Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Sehol nem írtam, hogy mi vagyunk az esélyesek, a realitás alapján a harmadik hely nézhet ki.Svàjc messze nem verhetetlen, sokkal könnyebb második kalapos csapatot nem kaphattunk volna, szarabbat ellenben igen. Nyilván erősebbek, mint mi, de egy hazai 1-0, vagy 2-1 simán elképzelhető, pláne, hogy rögtön a sorozat elejèn itthon játszunk velük. Az EB-selejtezőkön is kikaptak idegenben a szlovénektől. Ettől még nem mi vagyunk a második hely esélyesei, de kaphattunk volna jóval szarabb leosztást is.gabokockaNem megbántani akarlak, sem kötekedni, de az ilyen túlzó elképzelések és tippelgetések miatt csalódunk folyton. (Ennél már csak az a jobb, amikor azt írják Portugáliának csak egy CR-je van. 😊 )
Jelenleg játékosainknak problémába ütközik az 1 az 1 elleni játék (már Gera sem az, aki anno megszopatta Cannavarot), ívelésnél vagy nem sikerül emberhez adni vagy ha igen a célszemély nem tudja úgy levenni, hogy ne pattanjon el 2-3 méterre a labda. Passzjátékunk hátul még jó, de az ellenfél térfelén nem brillírozunk ebben sem. Nincs kiemelkedő kondíciónk és Dzsudzsákon kívül távolról sem találunk kaput. Ráadásul Dárdai sincs, aki motivátorként hajtásra bírta a csapatot. Mostani egyetlen erényünk a jól megszervezett csapategység, a küzdeni akarás és a szerencse, de ez sajnos nem lesz mindig elég. Mivel nincs egy új, "aranygenerációnk" így a VB selejtezőkre is jó eséllyel a jelenlegi garnitúra marad.
Idei EB selejtezősorozatban nem rúgtunk még 1 gólnál többet, a Feröer szigetekkel kiegyenlített meccset játszottunk, a görögöknek be sem találtunk, finnek ellen "a végén jött a dráma". Na most ezek után, reálisan nézve a dolgokat én már annak is nagyon örülök, ha a Portugália és Svájc elleni meccseken 1 vagy 2 döntetlent összeszedünk, de ha kikapunk, azon egyáltalán nem lepődök meg.
Természetesen én annak örülnék a legjobban, ha tévednék és megvernénk Svájcot és/vagy Portugáliát, de mindig eszembe jut a rögvalóság.Tony
De ahogy felsorolták ki hol játszik a svájciaknál, azt meg lehet tenni a görögökkel is, aztán van két pontjuk...
Mivel nem az első kalapból húztak minket, nyilvánvaló volt, hogy lesz nálunk két erősebb csapat (legalább), azonban rohadtul nem mindegy, hogy egy kalapból olyan csapatot kapsz, amiben hemzsegnek a klasszisok, vagy olyat, amelyikben erős bajnokságban szereplő iparosok vannak zömmel. És mi ilyet kaptunk a másodikból, ami sokkal jobb, mint egy olasz francia variáció. Nyilván mi vernénk a seggünket a földhöz, ha lennének olyan játékosaink, mint a svájciaknak, de velük még így is könnyebb felvenni a versenyt, mint a fentebb említettekkel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem írtam ilyet. Csak várnék bárkitől bármilyen értelmes választ. Féltek, hogy a 90.percben 1-3-nál visszatámad a Fradi? Mondjuk Koman volt, meg se lep.
több mint 10 éve
Hátrányban indul a diósgyőri kontra. 4-en viszik 3 védőre. Majd a félpályánál visszafordulnak.Bazzanimond ki, bunda volt. Már látom mi lesz itt ha mondjuk tényleg bajnok lesz a fradi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hátrányban indul a diósgyőri kontra. 4-en viszik 3 védőre. Majd a félpályánál visszafordulnak.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Svàjc messze nem verhetetlen, sokkal könnyebb második kalapos csapatot nem kaphattunk volna, szarabbat ellenben igen. Nyilván erősebbek, mint mi, de egy hazai 1-0, vagy 2-1 simán elképzelhető, pláne, hogy rögtön a sorozat elejèn itthon játszunk velük. Az EB-selejtezőkön is kikaptak idegenben a szlovénektől. Ettől még nem mi vagyunk a második hely esélyesei, de kaphattunk volna jóval szarabb leosztást is.gabokockaNem megbántani akarlak, sem kötekedni, de az ilyen túlzó elképzelések és tippelgetések miatt csalódunk folyton. (Ennél már csak az a jobb, amikor azt írják Portugáliának csak egy CR-je van. 😊 )
Jelenleg játékosainknak problémába ütközik az 1 az 1 elleni játék (már Gera sem az, aki anno megszopatta Cannavarot), ívelésnél vagy nem sikerül emberhez adni vagy ha igen a célszemély nem tudja úgy levenni, hogy ne pattanjon el 2-3 méterre a labda. Passzjátékunk hátul még jó, de az ellenfél térfelén nem brillírozunk ebben sem. Nincs kiemelkedő kondíciónk és Dzsudzsákon kívül távolról sem találunk kaput. Ráadásul Dárdai sincs, aki motivátorként hajtásra bírta a csapatot. Mostani egyetlen erényünk a jól megszervezett csapategység, a küzdeni akarás és a szerencse, de ez sajnos nem lesz mindig elég. Mivel nincs egy új, "aranygenerációnk" így a VB selejtezőkre is jó eséllyel a jelenlegi garnitúra marad.
