Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 737 — Keep pounding
ja valóban nem bravúr, csak lélektanilag qrva fontos pillanatban a döntő legnagyobb védése, amikor még visszajöhettek volna az olaszok
buffon bazmeg, a döntőben nem találkozott a labdával, a németek ellen akkora malaca (+birója) volt, hogy 15 perc után nem 0-3 volt...
patricio valóban nem védett rosszul, csak nem nyert...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Srácok én nem tudom ti melyik EB-t néztétek. Ha Nem Ronaldo nyeri az Aranylabdát idén, akkor nincs igazság. Egyénileg idén nem volt Nála jobb, aki mást állít az kurvára elfogult 😊
az UEFA álomcsapata ez EB-re:

6 Realossal a kezdőben 😊 Mellesleg a "hentes" Pepe 2 elkövetett és 11 elszenvedett szabálytalansággal tolta le az EB-t, ezzel ő volt a legpuhább Védő az EB-n. ennyit a hentességről 😉eaglesmcnabb
casillas 😂
annyira rühellem ezt a tulértékelt majmot. komolyan az egész tornán kellett 3at védenie...braxa88
lol

2-0-nál a döntőben is fogott ziccert ha jól emlékszem, portugálok ellen rögtön egalizálta a tizi párbajt, 990 perce nem kapott gólt egyenes kieséses rendszerben világversenyen (legutóbb 2006-ban).
A világ valaha volt legeredményesebb kapusa és túlértékelt, lol 😊
De mondj nála jobbat...gabokocka
ez két védés. de natale háttal a kapunak felnézés néklül belrugta casillas hasába, nem volt bravur. nem nehéz iylen védelem mögött nem golt kapni. van 4 kurvajó védő plusz nagyon jó védekező kp. rádásul mindig náluk van labda. ezena tornán a spanyolok védekezése volt sztem zseniális nem a támadásuk. nem lehetett ellenük kihozni a labdát. már a felezővonalnál bajban volt ellenük minden csapat. ilyen csapatban valdez is ilyen eredményes lenne ebben 100%ra biztos vagyok.
casillasnak nem volt védeni valója egész tornán.
ha csak a tornán nézzük jobb volt nála rui patrico v buffon is.
de amugysem tartom nagyra casillast, nincs olyan lövés amit fogna, mindent üt. ráadásul sorfalat sem tud felálíltani, ezt 1-2x del piero hiperkönnyű golokkal büntette már. http://www.youtube.com/watch?v=239OFXTFvCc
több mint 12 éve
neharagudj gabo, ez nettó hülyeség. de a nemzeti sporttól mást nem is vártam, de az meglep h te egyetértesz ezzel.gabtsi
Nézd végig meccsről meccsre a Real idei BL menetelését, vagy a portugálok Eb szereplését.

Valóban a csehek és a hollandok ellen jó volt, de a németek ellen momentuma a nem volt, spanyol meccsen pedig lábában lehetett volna a továbbjutás, de kilőtte az összes nézőt a lelátóról a szabadrúgásaival illetve a végén a ziccerénél. Ezen felül borzasztó teátrális, visszataszító minden megmozdulása, őszinte szívből jővő megnyilvánulása, meg nem tervezet mozdulata nincs is a pályán. Nekem ez a véleményem, természetesen szubjektív, de én nem nagyon emlészkem olyanra, hogy ő vmit megnyert volna a csapatának amikor egy kiélezett pillanatban kell alkotni, nem pedig az egész szezon során kell 40 gólt rúgni (ami valóban nem kis teljesítmény, elismerem)gabokocka
nem mondom h nem volt rossz meccse, de a sportemberi mivoltát kétségbe vonni, azt nem nagyon értem.

csak annyit kell megnézni, hogy mondjuk a felső teste, hogy nézett ki 18 évesen és hogy akkor mikor elment madridba. azt nem a legyek hordták össze. az, hogy ő ma az aki, az 90%-ban azon múlik, hogy mi melót tett bele. és beletette.

persze adom, hogy teátrális, de ez miért is baj ? hány nba játékos van, aki egy büntető előtt, mindig ugyanazt a mozdulatsort hajtja végig, ugyanazt az imát mormolja a kezébe. ő is így áll neki a szabadrúgáshoz pl, ezért nem hinném h kisebb sportember.

