NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
717
72
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Egy megkeseredett, csalódott és szánni való ember lehet Szöllősi György. Ha boldog egy ember halála miatt (én a cikkből úgy érzem, hogy az), akkor... erre nem is tudok szavakat.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
te jó ég, ez az "ember" valami undorító. a hozzászólásokra való reagálása mindent elmond róla (ha a "cikk" nem volt elég) 😐
több mint 12 éve
Én nem kedveltem (latatlanban) ezt az Imre Mátyást, de, hogy Szöllősinel sunyibb, alattomosabb, patkány ferget nem tudok mondani a hazai sporteletben, az olyan biztos, minth itt ülök.nem, ennél nincs lejjebb
Bravó:
http://szollosigyorgy.web4.hu/cikk/im-memoriamgabtsi
kifogytam a szavakból, kétszer kellett a cikket elolvasnom mondatonként, hogy ne valami iszonyat rossz viccnek gondoljam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én nem kedveltem (latatlanban) ezt az Imre Mátyást, de, hogy Szöllősinel sunyibb, alattomosabb, patkány ferget nem tudok mondani a hazai sporteletben, az olyan biztos, minth itt ülök.Bravó:
http://szollosigyorgy.web4.hu/cikk/im-memoriam
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
nem tuti, a Haladásnál is tényként kezelték, hogy megegyeztek vele, ma meg a Sopronnál olvastam ugyanezt. Elvileg az a frissebbZolika elvileg Sopronba igazol, mert ott lakik* (btw, ők is brutál költekezésbe kezdtek nb2-es szinten - Gyánó, Bognár, Fazakas, Seper, Pintér, Farkas J.), pedig a Haladás is hívta.Fehér Zoli tuti? Igencsak jó lenne... 😀 Haverom azt mondta múlt héten, hogy a Haladásba ment. Mondjuk nem csoda ha visszajönne, sokat játszott itt, tavaly láttam meccsen is. Bár ha jól emlékszem svédek (?) ellen még válogatott kerettag volt.Asbee
*a szülei meg itt nem messze 😛Höri
több mint 12 éve
Zolika elvileg Sopronba igazol, mert ott lakik* (btw, ők is brutál költekezésbe kezdtek nb2-es szinten - Gyánó, Bognár, Fazakas, Seper, Pintér, Farkas J.), pedig a Haladás is hívta.Fehér Zoli tuti? Igencsak jó lenne... 😀 Haverom azt mondta múlt héten, hogy a Haladásba ment. Mondjuk nem csoda ha visszajönne, sokat játszott itt, tavaly láttam meccsen is. Bár ha jól emlékszem svédek (?) ellen még válogatott kerettag volt.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
http://www.talknerdytomelover.com/storage/633761899407989620-facepalm.jpghttp://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-a-bayern-uj-igazolasa-latvanyos-golt-lott-az-edzesen-2147807Nyomorultak.szaba
aha persze, qrva nagy gól volt....végül is nem a cserekapus vette le a kapu mellet...gj nso 😀Divat
NSO
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba
10 689
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-a-bayern-uj-igazolasa-latvanyos-golt-lott-az-edzesen-2147807Nyomorultak.
aha persze, qrva nagy gól volt....végül is nem a cserekapus vette le a kapu mellet...gj nso 😀Divat
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-a-bayern-uj-igazolasa-latvanyos-golt-lott-az-edzesen-2147807aha persze, qrva nagy gól volt....végül is nem a cserekapus vette le a kapu mellet...gj nso 😀
|
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Csákvár jó hely.Voltunk ott 2 éve egy tornán.Az akkori körülmények voltak minimum nb2-esek.Mondjuk még csak akkor jutottak fel megye I-ből,azt hiszem... :rolleyes:A Sopron nem úgy volt,hogy kiesik?Az utolsó NB2-s tv-s meccsen még ezt magyarázta a kommentátor :/JoeyPorterde úgy volt, de végül nem találtak 4-nél több nb3-ast aki indult volna. Ebből a Haladás II meg a Kaposvár II ugyebár alapból kilóg, önálló klubként csak a Putnok és a Csákvár (Bognár Gyuri power) mondta azt, hogy vállalja a feltételeket.