Idei EB selejtezősorozatban nem rúgtunk még 1 gólnál többet, a Feröer szigetekkel kiegyenlített meccset játszottunk, a görögöknek be sem találtunk, finnek ellen "a végén jött a dráma". Na most ezek után, reálisan nézve a dolgokat én már annak is nagyon örülök, ha a Portugália és Svájc elleni meccseken 1 vagy 2 döntetlent összeszedünk, de ha kikapunk, azon egyáltalán nem lepődök meg.
Természetesen én annak örülnék a legjobban, ha tévednék és megvernénk Svájcot és/vagy Portugáliát, de mindig eszembe jut a rögvalóság.
több mint 10 éve
és a előzmény: www.facebook.com/troll0foci/photos/pb.398390086894274.-2207520000.1437745969./914004985332779/?type=1a piros csík elég tré, de a MU új nike meze tavaly 80 font volt, én ezért is vártam inkább májusig, akkor már csak 30 volt 😊 sajnos ennyibe kerülnek a nike meg az adidas mezek.davemayerA Samp új meze 21 rugó. Mondjuk az Joma.shop.fradi.hu/hu/nike/karacsony/mez/osszes-termek/01-nike-csapat-hazai-mez-zold-feher-2015/2016/c/1408annyi mint Európában bárhol az új. A baj ott kezdődik hogy negyedannyit lehet otthon keresni mint itt.davemayer
32 rugóért ajándék. 😊Bazzani
Ez a 32 szerintem nagyon sok.
Az a piros csík meg...Bazzani
de a Diósgyőri trollkodás sem semmi 😀
több mint 10 éve
Szerintem pedig ki fogunk esni a csoportból...nem is tudom minek indulunk neki...Mondjuk ezek szerint te pedig nem vagy tisztában a "0 az esély" fogalmával...Persze amíg egy meccset se játszottak le addig mindenkinek ugyan annyi esélye van.
De míg az EB csoportban Románia és Észak Írorsz. mögött vagyunk 3.ok lövőtávolságban, komoly eséllyel a kvalifikációra túl a féltávnál addig Portugália Svájc egészen más szint. Nyilvan a görögöknél könnyebb lesz Andorra, de azon túl, hogy oda vissza verni kell a kisebbeket (ráadásul a Feröer-Lett kirándulások egyikébe benne van akár egy peches X is) addig a Svájciakkal itthon is hatalmas bravúr lenne a pontmentés. A gyengébb kicsik miatt sokkal nem leszünk lemaradva valószínűleg, de a "ki-ki" Svájci meccseken szerintem 1 pont a nagyon max amit ki tudunk hozni. Azt is nagy kanál szerencsével.
Legyen meg az EB, mert erre most valóban reális az esély, legyünk kint végre egy világversnyen.balazs799
több mint 10 éve
shop.fradi.hu/hu/nike/karacsony/mez/osszes-termek/01-nike-csapat-hazai-mez-zold-feher-2015/2016/c/1408vajon ezt is meg lehet venni ali-n 15 dollárért? 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
a piros csík elég tré, de a MU új nike meze tavaly 80 font volt, én ezért is vártam inkább májusig, akkor már csak 30 volt 😊 sajnos ennyibe kerülnek a nike meg az adidas mezek.A Samp új meze 21 rugó. Mondjuk az Joma.shop.fradi.hu/hu/nike/karacsony/mez/osszes-termek/01-nike-csapat-hazai-mez-zold-feher-2015/2016/c/1408annyi mint Európában bárhol az új. A baj ott kezdődik hogy negyedannyit lehet otthon keresni mint itt.davemayer
Az a piros csík meg...Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
A Samp új meze 21 rugó. Mondjuk az Joma.shop.fradi.hu/hu/nike/karacsony/mez/osszes-termek/01-nike-csapat-hazai-mez-zold-feher-2015/2016/c/1408annyi mint Európában bárhol az új. A baj ott kezdődik hogy negyedannyit lehet otthon keresni mint itt.davemayer
Az a piros csík meg...
