Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
várom a Rooney - RVP párost várom, hogy Kagawa osztogassa a zsugákat várom, hogy végre újra kupákat emelhessünk a magasbaszampi#33
na és mit vársz még? 😀

am egy korrekt jobbhátvéd ill. belső kellene és egész korrekt lehetne a csapat
(persze a játék sztem továbbra is alibi szar 😀)
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Van Persie nagyon jó igazolás. Talán a legjobb nyári vétel.

Szerk: na jó, a PSG vételei hasonlóan jók.Bazzani
várom a Rooney - RVP párost várom, hogy Kagawa osztogassa a zsugákat várom, hogy végre újra kupákat emelhessünk a magasbaszampi#33
Brutál támadósor lett így...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357

Szerk: na jó, a PSG vételei hasonlóan jók.Bazzani
várom a Rooney - RVP párost várom, hogy Kagawa osztogassa a zsugákat várom, hogy végre újra kupákat emelhessünk a magasba

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ezzel a Gyurcsókkal mivan? mondjuk ő legalább akar, mert a csapat másik kerékkötője, Szakály hogy ne hibázzon, szépen ki is vonta magát a játékból... Egervári legnagyobb szerencséje, hogy elődeihez képest van egy olyan középpályása, mint Koman, egy olyan szélsője, mint Dzsudzsák, és egy olyan csatára, mint Szalai, mert a "szakmai" "munkát" talán még kevés idézőjelbe is tettemjjncaa
Gyurcsónak hívják.

Egyébként Pintér ma is nagyon tetszik, meg úgy összességében a csapat játékával sincs bajom. Persze vannak páran, akik helyett játszhatna más is, de első felkészülési meccsnek bőven nem rossz ez a játék.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 746 — Axel Foley

Szerk: na jó, a PSG vételei hasonlóan jók.

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 932 — no es importante
ezzel a Gyurcsókkal mivan? mondjuk ő legalább akar, mert a csapat másik kerékkötője, Szakály hogy ne hibázzon, szépen ki is vonta magát a játékból... Egervári legnagyobb szerencséje, hogy elődeihez képest van egy olyan középpályása, mint Koman, egy olyan szélsője, mint Dzsudzsák, és egy olyan csatára, mint Szalai, mert a "szakmai" "munkát" talán még kevés idézőjelbe is tettem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Koman kurva jól focizik, Gyurcsó még nem válogatott szint pedig nagyon bíztam benne.

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
FRISS HÍR: Elvileg 24 millió fontot fizet a MU van Persie-ért, és 4 évre ír alá. Összeáll tehát a Van Persie-Rooney támadópáros.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Gratulálok...Bazzani
tuti libás is....

uhh bazze szakály!!!!!!!!!!!!

|
több mint 12 éve
Most lehet én vagyok a hülye, de a Puskás stadion nem le van zárva, mert újítják? csak mert nem úgy tűnik...Jughead
Nem, egyáltalán nincs lezárva. Sőt ha jól tudom, az új stadion projekt is a szoborpark helyén lenne, és akkor is csak a használhatatlan felső karéjt bontanák le. De ez még messze van, nagyon messze. 😊

több mint 12 éve
Gratulálok...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hajrá Izrael! 😀
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Amúgy Mészáros játékát mi indokolja Korcsmárral szemben?
Sajnos Dzsudzsák egyre többet dumál és egyre kevesebbet focizik (jól).Bazzani
tippmix? 😀

|
több mint 12 éve
Amúgy Mészáros játékát mi indokolja Korcsmárral szemben?
Sajnos Dzsudzsák egyre többet dumál és egyre kevesebbet focizik (jól).

több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 306
Most lehet én vagyok a hülye, de a Puskás stadion nem le van zárva, mert újítják? csak mert nem úgy tűnik...
több mint 12 éve
(megint nem engedi a válasz gombot a telefonom)
Nem szoktam más gyerekét nevelni, de rászólok ha olyat csinál.

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 112
Belsővédőink: Badstuber, Boateng, van Buyten, most érkezett Dante... megvagyunk.Amadeus91
Ebből van Buyten öreg és buta, Dante pedig azért a Bundesligán kívül nem igazán bizonyított.empty taxi
akkor sem volt indokolt egy 40 milliós ember megvétele. Csatár kellett volna. Mert jelenleg 1 bevethető emberünk van elől.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
Belsővédőink: Badstuber, Boateng, van Buyten, most érkezett Dante... megvagyunk.Amadeus91
Ebből van Buyten öreg és buta, Dante pedig azért a Bundesligán kívül nem igazán bizonyított.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tudod Amadeus én úgy vagyok a magyar focival, mint a kislányommal. Lehet a másé szebb, jobb de én mégis őt/azt szeretem. Nekem az az első. De hogy is értenéd te ezt...Bazzani
és szokásod másét nevelni?

több mint 12 éve
Tudod Amadeus én úgy vagyok a magyar focival, mint a kislányommal. Lehet a másé szebb, jobb de én mégis őt/azt szeretem. Nekem az az első. De hogy is értenéd te ezt...

több mint 12 éve
vettünk egy átlag józsit 40 milláért. Fasza 😀Amadeus91
Jó játékos, de 15 milliónál nem ér többet. Nézd a jó oldalát, legalább jó drága volt 😊
gdavid
magát az értelmét nem értem. Most akkor Kroos vagy Schweini fog padozni? Esetleg Müller? Vagy kalkuláltunk azzal, hogy Ribéryt lesittelik? Olyan posztra jön ahol megvagyunk. Másodlagos posztján dettó.Amadeus91
A Bilbaoban a szezon vége felé egyre többször játszott belső védőt.empty taxi
Belsővédőink: Badstuber, Boateng, van Buyten, most érkezett Dante... megvagyunk.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
vettünk egy átlag józsit 40 milláért. Fasza 😀Amadeus91
Jó játékos, de 15 milliónál nem ér többet. Nézd a jó oldalát, legalább jó drága volt 😊
gdavid
magát az értelmét nem értem. Most akkor Kroos vagy Schweini fog padozni? Esetleg Müller? Vagy kalkuláltunk azzal, hogy Ribéryt lesittelik? Olyan posztra jön ahol megvagyunk. Másodlagos posztján dettó.Amadeus91
A Bilbaoban a szezon vége felé egyre többször játszott belső védőt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szalai szakálla nagyon adja! 😀

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
 www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Aug/manchester-united-agree-deal-for-robin-van-persie.aspx

Welcome RVP

több mint 12 éve
Javi Martinez belső védőt is játszik. Jobban mint az a szerencsétlen Badstuber.
Athletic meg kurva jól járt. 😊Bazzani
sok Bundes meccset nézhetsz 😀Amadeus91
Esténként jó. Álomba tudom sírni magam rajta.
Bazzani
valamin el kell aludni mi? Miután az Újpest felhúz előtte a kiesési rangadójával 😀