Jövőre pedig a Super NB 2-ben nem lesznek tartalékcsapatokHöri
Más: Október 7 - Március 3 (Elvileg) :cool:
több mint 12 éve
A Sopron nem úgy volt,hogy kiesik?Az utolsó NB2-s tv-s meccsen még ezt magyarázta a kommentátor :/JoeyPorterde úgy volt, de végül nem találtak 4-nél több nb3-ast aki indult volna. Ebből a Haladás II meg a Kaposvár II ugyebár alapból kilóg, önálló klubként csak a Putnok és a Csákvár (Bognár Gyuri power) mondta azt, hogy vállalja a feltételeket.
Jövőre pedig a Super NB 2-ben nem lesznek tartalékcsapatok
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
A Sopron nem úgy volt,hogy kiesik?Az utolsó NB2-s tv-s meccsen még ezt magyarázta a kommentátor :/Zolika elvileg Sopronba igazol, mert ott lakik* (btw, ők is brutál költekezésbe kezdtek nb2-es szinten - Gyánó, Bognár, Fazakas, Seper, Pintér, Farkas J.), pedig a Haladás is hívta.ebben egyetértünk, de Aleksidze vagy Fehér Zoltán is jól jönne sztem :rolleyes: bár nekem a legfontosabb az lenne, ha Lencsét sikerülne valahogy megszerezni a Viditől 😀kristofHát Alekszidze nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de Fehér valóban nagy erősítés lehetne. Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.Schleck
több mint 12 éve
En meg annak orulnek, ha mar mi is igazolnank valakit, mert eddig kb midennkirol lecsusztunk, es senki nem jott erdemleges. Ennek kieses lesz a vege mostmar tenyleg ha igy marad, igaz felujitott gyepszonyegen legalabb. :oZolika elvileg Sopronba igazol, mert ott lakik* (btw, ők is brutál költekezésbe kezdtek nb2-es szinten - Gyánó, Bognár, Fazakas, Seper, Pintér, Farkas J.), pedig a Haladás is hívta.ebben egyetértünk, de Aleksidze vagy Fehér Zoltán is jól jönne sztem :rolleyes: bár nekem a legfontosabb az lenne, ha Lencsét sikerülne valahogy megszerezni a Viditől 😀kristofHát Alekszidze nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de Fehér valóban nagy erősítés lehetne. Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.Schleck
több mint 12 éve
Zolika elvileg Sopronba igazol, mert ott lakik* (btw, ők is brutál költekezésbe kezdtek nb2-es szinten - Gyánó, Bognár, Fazakas, Seper, Pintér, Farkas J.), pedig a Haladás is hívta.érdekes ez a mozgolódás. ügye elvileg a következő nyártól egycsoportos nb2 lesz. amibe egy jelentékeny kézpénzösszeget fog injektálni a televízió. a hírek szerint kb annyi pénz jut egy-egy csapatnak csak a közvetítési jogokból, amiből ma kb egy évig gazdálkodnak egyes csapatok. és ha valaki most kimarad, az jó eséllyel le is marad.
