Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
hol játszik most Adrián?Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊baggioSztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peachNa várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
ja már olvasom sorry. Neki is a fradiba kellett volna jönni anno, lehet hogy most kezdő lenne és akár válogatott is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Szombatra hozzànk kéne valaki kispàlyàra!Olvastam h éppen eladó bárhová de elvileg még kerettag, gondoltam hátha 😊peachMár nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊baggioSztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peachNa várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
több mint 10 éve
Olvastam h éppen eladó bárhová de elvileg még kerettag, gondoltam hátha 😊Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊baggioSztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peachNa várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Már nincsenek sajnos, burcsa az informátoromat is elüldözte végleg a csapattól... 😊Sztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...peachNa várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sztem amúgy lázadás van burcsáék ellen 😀 hátha baggio errre jár és csepegtet vmi infót...Na várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀ervinator
több mint 10 éve
Na várj az bundameccs volt 😀gordonEz nem? 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
szerintem meg kurvára nem vicces. Valahogy meg kéne nyerni, a mutatott játék másodlagos 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ehhez képest az újpestiek vaduz elleni otthoni szereplése vállalható volt anno (na jó nem...) LOL vagy az edzővel van baj vagy a játékosok sértődtek meg rá de itt valami nagy baj van. Kezdem úgy érezni hogy minél tovább marad annál biztosabb a fradi bajnoki címe - úgyhogy maradjon csak 😊davemayerNa várj az bundameccs volt 😀
több mint 10 éve
Én már kajakra ott tartok, hogy a walesieknek szurkolok. hajdú b. meg ahogy gyalázza a vidit egészen zseniális, baromi szórakoztató 😀
több mint 10 éve
ehhez képest az újpestiek vaduz elleni otthoni szereplése vállalható volt anno (na jó nem...) LOL vagy az edzővel van baj vagy a játékosok sértődtek meg rá de itt valami nagy baj van. Kezdem úgy érezni hogy minél tovább marad annál biztosabb a fradi bajnoki címe - úgyhogy maradjon csak 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 405
Azert ez igy egy vicc!
több mint 10 éve
😀😀
több mint 10 éve
Fehérváron edzőt akarnak buktatni vazze? Ezt a siralmas teljesítményt...Megkérdezném Burcsát, hogy a most játszók közül kit kellett volna korábban beépítenie Carrillonak?!
több mint 10 éve
www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/195189?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedA 2. komment mondjuk epic 😀
Mondjuk ez tényleg röhejeseaglesmcnabb
Azért nem gyenge h az el-ben annó hasító állami csapatból a hozzáértő vezetők mit varázsoltak 3 év alatt... remek görbe tükör ez a magyar foci propagandának 😊
több mint 10 éve
www.mifocink.com/?p=5500olyan aranyos, ahogy a magyar emberek rá tudnak csodálkozni arra tényre, hogy bizony ebben a csúnya világban a képükbe hazudnak 😊
Dardairol.ZoliMP
Egyébként hatalmas ostobaság azt mondani, hogy még a mostani távozással együtt is hibás lépés volt Dárdai kinevezése (mégis kit kellett volna kinevezni?)
-ha másért nem az utóbbi x év kapitányi kifogásait helyre tettük
persze már akkor is mindenki tisztában volt, hogy nevetségesek a siralmak, de most legalább van kézzel fogható bizonyítékunk arra, hogy szervezett, taktikus játékkal minimális eredményeket el lehet érni
(a megszerzett fontos pontokról már ne is beszéljünk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Sztem meg egy "profi" focista nem nyilatkozik ilyet. Álljon oda nálunk a csarnokban a hegesztőgép mellé napi 8 órában tizedannyiért....gordonezzel én is egyetértek amit mondasz, attól még röhejes szerintem. Pláne hogy a többi meccs mind "értelmesebb" időpontban van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ez a videoton totál világtalan...Abból a pénzből, amit Langra, Koltaira, Ivanovszkira költenek megtarthatták volna Nikolicsot, és picit előbb lennének. Illetve Carillo kirúgása epic fail, ez a Casoni igen halovány.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/195189?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedSztem meg egy "profi" focista nem nyilatkozik ilyet. Álljon oda nálunk a csarnokban a hegesztőgép mellé napi 8 órában tizedannyiért....
Mondjuk ez tényleg röhejeseaglesmcnabb
több mint 10 éve
www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/195189?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedMondjuk ez tényleg röhejes
több mint 10 éve
Miért? Olvastad az interjút? Attól még, hogy wolfsburg kurva gáz ilyet nyilatkozni szvsz.Annyit azért bizonyít, hogy "bobál-félézni" elhamarkodott általánosítás.Sobri JóskaEz mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊peach...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
Akarsz mea culpázni? 😉Sobri Jóska
több mint 10 éve
Annyit azért bizonyít, hogy "bobál-félézni" elhamarkodott általánosítás.Ez mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊peach...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
több mint 10 éve
Ez mit is bizonyít? Semmit. De adja isten, hogy tehetséget kihozzák belőle és jusson el a bundásba és játszon is. Majd akkor... 😊...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
több mint 10 éve
...Na innen csinálta storck amit szűk 2 hónap alatt úgy, hogy a második edzés után szélnek eresztette a honi bobál féle - mi mindent jól csináltunk - sztárocskákat...peachindex.hu/sport/futball/2015/07/22/bobal_honved_wolfsburg/
Akarsz mea culpázni? 😉