Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 910 — Cowboys fan
slowmotion
Ok akkor direkt csaltak a lettek.
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.Bazzani
szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.slowmotion
Megettem, de még mindig örülök a Loki továbbjutásának.
Szégyelljem magam mi?
Rohadt melegem van bundában.Bazzani
háromszor nekiálltam, hogy elmagyarázzam, ha direkt félre akarsz érteni valamit, akkor nincs olyan eszköz a világon, amivel ez ellen bármit is tudok tenni - na személyeskedés nélkül nem sikerült, ezért inkább annyiban is hagyom a dolgot.
(viszont megjegyzem: én is örülök a győzelemnek, de attól még igyekszem két lábbal a földön maradni. tudom, gáz. mi, hazátlan nemmagyarok már csak ilyenek vagyunk)
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
slowmotion
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.Bazzani
szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.slowmotion
Megettem, de még mindig örülök a Loki továbbjutásának.
Szégyelljem magam mi?
Rohadt melegem van bundában.

több mint 10 éve
slowmotion
Most jobb?
szerintem dobj be egy Snickers-t. Rád fér.
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Két csapatunk is játszik nemzetközi kupameccset augusztusban, én még ennyit sem vártam. Jobb is lehetett volna, de csak azért ennyi, mert hát kumva meleg van mostanában és ilyenkor nagyon nehéz focizni.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ühüm.
Kellene még pár állami millió, hogy meglegyen a csoportkör mi? Nem baj jövőre megint vesznek egy halom játékost és hátha nem jön szembe egy ilyen kőkemény ellenfél mint ez a mai.
De lényeg, hogy holnap ezt is legyen kire fogni.Bazzani
Videoton és Puskás ott van Orbán, Debrecenben a mindenkori Fideszes városvezetés, MTK-nál Deutsch, Kubatov a Fradinál. Kihagytam valakit?
Eddig 5 csapat a 12-ből, akiknek kormánypárti hátszelük van, nem csak egy. Ennyi erővel melyiknek hány millió plusz állami pénz kellene, hogy elérjenek bármit is? 😊
Debrecenbe is kellett az új stadion a "tüntetőknek"/bojkottálóknak...
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeibenflzoli
Biztos szétsírná magát mindenki ha egy zsoldos csapattal bejutnának a csoportkörbe.Bazzani
Ha már az adóforintjaim is elfolynak az aranylábúak mozgáskultúrája miatt, akkor legalább magyar legyen az a nyomorult....

több mint 10 éve
Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeibenflzoli
Biztos szétsírná magát mindenki ha egy zsoldos csapattal bejutnának a csoportkörbe.

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Mert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.Kenny
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....flzoli
0 koncepcióval nem lehet csapatot építeni.

több mint 10 éve
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....Tony
Miért kellene magyarnak lennie?
Meg mondjuk Radó helyett esetleg vehettek volna egy védőt, de nem. Nekik erőt kellett fitogtatni a rivális felett. Meg is érdemlik.Bazzani
Mert azért nem árt, ha odatéved a kezdőbe 1-2 magyar (fiatal) is. Annak aztán nagy értelme van, hogy egy teljesen zsoldos csapattal eljutnak a csoportkörig és hülyére verik az agyalágyultakat a mennyeiben

több mint 10 éve
Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91
Meg a Fradit az EL-ből! 😀

Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?Bazzani
Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀gordon
Képzeld én voltam, és nem bántam meg. És hiszed vagy sem, jó hangulatban is telt az egész.... Úgyhogy meghunyászkodó kis nyomorult vagyok.

több mint 10 éve
slowmotion
Most jobb?
Szemét Loki meg sem érdemli a továbbjutást. Undorító, hogy hagyták csalni az ellenfelet. Remélem jól kiesnek és akkor jöhet megint a "szar magyar foci" szlogen tőletek.

több mint 10 éve
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....Tony
Miért kellene magyarnak lennie?
Meg mondjuk Radó helyett esetleg vehettek volna egy védőt, de nem. Nekik erőt kellett fitogtatni a rivális felett. Meg is érdemlik.

több mint 10 éve
Kenny
Mert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.Tony
Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.Kenny
Mondj már akkor 4 olyan magyar játékost, aki megütné a mércét, és mondjuk van is rá esély, hogy hazajön....

több mint 10 éve
most akkor Dollt ki fogják rúgni?
több mint 10 éve
ha beírom a b,u,n,d,a betűket egymás után, akkor meg leszek köpködve?