Höri
csak egy kis pénzt kell ígérni, találni, és mindjárt lesz mit beletenni, és gyorsan tisztára mosni. talán a színvonalnak nem árt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Zolika elvileg Sopronba igazol, mert ott lakik* (btw, ők is brutál költekezésbe kezdtek nb2-es szinten - Gyánó, Bognár, Fazakas, Seper, Pintér, Farkas J.), pedig a Haladás is hívta.Hát Alekszidze nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de Fehér valóban nagy erősítés lehetne. Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.SchleckJi-Paraná viszont szerintem nagyon jó!Schleckebben egyetértünk, de Aleksidze vagy Fehér Zoltán is jól jönne sztem :rolleyes: bár nekem a legfontosabb az lenne, ha Lencsét sikerülne valahogy megszerezni a Viditől 😀kristof
*a szülei meg itt nem messze 😛
több mint 12 éve
Hát Alekszidze nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de Fehér valóban nagy erősítés lehetne. Főleg, hogy tavaly nekem szemre a védelem tűnt a leggyengébb csapatrésznek.Ji-Paraná viszont szerintem nagyon jó!Schleckebben egyetértünk, de Aleksidze vagy Fehér Zoltán is jól jönne sztem :rolleyes: bár nekem a legfontosabb az lenne, ha Lencsét sikerülne valahogy megszerezni a Viditől 😀kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ji-Paraná viszont szerintem nagyon jó!Schleckebben egyetértünk, de Aleksidze vagy Fehér Zoltán is jól jönne sztem :rolleyes: bár nekem a legfontosabb az lenne, ha Lencsét sikerülne valahogy megszerezni a Viditől 😀
több mint 12 éve
Győrben mi a faszt csinálnak? szinte az összes korábbi alapember távozóban van, sajnos a Diósgyőrnek csak Ji-Paraná kéne pedig lenne kikből válogatni :rolleyes:kristofJi-Paraná viszont szerintem nagyon jó!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Győrben mi a faszt csinálnak? szinte az összes korábbi alapember távozóban van, sajnos a Diósgyőrnek csak Ji-Paraná kéne pedig lenne kikből válogatni :rolleyes:
több mint 12 éve
Tököli meg Pécsre igazol állítólag 😀Kisshomecoming!
keményen nyomja Matyi, jókat igazol. Főleg ha Pilibaitis is meglesz, Bodnár, Grumic, Szatmári... ez mind standard kezdő.
több mint 12 éve
Tököli meg Pécsre igazol állítólag 😀Kissazok után h Balog Zolira nem tartunk igényt, álmodni se merek a pölöskey<<
|
több mint 12 éve
Tököli meg Pécsre igazol állítólag 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
ne viccelj, most jött próbajátékra felcsútról vmi Papucsek, asszondják akkora favágó.... 😀Megunta a Fradi vezetőség, hogy minden igazolásotok után ment a szöveg, hogy milyen egy szál bél gyerek, elfújja a szél a pályán, stb. 😀Schleckjaa hát azt mondták ,hogy csak akkor vállnak meg tőle ,ha pénzt is kapunk érte...de sztem így több pénzt szív a számláról, mint amennyi az ára...az újpesti új gyepnek az ára 20 milla..loool!tuzséron szebb a gyep!!!Kisskapott egy újabb "riválist", Nehéz Máté u19-es válogatott, MTK-tól jött, bár esélye nincs az aranylábú pölö melett...eaglesmcnabb szted milyen? hasznunkra válhat?Divat
|
több mint 12 éve
Megunta a Fradi vezetőség, hogy minden igazolásotok után ment a szöveg, hogy milyen egy szál bél gyerek, elfújja a szél a pályán, stb. 😀kapott egy újabb "riválist", Nehéz Máté u19-es válogatott, MTK-tól jött, bár esélye nincs az aranylábú pölö melett...eaglesmcnabb szted milyen? hasznunkra válhat?Divatpölöskey a legbesztebb!!! tuti együtt iszik a dömével, v én nemtom mi tartja még mindig a csapatba....Divatjaa hát azt mondták ,hogy csak akkor vállnak meg tőle ,ha pénzt is kapunk érte...de sztem így több pénzt szív a számláról, mint amennyi az ára...az újpesti új gyepnek az ára 20 milla..loool!tuzséron szebb a gyep!!!Kiss
több mint 12 éve
kapott egy újabb "riválist", Nehéz Máté u19-es válogatott, MTK-tól jött, bár esélye nincs az aranylábú pölö melett...eaglesmcnabb szted milyen? hasznunkra válhat?jaa hát azt mondták ,hogy csak akkor vállnak meg tőle ,ha pénzt is kapunk érte...de sztem így több pénzt szív a számláról, mint amennyi az ára...az újpesti új gyepnek az ára 20 milla..loool!tuzséron szebb a gyep!!!KissNa kikaptunk ,de legalább Cukic gólt rúgott 😊 volt valaki kint a meccsen?Kisspölöskey a legbesztebb!!! tuti együtt iszik a dömével, v én nemtom mi tartja még mindig a csapatba....Divat
|