NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
dr0725 New England Patriots 486
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-elfogadtak-az-ibraert-es-silvaert-tett-ajanlatot-sajtohir-2148223 hát ez édeskevés..
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem tudom Szakály gólja megadható volt? Én úgy láttam a helyszínen igen, bár azt mondták Bozsó kezéből rúgta ki a labdát..petey
nem ért hozzá a kapushoz, a labdát passzolta tovább.

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 097 — Csodabogár
A Bognár nevű Kassai II. is elkapta a "nem adok sárgát, mert kurva nagy bíró vagyok" betegséget. Az sem zavarta, ha totál kicsúszik a kezéből a meccs és ezt fél óra alatt sem volt képes észlelni. Loki mióta lett ekkora hentesbanda Vargával az élen? Le kellett volna takarítani a pályáról a francba. Nem tudom Szakály gólja megadható volt? Én úgy láttam a helyszínen igen, bár azt mondták Bozsó kezéből rúgta ki a labdát..

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Brachi 11ese mindent vitt 😀 😀 😀
Szakály nagy arc, ha Bozsovic ismerné, nem dőlt volna el...
Kíváncsi vagyok Sousa hova tűnt a 2. félidőben?!
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Maróti Pápán 😀 ohh jeeeeKiss
Juniorral is szerződést bontottak....úgy érzem ezek a legnagyobb "igazolásaink"!!!! 😊Divat
így van teljesen jól látod a dolgokat 😀 több kárt okoztak mint hasznot....

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gosztonyi 3 évre aláírt 😊
http://dvtk.eu/hirek/gosztonyi-andras-a-dvtk-jatekosa/4864/kristof
Gosztonyi magyar szinten feltétlen jó játékos, de te hol látod a helyét a csapatban? Nem nagyon emlékszem, hogy tavaly klasszikus szélsőkkel játszott a DVTK.Schleck
mivel nem volt így nem is lett volna sok értelme 😀 Arze próbálkozott kívül de ő középen él, így viszont minden posztra többen is versenyeznek, a kezdőt nem tudom megtippelni de vmi hasonló lesz a keret:

Ribánszki
Gohér/Frizoni - Hanek - Gal/Nagy - Vadász/Vági
Abdou/Sekour/Takács közül 2 játszik egyszerre
Gosztonyi/Gallardo - Fernando/Arze - Luque/Hornyák
Tisza/Bacsa/Seydi

4-2-3-1 -ben így kurva sok rotációs lehetőség van, bízzunk Sisában 😊
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 dvtk.eu/hirek/gosztonyi-andras-a-dvtk-jatekosa/4864/kristof
Gosztonyi magyar szinten feltétlen jó játékos, de te hol látod a helyét a csapatban? Nem nagyon emlékszem, hogy tavaly klasszikus szélsőkkel játszott a DVTK.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
 dvtk.eu/hirek/gosztonyi-andras-a-dvtk-jatekosa/4864/
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 162
100ig elfogna menni az arabok simán, aztán ott meg jön az akkor vigyétek 😀Toca
Már 80-nál jönni fog, hidd el.
Az a baj, hogy a zsicinek még annyi esze sem lesz, hogy a lehető legtöbbet sajtolja ki az arabokból.
És ebből a 80 millából majd jönni fog 1-2 közepes játékos 15-20 milláért, a többit meg benyeli a zsici.Stez
Azért 80-ra már én is igent mondanék. Ibra nálam max. 30-at ér.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 546 — Lájkold a zsűrit!
Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.Schleck
inkább kapus gondok voltak ott, de Ribánszki szvsz nagyon jó lesz szélre meg ott van Vadász, Gohér, Frizoni meg Vági, középre Gal, Nagy, Rako(?) és még jöhet Hanek, akkor ott se lesz gond.
ill. azért írok mert Gosztonyi állítólag közel áll az aláíráshoz, neki jobban örülnék, mint Ji-Parananak, ha már Lencséről valszeg lecsúsztunk.kristof
Ribánszkit elég sokszor láttam, jók az ösztönei, de nem elég képzett, ezért benne van a lepke.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 085
http://www.youtube.com/watch?v=qnwqTsy_A_8

de ha már témánál vagyunk, BBC riport film (angol ofkorsz)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=pOuboxnJtyQ

