NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 898 — Patriots fan
Egy megkeseredett, csalódott és szánni való ember lehet Szöllősi György. Ha boldog egy ember halála miatt (én a cikkből úgy érzem, hogy az), akkor... erre nem is tudok szavakat.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
te jó ég, ez az "ember" valami undorító. a hozzászólásokra való reagálása mindent elmond róla (ha a "cikk" nem volt elég) 😐
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 919 — no es importante
Én nem kedveltem (latatlanban) ezt az Imre Mátyást, de, hogy Szöllősinel sunyibb, alattomosabb, patkány ferget nem tudok mondani a hazai sporteletben, az olyan biztos, minth itt ülök.

Bravó:
http://szollosigyorgy.web4.hu/cikk/im-memoriamgabtsi
nem, ennél nincs lejjebb
kifogytam a szavakból, kétszer kellett a cikket elolvasnom mondatonként, hogy ne valami iszonyat rossz viccnek gondoljam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Én nem kedveltem (latatlanban) ezt az Imre Mátyást, de, hogy Szöllősinel sunyibb, alattomosabb, patkány ferget nem tudok mondani a hazai sporteletben, az olyan biztos, minth itt ülök.

Bravó:
http://szollosigyorgy.web4.hu/cikk/im-memoriam

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Zolika elvileg Sopronba igazol, mert ott lakik* (btw, ők is brutál költekezésbe kezdtek nb2-es szinten - Gyánó, Bognár, Fazakas, Seper, Pintér, Farkas J.), pedig a Haladás is hívta.

*a szülei meg itt nem messze 😛Höri
Fehér Zoli tuti? Igencsak jó lenne... 😀 Haverom azt mondta múlt héten, hogy a Haladásba ment. Mondjuk nem csoda ha visszajönne, sokat játszott itt, tavaly láttam meccsen is. Bár ha jól emlékszem svédek (?) ellen még válogatott kerettag volt.Asbee
nem tuti, a Haladásnál is tényként kezelték, hogy megegyeztek vele, ma meg a Sopronnál olvastam ugyanezt. Elvileg az a frissebb

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Zolika elvileg Sopronba igazol, mert ott lakik* (btw, ők is brutál költekezésbe kezdtek nb2-es szinten - Gyánó, Bognár, Fazakas, Seper, Pintér, Farkas J.), pedig a Haladás is hívta.

Fehér Zoli tuti? Igencsak jó lenne... 😀 Haverom azt mondta múlt héten, hogy a Haladásba ment. Mondjuk nem csoda ha visszajönne, sokat játszott itt, tavaly láttam meccsen is. Bár ha jól emlékszem svédek (?) ellen még válogatott kerettag volt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 085
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-a-bayern-uj-igazolasa-latvanyos-golt-lott-az-edzesen-2147807

aha persze, qrva nagy gól volt....végül is nem a cserekapus vette le a kapu mellet...gj nso 😀Divat
Nyomorultak.szaba
http://www.talknerdytomelover.com/storage/633761899407989620-facepalm.jpg

NSO

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-a-bayern-uj-igazolasa-latvanyos-golt-lott-az-edzesen-2147807

aha persze, qrva nagy gól volt....végül is nem a cserekapus vette le a kapu mellet...gj nso 😀Divat
Nyomorultak.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

aha persze, qrva nagy gól volt....végül is nem a cserekapus vette le a kapu mellet...gj nso 😀

|
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
A Sopron nem úgy volt,hogy kiesik?Az utolsó NB2-s tv-s meccsen még ezt magyarázta a kommentátor :/JoeyPorter
de úgy volt, de végül nem találtak 4-nél több nb3-ast aki indult volna. Ebből a Haladás II meg a Kaposvár II ugyebár alapból kilóg, önálló klubként csak a Putnok és a Csákvár (Bognár Gyuri power) mondta azt, hogy vállalja a feltételeket.

Jövőre pedig a Super NB 2-ben nem lesznek tartalékcsapatokHöri
Csákvár jó hely.Voltunk ott 2 éve egy tornán.Az akkori körülmények voltak minimum nb2-esek.Mondjuk még csak akkor jutottak fel megye I-ből,azt hiszem... :rolleyes:
Más: Október 7 - Március 3 (Elvileg) :cool:

több mint 12 éve
A Sopron nem úgy volt,hogy kiesik?Az utolsó NB2-s tv-s meccsen még ezt magyarázta a kommentátor :/JoeyPorter
de úgy volt, de végül nem találtak 4-nél több nb3-ast aki indult volna. Ebből a Haladás II meg a Kaposvár II ugyebár alapból kilóg, önálló klubként csak a Putnok és a Csákvár (Bognár Gyuri power) mondta azt, hogy vállalja a feltételeket.

