döme's all-star team vs dunaújváros 2-4! 😊Divatrúgott 2 gólt a tarcsi kell ennél több?Kiss
http://www.youtube.com/watch?v=ovvC3yxaTLk
dömét hallgassátok: "ne rúúúúgd el....akkor rúgd el" 😀
|
több mint 12 éve
döme's all-star team vs dunaújváros 2-4! 😊Divatrúgott 2 gólt a tarcsi kell ennél több?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91Ebben semmi logika sincs. Az elit csapatnak nem ugyanazokkal kell játszani, mint az alsóházinak? 😀 naugye. Szóval a bajnokság szinvonalától független, hogy Koman melyik gárdában penget, nyilván válogatott marad a ruszki bajnokságból is.
több mint 12 éve
pont a helyére igazolták a svéd válogatott Bajramit. Hát igen, francia másodba sem való. sajnálom, mert sokkal-sokkal többnek/jobbank indult 😕Kellett volna, csak nem akarták, hogy maradjon.Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91és majd pont Koman igazolna Orosz élcsapatba? szertáros van olcsóbban is gondolomHabiKoman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.Amadeus91
El sem vitték az edzőtáborba.Bazzani
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
vajon miért? (mentalitás?)Kellett volna, csak nem akarták, hogy maradjon.Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91és majd pont Koman igazolna Orosz élcsapatba? szertáros van olcsóbban is gondolomHabiKoman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.Amadeus91
El sem vitték az edzőtáborba.Bazzani
több mint 12 éve
Kellett volna, csak nem akarták, hogy maradjon.Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.Amadeus91és majd pont Koman igazolna Orosz élcsapatba? szertáros van olcsóbban is gondolomHabiKoman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.Amadeus91
El sem vitték az edzőtáborba.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
"Úgy tudjuk, az említett időpontra már „lefoglalták″ a Városi Stadiont. Az NB II Nyugati csoportjában szereplő SVSE játszana felkészülési meccset a nagy megyei rivális ETO első csapatával."Asbee, majd a NUTD meccs színvonalát képzeljétek oda.
egyébként is magyar pályára magyar focit!!!!négy44!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
Maradnia kellett volna szerintem. Oroszországban a "Kazany, Zenit, moszkvai csapatok" klubon kívül nincs értelme aláírni, ha csak nem levezetni megy az ember. Kíváncsi vagyok, hogy innen is válogatott lesz-e.és majd pont Koman igazolna Orosz élcsapatba? szertáros van olcsóbban is gondolomHabiKoman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.Amadeus91
több mint 12 éve
és majd pont Koman igazolna Orosz élcsapatba? szertáros van olcsóbban is gondolomKoman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.Amadeus91
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
Koman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91szánalmasabb mint a Dzsudzsák Mahacskala féle akciója. A Krasznodar nem egy él csapat. Orosz bajnokság alsóház, Isten háta mögött.
több mint 12 éve
Ő is a Bundesligába vágyik már évek óta. Remélem összejön a bolt.Úgy tudom, hogy a Dnipro már nincs képben.Remélem ezek után Juhász is ruszkiföldön köt ki vhol.DivatJuhásznak tudtommal komoly ukrán kérője van (Dnipro asszem). iktriad
Bármennyire is utálom a német focit mégis úgy gondolom,hogy Rolandnak a Gladbach lenne a legjobb megoldás a kérői közül.Bazzani