egy ember nem csinál nyarat, de meg lehet nézni, hogy a portugál futball aranygenereációja mire ment bármilyen nagy tornán (ha egyáltalán odajutottak) és mire mennek a portugálok azóta hogy C ott van. gyakorlatilag egyetlen értékelhető játékosként. sokkal eredményesebbek még ha persze nyerni nem is sikerült semmit, de döntő, elődöntő azért befigyelt, ami pl Figoéknak sose sikerült. csak ifiben. nem szeretem a Messivel való összhasonlíthatást, mert két teljesen más playa, de Messi se ment még annyira se a válogatottban mint Ronaldo. lehet magyarázni, hogy azért mert rossz a szertáros, de tény. mert ez nem egyéni játék.

a Manchester évekig (2002-2005) a legjobb csapat volt a világon (sztem), de Ronaldo nélkül sose nyertek volna BL-t, és látni mit jelentett a távozása.

Spanyolroszág egyetlen egy csapat ellen izzadt meg ezen az EB-n és az Portugália volt. senki nem bírta fizikailag azt, hogy 60-80 méteren védekeznek, az olaszok fel sem vállalták mert 20 perc után meghaltak volna. 4:0 lett az eredménye. persze kihagyott CR is néhány helyzetet, de a spanyolok se rúgtak egy gólt se.

btw, ez egy egészen különleges generáció, 50-es évek magyar és a 70-es évek holland válogatottja mellett, nem tudok ilyen szerencsés csillagzat alatt született generációt mondani, aki ennyi és ilyen minőségű játékost ki tud állítani. olyan cserék ülnek a padon, akik a világ legjobb csapataiban meghatározó emebrek, és a sérültek akik ki se tudtak utazni nemkülönben. szinte lehetetlen felvenni velük a versenyt, és ez utóbbi években egyedül a portugáloknak sikerült. és kis híján meg is nyerhették volna a meccset, és így a tornát is.

szóval nem mondom, hogy hibátlan az ember, és elfogadom, hogy iszonyat gizda (sidenote: itt tartanék, és is az lennék, vagy méginkább), de azt, hogy ő sportemberileg nincs a helyén, és nem pusztul meg minden meccsen a győzelemért az egyszerűen nem igaz. aki szerint igen az hazudik vagy festi magát.gabtsi
Félreértettél és elbeszélünk egymás mellett részben. Amit a végén írsz azt maximálisan aláírom, de az mindent elmond róla, amikor az a balfasz (meg nem mondom a nevét) a luft után belőtte a győztes gólt a dánoknak, mindenki örült ronaldocska meg ott sétafikált unott/megsértődött arccal, maybe nem ő lőtte a győztes gólt...
Elismerem azt, hogy rengeteget meló van benne, hajt meg minden, de sportembernek példaképnek is kell lenni, megkíván egy viselkedés formát, amit szerény véleményem szernt ő nem üt meg.

több mint 12 éve
Srácok én nem tudom ti melyik EB-t néztétek. Ha Nem Ronaldo nyeri az Aranylabdát idén, akkor nincs igazság. Egyénileg idén nem volt Nála jobb, aki mást állít az kurvára elfogult 😊

6 Realossal a kezdőben 😊 Mellesleg a "hentes" Pepe 2 elkövetett és 11 elszenvedett szabálytalansággal tolta le az EB-t, ezzel ő volt a legpuhább Védő az EB-n. ennyit a hentességről 😉eaglesmcnabb
casillas 😂
annyira rühellem ezt a tulértékelt majmot. komolyan az egész tornán kellett 3at védenie...braxa88
lol

2-0-nál a döntőben is fogott ziccert ha jól emlékszem, portugálok ellen rögtön egalizálta a tizi párbajt, 990 perce nem kapott gólt egyenes kieséses rendszerben világversenyen (legutóbb 2006-ban).
A világ valaha volt legeredményesebb kapusa és túlértékelt, lol 😊
De mondj nála jobbat...

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
A Nemzeti Spot hasábjain volt egy zseniális jegyzet c(igány). ronaldóról.
Ritkán írnak jót, de az telitalálat volt.
Soha nem fog arra a szintre jutni, mint Messi/Xavi/Iniesta vagy a korábbi nagyok, egyszerűen alkalmatlan rá sportemberileg.
Nem tud csapat vezéregyéniség lenni a sorsdöntő pillanatokban, elég megnézni a spanyol meccset, 7 lövés 0 kaput találó. Majd pont sorra se kerül a 11-eseknél.
Színház az egész ember, igen kevés érdemi tartalommal.gabokocka
neharagudj gabo, ez nettó hülyeség. de a nemzeti sporttól mást nem is vártam, de az meglep h te egyetértesz ezzel.gabtsi
Nézd végig meccsről meccsre a Real idei BL menetelését, vagy a portugálok Eb szereplését.