Rangers, The Men Who Sold The Jerseys.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.Schleck
inkább kapus gondok voltak ott, de Ribánszki szvsz nagyon jó lesz szélre meg ott van Vadász, Gohér, Frizoni meg Vági, középre Gal, Nagy, Rako(?) és még jöhet Hanek, akkor ott se lesz gond.
ill. azért írok mert Gosztonyi állítólag közel áll az aláíráshoz, neki jobban örülnék, mint Ji-Parananak, ha már Lencséről valszeg lecsúsztunk.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 814 — "Grammar maci"
Maxi Lopez a Doriaban.
2,5 milla fél évre kölcsön (ha kell akkor év végén 6milláért megvehetjük).
Nem örülök neki, nekem Maxi nem több mint egy 8-10 gólos csatár.
Pazzini nem jön, túl nagy a fizetése.Bazzani
jó lesz ő sztem, a Catania-ban is elég jó tavasza volt anno, kiscsapat húzóemberének ideális.

ja a kicsapatot nem úgy értettem, de mégis csak most jutottatok fel 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 743 — Axel Foley
Maxi Lopez a Doriaban.
2,5 milla fél évre kölcsön (ha kell akkor év végén 6milláért megvehetjük).
Nem örülök neki, nekem Maxi nem több mint egy 8-10 gólos csatár.
Pazzini nem jön, túl nagy a fizetése.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Maróti Pápán 😀 ohh jeeeeKiss
Juniorral is szerződést bontottak....úgy érzem ezek a legnagyobb "igazolásaink"!!!! 😊

|
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 582
Az a baj, hogy a zsicinek még annyi esze sem lesz, hogy a lehető legtöbbet sajtolja ki az arabokból.
És ebből a 80 millából majd jönni fog 1-2 közepes játékos 15-20 milláért, a többit meg benyeli a zsici.Stez
Remélem átérzitek mi megy az Arsenalnál az amcsi zsicivel. 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
És ebből a 80 millából majd jönni fog 1-2 közepes játékos 15-20 milláért, a többit meg benyeli a zsici.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 547 — Vikings fan
100ig elfogna menni az arabok simán, aztán ott meg jön az akkor vigyétek 😀
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 354 — Je suis kobranadrág
Na a PSG csak tovább kapar.
60 milla Silváért+Ibráért.
Mondjuk vicces, hogy Silváért eddig 47-et adtak volna egyedül, erre hozzácsapják a világ egyik legjobb csatárát +13 milláért.
Mondjuk a zsidó cigány valamelyiket el fogja adni még ezen a nyáron, attól tartok.Stez
Csak Zlatan érne meg 60-at...
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Na a PSG csak tovább kapar.
60 milla Silváért+Ibráért.
Mondjuk vicces, hogy Silváért eddig 47-et adtak volna egyedül, erre hozzácsapják a világ egyik legjobb csatárát +13 milláért.
Mondjuk a zsidó cigány valamelyiket el fogja adni még ezen a nyáron, attól tartok.

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Maróti Pápán 😀 ohh jeeee

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
"A politikai elkötelezettségen ironizálni egy Szöllősi Györgynek pedig akkora öngól, hogy Tokody sírva kéri a receptet." 😀szaba
ohhh az a tekerés, akkor még volt magyar foci... 😀davemayer
Utána bontották a stadiont Újpesten a szurkolók, asszem. 😀 De ezt Fake biztos jobban tudja.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 814 — "Grammar maci"
"A politikai elkötelezettségen ironizálni egy Szöllősi Györgynek pedig akkora öngól, hogy Tokody sírva kéri a receptet." 😀szaba
ohhh az a tekerés, akkor még volt magyar foci... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
"A politikai elkötelezettségen ironizálni egy Szöllősi Györgynek pedig akkora öngól, hogy Tokody sírva kéri a receptet." 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 546 — Lájkold a zsűrit!
Ez sajnos gyanítom a zsák a foltját esete. Imre Matyi, Szőllősi mind a 2-ről 2 jelző jut eszembe: önérdekkövető és kétszínű. Lehet ha Szőllősi távozik hamarabb fordítva történik mindez. Annak a kommentelőnek meg maximálisan igaza van aki a politikusokhoz hasonlította emberi egyenességben az átlag magyar újságírót.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...