NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Oké még csak 3 fordultó ment le, de akkor is..Egy újonc csapattól elég szép teljesítmény.abload.de/img/1xcs61.png
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Laczko szegedi gyerek azert igazolt csabara mert igy kozelebb van a csaladjahozNa ezt se hittem volna szezonkezdetkor. Kamber pl., remek igazolás volt. Remélem Hemibá rájön, hogy inkább a minőségre és nem a mennyiségre kell rámenni. És ezek az új fiatalokat a csapatba segítő rendeletek eddig nagyon a Honvéd malmára hajtják a vizet. Prosszer ma pl 3. gólpasszt adott. Igaz a hírek szerint pl Youla-Gyula megsérült, remélem nem komoly.Ha ez így megy tovább kb akkor lehet bajnokot hirdetni itthon, mire az utolsó magyar csapat is kiesik a nemzetközi kupából.Amikor Rossi visszajött mondta h a cél a bentmaradás és az építkezés. A bentmaradás meglett, idénre már jó játékot és eredményeket szeretne a csapattól, amit a látottak alapján eddig hozunk is . Nem minden meccset láttam, de amit igen, ott tényleg volt elképzelés a játékunkban, kár azért a 4 elhullajtott pontért, jobban kell koncentrálni a végén és reális cél lehet a dobogó!
A tavalyi két kiesőjelölt (Hali, Honvéd) meg a tabella 2. és 3. fokán található meg 3 hónappal később. És az NB1ben nem az NB2ben. Mennyei én így szeretlek. 😀
iktriad
Borbinho
a Békéscsaba meccsről jutott eszembe, hogy Laczkó szóban már elígérkezett a Honvédba, aztán végül a Viharsarokba igazolt. Vajon 6 forduló után bánja a döntést?
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Pedronak meg is van az 1. gólja....+ első gólpassz is 😀 soha rosszabb első meccset!
ZoliZoltán
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Pedronak meg is van az 1. gólja....
több mint 10 éve
Pedro meg is szerezte az első gólját az első Chelsea-s meccsén.
több mint 10 éve
az EL-ben a csoportkörig szinte semmi pénz nincs, ha a Zeljeznicart sikerül is kiütni, a Standard vagy a Molde ellen ugyanúgy nem a Fradi lett volna az esélyes, még az erősítések után sem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csak elkéstek vele másfél hónapot, ezt a posványt így is megnyeritek, EL-re kellettek volna emberek...
több mint 10 éve
Gera nélkül ennyire dominálni,ez igen.Ha hazajön Tőzsér akkor igen brutális kp lehet,még nemzetközi szinten is.
több mint 10 éve
Lilakat inkabb nem kommentalnam...nem sokat lattam a meccsbol.Viszont az esti Atleti...ennyi helyzetet elkurni...Torres miutan bejott,mintha egy emberel kevesebben lettunk volna kb.Mi a franc lett ezzel az emberrel?Correa nagyon jo volt.Helyzeteket be kell vagni...a vedelem stabil.Kapuban Oblak nagyon jo.
3pont megvan.Ennyi a lenyeg.Jovo heten Sevilla idegenben...na az kemeny lesz.Aztan jon a Barca....9 ponttal kezdunk. 😀
több mint 10 éve
Lilakat inkabb nem kommentalnam...nem sokat lattam a meccsbol.Viszont az esti Atleti...ennyi helyzetet elkurni...Torres miutan bejott,mintha egy emberel kevesebben lettunk volna kb.Mi a franc lett ezzel az emberrel?Correa nagyon jo volt.Helyzeteket be kell vagni...a vedelem stabil.Kapuban Oblak nagyon jo.
3pont megvan.Ennyi a lenyeg.Jovo heten Sevilla idegenben...na az kemeny lesz.Aztan jon a Barca....9 ponttal kezdunk. 😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
több mint 10 éve
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért nem semmi taktikus ez a Kondás, egy meccsen három gólt kapni "ugyanúgy" (védők mögé beadott labda) nem semmi...
