Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Esténként jó. Álomba tudom sírni magam rajta.Javi Martinez belső védőt is játszik. Jobban mint az a szerencsétlen Badstuber.sok Bundes meccset nézhetsz 😀Amadeus91
Athletic meg kurva jól járt. 😊Bazzani
több mint 12 éve
Javi Martinez belső védőt is játszik. Jobban mint az a szerencsétlen Badstuber.Láthatta mindenki, hogy milyen jó belső védőként az EL-kupadöntőjében.. Badstuber nem klasszis, de jó védő és még csak 23 éves. Martineznél meg jóval jobb. Amúgy sem arra a posztra igazolták.
A 40 millióból pedig lejön 10 millió, ugyanis minden évben (5 éves szerződés) a fizetéséből lemond 2 millióról.
Igen, jól járt a Bilbao. Anyagilag.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
Javi Martinez belső védőt is játszik. Jobban mint az a szerencsétlen Badstuber.sok Bundes meccset nézhetsz 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Javi Martinez belső védőt is játszik. Jobban mint az a szerencsétlen Badstuber.Athletic meg kurva jól járt. 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
Akkor már jöhetett volna Bender olcsóbban. Bár úgy látszik van miből költekezni. Schweini így legalább összekaphatja magát. Tymo felőlem mehetne is akár, Luis Gustavo meg mehet rotációba. Kroos mehet a csatár mögé.Asbeemert Kroos gyors, kombinatív, kapuérzékeny.
több mint 12 éve
Akkor már jöhetett volna Bender olcsóbban. Bár úgy látszik van miből költekezni. Schweini így legalább összekaphatja magát. Tymo felőlem mehetne is akár, Luis Gustavo meg mehet rotációba. Kroos mehet a csatár mögé.
több mint 12 éve
Kell a depth, de nem ennyiért. Hosszú évek óta először "mertetek nagyot álmodni", nem akkora gond ez, de legalább a kívülállók jót mosolyoghatnak 😉magát az értelmét nem értem. Most akkor Kroos vagy Schweini fog padozni? Esetleg Müller? Vagy kalkuláltunk azzal, hogy Ribéryt lesittelik? Olyan posztra jön ahol megvagyunk. Másodlagos posztján dettó.Amadeus91vettünk egy átlag józsit 40 milláért. Fasza 😀Amadeus91Jó játékos, de 15 milliónál nem ér többet. Nézd a jó oldalát, legalább jó drága volt 😊
gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
magát az értelmét nem értem. Most akkor Kroos vagy Schweini fog padozni? Esetleg Müller? Vagy kalkuláltunk azzal, hogy Ribéryt lesittelik? Olyan posztra jön ahol megvagyunk. Másodlagos posztján dettó.vettünk egy átlag józsit 40 milláért. Fasza 😀Amadeus91Jó játékos, de 15 milliónál nem ér többet. Nézd a jó oldalát, legalább jó drága volt 😊
gdavid
több mint 12 éve
vettünk egy átlag józsit 40 milláért. Fasza 😀Amadeus91Jó játékos, de 15 milliónál nem ér többet. Nézd a jó oldalát, legalább jó drága volt 😊
több mint 12 éve
Szelő Újpesten újra! Végre olyan játékos akit legalább ismer az ember! Vagy lehet pont ez lesz a baj?!😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
vettünk egy átlag józsit 40 milláért. Fasza 😀40 millió euróért jön hozzánk Martinez. Hogy minek, azt ne kérdezze senki sem.Amadeus91Gondolom azért, hogy valamiben a Barca felé nőjetek. Mi max. 20-at adtuk volna érte, de ti megmutattátok, hogy zsugoriak vagyunk 😀gdavid
több mint 12 éve
40 millió euróért jön hozzánk Martinez. Hogy minek, azt ne kérdezze senki sem.Amadeus91Gondolom azért, hogy valamiben a Barca felé nőjetek. Mi max. 20-at adtuk volna érte, de ti megmutattátok, hogy zsugoriak vagyunk 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
40 millió euróért jön hozzánk Martinez. Hogy minek, azt ne kérdezze senki sem.más: NSO-n címlapon fogadott egy ilyen: "Coulibaly for President" 😀 Epic Win!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
Isten nem ver bottal.Heynckes maradhat 2014ig.
több mint 12 éve
Mint ismert, Bogdán Ádám korábbi boltonos csapattársa márciusban összeesett a Tottenham pályáján, de csodával határos módon felépült.„Amióta kiengedtek a kórházból, folyamatosan hittem abban, hogy egy napon visszatérhetek a futballpályára, és a Boltonban játszhatok újra – idézi Muambát a Bolton hivatalos honlapja. – A felépülésem részeként múlt héten Belgiumban jártam egy vezető kardiológusnál, de a hírek nem éppen azok voltak, amikre számítottam. Ez azt jelenti, hogy most bejelentem visszavonulásomat."