Valóban a csehek és a hollandok ellen jó volt, de a németek ellen momentuma a nem volt, spanyol meccsen pedig lábában lehetett volna a továbbjutás, de kilőtte az összes nézőt a lelátóról a szabadrúgásaival illetve a végén a ziccerénél. Ezen felül borzasztó teátrális, visszataszító minden megmozdulása, őszinte szívből jővő megnyilvánulása, meg nem tervezet mozdulata nincs is a pályán. Nekem ez a véleményem, természetesen szubjektív, de én nem nagyon emlészkem olyanra, hogy ő vmit megnyert volna a csapatának amikor egy kiélezett pillanatban kell alkotni, nem pedig az egész szezon során kell 40 gólt rúgni (ami valóban nem kis teljesítmény, elismerem)gabokocka
nem mondom h nem volt rossz meccse, de a sportemberi mivoltát kétségbe vonni, azt nem nagyon értem.

csak annyit kell megnézni, hogy mondjuk a felső teste, hogy nézett ki 18 évesen és hogy akkor mikor elment madridba. azt nem a legyek hordták össze. az, hogy ő ma az aki, az 90%-ban azon múlik, hogy mi melót tett bele. és beletette.

persze adom, hogy teátrális, de ez miért is baj ? hány nba játékos van, aki egy büntető előtt, mindig ugyanazt a mozdulatsort hajtja végig, ugyanazt az imát mormolja a kezébe. ő is így áll neki a szabadrúgáshoz pl, ezért nem hinném h kisebb sportember.

egy ember nem csinál nyarat, de meg lehet nézni, hogy a portugál futball aranygenereációja mire ment bármilyen nagy tornán (ha egyáltalán odajutottak) és mire mennek a portugálok azóta hogy C ott van. gyakorlatilag egyetlen értékelhető játékosként. sokkal eredményesebbek még ha persze nyerni nem is sikerült semmit, de döntő, elődöntő azért befigyelt, ami pl Figoéknak sose sikerült. csak ifiben. nem szeretem a Messivel való összhasonlíthatást, mert két teljesen más playa, de Messi se ment még annyira se a válogatottban mint Ronaldo. lehet magyarázni, hogy azért mert rossz a szertáros, de tény. mert ez nem egyéni játék.

a Manchester évekig (2002-2005) a legjobb csapat volt a világon (sztem), de Ronaldo nélkül sose nyertek volna BL-t, és látni mit jelentett a távozása.

Spanyolroszág egyetlen egy csapat ellen izzadt meg ezen az EB-n és az Portugália volt. senki nem bírta fizikailag azt, hogy 60-80 méteren védekeznek, az olaszok fel sem vállalták mert 20 perc után meghaltak volna. 4:0 lett az eredménye. persze kihagyott CR is néhány helyzetet, de a spanyolok se rúgtak egy gólt se.

btw, ez egy egészen különleges generáció, 50-es évek magyar és a 70-es évek holland válogatottja mellett, nem tudok ilyen szerencsés csillagzat alatt született generációt mondani, aki ennyi és ilyen minőségű játékost ki tud állítani. olyan cserék ülnek a padon, akik a világ legjobb csapataiban meghatározó emebrek, és a sérültek akik ki se tudtak utazni nemkülönben. szinte lehetetlen felvenni velük a versenyt, és ez utóbbi években egyedül a portugáloknak sikerült. és kis híján meg is nyerhették volna a meccset, és így a tornát is.

szóval nem mondom, hogy hibátlan az ember, és elfogadom, hogy iszonyat gizda (sidenote: itt tartanék, és is az lennék, vagy méginkább), de azt, hogy ő sportemberileg nincs a helyén, és nem pusztul meg minden meccsen a győzelemért az egyszerűen nem igaz. aki szerint igen az hazudik vagy festi magát.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

casillas 😂
annyira rühellem ezt a tulértékelt majmot. komolyan az egész tornán kellett 3at védenie...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 546 — Lájkold a zsűrit!
És Te elolvasod, amit írtam? Mert nem úgy tűnik...

