Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Az osztrák is. Am pont erre a könnyű sorsolásos baromságra utaltam az előző hsz.ben. Mondjuk még mindig jobb mintha bementünk volna a d-be a darálóba 😀izland tutiIzland és Austria több szinttel a norvégok felett áll? Hmmm...kár hogy ez a két csapat több szinttel a norvég felett áll 😊Mint a norvégok ellen.....Az nagyon jó, hogy a Portugálokkal van az utolsó meccs, mert ők addigra talán továbbjutnak... hacsak a sógorok meg nem viccelik őket : )addigra már leléptetnek minket, mert akkorát égünk majd az osztrákok és Izland ellen
Chargers LT
baggio
gordon
én pont nem Portugáliát tartom esélyesnek a csoportgyőzelemre... simán benne van, hogy velük kell játszanunk a csoport 3. helyért
ZERO_L
gordon
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
izland tutiIzland és Austria több szinttel a norvégok felett áll? Hmmm...kár hogy ez a két csapat több szinttel a norvég felett áll 😊Mint a norvégok ellen.....Az nagyon jó, hogy a Portugálokkal van az utolsó meccs, mert ők addigra talán továbbjutnak... hacsak a sógorok meg nem viccelik őket : )addigra már leléptetnek minket, mert akkorát égünk majd az osztrákok és Izland ellen
Chargers LT
baggio
gordon
én pont nem Portugáliát tartom esélyesnek a csoportgyőzelemre... simán benne van, hogy velük kell játszanunk a csoport 3. helyért
ZERO_L
gordon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nah Szélesi megmondta a frankót.Pontosan, Szujóék már kezdték magukat belehergelni a "könnyű csoportba"
empty taxi
több mint 10 éve
Izland és Austria több szinttel a norvégok felett áll? Hmmm...kár hogy ez a két csapat több szinttel a norvég felett áll 😊Mint a norvégok ellen.....Az nagyon jó, hogy a Portugálokkal van az utolsó meccs, mert ők addigra talán továbbjutnak... hacsak a sógorok meg nem viccelik őket : )addigra már leléptetnek minket, mert akkorát égünk majd az osztrákok és Izland ellen
Chargers LT
baggio
gordon
ZERO_L
több mint 10 éve
aki nem tud kimenni a selejtezőkre, annak most spórolok egy kis pénzt:sportokos.info/wp-content/uploads/2015/11/120413_bordoi-bor1.jpg
www.youtube.com/watch?v=4K1q9Ntcr5g
image.hotdog.hu/user/G.Butcher/magazin/Sertesszelet-Liony-modra_3.JPG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kár hogy ez a két csapat több szinttel a norvég felett áll 😊Mint a norvégok ellen.....Az nagyon jó, hogy a Portugálokkal van az utolsó meccs, mert ők addigra talán továbbjutnak... hacsak a sógorok meg nem viccelik őket : )addigra már leléptetnek minket, mert akkorát égünk majd az osztrákok és Izland ellen
Chargers LT
baggio
gordon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nana, majd Torghelle TS9 AirSanyit reaktiváljuk, és ő eldönti! : DAz nagyon jó, hogy a Portugálokkal van az utolsó meccs, mert ők addigra talán továbbjutnak... hacsak a sógorok meg nem viccelik őket : )addigra már leléptetnek minket, mert akkorát égünk majd az osztrákok és Izland ellen
Chargers LT
baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Nah Szélesi megmondta a frankót.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Mondjuk van két olyan csapat, mint a norvég 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ajándék lesz ez a 3 meccs és egyáltalán nem vagyunk esélytelenek, ha a vedekezesunk eleg jo lesz. Dontetlenre kell jatszani az osztrakok ellen aztan kockaztatni izland ellen majd ha a portugaloknak nem kell a w akkor ott is lehozni egy xet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Mint a norvégok ellen.....Az nagyon jó, hogy a Portugálokkal van az utolsó meccs, mert ők addigra talán továbbjutnak... hacsak a sógorok meg nem viccelik őket : )addigra már leléptetnek minket, mert akkorát égünk majd az osztrákok és Izland ellen
Chargers LT
baggio
több mint 10 éve
osztrák - magyarral kezdünk, ki se kell utazniakkor ne gyere, így hátha jut jegy nekem 😀
Löfli
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Az nagyon jó, hogy a Portugálokkal van az utolsó meccs, mert ők addigra talán továbbjutnak... hacsak a sógorok meg nem viccelik őket : )addigra már leléptetnek minket, mert akkorát égünk majd az osztrákok és Izland ellen
Chargers LT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ne fossunk mán emberek... veszteni valónk 0.. majd a 3as sípszó után
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Az nagyon jó, hogy a Portugálokkal van az utolsó meccs, mert ők addigra talán továbbjutnak... hacsak a sógorok meg nem viccelik őket : )
több mint 10 éve
Előre félek mekkora turbómagyarsági '48-as kérdést fognak felépíteni erre a meccsre.majd a nyitómeccset fogják meghekkelni a Carpathian Brigade-osok
Hanni

---
több mint 10 éve
Osztrákok 4-0-ra picsáznak minket majd (és megmutatják, hogy kellene egy kis csapatnak müködnie, ahol jó a csapatjáték), és simán nyerik ezt a csoportot.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Előre félek mekkora turbómagyarsági '48-as kérdést fognak felépíteni erre a meccsre.
több mint 10 éve
Szögezzük le: Nem sexy csapatokat kaptunk, de tudásban jóval előttünk van mind. Hátha elhiszik a fiúk, hogy "ezek is csak" norvégok...pontot jó volna szerezni.
több mint 10 éve
nekünk ez halál csoport 😊4. kalapból szinte a legnehezebbet kaptuk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
osztrák - magyarral kezdünk, ki se kell utazni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Na Innen tovább kell jutni! : D : D
több mint 10 éve
Looool 😀 halálcsoport rulez
több mint 10 éve
Osztrák ne jöjjön, nagyon jó csapat, kis névvel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Szerintem oroszokkal jobban járunk..olasz/oroszhoz képest igenEjj de bekéne a sógorokat mákolni 😀az mák lenne? amikor láttam őket legutóbb igen jól nyomták.
peach
deyell
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)