Jövőre pedig a Super NB 2-ben nem lesznek tartalékcsapatok

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
ebben egyetértünk, de Aleksidze vagy Fehér Zoltán is jól jönne sztem :rolleyes: bár nekem a legfontosabb az lenne, ha Lencsét sikerülne valahogy megszerezni a Viditől 😀kristof
Hát Alekszidze nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de Fehér valóban nagy erősítés lehetne. Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.Schleck

A Sopron nem úgy volt,hogy kiesik?Az utolsó NB2-s tv-s meccsen még ezt magyarázta a kommentátor :/

több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 964 — Amerikai sportok rajongója
ebben egyetértünk, de Aleksidze vagy Fehér Zoltán is jól jönne sztem :rolleyes: bár nekem a legfontosabb az lenne, ha Lencsét sikerülne valahogy megszerezni a Viditől 😀kristof
Hát Alekszidze nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de Fehér valóban nagy erősítés lehetne. Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.Schleck

En meg annak orulnek, ha mar mi is igazolnank valakit, mert eddig kb midennkirol lecsusztunk, es senki nem jott erdemleges. Ennek kieses lesz a vege mostmar tenyleg ha igy marad, igaz felujitott gyepszonyegen legalabb. :o
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Höri
érdekes ez a mozgolódás. ügye elvileg a következő nyártól egycsoportos nb2 lesz. amibe egy jelentékeny kézpénzösszeget fog injektálni a televízió. a hírek szerint kb annyi pénz jut egy-egy csapatnak csak a közvetítési jogokból, amiből ma kb egy évig gazdálkodnak egyes csapatok. és ha valaki most kimarad, az jó eséllyel le is marad.

csak egy kis pénzt kell ígérni, találni, és mindjárt lesz mit beletenni, és gyorsan tisztára mosni. talán a színvonalnak nem árt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Ji-Paraná viszont szerintem nagyon jó!Schleck

*a szülei meg itt nem messze 😛

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát Alekszidze nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de Fehér valóban nagy erősítés lehetne. Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ebben egyetértünk, de Aleksidze vagy Fehér Zoltán is jól jönne sztem :rolleyes: bár nekem a legfontosabb az lenne, ha Lencsét sikerülne valahogy megszerezni a Viditől 😀
több mint 12 éve
Győrben mi a faszt csinálnak? szinte az összes korábbi alapember távozóban van, sajnos a Diósgyőrnek csak Ji-Paraná kéne pedig lenne kikből válogatni :rolleyes:kristof
Ji-Paraná viszont szerintem nagyon jó!

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Győrben mi a faszt csinálnak? szinte az összes korábbi alapember távozóban van, sajnos a Diósgyőrnek csak Ji-Paraná kéne pedig lenne kikből válogatni :rolleyes:
több mint 12 éve
Tököli meg Pécsre igazol állítólag 😀Kiss
homecoming!

keményen nyomja Matyi, jókat igazol. Főleg ha Pilibaitis is meglesz, Bodnár, Grumic, Szatmári... ez mind standard kezdő.

több mint 12 éve
Tököli meg Pécsre igazol állítólag 😀Kiss
azok után h Balog Zolira nem tartunk igényt, álmodni se merek a pölöskey<<
|
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Tököli meg Pécsre igazol állítólag 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
jaa hát azt mondták ,hogy csak akkor vállnak meg tőle ,ha pénzt is kapunk érte...de sztem így több pénzt szív a számláról, mint amennyi az ára...az újpesti új gyepnek az ára 20 milla..loool!tuzséron szebb a gyep!!!Kiss
kapott egy újabb "riválist", Nehéz Máté u19-es válogatott, MTK-tól jött, bár esélye nincs az aranylábú pölö melett...eaglesmcnabb szted milyen? hasznunkra válhat?Divat
Megunta a Fradi vezetőség, hogy minden igazolásotok után ment a szöveg, hogy milyen egy szál bél gyerek, elfújja a szél a pályán, stb. 😀Schleck
ne viccelj, most jött próbajátékra felcsútról vmi Papucsek, asszondják akkora favágó.... 😀

|
több mint 12 éve
pölöskey a legbesztebb!!! tuti együtt iszik a dömével, v én nemtom mi tartja még mindig a csapatba....Divat
jaa hát azt mondták ,hogy csak akkor vállnak meg tőle ,ha pénzt is kapunk érte...de sztem így több pénzt szív a számláról, mint amennyi az ára...az újpesti új gyepnek az ára 20 milla..loool!tuzséron szebb a gyep!!!Kiss
kapott egy újabb "riválist", Nehéz Máté u19-es válogatott, MTK-tól jött, bár esélye nincs az aranylábú pölö melett...eaglesmcnabb szted milyen? hasznunkra válhat?Divat
Megunta a Fradi vezetőség, hogy minden igazolásotok után ment a szöveg, hogy milyen egy szál bél gyerek, elfújja a szél a pályán, stb. 😀

több mint 12 éve
Na kikaptunk ,de legalább Cukic gólt rúgott 😊 volt valaki kint a meccsen?Kiss
pölöskey a legbesztebb!!! tuti együtt iszik a dömével, v én nemtom mi tartja még mindig a csapatba....Divat
kapott egy újabb "riválist", Nehéz Máté u19-es válogatott, MTK-tól jött, bár esélye nincs az aranylábú pölö melett...eaglesmcnabb szted milyen? hasznunkra válhat?

|