Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
háromszor nekiálltam, hogy elmagyarázzam, ha direkt félre akarsz érteni valamit, akkor nincs olyan eszköz a világon, amivel ez ellen bármit is tudok tenni - na személyeskedés nélkül nem sikerült, ezért inkább annyiban is hagyom a dolgot.Megettem, de még mindig örülök a Loki továbbjutásának.szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.slowmotionslowmotionOk akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.Bazzani
Szégyelljem magam mi?
Rohadt melegem van bundában.Bazzani
(viszont megjegyzem: én is örülök a győzelemnek, de attól még igyekszem két lábbal a földön maradni. tudom, gáz. mi, hazátlan nemmagyarok már csak ilyenek vagyunk)
több mint 10 éve
Megettem, de még mindig örülök a Loki továbbjutásának.szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.slowmotionslowmotionOk akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.Bazzani
Szégyelljem magam mi?
Rohadt melegem van bundában.
több mint 10 éve
szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.slowmotionOk akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
több mint 10 éve
Két csapatunk is játszik nemzetközi kupameccset augusztusban, én még ennyit sem vártam. Jobb is lehetett volna, de csak azért ennyi, mert hát kumva meleg van mostanában és ilyenkor nagyon nehéz focizni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ühüm.Videoton és Puskás ott van Orbán, Debrecenben a mindenkori Fideszes városvezetés, MTK-nál Deutsch, Kubatov a Fradinál. Kihagytam valakit?
Kellene még pár állami millió, hogy meglegyen a csoportkör mi? Nem baj jövőre megint vesznek egy halom játékost és hátha nem jön szembe egy ilyen kőkemény ellenfél mint ez a mai.
De lényeg, hogy holnap ezt is legyen kire fogni.Bazzani
Eddig 5 csapat a 12-ből, akiknek kormánypárti hátszelük van, nem csak egy. Ennyi erővel melyiknek hány millió plusz állami pénz kellene, hogy elérjenek bármit is? 😊
Debrecenbe is kellett az új stadion a "tüntetőknek"/bojkottálóknak...
több mint 10 éve
Ha már az adóforintjaim is elfolynak az aranylábúak mozgáskultúrája miatt, akkor legalább magyar legyen az a nyomorult....Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeibenflzoliBiztos szétsírná magát mindenki ha egy zsoldos csapattal bejutnának a csoportkörbe.Bazzani
több mint 10 éve
Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeibenflzoliBiztos szétsírná magát mindenki ha egy zsoldos csapattal bejutnának a csoportkörbe.
több mint 10 éve
0 koncepcióval nem lehet csapatot építeni.Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....flzoliHajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.KennyKennyMert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
több mint 10 éve
Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeibenMondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....TonyMiért kellene magyarnak lennie?
Meg mondjuk Radó helyett esetleg vehettek volna egy védőt, de nem. Nekik erőt kellett fitogtatni a rivális felett. Meg is érdemlik.Bazzani
több mint 10 éve
Képzeld én voltam, és nem bántam meg. És hiszed vagy sem, jó hangulatban is telt az egész.... Úgyhogy meghunyászkodó kis nyomorult vagyok.Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀gordonTartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91Meg a Fradit az EL-ből! 😀
Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?Bazzani
több mint 10 éve
slowmotionOk akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.
több mint 10 éve
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....TonyMiért kellene magyarnak lennie?
Meg mondjuk Radó helyett esetleg vehettek volna egy védőt, de nem. Nekik erőt kellett fitogtatni a rivális felett. Meg is érdemlik.
több mint 10 éve
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.KennyKennyMert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
több mint 10 éve
most akkor Dollt ki fogják rúgni?
több mint 10 éve
három dolog:Tehát akkor minden olyan meccs bunda ahol az első meccsen kevés gólt lő egy csapat majd a visszavágón sokat? Vagy amikor sokgólos vezetésnél lankad a figyelem és kap kettőt?a kérdés az leginkább úgy áll fel, hogy ha kint 90 perc alatt két gólt tudtak összeszerencsétlenkedni, akkor itt hogy sikerült 60 perc alatt nyolcat; illetve hogy sikerült ezek után hat perc alatt kettőt szopni egy padlón levő ellenféltől, hog aztán meglőjék a kilencediket is.slowmotionha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?Ha egy magyar csapat sokkal nyer akkor az bunda. Ha sokkal kikap akkor szarok vagyunk.Bazzani
egyébként az hogy lehet, hogy Sarajevoban kint van a fél város a nem túl modern stadionban, Debrecenben meg kiment 3 ezer ember?