több mint 10 éve
shop.fradi.hu/hu/nike/karacsony/mez/osszes-termek/01-nike-csapat-hazai-mez-zold-feher-2015/2016/c/1408annyi mint Európában bárhol az új. A baj ott kezdődik hogy negyedannyit lehet otthon keresni mint itt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
shop.fradi.hu/hu/nike/karacsony/mez/osszes-termek/01-nike-csapat-hazai-mez-zold-feher-2015/2016/c/140832 rugóért ajándék. 😊
több mint 10 éve
de most sajnos "olyan" van...Svàjc messze nem verhetetlen, sokkal könnyebb második kalapos csapatot nem kaphattunk volna, szarabbat ellenben igen. Nyilván erősebbek, mint mi, de egy hazai 1-0, vagy 2-1 simán elképzelhető, pláne, hogy rögtön a sorozat elejèn itthon játszunk velük. Az EB-selejtezőkön is kikaptak idegenben a szlovénektől. Ettől még nem mi vagyunk a második hely esélyesei, de kaphattunk volna jóval szarabb leosztást is.gabokocka... de ha éppen nincs olyan garnitúra simán verhetőek...NB2
www.focikatalogus.hu/svajc-focicsapat
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Svàjc messze nem verhetetlen, sokkal könnyebb második kalapos csapatot nem kaphattunk volna, szarabbat ellenben igen. Nyilván erősebbek, mint mi, de egy hazai 1-0, vagy 2-1 simán elképzelhető, pláne, hogy rögtön a sorozat elejèn itthon játszunk velük. Az EB-selejtezőkön is kikaptak idegenben a szlovénektől. Ettől még nem mi vagyunk a második hely esélyesei, de kaphattunk volna jóval szarabb leosztást is.gabokockaSvájc olyan ország akiknek ha kijön a forma jók, de ha éppen nincs olyan garnitúra simán verhetőek. Nem egy spanyol, német, olasz, angol szint. Másodiktól negyedikig mindenek lehetünk.
több mint 10 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.meg volt ilyen is a meccsen: vine.co/v/egHPbDxArtE
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-costa-utott-cserebe-felrugtak-mourinho-reakcioja-meg-2428493Matthew99
nesze neked barátságos meccs 😀ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Svàjc messze nem verhetetlen, sokkal könnyebb második kalapos csapatot nem kaphattunk volna, szarabbat ellenben igen. Nyilván erősebbek, mint mi, de egy hazai 1-0, vagy 2-1 simán elképzelhető, pláne, hogy rögtön a sorozat elejèn itthon játszunk velük. Az EB-selejtezőkön is kikaptak idegenben a szlovénektől. Ettől még nem mi vagyunk a második hely esélyesei, de kaphattunk volna jóval szarabb leosztást is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.meg volt ilyen is a meccsen:
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-costa-utott-cserebe-felrugtak-mourinho-reakcioja-meg-2428493Matthew99
nesze neked barátságos meccs 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mondjuk ezek szerint te pedig nem vagy tisztában a "0 az esély" fogalmával...Persze amíg egy meccset se játszottak le addig mindenkinek ugyan annyi esélye van.
De míg az EB csoportban Románia és Észak Írorsz. mögött vagyunk 3.ok lövőtávolságban, komoly eséllyel a kvalifikációra túl a féltávnál addig Portugália Svájc egészen más szint. Nyilvan a görögöknél könnyebb lesz Andorra, de azon túl, hogy oda vissza verni kell a kisebbeket (ráadásul a Feröer-Lett kirándulások egyikébe benne van akár egy peches X is) addig a Svájciakkal itthon is hatalmas bravúr lenne a pontmentés. A gyengébb kicsik miatt sokkal nem leszünk lemaradva valószínűleg, de a "ki-ki" Svájci meccseken szerintem 1 pont a nagyon max amit ki tudunk hozni. Azt is nagy kanál szerencsével.
Legyen meg az EB, mert erre most valóban reális az esély, legyünk kint végre egy világversnyen.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.látom az a szabály idénre sem változott, hogy Chelsea játékosnak szabad könyökölnie. ehh.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.a Special One-nal együtt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Tudom hogy nem illik ilyet mondani, de annyira megérdemelné az ember hogy lehenteljék.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-costa-utott-cserebe-felrugtak-mourinho-reakcioja-meg-2428493

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
...az osztrák - izlandi- cseh vonal ellen csak addig lennénk könnyebb helyzetben, amíg nem játszanánk velük.
több mint 10 éve
Nekem bejött a Vasas - Újpest. Bár bántóan sok volt a technikai hiba, nem volt rossz az iram. Nagyon tetszik az a vonal, amit az Újpest próbál követni, Suljic brutál jó játékos, simán kiemelkedik, még ha néha eszetlen is. De hogy a Vasas mit akar ezzel a Borival meg Keneseivel... OMG! Kenő... rossz volt nézni.JC6Kenesei még él? Már csak Sowumni kéne.
több mint 10 éve
Mondjuk ezek szerint te pedig nem vagy tisztában a "0 az esély" fogalmával...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal