Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
RVP szerződése 4 évre szól, heti 235.000 font, idényenként 12,2 millió...
állítólag a Juve és a City is megadta volna ezt a mega fizetést...
Az átigazolási díjjal együtt 4 év alatt 73 millió fontot kóstál a Unitednek... 😀Habi
Kár, hogy itt nincs szó arról, mint az NFL-ben, hogy ebből mennyi garantált. 😀
Mert ha a teljes, akkor azért nagyon kemény szerződés ez egy olyan embernek, aki a tavalyi szezonon kívül szinte mindegyikben összeszedett valami sérülést.

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
RVP szerződése 4 évre szól, heti 235.000 font, idényenként 12,2 millió...
állítólag a Juve és a City is megadta volna ezt a mega fizetést...
Az átigazolási díjjal együtt 4 év alatt 73 millió fontot kóstál a Unitednek... 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
RvP: az ég világon semmi, de semmi szükségünk nem volt rá, de egy ilyen szintű playa nem sokszor elérhető a piacon, egyértelmű h rá kellett menni.

ez az igazolás 5-6 éve biztos nem történt volna meg, de SAF is tudja, hogy közeleg a tél, és őt már nem érdekli, hogy 3-4 év múlva, hogy lehet kiszállni ebből a boltból. ma akar nyerni, hogy meglegyen a 20.
nincs kétségem, jó lesz ez, erősödtünk tavalyhoz képest, és ha a védők is egészségesek lesznek, odabaszunk újfent.gabtsi
ez az igazolással a totális támadó foci visszatértét jelzi.Ha a szezon közbeni sérülteket tudjuk pótolni ahogy te is írtad akkor tényleg nem lesz itt gond
szampi#33
Ha Welbeck fejlődése töretlen marad, jó igazolás, ha nem, akkor kibaszottul nem éri meg. Amúgy ezzel 4231-es felállás felé orientálódik a csapat sztem. Egy korrekt jobb bekk valóban kellene, Rafaeltől egyenesen rosszul vagyok. Jó lenne eldönteni, hogy Jonest hol akarják játszatni, mert ha jobb védőt, akkor meg is oldódik a gond. Amúgy őt Carrick védekező párjaként tudnám elképzelni, idén Scholesal felváltva.
több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
RvP: az ég világon semmi, de semmi szükségünk nem volt rá, de egy ilyen szintű playa nem sokszor elérhető a piacon, egyértelmű h rá kellett menni.

ez az igazolás 5-6 éve biztos nem történt volna meg, de SAF is tudja, hogy közeleg a tél, és őt már nem érdekli, hogy 3-4 év múlva, hogy lehet kiszállni ebből a boltból. ma akar nyerni, hogy meglegyen a 20.
nincs kétségem, jó lesz ez, erősödtünk tavalyhoz képest, és ha a védők is egészségesek lesznek, odabaszunk újfent.gabtsi
ez az igazolással a totális támadó foci visszatértét jelzi.Ha a szezon közbeni sérülteket tudjuk pótolni ahogy te is írtad akkor tényleg nem lesz itt gond

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

nincs kétségem, jó lesz ez, erősödtünk tavalyhoz képest, és ha a védők is egészségesek lesznek, odabaszunk újfent.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Barátságos meccsen miért kell így odarúgni?Schleck
és amikor kimegyünk ökörködni a rétre, ott miért kell? 😀 ma is X-es állásnál az utsó percben loptam a labdát, elhúztam a kapus mellett erre hátulról akkorát belémbasztak, hogy egyik térdemen se maradt bőr az esés után.

/És emiatt ennek az ügyetlen Szalainak kellett kezdenie elöl./

több mint 12 éve
"Robin állítólag nem ment át az orvosin Manchesterben. Fáj a háta. Biztos gerincprobléma." 😀

ÚtwengerHabi
10 percig röhögtem amikor megláttam facebookon 😀 jön egy olyan hozzászólás: " nehezen mehetet át mikor a válogatotba jácik vagy 2 van belöle? 😮 " ezen még 10 percig sírtam..

