Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Lazio meccs most kezdodik! :-p

Tegnap a Valencica meccs is marha jo volt!

Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 206
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ezt-keri-az-ujpest-a-viditol-suljicert-sajtohir-2434407

Ha ez már Kovács Zoli keze munkája, már megérte kirúgni azt a fogalmatlant előtte. Magyar szinten bőven kiemelkedő spíler, elfér majd Fehérváron.

Már csak az edző kérdéses (felkészül Egervári)
flzoli
most ez komoly? egy kovácszolinak van ember aki örül ? beszarás...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
tök bírom, amikor elhangzanak ilyen "menjen mb2-be" kijelentés egy csapatról, ami gond nélkül fog dobogón végezni, ha záros határidőn belül talál egy normális edzőt...
slowmotion
ETO után már bármi lehet 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Na hát akkor a kedvencem lelépett...(Suljic) 😕

Vaske Honvédba......

mi meg hozunk megint egy makit.....

Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Cuadrado -> Juve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
tök bírom, amikor elhangzanak ilyen "menjen mb2-be" kijelentés egy csapatról, ami gond nélkül fog dobogón végezni, ha záros határidőn belül talál egy normális edzőt...
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ezt-keri-az-ujpest-a-viditol-suljicert-sajtohir-2434407

Ha ez már Kovács Zoli keze munkája, már megérte kirúgni azt a fogalmatlant előtte. Magyar szinten bőven kiemelkedő spíler, elfér majd Fehérváron.

flzoli
Ha ez igaz akkor jól járt az Újpest. Klein és Zsótér is ügyes gyerek+126milla...
gordon
En azert sajnalom nagyon, ezzel a ket magyar "tehetseggel" nem vagyunk kisegitve es megint elveszitettuk egyetlen komolyabb spilerunket. Mindegy, legalabb nem a Fradiba ment ez is.
zavi27
Suljicon bőven látszott már a felkészülés alatt, hogy kurvára nincs itt fejben, még akkor olyan hírek is voltak, hogy külföldre mehet. Nem kell alibiző, a két vidistával jól járunk, a bosnyák meg menjen mb2-be a vidivel, nem kár érte.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 453 — Amerikai sportok rajongója

flzoli
Ha ez igaz akkor jól járt az Újpest. Klein és Zsótér is ügyes gyerek+126milla...
gordon
En azert sajnalom nagyon, ezzel a ket magyar "tehetseggel" nem vagyunk kisegitve es megint elveszitettuk egyetlen komolyabb spilerunket. Mindegy, legalabb nem a Fradiba ment ez is.

Szerkesztette: zavi27
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM

flzoli
több mint 10 éve
Ez a Stoke City van bent a BPL-ben?..
Coolearie
Hughes-zal? még.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Én nem értem, hogy Balotelli hogyan tud még felszínen maradni. A Poolba is úgy érkezett, hogy utolsó esélye, aztán ez sem jött neki össze. Ő jó játékos max egy kisebb csapatnál lehetne, ahol kitűnik a sorból és eltűrik neki a baromkodást. Mert ott még tűnhet "gigászi spílernek", ami mellett elférhetnek a baromságai, de egy top klubnál, ahol ugyanolyan tehetséges játékosok küzdenek meg vele a csapatba kerülésért, ott már ez nem megy. Fiatalon túlságosan magasztalták, aztán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Tony
Pont úgy, hogy ilyen Liverpool megveszi. Neki nem az volt az utolsó esélye. Már az első Milanhoz való szerződésénél azt mondták, ez az utolsó esélye. A Poolnál ugyanez. Most vissza a Milanhoz, ismét utolsó esély. Igazából amíg ilyen 23-24 éves játékosról beszélünk, addig azért lemondani nem fognak róla. 27-28 éves koráig meg fogja kapni mindig a lehetőséget, akad valaki majd folyton, aki úgy véli, hogy megpróbálja, hiszen tehetségre nincsen vele baj, fejben meg hátha végre beérik. Mellékes, hogy nem fog, de mindig lesz valaki, aki benne látja a megváltót.

De úgy vagyok vele, hogy ingyen meg is lehet próbálni. A Pool volt az, aki 16 milliót kifizetett érte tavaly, most meg a fizetése felét állják, amíg nálunk van. Simán megéri.

Teszem hozzá, az egész nyarunk érdekes volt, ami a csapatépítést illeti, bár agresszíven mentünk a fiatalabb olasz játékosokra, ami nem hátrány, de a kulcsjátékosok meg, akik jöttek, 27-28 évesek mind.

El tudtam volna képzelni, hogy inkább a jövő játékosait hozzuk.

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Ez a Stoke City van bent a BPL-ben?..
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én nem értem, hogy Balotelli hogyan tud még felszínen maradni. A Poolba is úgy érkezett, hogy utolsó esélye, aztán ez sem jött neki össze. Ő jó játékos max egy kisebb csapatnál lehetne, ahol kitűnik a sorból és eltűrik neki a baromkodást. Mert ott még tűnhet "gigászi spílernek", ami mellett elférhetnek a baromságai, de egy top klubnál, ahol ugyanolyan tehetséges játékosok küzdenek meg vele a csapatba kerülésért, ott már ez nem megy. Fiatalon túlságosan magasztalták, aztán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Tony
Na nem mintha olyan túl nagy lenne a felhozatal a top csatárokból manapság, hogy a Milan csak úgy válogathatna közöttük.
Jövőre egy Ibra-Balo kettős azért kemény lesz, megtámogatva a jó öreg De Jong-al. Associazione Contadino Milan : -)