Azt írtam "qrva nagy játékos mindkettő". De nem a világ legjobbjai. Nem kell bizonygatnod, hogy jók, mert azok, világklasszisok, de messze vannak a legjobbtól.Soldados
Én meg pont azon gondolkodtam már többször (főleg az argentín válogatottat elnézve időnként), hogy Messi zsenialitásából mennyi Messi érdeme, és mennyi a Xavi-Iniesta párosé...somoskovig
Őszintén szólva Messi egy vb-n villanthatott volna nagyot, akkor volt már igazi sztár, de 2010-ben nem volt szövetségi kapitányuk. Messi ráadásul rengeteg gólt lő egyéni akcióból. És abban sem vagyok biztos, hogy Xavi, vagy Ini több gólpasszt ad nála, bár erre biztosan fel lehet lelni vhol vmi statisztikát.Soldados
Ha csak a Barcás adatokat nézzük (azaz válogatottat nem): Messi 60 meccs 73 gól 37 gólpassz, Iniesta 52 meccs 8 gól 14 gólpassz (csak nem overrated?), Xavi 57 meccs 14 gól 18 gólpassz. Kettőjüknek nincs annyi assistja mint Messinek egyedül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Soha nem fog arra a szintre jutni, mint Messi/Xavi/Iniesta vagy a korábbi nagyok, egyszerűen alkalmatlan rá sportemberileg.
Nem tud csapat vezéregyéniség lenni a sorsdöntő pillanatokban, elég megnézni a spanyol meccset, 7 lövés 0 kaput találó. Majd pont sorra se kerül a 11-eseknél.

Valóban a csehek és a hollandok ellen jó volt, de a németek ellen momentuma a nem volt, spanyol meccsen pedig lábában lehetett volna a továbbjutás, de kilőtte az összes nézőt a lelátóról a szabadrúgásaival illetve a végén a ziccerénél. Ezen felül borzasztó teátrális, visszataszító minden megmozdulása, őszinte szívből jővő megnyilvánulása, meg nem tervezet mozdulata nincs is a pályán. Nekem ez a véleményem, természetesen szubjektív, de én nem nagyon emlészkem olyanra, hogy ő vmit megnyert volna a csapatának amikor egy kiélezett pillanatban kell alkotni, nem pedig az egész szezon során kell 40 gólt rúgni (ami valóban nem kis teljesítmény, elismerem)

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Igen, az nagyon telitalálat volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Azért mert 5 meccset lehozott kirívó durvaság nélkül, az nem írja felül a korábbi történéseket, attól még láttuk jópárszor már, hogy qrva nagy mészáros. 😉

C? 😊 Megmosolyogtató.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én nem tudom messi idén hol volt sorsdöntő nehéz pillanatokban, a spanyol-kupa döntőben, vagy hol? Mert a BL-ben semmit nem tudott csinálni 180 percen keresztül a chelsea védelemmel, se a bajnokságban a Real elleni HAZAI sorsdöntő meccsen, amit aztán CR volt olyan kedves és eldöntött.
CR a BL-ben is vitte a csapatot, 2-őt vert a Bayernnek negyed óra alatt, nem rajta múlt hogy ott kiestünk, sőt a Bajnokságban is hozta amit kellett. Az EB-n meg ő vitte a hátán a csapatot, nem is értem mire gondoltál.

Közben Vass Ádám--->CFR Cluj, a sok tudatlan lehurrogja NSO-n, pedig szakmailag, és pénzügyileg is a lehető legjobb döntést hozta, csak kapjon lehetőséget.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
de most látom csak h miből lett a "vita".

de ki nem szarja le az aranylabdát ?
98óta viccnek tartom, mikor Zidane-nak oda tudták adni, amiért kettő alkalommal fejberúgták a döntőn szögletből. majd jött erre, hogy Rivaldo elvitte 99-ben Beckham elől. azóta nálam nevetség tárgya az egész díj.

erre csak rátesz, hogy ma már a FIFA égisze alá tartozik, és középafrikai réti nigger kapitányok, meg szváziföldi szövetségi képviselők szavaznak. akik ismernek kb 3 játékost.

NULLA súlya van az aranylabdának, inkább nézzünk jó meccseket!

