Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
RVP szerződése 4 évre szól, heti 235.000 font, idényenként 12,2 millió...Kár, hogy itt nincs szó arról, mint az NFL-ben, hogy ebből mennyi garantált. 😀
állítólag a Juve és a City is megadta volna ezt a mega fizetést...
Az átigazolási díjjal együtt 4 év alatt 73 millió fontot kóstál a Unitednek... 😀Habi
Mert ha a teljes, akkor azért nagyon kemény szerződés ez egy olyan embernek, aki a tavalyi szezonon kívül szinte mindegyikben összeszedett valami sérülést.
több mint 12 éve
RVP szerződése 4 évre szól, heti 235.000 font, idényenként 12,2 millió...állítólag a Juve és a City is megadta volna ezt a mega fizetést...
Az átigazolási díjjal együtt 4 év alatt 73 millió fontot kóstál a Unitednek... 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ha Welbeck fejlődése töretlen marad, jó igazolás, ha nem, akkor kibaszottul nem éri meg. Amúgy ezzel 4231-es felállás felé orientálódik a csapat sztem. Egy korrekt jobb bekk valóban kellene, Rafaeltől egyenesen rosszul vagyok. Jó lenne eldönteni, hogy Jonest hol akarják játszatni, mert ha jobb védőt, akkor meg is oldódik a gond. Amúgy őt Carrick védekező párjaként tudnám elképzelni, idén Scholesal felváltva.RvP: az ég világon semmi, de semmi szükségünk nem volt rá, de egy ilyen szintű playa nem sokszor elérhető a piacon, egyértelmű h rá kellett menni.ez az igazolással a totális támadó foci visszatértét jelzi.Ha a szezon közbeni sérülteket tudjuk pótolni ahogy te is írtad akkor tényleg nem lesz itt gond
ez az igazolás 5-6 éve biztos nem történt volna meg, de SAF is tudja, hogy közeleg a tél, és őt már nem érdekli, hogy 3-4 év múlva, hogy lehet kiszállni ebből a boltból. ma akar nyerni, hogy meglegyen a 20.
nincs kétségem, jó lesz ez, erősödtünk tavalyhoz képest, és ha a védők is egészségesek lesznek, odabaszunk újfent.gabtsi
szampi#33
több mint 12 éve
szampi#33
1 357
RvP: az ég világon semmi, de semmi szükségünk nem volt rá, de egy ilyen szintű playa nem sokszor elérhető a piacon, egyértelmű h rá kellett menni.ez az igazolással a totális támadó foci visszatértét jelzi.Ha a szezon közbeni sérülteket tudjuk pótolni ahogy te is írtad akkor tényleg nem lesz itt gond
ez az igazolás 5-6 éve biztos nem történt volna meg, de SAF is tudja, hogy közeleg a tél, és őt már nem érdekli, hogy 3-4 év múlva, hogy lehet kiszállni ebből a boltból. ma akar nyerni, hogy meglegyen a 20.
nincs kétségem, jó lesz ez, erősödtünk tavalyhoz képest, és ha a védők is egészségesek lesznek, odabaszunk újfent.gabtsi
több mint 12 éve
RvP: az ég világon semmi, de semmi szükségünk nem volt rá, de egy ilyen szintű playa nem sokszor elérhető a piacon, egyértelmű h rá kellett menni.ez az igazolás 5-6 éve biztos nem történt volna meg, de SAF is tudja, hogy közeleg a tél, és őt már nem érdekli, hogy 3-4 év múlva, hogy lehet kiszállni ebből a boltból. ma akar nyerni, hogy meglegyen a 20.
nincs kétségem, jó lesz ez, erősödtünk tavalyhoz képest, és ha a védők is egészségesek lesznek, odabaszunk újfent.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Barátságos meccsen miért kell így odarúgni?Schleckés amikor kimegyünk ökörködni a rétre, ott miért kell? 😀 ma is X-es állásnál az utsó percben loptam a labdát, elhúztam a kapus mellett erre hátulról akkorát belémbasztak, hogy egyik térdemen se maradt bőr az esés után.
/És emiatt ennek az ügyetlen Szalainak kellett kezdenie elöl./
több mint 12 éve
szampi#33
1 357
"Robin állítólag nem ment át az orvosin Manchesterben. Fáj a háta. Biztos gerincprobléma." 😀10 percig röhögtem amikor megláttam facebookon 😀 jön egy olyan hozzászólás: " nehezen mehetet át mikor a válogatotba jácik vagy 2 van belöle? 😮 " ezen még 10 percig sírtam..
ÚtwengerHabi
több mint 12 éve
"Robin állítólag nem ment át az orvosin Manchesterben. Fáj a háta. Biztos gerincprobléma." 😀Útwenger
JT Daniels fan
több mint 12 éve
sajnálhatod is, v miket brekegsz itt... 😀te menjél már vmi rabbi topikba... 😀DivatShalom Divat my friend 😀JC6
na majd Imrus mingyá villan! 😀
|
több mint 12 éve
Dzsudzsák teeee 😀 ..... 😀 Amit ma művel az közelít a szánalmashoz...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
te menjél már vmi rabbi topikba... 😀DivatShalom Divat my friend 😀
több mint 12 éve
A csudi mudiba.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
te menjél már vmi rabbi topikba... 😀Barátságos meccsen miért kell így odarúgni?Schleckblablabla, mert a 1-2 magyar játékosunk nem tette oda a lábát, pl Vanczák 5 perce az izraeli helyzetnél...csúnya talpalás és a többi.
szerk: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😀JC6
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Barátságos meccsen miért kell így odarúgni?Schleckblablabla, mert a 1-2 magyar játékosunk nem tette oda a lábát, pl Vanczák 5 perce az izraeli helyzetnél...csúnya talpalás és a többi.
szerk: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😀
több mint 12 éve
szampi#33
1 357
3 ember érkezett azóta, ebből kettő elég nagy erősítés szvsz.jogos amit írsz ,abban szinte biztos lehetsz hogy nem fogja megcsókolni az united mezt. azért már én is undorodnék
a United Kagawa-t hozta el csak, megkockáztatom, ha marad, erősebb keretünk lett volna, mint az övék.
itt sokkal több van a háttérben, mint holmi erősítések.
RvP fasz volt, amikor kitette azt a nyilatkozatot a weblapjára, ezzel kb meg is pecsételte sorsát, Wenger hiába harcolt érte.
és azért azt se felejtsük el, h 7 éven át szinte mindig volt vmilyen sérülése, de Wenger kitartott mellette, cserébe kaptunk 1! jó évet tőle, majd fogta magát és elhúzott az egyik legnagyobb riválishoz.
ezt azért nagyon nehéz megbocsátani.lol
több mint 12 éve
Az egész védelem nézte, ahogy Vanczák birkózott egyedül az egész izraeli csapattal. De persze mindig Vili a szar...
több mint 12 éve
Értem, hogy ez a gond, csak nem érzem jogosnak. Itt kellett volna hagynia a világ legjobb bajnokságát, csak azért, hogy szeressék? Szerintem ez nem reális elvárás. Ráadásul nem is a Tottenhambe, mint ősi riválishoz ment, így én nem nagyon tudom megérteni az Arsenal szurkolókat, sajnálom. 😊Szerintem nem az zavarja igazán az Arsenal szurkolóit, hogy elment, hanem az, hogy az MU-ba ment.gdavidpénz beszél, klubhűség ugat.Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.Schleck
sajnálom, h minden nyáron át kell élnem ezt, lassan hozzá is szokhatnék.
kár érted Robin, legenda lehettél volna.lol
több mint 12 éve
3 ember érkezett azóta, ebből kettő elég nagy erősítés szvsz.a United Kagawa-t hozta el csak, megkockáztatom, ha marad, erősebb keretünk lett volna, mint az övék.
itt sokkal több van a háttérben, mint holmi erősítések.
RvP fasz volt, amikor kitette azt a nyilatkozatot a weblapjára, ezzel kb meg is pecsételte sorsát, Wenger hiába harcolt érte.
és azért azt se felejtsük el, h 7 éven át szinte mindig volt vmilyen sérülése, de Wenger kitartott mellette, cserébe kaptunk 1! jó évet tőle, majd fogta magát és elhúzott az egyik legnagyobb riválishoz.
ezt azért nagyon nehéz megbocsátani.
több mint 12 éve
United drukkerként engem zavar hogy hozzánk jött 😀Szerintem nem az zavarja igazán az Arsenal szurkolóit, hogy elment, hanem az, hogy az MU-ba ment.gdavidpénz beszél, klubhűség ugat.Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.Schleck
remélem jó lesz, hanem nem nagyon befürödtünk vele.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ismét nem kellett csalódnom a kilátogató szurkolók bizonyos százalékának a színvonalában...
több mint 12 éve
Szerintem nem az zavarja igazán az Arsenal szurkolóit, hogy elment, hanem az, hogy az MU-ba ment.pénz beszél, klubhűség ugat.Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.Schleck
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
pénz beszél, klubhűség ugat.Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.
több mint 12 éve
pénz beszél, klubhűség ugat.sajnálom, h minden nyáron át kell élnem ezt, lassan hozzá is szokhatnék.
kár érted Robin, legenda lehettél volna.