egyébként az hogy lehet, hogy Sarajevoban kint van a fél város a nem túl modern stadionban, Debrecenben meg kiment 3 ezer ember?
(remélem a debreceniek többsége most szívja a fogát, miért nem ment ki)ZERO_L
Ha egy magyar csapat sokkal nyer akkor az bunda. Ha sokkal kikap akkor szarok vagyunk.Bazzani
a kérdés az leginkább úgy áll fel, hogy ha kint 90 perc alatt két gólt tudtak összeszerencsétlenkedni, akkor itt hogy sikerült 60 perc alatt nyolcat; illetve hogy sikerült ezek után hat perc alatt kettőt szopni egy padlón levő ellenféltől, hog aztán meglőjék a kilencediket is.slowmotion
Tehát akkor minden olyan meccs bunda ahol az első meccsen kevés gólt lő egy csapat majd a visszavágón sokat? Vagy amikor sokgólos vezetésnél lankad a figyelem és kap kettőt?
Legnagyobb vicc, hogy végre van egy magyar csapat aki legálázza az ellenfelet és ti a bundával foglalkozok.Bazzani
három dolog:
1. töredelmesen bevallom, hogy nem láttam a meccset, mert a munkában nem tudom nézni, és kb este hétre értem haza. látatlanban mindenképpen gyanús a dolog, még akkor is, ha nincs mögötte semmi. ez egy lett csapat, nem egy andorrai.
2. szándékosan nem használtam a bunda szót, mert nyilvánvaló volt, hogy valaki úgyis ugrik rá
3. viszont ha bundázás, akkor az nem magyar privilégium. a lettek nem játszhattak ugyanúgy hat gól fölé, vagy nagy különbségre? (a Lokira főleg azért nem húznám a bundát, mert őket érintette a legérzékenyebben ez a dolog - lásd még Polekszics, Mészáros. ott szerintem akit rajtakapnak, azt most kb kiheréli a tulajdonos, meg a kopasz edzőfenomén is.)
több mint 10 éve
Kenny
Hajnal önmaga paródiája mióta hazaigazolt,Bödéről beigazolódott idén,hogy meg se közelíti a nemzetközi alsó szintet se.Gerát sajnálom,ő egy legenda nem ezt érdemli.

több mint 10 éve
Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91

Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?Bazzani
Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀gordon
Van 65 ezer kártyásunk,de 5-6 ezren vannak a meccseken,most idegenbe talán voltak 50-en.nincs több kérdésem.

több mint 10 éve
Meg a Fradit az EL-ből! 😀Bazzani
Még megérteném, ha csak Kubatov alatt nem lenne EL (vagy UEFA kupa) részt vevő a Fradi, de eddig sem volt az. 😀Tony
Ühüm.
Kellene még pár állami millió, hogy meglegyen a csoportkör mi? Nem baj jövőre megint vesznek egy halom játékost és hátha nem jön szembe egy ilyen kőkemény ellenfél mint ez a mai.
De lényeg, hogy holnap ezt is legyen kire fogni.

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kenny
Mert ha ott vannak, akkor 10 évet fiatalodik Gera és Hajnal, Böde megtanul cselezni és hirtelen mozgékonyabb lesz, vagy akkor lett volna ma egy épkézláb ötletük, megmozdulások? Egy nagy sz.rt, Ugyanúgy kizúgnak, minthogy az ultrákkal támogatásával sem nyertünk rég semmit.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM

Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik itt istenítik a kártyás rendszert azok a bevezetése előtt vagy után betették-e a lábukat egy stadionba?! 😀
több mint 10 éve
Meg a Fradit az EL-ből! 😀Bazzani
Még megérteném, ha csak Kubatov alatt nem lenne EL (vagy UEFA kupa) részt vevő a Fradi, de eddig sem volt az. 😀
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Hrutka János Official: szomorú
8 perce ·

Amikor a kommunikacio mar nem segit... egy ujabb igazi ertekmero, egy ujabb igazi pofon!

több mint 10 éve

Amúgy ha a söpredék már nincs a lelátón akkor miért kapták azt a rengeteg pénzbüntetést az NB1-ben?

több mint 10 éve
Ilyen szerintem a világon nincs, hogy a legnagyobb ellenséged a saját csapatod vezetése. Dub
Rosszul látod.
Ezek a hisztis pöcsök a legnagyobb ellenségei a Fradinak, a csapatnak, az egyesületnek, a vezetésnek egyaránt.Sobri Jóska
Azért ezt a hisztis pöcsök kifejezést nem hiszem hogy vállalnád szemtől szemben 1-2 arccal akik nincsenek ott a meccseken😀
Kenny
Az erőszak és a megfélemlítés tudjuk, hogy dívik arrafelé. De, hogy igazságos legyen a dolog, gondolom 10-en vennének körbe és tanítanának jómodorra gondolom....flzoli
Itt nem az erőszakról van szó,de le hisztis pöcsözni olyanokat akik tudom közhely de -20-ban és +40-ben is mindig a csapat mellett álltak ha Albániába kellett utazni ha az nb2-ben mondjuk Tuzsérra elég meleg dolog.
Sokan nem veszik figyelembe a szurkolók erejét,de itt volt az élő példa mit jelentenek a fanatikusok(nem 5FT-s tiszteletjegyesek,nem fidelitasos aktivisták),konkrétan belehajszolták őket a győzelembe egy esélyesebb csapat ellen.
Sajnálom,hogy így alakult,de mondjuk a tökéletes PR kampány felépítése helyett igazolhattak volna egy középhátvédet,mert Mateos nyilván nem az első tétmeccs előtt 2 nappal találta ki,hogy hoppá Amerikába kellene igazolnom.