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
"Robin állítólag nem ment át az orvosin Manchesterben. Fáj a háta. Biztos gerincprobléma." 😀

Útwenger

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
te menjél már vmi rabbi topikba... 😀Divat
Shalom Divat my friend 😀JC6
sajnálhatod is, v miket brekegsz itt... 😀

na majd Imrus mingyá villan! 😀

|
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 357 — Je suis kobranadrág
Dzsudzsák teeee 😀 ..... 😀 Amit ma művel az közelít a szánalmashoz...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
te menjél már vmi rabbi topikba... 😀Divat
Shalom Divat my friend 😀
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
A csudi mudiba.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
blablabla, mert a 1-2 magyar játékosunk nem tette oda a lábát, pl Vanczák 5 perce az izraeli helyzetnél...csúnya talpalás és a többi.

szerk: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😀JC6
te menjél már vmi rabbi topikba... 😀

|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
blablabla, mert a 1-2 magyar játékosunk nem tette oda a lábát, pl Vanczák 5 perce az izraeli helyzetnél...csúnya talpalás és a többi.

szerk: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😀
több mint 12 éve
Barátságos meccsen miért kell így odarúgni?

több mint 12 éve
na Voli injury... 😕

|
több mint 12 éve
3 ember érkezett azóta, ebből kettő elég nagy erősítés szvsz.
a United Kagawa-t hozta el csak, megkockáztatom, ha marad, erősebb keretünk lett volna, mint az övék.
itt sokkal több van a háttérben, mint holmi erősítések.
RvP fasz volt, amikor kitette azt a nyilatkozatot a weblapjára, ezzel kb meg is pecsételte sorsát, Wenger hiába harcolt érte.
és azért azt se felejtsük el, h 7 éven át szinte mindig volt vmilyen sérülése, de Wenger kitartott mellette, cserébe kaptunk 1! jó évet tőle, majd fogta magát és elhúzott az egyik legnagyobb riválishoz.
ezt azért nagyon nehéz megbocsátani.lol
jogos amit írsz ,abban szinte biztos lehetsz hogy nem fogja megcsókolni az united mezt. azért már én is undorodnék

több mint 12 éve
Az egész védelem nézte, ahogy Vanczák birkózott egyedül az egész izraeli csapattal. De persze mindig Vili a szar...

több mint 12 éve
pénz beszél, klubhűség ugat.
sajnálom, h minden nyáron át kell élnem ezt, lassan hozzá is szokhatnék.
kár érted Robin, legenda lehettél volna.lol
Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.Schleck
Szerintem nem az zavarja igazán az Arsenal szurkolóit, hogy elment, hanem az, hogy az MU-ba ment.gdavid
Értem, hogy ez a gond, csak nem érzem jogosnak. Itt kellett volna hagynia a világ legjobb bajnokságát, csak azért, hogy szeressék? Szerintem ez nem reális elvárás. Ráadásul nem is a Tottenhambe, mint ősi riválishoz ment, így én nem nagyon tudom megérteni az Arsenal szurkolókat, sajnálom. 😊

több mint 12 éve
eloel 3 213 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
3 ember érkezett azóta, ebből kettő elég nagy erősítés szvsz.
a United Kagawa-t hozta el csak, megkockáztatom, ha marad, erősebb keretünk lett volna, mint az övék.
itt sokkal több van a háttérben, mint holmi erősítések.
RvP fasz volt, amikor kitette azt a nyilatkozatot a weblapjára, ezzel kb meg is pecsételte sorsát, Wenger hiába harcolt érte.
és azért azt se felejtsük el, h 7 éven át szinte mindig volt vmilyen sérülése, de Wenger kitartott mellette, cserébe kaptunk 1! jó évet tőle, majd fogta magát és elhúzott az egyik legnagyobb riválishoz.
ezt azért nagyon nehéz megbocsátani.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.Schleck
Szerintem nem az zavarja igazán az Arsenal szurkolóit, hogy elment, hanem az, hogy az MU-ba ment.gdavid
United drukkerként engem zavar hogy hozzánk jött 😀

remélem jó lesz, hanem nem nagyon befürödtünk vele.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 357 — Je suis kobranadrág
Ismét nem kellett csalódnom a kilátogató szurkolók bizonyos százalékának a színvonalában...
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 898 — Patriots fan
Szerintem nem az zavarja igazán az Arsenal szurkolóit, hogy elment, hanem az, hogy az MU-ba ment.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.

több mint 12 éve
eloel 3 213 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
kár érted Robin, legenda lehettél volna.

- new orleans saints hungary - sig gallery -