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Na igen, látszik, hogy crazy a magyar focin szocializálódott... még nem jött rá, hogy nxugaton azért mert gólt kapunk a meccs elején még nem adjuk fel 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
HüJenő szerint az 5. percben eldőlt a továbbjutás most meg folyamat meg akarja győzni magát hogy még van esélye a Monaconak. Rászóltak hogy elkapcsolnak ha eldőlt a továbbjutó?
Matthew99
személy szerint nekem is ez volt az első gondolatom, de hát majd ha rúg még két gólt a Monaco, akkor belátom a tévedésem.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 093 — Invisible man
HüJenő szerint az 5. percben eldőlt a továbbjutás most meg folyamat meg akarja győzni magát hogy még van esélye a Monaconak. Rászóltak hogy elkapcsolnak ha eldőlt a továbbjutó?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem úgy nézett ki a mai meccsen, hogy Bogdán védeni fog egyhamar a bajnokikon.
ozibozi
Kapuskiállítás és sérülés is van a világon.
iktriad
vagy ha az nem, akkor eltiltás a sárgák miatt 😊
slowmotion
Csak a magyarok gondolták ideigazolása után egyből, hogy lehet majd keresnivalója Ádámnak az első számú kapusposztért. Írtam már akkor is, hogy ha csak nem lesz a már említett sérülés, eltiltás stb akkor Mignolettal fog kezdődni a pool felállása. Remek kapus a belga, amiben fejlődnie kellett az a beívelések kezelése. Tegnap is volt 1 szitu amikor rosszul jött ki, a többi szituációban jól döntött. Kiváló reflexei vannak, lábbal is jó, szumma szummarum egy remek kapus, akinél évekig nem kell jobb. Bodán upgrade volt cserekapus poszton, és egy erősebb versenyre kényszeríti Simon-t. Én örültem, hogy idejött, de reálisan nézve a kupákban fog csak lehetőséget kapni.
/Tavaly kicsit megingott a bizalom az idény egyik periódusában Mignoletba, de ha nem sérül le Jones, szerintem akkor is visszakerült volna a kapuba Mignolet, pedagógiai döntés volt megmutatni neki, hogy javuljon./

A Baló ügyhöz meg csak annyit, hogy ideigazolását se értettem, az egész ügy nagy pofánverés, ha elmegy, legyen az bárhogy én örülök. Anyagilag is szarul jövünk ki belőle és még csak 2 jó meccse se volt...

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
ozibozi
iktriad
slowmotion
én csak azt akartam mondani, hogy jó formában véd, nem úgy mint tavaly év közben:- )
több mint 10 éve
De ami a Liverpool átigazolási politikáját illeti az utóbbi években, na az szánalmas, és a hab a tortán ez a transzfer lenne. Én nem tudom, mennyire van benne Rodgers keze ezekben a butaságokban, de egyre inkább azt érzem, hogy elveszti a kontrollt a csapata felett, nem véletlen, hogy a szurkolók is lassan kiutálják az Anfieldről.
Stez
gondolom ő is jobban szerette volna, ha Alexis Sanchezt sikerül tavaly megszerezni, de hát csak Baló lett a dologból.
majd meglátjuk.
az idei igazolások eddig tetszenek, a mezőnyjátékosok 40%-a lecserélődött, az időbe kerül, mire összecsiszolódik.

a mai meccs nem volt rossz, mondjuk ehhez kellett egy olyan ellenfél is, aki tud és akar is futballozni, és még otthon is játszik. majd a Hammers ellen kiderül.
több mint 10 éve
ozibozi
iktriad
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.Mikey
Milan szurkolóként nem örülnék neki, ha tényleg visszajönne végül, de ez leginkább a Liverpoolra nézve elég szánalmas, mi meg tavaly csináltunk ismét egy nagyon jó üzletet Balotelli eladásával.

Viszont így biztos, hogy Ibra, vagy más támadó nem jön már.Törölt
Szvsz szánalmas ez mindkét csapatnak. Tavaly nagyszerűen csinálta a Milan, de ezt, hogy most visszaveszik (még ha csak kölcsönbe is), ezt nem tudom értelmezni. De hát, ez már legyen a Milan baja.
Mikey
Szánalmasnak nem az a Milan szempontjából, inkább vicces, hogy még mindig hiszünk benne. De azért halkan jegyzem meg, hogy itt nem volt balhéja, jól érezte magát, és első évében jól is játszott.

Kell támadó, de pont nem rá lenne szükség. Nagy nehezen kezd feleszmélni a csapat, és most pont arra lesz nagy szükség, hogy fejben mindenki rendben legyen, Balotelli meg az öltözőben csak a fesztivált csinálja majd. Hiszem, hogy még lehet belőle jó játékos, viszont pont nem nálunk lesz ideje arra, hogy összeszedje magát.

Egyszerűen nem az a karakter, aki most kell. Persze úgy, hogy még a bére felét is a Liverpool fizetné, nekünk tulajdonképpen semmibe sem fáj az egész, inkább csak azt sajnálom, hogy így biztosan nem jön akár Ibra, akár más a támadósorba.

De ami a Liverpool átigazolási politikáját illeti az utóbbi években, na az szánalmas, és a hab a tortán ez a transzfer lenne. Én nem tudom, mennyire van benne Rodgers keze ezekben a butaságokban, de egyre inkább azt érzem, hogy elveszti a kontrollt a csapata felett, nem véletlen, hogy a szurkolók is lassan kiutálják az Anfieldről.

több mint 10 éve
ozibozi
iktriad
Amen
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ozibozi