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
Na ezt se hittem volna szezonkezdetkor. Kamber pl., remek igazolás volt. Remélem Hemibá rájön, hogy inkább a minőségre és nem a mennyiségre kell rámenni. És ezek az új fiatalokat a csapatba segítő rendeletek eddig nagyon a Honvéd malmára hajtják a vizet. Prosszer ma pl 3. gólpasszt adott. Igaz a hírek szerint pl Youla-Gyula megsérült, remélem nem komoly.Ha ez így megy tovább kb akkor lehet bajnokot hirdetni itthon, mire az utolsó magyar csapat is kiesik a nemzetközi kupából.Amikor Rossi visszajött mondta h a cél a bentmaradás és az építkezés. A bentmaradás meglett, idénre már jó játékot és eredményeket szeretne a csapattól, amit a látottak alapján eddig hozunk is . Nem minden meccset láttam, de amit igen, ott tényleg volt elképzelés a játékunkban, kár azért a 4 elhullajtott pontért, jobban kell koncentrálni a végén és reális cél lehet a dobogó!
A tavalyi két kiesőjelölt (Hali, Honvéd) meg a tabella 2. és 3. fokán található meg 3 hónappal később. És az NB1ben nem az NB2ben. Mennyei én így szeretlek. 😀
iktriad
Borbinho
a Békéscsaba meccsről jutott eszembe, hogy Laczkó szóban már elígérkezett a Honvédba, aztán végül a Viharsarokba igazolt. Vajon 6 forduló után bánja a döntést?
több mint 10 éve
Ha ez így megy tovább kb akkor lehet bajnokot hirdetni itthon, mire az utolsó magyar csapat is kiesik a nemzetközi kupából.Amikor Rossi visszajött mondta h a cél a bentmaradás és az építkezés. A bentmaradás meglett, idénre már jó játékot és eredményeket szeretne a csapattól, amit a látottak alapján eddig hozunk is . Nem minden meccset láttam, de amit igen, ott tényleg volt elképzelés a játékunkban, kár azért a 4 elhullajtott pontért, jobban kell koncentrálni a végén és reális cél lehet a dobogó!
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Ha ez így megy tovább kb akkor lehet bajnokot hirdetni itthon, mire az utolsó magyar csapat is kiesik a nemzetközi kupából. A tavalyi két kiesőjelölt (Hali, Honvéd) meg a tabella 2. és 3. fokán található meg 3 hónappal később. És az NB1ben nem az NB2ben. Mennyei én így szeretlek. 😀
több mint 10 éve
még most kell felpattanni a leicester bandwagonra, amíg nem késő 😀Drinkwater-nek? nincs az az Isten 😀
Löfli

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
még most kell felpattanni a leicester bandwagonra, amíg nem késő 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
4-3 😀
több mint 10 éve
Na Bumm...2-4
több mint 10 éve
West Ham...0-2-rol visszajonnek.2-2.Erre kapnak megint egyet...:-/
több mint 10 éve
Sokat elmond a Man. Unitedről, hogy ezt a borzasztóan gyenge Newcastle-t sem tudta megverni hazai pályán. Mentek előre meg minden, de ha reggelig játszanak, se rúgnak gólt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
2 forduló ment le eddig, illetve egy a kupában. Mérlege 2 győzelem 1 döntetlen, nem igazán értem mi ez a határtalan pesszimizmus.Úgy néz ki, megint nem lesz könnyű dolga Palinak a Herthával... Alig van felépített támadás, néha össze - vissza rugdossák el a labdát, Kalout elől meg zavarja a labda.Főleg ha adöntetlen hegyek mellè nem èrkeznek majd nèha napjàn győzelmek, akkor az egy pontokkal nem igen lehet messze jutni.
JC6
ozibozi
Ezzel a kerettel nem hiszem, hogy nagy dolgokat kellene elvárni, ha biztos bennmaradás meglesz neki, akkor szerintem az sikerként könyvelhető el.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"