NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 743 — Axel Foley
Remélem ezek után Juhász is ruszkiföldön köt ki vhol.Divat
Juhásznak tudtommal komoly ukrán kérője van (Dnipro asszem). iktriad
Úgy tudom, hogy a Dnipro már nincs képben.
Bármennyire is utálom a német focit mégis úgy gondolom,hogy Rolandnak a Gladbach lenne a legjobb megoldás a kérői közül.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Július 21-én Sopronban csapott volna össze a Newcastle United és a Fenerbahce. A feltételes mód használata azért is indokolt, mert kiderült, a városban nem engedélyezik a találkozó megrendezését.

És mi akarunk EB-t rendezni...Bazzani
Menjenek a faszomba...SVSE-t is csak a zöld asztalon bírták benn tartani, most meg ez se? Jól szétkúrnak mindent ebben a városban ami soccer.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 445 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Koman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91
Ugyanannyit mint klubszinten eddig bárhol. Semmit.Bazzani
Mondjuk a Monacoban nem játszhatott olyan rosszul, végig kezdő volt, és a téli utolsó helyről majdnem feljutottak az év végére (volt amikor 3 pontra voltak a 3. helytől).iktriad
Ez igaz, de egyrészt francia 2-ről beszélünk, másrészt ő csak egyike volt a téli erősítéseknek, amellyel a Monaco még az első osztályban is stabil középcsapat lett volna. Szóval illett is jól játszani, bár mindenképp pozitívum, hogy sikerült is neki.
Amúgy brutál mennyi pénz van ebben a ruszki fociban. Nem Komanra gondolok most, hanem általánosságban.tüsi91
a hercegségbe igazoltak a posztjára, szal gondolom beijedt h úgy jár mint a Samp'-be...a legszebb, h Ő h mondogatta h nem fog az oroszok igazolni....hát télleg nem, és ugye biztos h nem a pénzért ment oda. sztem Voli jobban járt volna ha hazajön inkább a kondába...
Remélem ezek után Juhász is ruszkiföldön köt ki vhol.Divat
Juhásznak tudtommal komoly ukrán kérője van (Dnipro asszem).
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Koman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.tüsi91
Mondjuk a Monacoban nem játszhatott olyan rosszul, végig kezdő volt, és a téli utolsó helyről majdnem feljutottak az év végére (volt amikor 3 pontra voltak a 3. helytől).iktriad
Ez igaz, de egyrészt francia 2-ről beszélünk, másrészt ő csak egyike volt a téli erősítéseknek, amellyel a Monaco még az első osztályban is stabil középcsapat lett volna. Szóval illett is jól játszani, bár mindenképp pozitívum, hogy sikerült is neki.
Amúgy brutál mennyi pénz van ebben a ruszki fociban. Nem Komanra gondolok most, hanem általánosságban.tüsi91
a hercegségbe igazoltak a posztjára, szal gondolom beijedt h úgy jár mint a Samp'-be...a legszebb, h Ő h mondogatta h nem fog az oroszok igazolni....hát télleg nem, és ugye biztos h nem a pénzért ment oda. sztem Voli jobban járt volna ha hazajön inkább a kondába...
Remélem ezek után Juhász is ruszkiföldön köt ki vhol.

|
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Amúgy brutál mennyi pénz van ebben a ruszki fociban. Nem Komanra gondolok most, hanem általánosságban.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 445 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondjuk a Monacoban nem játszhatott olyan rosszul, végig kezdő volt, és a téli utolsó helyről majdnem feljutottak az év végére (volt amikor 3 pontra voltak a 3. helytől).
több mint 12 éve
Ugyanannyit mint klubszinten eddig bárhol. Semmit.

több mint 12 éve
Július 21-én Sopronban csapott volna össze a Newcastle United és a Fenerbahce. A feltételes mód használata azért is indokolt, mert kiderült, a városban nem engedélyezik a találkozó megrendezését.