(remélem a debreceniek többsége most szívja a fogát, miért nem ment ki)ZERO_L
Legnagyobb vicc, hogy végre van egy magyar csapat aki legálázza az ellenfelet és ti a bundával foglalkozok.Bazzani
1. töredelmesen bevallom, hogy nem láttam a meccset, mert a munkában nem tudom nézni, és kb este hétre értem haza. látatlanban mindenképpen gyanús a dolog, még akkor is, ha nincs mögötte semmi. ez egy lett csapat, nem egy andorrai.
2. szándékosan nem használtam a bunda szót, mert nyilvánvaló volt, hogy valaki úgyis ugrik rá
3. viszont ha bundázás, akkor az nem magyar privilégium. a lettek nem játszhattak ugyanúgy hat gól fölé, vagy nagy különbségre? (a Lokira főleg azért nem húznám a bundát, mert őket érintette a legérzékenyebben ez a dolog - lásd még Polekszics, Mészáros. ott szerintem akit rajtakapnak, azt most kb kiheréli a tulajdonos, meg a kopasz edzőfenomén is.)
több mint 10 éve
Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.KennyMert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
több mint 10 éve
Van 65 ezer kártyásunk,de 5-6 ezren vannak a meccseken,most idegenbe talán voltak 50-en.nincs több kérdésem.Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀gordonTartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91Meg a Fradit az EL-ből! 😀
Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?Bazzani
több mint 10 éve
Ühüm.Még megérteném, ha csak Kubatov alatt nem lenne EL (vagy UEFA kupa) részt vevő a Fradi, de eddig sem volt az. 😀TonyTartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91Meg a Fradit az EL-ből! 😀Bazzani
Kellene még pár állami millió, hogy meglegyen a csoportkör mi? Nem baj jövőre megint vesznek egy halom játékost és hátha nem jön szembe egy ilyen kőkemény ellenfél mint ez a mai.
De lényeg, hogy holnap ezt is legyen kire fogni.
több mint 10 éve
Tony
885
885
KennyMert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.
több mint 10 éve
Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91Meg a Fradit az EL-ből! 😀
több mint 10 éve
Tony
885
885
Még megérteném, ha csak Kubatov alatt nem lenne EL (vagy UEFA kupa) részt vevő a Fradi, de eddig sem volt az. 😀Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91Meg a Fradit az EL-ből! 😀Bazzani
több mint 10 éve
Hrutka János Official: szomorú8 perce ·
Amikor a kommunikacio mar nem segit... egy ujabb igazi ertekmero, egy ujabb igazi pofon!
több mint 10 éve
Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91Meg a Fradit az EL-ből! 😀
Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?
több mint 10 éve
Itt nem az erőszakról van szó,de le hisztis pöcsözni olyanokat akik tudom közhely de -20-ban és +40-ben is mindig a csapat mellett álltak ha Albániába kellett utazni ha az nb2-ben mondjuk Tuzsérra elég meleg dolog.Az erőszak és a megfélemlítés tudjuk, hogy dívik arrafelé. De, hogy igazságos legyen a dolog, gondolom 10-en vennének körbe és tanítanának jómodorra gondolom....flzoliAzért ezt a hisztis pöcsök kifejezést nem hiszem hogy vállalnád szemtől szemben 1-2 arccal akik nincsenek ott a meccseken😀Ilyen szerintem a világon nincs, hogy a legnagyobb ellenséged a saját csapatod vezetése. DubRosszul látod.
Ezek a hisztis pöcsök a legnagyobb ellenségei a Fradinak, a csapatnak, az egyesületnek, a vezetésnek egyaránt.Sobri Jóska
Kenny
Sokan nem veszik figyelembe a szurkolók erejét,de itt volt az élő példa mit jelentenek a fanatikusok(nem 5FT-s tiszteletjegyesek,nem fidelitasos aktivisták),konkrétan belehajszolták őket a győzelembe egy esélyesebb csapat ellen.
Sajnálom,hogy így alakult,de mondjuk a tökéletes PR kampány felépítése helyett igazolhattak volna egy középhátvédet,mert Mateos nyilván nem az első tétmeccs előtt 2 nappal találta ki,hogy hoppá Amerikába kellene igazolnom.