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"

nem tudom , a Unitedes korszakában én csak lestem miket művel a pályán, a színészet mellé komoly teljesítményt is letett az asztalra. Szerintem a Realban idén eléggé húzóember volt, gólt lőtt a Camp Nou-ban is, eldöntve végleg a bajnoki címet.
Sok döntő meccsen nem villogott, de azért azt mondani rá hogy kevés érdemi tartalommal tölti meg a játékteret szvsz nem igaz.

Idén nem volt aki igazán kiemelkedjen, ha ősszel is hozza a formáját a Realban szerintem övé lesz az Aranylabda.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
neharagudj gabo, ez nettó hülyeség. de a nemzeti sporttól mást nem is vártam, de az meglep h te egyetértesz ezzel.

több mint 12 éve
Színház az egész ember, igen kevés érdemi tartalommal.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
szögre akasztotta a bárdot a Bernabéu-ban, aztán amikor szóltak neki hogy még lesz egy EB a szertáros már lenyelte a kulcsot és elment nyaralni. Nyugi, ősszel már a régi Pepét láthatod 😛

különben is, most nem az a fehér henteskötény volt rajta, tudod az amin a Bwin- felirat is van... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

6 Realossal a kezdőben 😊 Mellesleg a "hentes" Pepe 2 elkövetett és 11 elszenvedett szabálytalansággal tolta le az EB-t, ezzel ő volt a legpuhább Védő az EB-n. ennyit a hentességről 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 654 — Saturday Night Lights
8 éve is mennyit ekézték a görögöket is, hogy milyen szar antifutballal lettek Európa-bajnokok.vadibandi
Good old times...

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
8 éve is mennyit ekézték a görögöket is, hogy milyen szar antifutballal lettek Európa-bajnokok.

több mint 12 éve
Bocsi, de te el is olvasod azt, amit leírsz? Ez óriási hülyeség! A 2008-as EB torna MVP-je Xavi lett, a 2010-es döntőben a győztes gólt nem Iniesta lőtte? Nem ez a két játékos képezi évek óta a Barca és a válogatott gerincét? Rúgott volna 50 gólt az ő passzaik nélkül Messi (aki tényleg a legjobb)? Bármely csapat összetenné a két kezét, ha egy ilyen "ikerpár" lenne a középpályáján! Ezen az eb-n nagyon hiányzott Villa, aki rúgott volna 5-6 gólt ezekből a passzokból, így kétségkívül nem volt olyan látványos a spanyolok játéka.csi77

Azt írtam "qrva nagy játékos mindkettő". De nem a világ legjobbjai. Nem kell bizonygatnod, hogy jók, mert azok, világklasszisok, de messze vannak a legjobbtól.Soldados
Én meg pont azon gondolkodtam már többször (főleg az argentín válogatottat elnézve időnként), hogy Messi zsenialitásából mennyi Messi érdeme, és mennyi a Xavi-Iniesta párosé...somoskovig
Őszintén szólva Messi egy vb-n villanthatott volna nagyot, akkor volt már igazi sztár, de 2010-ben nem volt szövetségi kapitányuk. Messi ráadásul rengeteg gólt lő egyéni akcióból. És abban sem vagyok biztos, hogy Xavi, vagy Ini több gólpasszt ad nála, bár erre biztosan fel lehet lelni vhol vmi statisztikát.

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 380 — 49ers GM
És még egy gondolat: Xavi és Iniesta 2 qrva nagy játékos, de soha nem szabad pl Aranylabdát kapniuk, mert hiába nyernek meg mindent, éppen a spanyol válogatottban derül ki, hogy mennyire közelébe se érnek Messinek. A Barcelona futballját Messi teszi varázslatossá, s erre épp a spanyol válogatott unalmas játéka világít rá.Soldados
Bocsi, de te el is olvasod azt, amit leírsz? Ez óriási hülyeség! A 2008-as EB torna MVP-je Xavi lett, a 2010-es döntőben a győztes gólt nem Iniesta lőtte? Nem ez a két játékos képezi évek óta a Barca és a válogatott gerincét? Rúgott volna 50 gólt az ő passzaik nélkül Messi (aki tényleg a legjobb)? Bármely csapat összetenné a két kezét, ha egy ilyen "ikerpár" lenne a középpályáján! Ezen az eb-n nagyon hiányzott Villa, aki rúgott volna 5-6 gólt ezekből a passzokból, így kétségkívül nem volt olyan látványos a spanyolok játéka.csi77

Én meg pont azon gondolkodtam már többször (főleg az argentín válogatottat elnézve időnként), hogy Messi zsenialitásából mennyi Messi érdeme, és mennyi a Xavi-Iniesta párosé...