És mi akarunk EB-t rendezni...

több mint 12 éve
Úgy látszik az az új trend hogyha jól játszol a magyar válogatottban a középpályán, előbb-utóbb Oroszországban kötsz ki...
Sok sikert neki, remélem ő nem fog elveszni, mint szinte minden más magyar, aki odaigazolt mostanában.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Koman ---> Krasznodar. Roppant kíváncsi vagyok mit domborít az orosz PL-ben.
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
30. perc már 3-0ra vezetünk a soroksár ellen 😀 úgy tűnik a neves csapatok ellen nagyon megy a csapatnak

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 948
Annyi biztos, hogy bárki>>>>>CarrollHabi
Inkább. 😊
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mikey: én nagyon sajnáltam mikor elengedtük a Romához, sztem jó lesz nálatokkristof
Legalább nem 30 millió fontba került. 😀 Már szimpatikus...Mikey
én a kezdetekben nagyon nem kedveltem, de egy év alatt rengeteget fejlődött, nem is örülök neki, hogy eladtuk, mert a jövő egyik jó kis olasz csatára lesz. Annyi biztos, hogy Borini>>>>>Carroll

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Mikey: én nagyon sajnáltam mikor elengedtük a Romához, sztem jó lesz nálatokkristof
Legalább nem 30 millió fontba került. 😀 Már szimpatikus...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 592 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
fasza gyerek ez az Ádám. 😀 http://www.youtube.com/watch?v=N6FuT2h9N5s
eaglesmcnabb
látszik, hogy direkt mondta így, kurva nagyot nőtt a szememben 😀 a szuperkupáról majd tudsz adni linket?

http://www.sportlemon.tv/v-4/2/48/v-424985.html

ezen lesz este 8-kor, de a sportlemon.tv-n lesz még link a nap folyamán.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Amadeus91nek:
braxa88
Értelmetlen igazolás...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
eaglesmcnabb
látszik, hogy direkt mondta így, kurva nagyot nőtt a szememben 😀 a szuperkupáról majd tudsz adni linket?

Mikey: én nagyon sajnáltam mikor elengedtük a Romához, sztem jó lesz nálatok
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem tom már mikor volt stúdióvendég Vass valamelyik világversenyen, de a szakértők nem túl acélos táborában is magasan a legsötétebb bunkó ő volt 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 592 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
„Nagyon örülök, hogy egy magyar városban futballozhatok” - nyilatkozta Vass Ádám, miután a Bresciából a kolozsvári CFR Clujhoz szerződött. A román sajtó darabjaira szedte a nyilatkozatot, és megjegyezték, hogy külföldiek esetében megszokott, hogy összekeverik Budapestet Bukaresttel, de Kolozsvárral ez még nem fordult elő.

A félig komoly, de valódi felháborodásokat is összegyűjtő beszámolók szerint a 24 éves Vass nyilatkozatával azonnal a szurkolók céltáblájává vált, és ezen nem segít, hogy a nyakára egy magyar címert tetovált.
😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 085
Amadeus91nek:
braxa88
szebbé tette a napom ez az esemény. (Richtig Péntek 13.-n...)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Arsenal: új idegenbeli mez... elborzasztó - LinkGogo
Majdnem olyan szörnyű, mint a Liverpool harmadik meze.

edit: ez a Fabio Borini jó gyerek?
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Amadeus91nek:
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 085
Koman Vladimir Monaco-->valahova Oroszországba.

(Y)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Arsenal: új idegenbeli mez... elborzasztó - Link

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Valaki tudna ajánlani valami követhető, aktuális, és színvonalas oldalt ahol folyamatosan tudom nézni az átigazolási híreket/pletykákat meg minden ilyesmit?

Nagyrészt csak olyat találok ami vagy nem elég aktuális, vagy csak a PL-re koncentrál, de nekem úgy enbloc érdekelne.Hanni
a transfermarkt nem jó?