Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Én már kajakra ott tartok, hogy a walesieknek szurkolok. hajdú b. meg ahogy gyalázza a vidit egészen zseniális, baromi szórakoztató 😀peach
Ez nem volt jellemző a királyinál. Fradi és Vidit oda vissza körbe kellett nyalni, de tényleg tetszik, hogy keményen megmondja!
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Na várj az bundameccs volt 😀gordon
Ez nem? 😀ervinator
Sztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peach
Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊baggio
hol játszik most Adrián?
ja már olvasom sorry. Neki is a fradiba kellett volna jönni anno, lehet hogy most kezdő lenne és akár válogatott is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez nem? 😀ervinator
Sztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peach
Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊baggio
Olvastam h éppen eladó bárhová de elvileg még kerettag, gondoltam hátha 😊peach
Szombatra hozzànk kéne valaki kispàlyàra!

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Ez nem? 😀ervinator
Olvastam h éppen eladó bárhová de elvileg még kerettag, gondoltam hátha 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 302 — no es importante
Ez nem? 😀ervinator
Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez nem? 😀ervinator
Sztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az elõrelépés megkérdőjelezhetetlen idén is.

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Ez nem? 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
szerintem meg kurvára nem vicces. Valahogy meg kéne nyerni, a mutatott játék másodlagos 😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
ehhez képest az újpestiek vaduz elleni otthoni szereplése vállalható volt anno (na jó nem...) LOL vagy az edzővel van baj vagy a játékosok sértődtek meg rá de itt valami nagy baj van. Kezdem úgy érezni hogy minél tovább marad annál biztosabb a fradi bajnoki címe - úgyhogy maradjon csak 😊davemayer
Na várj az bundameccs volt 😀
több mint 10 éve
Én már kajakra ott tartok, hogy a walesieknek szurkolok. hajdú b. meg ahogy gyalázza a vidit egészen zseniális, baromi szórakoztató 😀

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
ehhez képest az újpestiek vaduz elleni otthoni szereplése vállalható volt anno (na jó nem...) LOL vagy az edzővel van baj vagy a játékosok sértődtek meg rá de itt valami nagy baj van. Kezdem úgy érezni hogy minél tovább marad annál biztosabb a fradi bajnoki címe - úgyhogy maradjon csak 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 405
Azert ez igy egy vicc!
több mint 10 éve
😀😀

több mint 10 éve
Fehérváron edzőt akarnak buktatni vazze? Ezt a siralmas teljesítményt...
Megkérdezném Burcsát, hogy a most játszók közül kit kellett volna korábban beépítenie Carrillonak?!
több mint 10 éve
 www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/195189?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Mondjuk ez tényleg röhejeseaglesmcnabb
A 2. komment mondjuk epic 😀

Azért nem gyenge h az el-ben annó hasító állami csapatból a hozzáértő vezetők mit varázsoltak 3 év alatt... remek görbe tükör ez a magyar foci propagandának 😊

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
 www.mifocink.com/?p=5500

Dardairol.ZoliMP
olyan aranyos, ahogy a magyar emberek rá tudnak csodálkozni arra tényre, hogy bizony ebben a csúnya világban a képükbe hazudnak 😊

Egyébként hatalmas ostobaság azt mondani, hogy még a mostani távozással együtt is hibás lépés volt Dárdai kinevezése (mégis kit kellett volna kinevezni?)
-ha másért nem az utóbbi x év kapitányi kifogásait helyre tettük
persze már akkor is mindenki tisztában volt, hogy nevetségesek a siralmak, de most legalább van kézzel fogható bizonyítékunk arra, hogy szervezett, taktikus játékkal minimális eredményeket el lehet érni
(a megszerzett fontos pontokról már ne is beszéljünk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Sztem meg egy "profi" focista nem nyilatkozik ilyet. Álljon oda nálunk a csarnokban a hegesztőgép mellé napi 8 órában tizedannyiért....gordon
ezzel én is egyetértek amit mondasz, attól még röhejes szerintem. Pláne hogy a többi meccs mind "értelmesebb" időpontban van.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Ez a videoton totál világtalan...
Abból a pénzből, amit Langra, Koltaira, Ivanovszkira költenek megtarthatták volna Nikolicsot, és picit előbb lennének. Illetve Carillo kirúgása epic fail, ez a Casoni igen halovány.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve

Mondjuk ez tényleg röhejeseaglesmcnabb
Sztem meg egy "profi" focista nem nyilatkozik ilyet. Álljon oda nálunk a csarnokban a hegesztőgép mellé napi 8 órában tizedannyiért....
több mint 10 éve

Mondjuk ez tényleg röhejes

több mint 10 éve
...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peach
 index.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
Akarsz mea culpázni? 😉Sobri Jóska
Ez mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊peach
Annyit azért bizonyít, hogy "bobál-félézni" elhamarkodott általánosítás.Sobri Jóska
Miért? Olvastad az interjút? Attól még, hogy wolfsburg kurva gáz ilyet nyilatkozni szvsz.

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peach
Ez mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊peach
Annyit azért bizonyít, hogy "bobál-félézni" elhamarkodott általánosítás.

több mint 10 éve
Ez mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 405
 www.mifocink.com/?p=5500

Dardairol.