„A labdarúgás volt az életem tinédzser korom óta, nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy a legmagasabb szinten játszhattam. Bár a visszavonulásom híre elkeserítő, hálás vagyok. Hálás vagyok Istennek, hogy életben vagyok, és minden tiszteletem az orvosi csapaté, amely sohasem adta fel a küzdelmet értem. Szintén köszönöm mindenkinek, akik a pályafutásom során támogattak, valamint a Bolton-szurkolóknak, akik hihetetlenül fanatikusok. Áldás, hogy ebben a nehéz időben is támogatnak a barátaim és a családom" – zárta beszédét a 24 esztendős Muamba.
csóri még így is vissza akart térni, jobb lesz így Neki és az egészségének is..
|
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2012/08/15/bortonbol_jar_edzesre_az_orosz_drogfutar/Ideális filmes sztori 😀
több mint 12 éve
Szerintem a hajpánt azért zavarja, mert úgy gondolja, hogy feljebb is juthatott volna játékosként, ha szólnak neki, hogy van ilyen találmány:www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/fiorentina-le-a-fulbevalokkal-es-a-hajpantokkal-2164623Hát az tényleg omg kategória, de a divattervezők földjén már meg se lep.
Ez a nadrágot feltűrik, hogy lebarnuljon a combjuk csak nekem új? 😀Schleck
Viszont a hajpánt nem értem miért került ban listára, az ugyanis elmondom Montella úr, azért van, hogy az ember haja kurvára ne lógjon bele annak pofájába. Szóval wtf. Ha meg kiszabja, hogy rövid séró kötelező, akkor be lehet perelni 😛 A fülbevalót meg meccsen se lehet viselni, szóval ennyiben érthető, ha edzésről is kirakja.
Höri
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/fiorentina-le-a-fulbevalokkal-es-a-hajpantokkal-2164623Hát az tényleg omg kategória, de a divattervezők földjén már meg se lep.
Viszont a hajpánt nem értem miért került ban listára, az ugyanis elmondom Montella úr, azért van, hogy az ember haja kurvára ne lógjon bele annak pofájába. Szóval wtf. Ha meg kiszabja, hogy rövid séró kötelező, akkor be lehet perelni 😛 A fülbevalót meg meccsen se lehet viselni, szóval ennyiben érthető, ha edzésről is kirakja.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
jobb helyen jutalmat kapsz érte 😛Négy meccset azért nem kapsz ha eltöröd vki lábát...4 meccs második sárgás pirosra, ez mi faszom?????szerintem az elég gusztustalan reklamálás/hiszti kombóra kapta. (mondjuk lehet nekem is eldurrant volna az agyam egy olyan kamu-tizi után 😀)kristof
nem kellett volna megverni a pártállam csapatát vagy mi???
nevetséges...
Lesz kormányváltás, utána NB2-be süllyedt vidéki kiscsapat...gabokocka
gabokocka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Négy meccset azért nem kapsz ha eltöröd vki lábát...jó, szerintem is gáz a négy meccs, csak próbáltam megérteni (az általam is gyűlölt) mlsz lehetséges indokait.
gabokocka
több mint 12 éve
Négy meccset azért nem kapsz ha eltöröd vki lábát...4 meccs második sárgás pirosra, ez mi faszom?????szerintem az elég gusztustalan reklamálás/hiszti kombóra kapta. (mondjuk lehet nekem is eldurrant volna az agyam egy olyan kamu-tizi után 😀)kristof
nevetséges...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
szaba
10 697
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/fiorentina-le-a-fulbevalokkal-es-a-hajpantokkal-2164623Nem mai szokás a nacifeltűrés pedig. 😊
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/fiorentina-le-a-fulbevalokkal-es-a-hajpantokkal-2164623Ez a nadrágot feltűrik, hogy lebarnuljon a combjuk csak nekem új? 😀
több mint 12 éve
a négy meccs akkor is rengeteg...4 meccs második sárgás pirosra, ez mi faszom?????szerintem az elég gusztustalan reklamálás/hiszti kombóra kapta. (mondjuk lehet nekem is eldurrant volna az agyam egy olyan kamu-tizi után 😀)kristof
nevetséges...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
4 meccs második sárgás pirosra, ez mi faszom?????szerintem az elég gusztustalan reklamálás/hiszti kombóra kapta. (mondjuk lehet nekem is eldurrant volna az agyam egy olyan kamu-tizi után 😀)
nevetséges...