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 545 — Vikings fan
És még egy gondolat: Xavi és Iniesta 2 qrva nagy játékos, de soha nem szabad pl Aranylabdát kapniuk, mert hiába nyernek meg mindent, éppen a spanyol válogatottban derül ki, hogy mennyire közelébe se érnek Messinek. A Barcelona futballját Messi teszi varázslatossá, s erre épp a spanyol válogatott unalmas játéka világít rá.Soldados
Iniestától ezen az EB-n nem lehetett elvenni a labdát, számomra a torna legjobbja volt. Xavi kissé fáradt volt, de ő a világ legjobban passzoló játékosa jelenleg (ezt ma legalább kétszer megmutatta), és kivételes a játékintelligenciája/térlátása. Ha csak Messi lenne a Barca sikereinek kulcsa, akkor talán az argentin válogatott eredményesebb lenne. Illetve, ha lenne egy normális csatára a spanyol válogatottnak (Negredo egy nulla, Torres fejben nincs rendben, Llorente fizikálisan volt siralmas állapotban) és más lenne a szövetségi kapitány (pl.: Pep), akkor talán a spanyolok játéka sem lett volna annyi embernek "unalmas", ezek viszont nem Xavin és Iniestán múltak/múlnak. Szóval szerintem együtt (az egész csapat) képesek arra a teljesítményre, amivel "varázslatos lesz a Barcelona futballja".

SzuperTörpével pedig összehasonlítani bárkit, igazságtalan dolog, de idén a fentebb nevén nevezett két katalán valamelyikének kell kapnia az Aranylabdát, mert egész egyszerűen többet nyertek egy EB-vel, mint a kicsi dél-amerikai.

Toca!

A Barca az elmúlt 4 évben például a következő "kis" csapatokat verte bucira: MU, Reál Margit (többször is), Arsenal, Bayern München. A La Ligából pedig szinte mindenkit.gdavid
Értem én, hogy Puskás meg kurvaszépeket lőt anno, de az idei Barca és a spanyol játék között nem láttam semmi különbséget. Mindakettőből ha erősen felkészülnek a csapatok meglehetett szorongatni(brutális def). Itt ez mondjuk egycsapatnak sikerült úgy istenigazából.
Alig lőttek gólt,viszont az 1.Spanyol-Olasz is ha Torres nem szerencsétlen sima Spanyol W. Horvátokat is vicc játékkal hozták le. Egyedül a Portugálok voltak paliba velük az egész EB-n. (Lehet a Németek lehettek volna még,de kitudja).
Lehet itt büszkének lenni az Olaszokra meg a Németeket tényleg szépen kirakták,de giga nagy hülyeségeket csináltak a döntőbe és Balotellit kurva hamar lezavartam volna már akármilyen gólokat tud lőni.
több mint 12 éve

Azt írtam "qrva nagy játékos mindkettő". De nem a világ legjobbjai. Nem kell bizonygatnod, hogy jók, mert azok, világklasszisok, de messze vannak a legjobbtól.

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 654 — Saturday Night Lights
Lehet, hogy már volt erről szó, de szerintetek jelenthet más élcsapatoknak is követendő stratégiai példát, hogy egy olyan gárda tudott EB-t nyerni, ahol a futballtörténelemben először nem játszott klasszikus középcsatár? (Torres csak az írek ellen és a levezető pillanatokban lett előszedve.)

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 855 — Bears & Illinois fan
Bocsi, de te el is olvasod azt, amit leírsz? Ez óriási hülyeség! A 2008-as EB torna MVP-je Xavi lett, a 2010-es döntőben a győztes gólt nem Iniesta lőtte? Nem ez a két játékos képezi évek óta a Barca és a válogatott gerincét? Rúgott volna 50 gólt az ő passzaik nélkül Messi (aki tényleg a legjobb)? Bármely csapat összetenné a két kezét, ha egy ilyen "ikerpár" lenne a középpályáján! Ezen az eb-n nagyon hiányzott Villa, aki rúgott volna 5-6 gólt ezekből a passzokból, így kétségkívül nem volt olyan látványos a spanyolok játéka.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png